Един зимен натюрморт
:)))
Ън, да запитам само за сведение, имаш ли нужда от домашен любимец? Защото имам голяма козина(на главата:lol:), мога по цял ден да лежа в ъгъла на топло, когато се ядосам издавам нечленоразделни звуци звучащи като лай, не съм особено претенциозна към храната, мога да пазя децата и да ги водя на разходка. Само ми позволи да стоя в ъгъла и да гледам като рисуваш.
Браво от мен.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Re: :)))
Баба Яга написа:Ън, да запитам само за сведение, имаш ли нужда от домашен любимец? Защото имам голяма козина(на главата:lol:), мога по цял ден да лежа в ъгъла на топло, когато се ядосам издавам нечленоразделни звуци звучащи като лай, не съм особено претенциозна към храната, мога да пазя децата и да ги водя на разходка. Само ми позволи да стоя в ъгъла и да гледам като рисуваш.![]()
![]()
Браво от мен.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ако едно лаене не ти е достатъчно, мога да се присъединя към Яга с мяукане.Ън написа:Баба Яга написа:Ън, да запитам само за сведение, имаш ли нужда от домашен любимец? Защото имам голяма козина(на главата:lol:), мога по цял ден да лежа в ъгъла на топло, когато се ядосам издавам нечленоразделни звуци звучащи като лай, не съм особено претенциозна към храната, мога да пазя децата и да ги водя на разходка. Само ми позволи да стоя в ъгъла и да гледам като рисуваш.![]()
![]()
Браво от мен.
![]()
Мога ви събера на купон! После всеки по къщитеStranniche написа:Ако едно лаене не ти е достатъчно, мога да се присъединя към Яга с мяукане.Ън написа:Баба Яга написа:Ън, да запитам само за сведение, имаш ли нужда от домашен любимец? Защото имам голяма козина(на главата:lol:), мога по цял ден да лежа в ъгъла на топло, когато се ядосам издавам нечленоразделни звуци звучащи като лай, не съм особено претенциозна към храната, мога да пазя децата и да ги водя на разходка. Само ми позволи да стоя в ъгъла и да гледам като рисуваш.![]()
![]()
Браво от мен.
![]()
Тъй де, да мога и аз да си се прибера в моята...

нямам думи просто!
прекрасна е!
вече май ми е любимата! харесва ми повече даже от слънчогледите на Ван Гог.
а заглавието й ме подлъга, че няма да я харесам
кокичето за мен си е признак за пролетта и въобще за първото по-силно слънце
п.п. само да питам, защото ме смути нещо
водата в чашата не трябва ли да е неподвижна, т.е. равна. или някой току-що е правил нещо
прекрасна е!
водата в чашата не трябва ли да е неподвижна, т.е. равна. или някой току-що е правил нещо
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Тук е малко недоизпипано, може би, но идеята...пък и по снимката, е че листото е по плътно допряно до чашата и затова там водата е на по- различно ниво....latrevw написа:нямам думи просто!
прекрасна е!
Абе, зор си е да рисуваш чаша с вода. Тва не като оправдание го казвам...щото ще тренирам и ще се упражнявам...не е лесно...

абе чуесно се справяш, нали знаешЪн написа: Абе, зор си е да рисуваш чаша с вода. Тва не като оправдание го казвам...щото ще тренирам и ще се упражнявам...не е лесно...
много се радвам, че се упражняваш
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
бе, стига ме репликира бе, ейGaspode написа:1. Водната повърхност не е равна - при всеки предмет, потопен във вода име издигане...
2. На мен от сичко най-много ми харесва поТписа
гледам вазата срещу мен, отдалеч погледнато водата изглежа равна (с очилата съм)
Тва не е ваза, а чашаlatrevw написа:бе, стига ме репликира бе, ейGaspode написа:1. Водната повърхност не е равна - при всеки предмет, потопен във вода име издигане...
2. На мен от сичко най-много ми харесва поТписа
гледам вазата срещу мен, отдалеч погледнато водата изглежа равна (с очилата съм)

да, добре, ама Гаспода каза, че всяка повърхност и бла-бла-блаЪн написа: Тва не е ваза, а чаша
не че има такова значение, просто някак там ми се спря погледа и ми е смущаващо. пък и веднъж да мога да кажа нещо критикарско по твоя картина
Сложи си очилата. И почети малко литература по въпроЗа :).latrevw написа:да, добре, ама Гаспода каза, че всяка повърхност и бла-бла-блаЪн написа: Тва не е ваза, а чаша
не че има такова значение, просто някак там ми се спря погледа и ми е смущаващо. пък и веднъж да мога да кажа нещо критикарско по твоя картина
А за поТписа бях серсем откровен - много ми харесва. Готин е, твой е, супер е.
с очилата съмGaspode написа: Сложи си очилата. И почети малко литература по въпроЗа :).
А за поТписа бях серсем откровен - много ми харесва. Готин е, твой е, супер е.
и на мен много ми харесва подписа
Ън, това е най-доброто ти масло до сега
Точно чашата е поразяващо кристална, въпреки, че е най-обикновена реално,
затова всички се втренчват в нея.
Дай да ти стисна ръката.
След тази картина, вече не смея да твърдя, че всички графики са ти по-добри от маслата.
Наздрав, Ън!
Задобряваш много!
Само не се самозабравяй!
п.п. А за подписа и аз съм от подстрекателите, което значи, че го харесвам
"Спаси си деня!" - Green Light
Хе-хе, феноменален драскач съм си азRemmivs написа:кога ли ще мога да си напиша мемоарите
че да те споменавам в тях
така и така познавам и даже съм си пил пиенето с феноменалния български художник Ън
Играя шах много, нали знаеш. Та в плейчеса са милиони от цял свят, в курника /любимия ми/ са по няаколко хиляди на ден. Там имам около 20000 игри. Играя и в един малък бг. сайт. Макс по 60- 100 души се събират. И там има един с ник "Най- добрият"
Оня ден го питам:
- Абе, "Най- добрият", ти що играеш само тук? Що не играеш в Курника, например?
А той вика:
- Ми, щото тук съм най- добрият!
Та и аз така- тук съм най- добрият художник, ама дали и как другаде- неясно...

прекрасно
Последно промяна от holi_day на 18.09.10, 23:50, променено общо 1 път.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
e, не е като в 1 басейн да сте се къпалиRemmivs написа:кога ли ще мога да си напиша мемоарите
че да те споменавам в тях
така и така познавам и даже съм си пил пиенето с феноменалния български художник Ън
ку ме запитат на детектора на лъжата...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
odonata /hope/
Картината е страхотна.като я гледаш и ти се приисква да си вземеш цвете , толкова е истинска..latrevw написа:нямам думи просто!
прекрасна е!
пп. а за дъното на чашата нищо не каза
Аз и сега ги харесвам, но с боичките е ново за мен, защото преди показваше само графика.Ън написа:Мерси!esti написа:Винаги съм харесвала повече шарените ти картинки, не графиките.
Може би, защото по принцип не си падам по графиката...
Тази ти картина е поредната....грабваща.
Браво, Доки!
Абе, преди и графиките харесваше...
Аналите помнят!
Обичам цветното.
Истината е, че не мога да преценя с кое се справяш по-добре, защото не разбирам от рисуване.
Мога само да го усещам, а на теб цветните ти ги усещам по-...как да кажа...ярко.
Което не означава, че графиките ти не са.....уф, абе разбра ме бе, кво ме караш сега да се обяснявам, ааа!:lol: