Стъклена вата
Стъклена вата
навремето се топлоизолираше /топлопроводи/ с нея, ма е доста свирепа за органима, ся някой да знае с кво е заменена и къде може да се намери минимално количество:bigsmile:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: Стъклена вата
Днес имам чувството, че очите ми са пълни със стъкловата. Дори го казах по побяд на колегитеKent написа:навремето се топлоизолираше /топлопроводи/ с нея, ма е доста свирепа за органима, ся някой да знае с кво е заменена и къде може да се намери минимално количество:bigsmile:
Разглоби един стаааар бойлер примерно.
"Спаси си деня!" - Green Light
Re: Стъклена вата
Строителните хипермЪркетите, бе камарад.Kent написа:навремето се топлоизолираше /топлопроводи/ с нея, ма е доста свирепа за органима, ся някой да знае с кво е заменена и къде може да се намери минимално количество:bigsmile:
Бриколаж, Алати, Баумакс. Квот там си имате у Варна.
Продават се на метър и с различни диаметри.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
знам че стъклената е забранена, минералната има ли име под което да се продава в търг.вериги за строит.мат:-)БоЕВ написа:със същият успех можеш да ползваш екранирана минерална вата, но така ще избегнеш адските сърбежи и разранявания които предизвиква стъклената.Kent написа:...
за заслон на огъня ...
Кента е човек-любител на силните усещания, може пък точно заради адските сърбежи да я търси...БоЕВ написа:със същият успех можеш да ползваш екранирана минерална вата, но така ще избегнеш адските сърбежи и разранявания които предизвиква стъклената.Kent написа:...
за заслон на огъня ...
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Да - минерална вата!Kent написа:знам че стъклената е забранена, минералната има ли име под което да се продава в търг.вериги за строит.мат:-)БоЕВ написа:със същият успех можеш да ползваш екранирана минерална вата, но така ще избегнеш адските сърбежи и разранявания които предизвиква стъклената.Kent написа:...
за заслон на огъня ...
Има синсяндокус вати: на руло и на дюшек; меки и плътни; каширани и не.
Но според мен едно АЗБЕСТОВО ОДЕАЛО>>> ще ти свърши идеална работа. Ти си знаеш, де.
Успех!
мноо съм скучен напоследък, нищъ остри кристалчета да вдишвам или да ми се набиват в дланите:lol:Мнемозина написа:Кента е човек-любител на силните усещания, може пък точно заради адските сърбежи да я търси...БоЕВ написа:със същият успех можеш да ползваш екранирана минерална вата, но така ще избегнеш адските сърбежи и разранявания които предизвиква стъклената.Kent написа:...
за заслон на огъня ...
да беше споделил за ко ще го ползваш- да ти отговорим инженерно
ма ти кат присъщ лаик вече си избрал проблема и решението, на база на 40-есе годишния си опит
а некои от тея изолации и самоледи си правим

па даже и летат бре

www.youtube.com/watch?v=ohajT5Uen7E

ма ти кат присъщ лаик вече си избрал проблема и решението, на база на 40-есе годишния си опит
а некои от тея изолации и самоледи си правим

па даже и летат бре
www.youtube.com/watch?v=ohajT5Uen7E
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...