Това са Клачианските философи сигурно.Green Light написа:Тери Пратчет в Малки богове
"Философите яката ритат по основите на мирозданието и категорично отказват да предложат алтернатива"
Цитата е неточен, но непромен по сми и си залужава кавичките.
За старото и новото
Бе то и в приказките е така, обаче накрая винаги идва "и заживели до края на живота си".bead_ написа:да, аз съм със същите наблюдения. но пъ е много кул да си обратното. холивудМнемозина написа:
Пък според мен хората като цяло са много по-склонни да търсят и да се опитват да удържат стабилност
Panta rhei...
Re: За старото и новото
ахаъъъ! сега разбрах...темата ти е за дизайнерите, модните и интериорните...или как беше онова?..нещо ново, нещо старо, нещо синъо и нещо назаемМнемозина написа:Ъхъ.Sweety написа: ахааа...ти не се интересуваш от промените от старо към нова в живота на обикновения човек, а от революционерите![]()
Аз мисля, че това са хора с талант...като хората на изкуството...и да се оптиваш да ги разбираш и откриваш източника на таланта им е трудно...те просто го имат
...
сега си помислих, че за това дори нежна революция не нарекохме демократичните промени 89-та защото е нямало талантливи и хард революционери![]()
Другото име на тоя талант е... ако не знаеш какво е въгърец, виж какво ще ти каже чичко Гугъл.
Но не е и точно за тях. Аз го казах по-горе - революционерите по правило се опитват да заменят едно статукво с друго. Едва ли някой прави повече от една революция в живота си.
питай ги тях, може и мене да ме питаш, дето на почти 4о смених почти цялата си околна среда...моята приятелка ми каза, че според нея просто съм искала да ми е интересно
...и беше съвсем сериозна!... аз обаче не съм се замисляла въобще защо и ето това е отговора защо така тия необикновени обикновени хора така правят...
не е въгарец, а химични реакции в човешкото тяло...и за това има хапчета, сигурна съм
та все дно да питаш защо ги има висрусите и въгареците...
Блажени са бедните духом
Re: За старото и новото
Не искам да те разочаровам, обаче и ти не си отговор на въпроса ми.Sweety написа: ахаъъъ! сега разбрах...темата ти е за дизайнерите, модните и интериорните...или как беше онова?..нещо ново, нещо старо, нещо синъо и нещо назаем![]()
питай ги тях, може и мене да ме питаш, дето на почти 4о смених почти цялата си околна среда...моята приятелка ми каза, че според нея просто съм искала да ми е интересно![]()
...и беше съвсем сериозна!... аз обаче не съм се замисляла въобще защо и ето това е отговора защо така тия необикновени обикновени хора така правят...
не е въгарец, а химични реакции в човешкото тяло...и за това има хапчета, сигурна съм![]()
та все дно да питаш защо ги има висрусите и въгареците...
Освен ако не повториш упражнението до някой-друг месец.
Не съм имала конкретни представи, знам ли какви Ахасферовци са ми се въртели в главата...
Последно промяна от Мнемозина на 18.09.10, 22:03, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Не си чел достатъчно задълбочено.sandmaN написа:мнье!Мнемозина написа:
Бе то и в приказките е така, обаче накрая винаги идва "и заживели до края на живота си".
приказката е:
3 дни яли пили и се веселли
и после нема
да ги питаш ко става с женените принц и принцеса..
"И аз бях там, ядох и пих и по брадата ми тече...".
Panta rhei...