Поглед в огледалото на времето...
- windcolours
Вижте ся и ти и Сашо- щом аз си се рисувам, моа си се направя къф си искам. Е тва е предимството сам да се нарисуваш!latrevw написа:мое си плешив бе, откъде знаеш? вече и коса си нарисувал
много си въздействаш, запазил си погледа и стойката, много бръчки си сложил
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
- Green Light
Ами, ако се сетиш коя е картината и я покажеш- ще е интересноGreen Light написа:Има една много хубава картина за времето. Или "времето" или "спомени".
Книги, огън, прозорец и детско- женска фигура в различни пози. Модернизъм мисля е течението, но художника кой беше... пфу. Не се сещам.
Кво написах сега? Егати!

Абе, с две думи- по- богати са, затва са по- привлекателни. Елементарно, Уотсън!Green Light написа:
хехехе. не четох, наистина, ама снимката е на Брад Пит и Клуни. Аз мога да напиша мъжете с 30 години по- дълго ривлекателни и да сложа Пачино, риш. Па Тина Търнар ако изтипосам и жените стават автоматик с 40 години по- дтлго привлекателни.

- сър Айвънхоу
Re: Поглед в огледалото на времето...
какво да кажа... великолепна графика... както винаги...Ън написа:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Мерси!сър Айвънхоу написа:
какво да кажа... великолепна графика... както винаги...
Тая беше доста трудна, щото трябваше да се гледам в огледалото. Пък и правих различни маймунджолъци, за да ми се очертават по- добре бръчките, че да ги нарисувам там където ще бъдат...евентуално...

реших, че е портрет на баща ти, Ън!сър Айвънхоу написа:какво да кажа... великолепна графика... както винаги...Ън написа:
Перфектно изпълнение!
Можело да поспестиш малко вълнички
Наздраве!
А дано те видим на тия години и да открием приликите
п.п. Всъщност портрета на колко години ще е?
"Спаси си деня!" - Green Light
Един колега пише в нашия форум, некъф дъртак му разправял- Докторе, много си младолик- изглеждаш на четирсет годишен.
А аз, вика колегата, съм на 31
И на следващият път дядката пак същата приказка- Докторе, втого си младолик, изглеждаш ми на 40, 45 години максимум
А аз, вика колегата, съм на 31
И на следващият път дядката пак същата приказка- Докторе, втого си младолик, изглеждаш ми на 40, 45 години максимум

Мерси!Неф написа:
Наздраве!
Ми, не знам...20-30 години

старецът и морето
п.п. след 20 години - взЕми ми звЪнни
just perfect
:)))
Страхотна е:-), браво на теб, както винаги. Толкова бръчки само край морето.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Страхотна графика!Ън написа:Мерси!сър Айвънхоу написа:
какво да кажа... великолепна графика... както винаги...
Тая беше доста трудна, щото трябваше да се гледам в огледалото. Пък и правих различни маймунджолъци, за да ми се очертават по- добре бръчките, че да ги нарисувам там където ще бъдат...евентуално...
Пожелавам ти още мноооого дълго да трябва да правиш маймунджолъци пред огледалото, за да се опитваш да си представяш как би изглеждал един ден.
Моят мъж почна да ми вика "mi pasita" - "моята стафидка"...
И по скоро си бял на черни раета.Ън написа:
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
- windcolours
Ън /ибахти нериятното съкращение:blink:, звучи като напъване в кенефа, поне така се напъва радко......... ъъъъъъъъъъъъъъннн/ ако ти стиска, поргонозирай ме на някой картинка приятелю Ангеле. Ще ми е интересно да се видя прогнозиран през твойте очи и ръка. пък аз ще почерпя. ама ако ти доде музата де.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Ще!Kent написа:Ън /ибахти нериятното съкращение:blink:, звучи като напъване в кенефа, поне така се напъва радко......... ъъъъъъъъъъъъъъннн/ ако ти стиска, поргонозирай ме на някой картинка приятелю Ангеле. Ще ми е интересно да се видя прогнозиран през твойте очи и ръка. пък аз ще почерпя. ама ако ти доде музата де.
Ма дансъ сърдиш после, камарад?
Щото аз себе си правя хубав, ма за теб не знам, не знам...
А Ън идва от Пън, бре! ИИИибахти! Викай ми Пън, ако искаш. За благозвучие

Кефиш мъ, щи звънна!bead_ написа:старецът и морето

Абе, така ти вика, щото си мъничка, бе! Не за друго!:lol:Stranniche написа: Моят мъж почна да ми вика "mi pasita" - "моята стафидка"...

Баба Яга написа:
И по скоро си бял на черни раета.:bigsmile:
Важното е да си различен!

Хубу Пънчо:lol: За ко да се сърдя, че не стана ясно... да съм относително грозен, плешив, кретен със страхлив поглед ли. Нема да се сърдя. Това не са неща дето можи да ни повлияят върху ..ако кажа връзката, да не ни помислят за педали, брей и ше се появи Боевой и ше ни изсели:rotfl24: Погледа през очите на друг е безценен за мене. Не съм сбъркал мисля като съм слушал и гледал и то без много коментарии, как ме виждат и чуват.Ън написа:Ще!Kent написа:Ън /ибахти нериятното съкращение:blink:, звучи като напъване в кенефа, поне така се напъва радко......... ъъъъъъъъъъъъъъннн/ ако ти стиска, поргонозирай ме на някой картинка приятелю Ангеле. Ще ми е интересно да се видя прогнозиран през твойте очи и ръка. пък аз ще почерпя. ама ако ти доде музата де.
Ма дансъ сърдиш после, камарад?
Щото аз себе си правя хубав, ма за теб не знам, не знам...
А Ън идва от Пън, бре! ИИИибахти! Викай ми Пън, ако искаш. За благозвучие
п.п. Е пак си прая кот си искам де.
- windcolours
как па не! неговият пост е след моя:mad: шъ мъ рисуваш мен първо!!!Ън написа:Що не! Васко да Гама от село Варна да се готвиwindcolours написа:Знаеш ли, Ън. Чудех се дали би могъл /дали ти стиска/ да нарисуваш подобен портрет на друг човек?:-)
И да не си посмял да го постнеш тук
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Убаво!Kent написа:
Хубу Пънчо:lol: За ко да се сърдя, че не стана ясно... да съм относително грозен, плешив, кретен със страхлив поглед ли. Нема да се сърдя. Това не са неща дето можи да ни повлияят върху ..ако кажа връзката, да не ни помислят за педали, брей и ше се появи Боевой и ше ни изсели:rotfl24: Погледа през очите на друг е безценен за мене. Не съм сбъркал мисля като съм слушал и гледал и то без много коментарии, как ме виждат и чуват.
п.п. Е пак си прая кот си искам де.
Значи когат ми дойде музата, щъ изтипосам

windcolours написа:Ангеле има ли някой дето може да се обидиЪн написа:Що не! Васко да Гама от село Варна да се готвиwindcolours написа:Знаеш ли, Ън. Чудех се дали би могъл /дали ти стиска/ да нарисуваш подобен портрет на друг човек?:-)
как е го представил някой който го е нарисувал бе.
тука? ако има напускавам:lol:
братчед не ме жали
ти си прокурора неска
- windcolours
не знам колко лазарника ще живея, но наистина бих искала да се видя стара..поне на картинкаЪн написа:Сакън! Недей!windcolours написа:
как па не! неговият пост е след моя:mad: шъ мъ рисуваш мен първо!!!
И да не си посмял да го постнеш тук
Жена да нарисувам по- стара е грях, бе! Няма да го направя!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте