Това е от мен за теб-

много ми харесва и на мен. за протокола Плаца Испания също много, нещо си се объркАлЪн написа:Е, различна е. По- финно е лисувана. Не е мацаница.Неф написа:
п.п. Ън, прекрасна картина.
Произведенията ти стават все по-изтънчани и изисканиСамо за ценители
Ама тя и плаца испания беше такава, ама не ви хареса
Ън написа:всичко добро желая!
Това е от мен за теб-
Благодаря!holi_day написа:ЧРД, Хоуп!
Много здраве, много усмивки!
Благодаря!latrevw написа:много ми харесва и на мен. за протокола Плаца Испания също много, нещо си се объркАлЪн написа:Е, различна е. По- финно е лисувана. Не е мацаница.Неф написа:
п.п. Ън, прекрасна картина.
Произведенията ти стават все по-изтънчани и изисканиСамо за ценители
Ама тя и плаца испания беше такава, ама не ви хареса
п.п. ЧРД, Хоуп! Жива и здрава!
Радвам се, че ти харедва!odonata /hope/ написа:

ми..odonata /hope/ написа: mi da ama zakysnq
видях смс-а ти след 2 дни, време е да се научиш как се звъниodonata /hope/ написа:Благодаря!
Щеше да ми бъде по приятно ако се бяхме почерпили...ама ти си знаеш:winkw:
вглеждаме се в другите и виждаме неща, които не ни харесват... затова ни е страх да се вгледаме в себе си - да не би да открием същотоodonata /hope/ написа:Благодаря на всички за милите пожелания!![]()
Познавам много малко от вас и ми е малко мъчно за стария клуб 30-40.
Тук нищо не е както преди. Нещо се е променило в нас и ние вече не сме същите...пораснали сме
Понякога ми е странно като ви чета и не ви разбирам, а уж сме от едно поколение...:cool
Иска ми се да пиша разни неща, но не знам как ще бъда разбрана - някак много повече са критиците и анализаторите, отколкото купонджиите.А пък уж нищичко не се е променило... само дето сме станали по мнителни, по заядливи и се сърдим повечко...май:winkw:
Бях на прага да се откажа, защото не се чувствах като в свои води, но картината на Ън ме развълнува.
Точно тя е причината да преосмисля намерението си. Може би не трябва да гледаме света толкова отгоре... ако се вгледаме по отблизо, забелязваме и тези които ни обичат и искат да ни бъдат приятели. Нека не затваряме всички врати. Нека да дадем шанс и на другите да прочетат мислите ни ...
НАЗДРАВЕ!!! ХАРЕСВАМ когато се пие в този клуб! ЦЕЛУВКИ!![]()
![]()
![]()
Холи, душицо мила, откъде ги вадиш тези заключения напоследък?holi_day написа:вглеждаме се в другите и виждаме неща, които не ни харесват... затова ни е страх да се вгледаме в себе си - да не би да открием същото![]()
esti написа:Холи, душицо мила, откъде ги вадиш тези заключения напоследък?
Ейй, тези стени за нищо ги нямаш.holi_day написа:esti написа:Холи, душицо мила, откъде ги вадиш тези заключения напоследък?тр. да пиша в 1л.ед.ч.
ама като ми звучеше, че сме "сърдити старчета"...
odonata /hope/ написа:Благодаря на всички за милите пожелания!![]()
Познавам много малко от вас и ми е малко мъчно за стария клуб 30-40.
Тук нищо не е както преди. Нещо се е променило в нас и ние вече не сме същите...пораснали сме
Понякога ми е странно като ви чета и не ви разбирам, а уж сме от едно поколение...:cool
Иска ми се да пиша разни неща, но не знам как ще бъда разбрана - някак много повече са критиците и анализаторите, отколкото купонджиите.А пък уж нищичко не се е променило... само дето сме станали по мнителни, по заядливи и се сърдим повечко...май:winkw:
Бях на прага да се откажа, защото не се чувствах като в свои води, но картината на Ън ме развълнува.
Точно тя е причината да преосмисля намерението си. Може би не трябва да гледаме света толкова отгоре... ако се вгледаме по отблизо, забелязваме и тези които ни обичат и искат да ни бъдат приятели. Нека не затваряме всички врати. Нека да дадем шанс и на другите да прочетат мислите ни ...
НАЗДРАВЕ!!! ХАРЕСВАМ когато се пие в този клуб! ЦЕЛУВКИ!![]()
![]()
![]()
Аха! Сега се сетих, ти кое беше. Ти си Ести, дето трябва да и обяснявам какво казва и после светва(че е наобратно на обяснението). Здрасти начи Ести!esti написа:Ейй, тези стени за нищо ги нямаш.
Не е страшно, че сме сърдити - страшното е, че вече сме старчета и няма много време за проба-грешка. Вече имаме право само на по един опит.
Сега отивам да помисля, какво точно казах и ако успея да си го разшифровам ще го споделя с теб.