повече бяха от оФлювите по листата след дъжд
и си пасяха и се разхождаха кат браунови частици
преди час по физика
задобряваш репин, задобряваш!
това за парните влакове е интересно! Ама на въглища ли са? Май не е много еко? Или използват някакъв заместител...?Sweety написа:Боже! как можах да забравя овцете?!
...и като си караш с колата и отстрани на пътя има едни такива хълмове, силно казано ще е да са планини, и по тях едни такива бели петна и все се чудиш сега това камъни ли са, овце ли са...щото и двете ги има...
и така...това има в северен уелс...овце, много къмпинг сайтс, и мъхове и папратим и вода, и още едно имаше..но не мога да сетя сега...
тц...stupid of me!..влакове, ама на пара!..супер романтично е и ги има навсякъде, повечето хора, които ги обслужват са доброволци...от Манчестър, от Холандия..отвсякъде...хоби...
![]()
трябав да изровя повече снимки от парния влак
ъх..ти пък...дори и не се опитвам да съм добраsandmaN написа:..задобряваш репин, задобряваш!![]()
Piqndurnik написа:Преди години в Кьолн един приятел каза: "Тези, като са строили катедралите изобщо не са мислили, че след време хората ще открият фотографията."
Все разни малки площади около катедралите - няма от къде да снимаш.
хм..бе сещам се, че и ти си падаш много по зеленото...по всяко време на годината
да, на въглища са...лепкат ти се саждички по бузките...бе много готино бе...а казах романтично щото на съседната пейка имаше един британец с една от бившия СССРwindcolours написа: това за парните влакове е интересно! Ама на въглища ли са? Май не е много еко? Или използват някакъв заместител...?![]()
и уфцете много ме зарадваха:bigsmile:
Трябва да събориш половината град за да снимаш. Или да наемеш хеликоптер.Sweety написа: ...
Цели две минути се чудих от къде ми е познатто това Равенсберг и се сетих от къде. Трябваше да ходя преди време на някакво обучение там за два месеца, но така и не отидох. Ти да не работиш там в университета?![]()
а бе Германия си е..супер! най-хубавата от всички европейски северни страни...
А екологията СМЪРДИ та се не трае. Преди имахме традиция в сряда да ходим на една селска кръчма. Едно такова колоритно кръчме с няколкостотингодишна традиция и тънки цени - до скоро бирата там беше два кинта. В последствие се отказахме, понеже се губят 2-3 часа. Та седнали бяхме веднъж в двора под едни огромни кестени, тъкмо ни донесли поръчките и по пътя мина един лайновоз и подлива...Sweety написа: да, на въглища са...лепкат ти се саждички по бузките...бе много готино бе...а казах романтично щото на съседната пейка имаше един британец с една от бившия СССР(ми вместо да казвам рускиня/украинка/беларуска)...и знаеш ли колко влюбено я гледаше?!
аааа...сори, много съм зле с имената...благодаря за уточнението...Piqndurnik написа:Трябва да събориш половината град за да снимаш. Или да наемеш хеликоптер.Sweety написа: ...
Цели две минути се чудих от къде ми е познатто това Равенсберг и се сетих от къде. Трябваше да ходя преди време на някакво обучение там за два месеца, но така и не отидох. Ти да не работиш там в университета?![]()
а бе Германия си е..супер! най-хубавата от всички европейски северни страни...
Малко уточнение. Regensburg е град на Дунав със средновековен мост (сигурно бая парички са смъквали от тол), Ravensberg е средновековно графство някъде на територията на Nordrhein-Westfalen и някакво село в Швейцария, а в Ravensburg правят пъзели.
и вагоните и машината са оригинали, Неф, и работещи...Неф написа:Страхотна машина, Суити.
И вагоните също са класика.
И как лъщи всичко. За снимките ти ли го полираха?
Днес детенцето на една приятелка заминава да учи в Уелс.
Тя страда, а той се вълнува и кефи.
Въртележки разни детски и виенското колело(с мен). Това е за дребосъци.Неф написа:Piqndurnik,
сподели ти на кои люлки се въртя и качи ли се на виенското колело?
Моето дребосъче, връстниче с твоето, гледа с любопитство и пита дали сме ходили тук?
Покривите на долната снимка са бараките за фиркане. От тая година не се пуши вътре.Sweety написа:лелеееее!...не е истина тва с тоя Октобер фест...мнооого готино! изглежда

Над КукленKent написа:Ангеле, къде беше тоя манастир да знам. Макар, че и без това манастирите около Пловдив не страдат от излишното ми внимание.

айяйяй начи съм бил телепат миналата есенЪн написа:Над КукленKent написа:Ангеле, къде беше тоя манастир да знам. Макар, че и без това манастирите около Пловдив не страдат от излишното ми внимание.
Готин беше, ама вече не е:mad:
при липса - загреваещ бой с точилка може да свърши работаБоЕВ написа:Ягишна, нещо ново имаш ли?:bigsmile:
Хладно е при нас днес и от няколко дена, та ми се прииска нещо топло.
За ледени висулки още ни е рано, но като прочетох "море" и тръпки ме побиха - искам камина.holi_day написа:при липса - загреваещ бой с точилка може да свърши работаБоЕВ написа:Ягишна, нещо ново имаш ли?:bigsmile:
Хладно е при нас днес и от няколко дена, та ми се прииска нещо топло.
и при мен е студ
очаквайте снимки с ледени висулки
Ягичке, какъв цвят е морето сега

Дефилето в движение е висока тока!:lol:Баба Яга написа: ...