Продължи, но първо си обръсни главата.Green Light написа:Ами аз? Да си продължавам ли?Мнемозина написа:
Първо, спрете с тия постоянни "наздраве"-та.Особено Неф
Второ, никакви поезии - аз
Ън, ако обичаш, ти спри с тия рисунки
Днешните песни... Рем, вземи си бележка
И без замисляния. Вяра, чу ли?
Снимки, снимки, снимки - ете, моля, само сериозни разговори, обаче в никакъв случай да не се стига до нещо възвишено, ерго напудрено. Питка
И вицовете, да
Освен това Семирамис да вземе да се появи, обаче като се появи, да си мълчи,
... общо взето каквото правите, веднага престанете да го правите, това вече на нищо не прилича!
Това ме разстресе
Продължавай!Green Light написа:Ами аз? Да си продължавам ли?Мнемозина написа:
Снимки, снимки, снимки - ете, моля, само сериозни разговори, обаче в никакъв случай да не се стига до нещо възвишено, ерго напудрено. Питка
И вицовете, да
... общо взето каквото правите, веднага престанете да го правите, това вече на нищо не прилича!
Не, спри да продължаваш.
Ама не може така бе, разберете!
Panta rhei...
Green Light написа:Ами аз? Да си продължавам ли?Мнемозина написа:
И вицовете, да
Тоя цитат съм го пропуснала.
Но няма да пропусна да кажа: наздраве дружина!
леле, аз ли съм най-голямата пиЯНИца тук
знаех си, че сте въздържатели
"Спаси си деня!" - Green Light
Мнемозина написа: Първо, спрете с тия постоянни "наздраве"-та. Адски е досадно и е недопустимо в тия времена. Особено Неф, след като си му слабост на БоЕВ, трябва много да се съобразяваш.
Второ, никакви поезии и други изкуства, докато не мине кризата. Тук си правя сериозна самокритика и си посипвам главата с пепел. Няколко пъти.
Ън, ако обичаш, ти спри с тия рисунки, че много се разлигавят дамите.
Днешните песни и те много разводняват. Особено онзиденшната - толкова размазваща, ама може ли такива неща? Рем, вземи си бележка, а и всички, които участвате в тях!
Водете, моля, само сериозни разговори, обаче в никакъв случай да не се стига до нещо възвишено, ерго напудрено. И без замисляния. Вяра, чу ли?
И престанете с тия снимки! Снимки, снимки, снимки - пътеписна ми вече! Най-добре спрете да пътувате изобщо, а ако ви се случи - не го споделяйте, в тая криза е възмутително. А ако някой вземе да пусне нещо такова - другите да не се обаждат с това "ах" и "ох" и ама колко е хубаво там. Само на Питката снимките стават, обаче не тия, дето той ги снима, ами другите, дето ги намира в нета.
И вицовете, да! Тая тема стана ужасителна, спрете се вече.
Освен това Семирамис да вземе да се появи, обаче като се появи, да си мълчи, че да не се почне някой разговор. Това за всички умълчали се се отнася.
Друго не се сещам в момента, но общо взето каквото правите, веднага престанете да го правите, това вече на нищо не прилича!
После ще прекръстим клуба на "Нека мърморят".
П.П. Холи, твойта работа няма да стане с тая домакинска тема, дето си я пуснала. Не ми харесват тия работи... Засрами се!
П.П. В хороскопа ми днес пак пише да не влизам в излишни спорове, така че, Боев, ако обичаш, имай го предвид. И всички останали също.
you are simply the best
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
- windcolours
- сър Айвънхоу
не си изтървай нервите, де. не е прилично да се биеш с хората...Мнемозина написа: Ще ти дам аз едно профилактично.![]()
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
holi_day написа: ааааааааааааааааааааа оня ден (в понеделник) пих
вино
мерло
15 грама +/-10%
отгоре на сичко и беше по обедно време още
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:
Съвсем прилично ще те набия.
И някой от София ще ходи в събота-неделя в Търново, моля да ме вземе, щото и с Боев имам малко работа.
а за Търново... хм... много ми се ходи... дори имаше някакви планове да ходя там... ама... нищо не мога да обещая... преди петък вечер не мога да кажа къде ще съм през уикенда...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
аз съм свикнал... пардон... вече съм минал по трънливия път боевски... да фучи... какво да го правя, ще изтърпя (някакси) справедливия му гняв...holi_day написа:довечера шъ се появи БоЕВ
и шъ видите вие кви глупотевини пишете по темата
на мен ми е задължен, щото се съм на негова страна и няма да ми се кара
Bella Ciao
Bella Ciao
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Сега, разбираш ли, аз съм фен на световната теория за конспирациятаwindcolours написа:Виж, не знам точно как стоят нещата, ясно е, че част от приходите отиват някъде другаде. Когато има някаква благотворителна кампания за каузата на деца и хора в неравностойно положение, се старая да участвам с каквото мога. Разбира се, най-добре е лично да се пита в тези домове, семейства, специализирани болници и прочее от какво имат нужда и да им се осигури. Правя и това, защото имам приятели с такива проблеми, но нищо не ми струва да пускам по 1-2 смс месечно. За мене доста по йезуитско е да се плюе срещу подбни кампании, докато харчим парите си за алкохол, цигари и забавления.Fairy of the Flowers написа:О, моля те. Това си е чиста проба чалга. за ДДС, за оператораторите, за тези които обработват данните..... сигурно пропускам. Колко от тези, 1.20 ли е колко? та колко от тези пари ще отиде за каузата, а?windcolours написа: един законен начин да се събират средства за тези семейства. Едното НЕ пречи на другото.
- windcolours
Хубаво. Тогава дайте да си пием бирата, да си пушим цигарите и да се радваме,че това се е случило на друг, а не на нас.Fairy of the Flowers написа: Сега, разбираш ли, аз съм фен на световната теория за конспирацията.Всичко е насочено към това да ни направи идеални прости консуматори. В този дух, подобни простотии, които те карат да се чувстваш по гореописания начин, имат за цел да те накарат да си помислиш, че си купуваш индулгенция за начина си на живот, ако пък случайно е взело да те чуква нещо отвътре, и да продължаваш да си консумираш в същия дух. Мда, такива ми ти работи.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
- Green Light
Добре. Тогава може.Green Light написа:Хахаха. Днеска всички това ме питат. Почивам си. Тва е. Продължавам, продължавам, пък спра да си почина малко.Мнемозина написа:Грийне, ама ти сега що спря?Мнемозина написа:Продължавай!Green Light написа: Ами аз? Да си продължавам ли?
Не, спри да продължаваш.
Ама не може така бе, разберете!
Продължавай да спираш.
Panta rhei...
Re: Това ме разстресе
Със всичко от линка съм съгласен! Освен с едно!
Ани Салич и добра журналистка?! Две несъвместими понятия...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

не, тя е красива журналисткаЪн написа:Със всичко от линка съм съгласен! Освен с едно!
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
добра еsandmaN написа:не, тя е красива журналисткаЪн написа:Със всичко от линка съм съгласен! Освен с едно!
по душа поне
преди сигурно 6-7г. имах контакт с нея
беше направила документален филм за изоставени деца и ставаше въпрос за осиновяване на едно дете от дом "Надежда"... та впечатленията ми са добри
ае стига сте завиждали на юксел кадриев, че му е на 1 ръка разстояние
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
юкселчо нъл ви го оставих поне преди година бре!holi_day написа: ае стига сте завиждали на юксел кадриев, че му е на 1 ръка разстояние
кога бех тръгнал по мъже..
- Глас в пустиня
ВШ = великолепната шесторка.holi_day написа:какво е ВШ
ани е лице на кампанията
това не би следвало да я прави отговорна за несвършената работа от други или за положението в момента
Да, Ани е лице на кампанията, но както пише в статията преди да стане лице на някаква кампания и кауза би трябвало първо да си свърши работата като репортер и журналист, а именно - да информира обществото, да задава въпроси, да прави Журналистически разследвания.
- Глас в пустиня
И аз също съвсем еднозначно го казах.Мнемозина написа:
Ако си си мислил, че използвам двусмислица, сбъркал си.
Съвсем еднозначно го казах.
Нищо не искам. Още повече пък да се разбирам. За мен е важно да се чувствам жив, свободен и имащ правото да назовавам нещата с истинските им имена, па макар и остракиран.Мнемозина написа:Искаш ли да се разберем така: ти ще пишеш и ще вдигаш нивото на дискусиите, пък аз ще призова останалите да се вземат в ръце.
Това са мой мисли и желания ли са или...?!:roll:Мнемозина написа:Първо, спрете с тия постоянни "наздраве"-та. Адски е досадно и е недопустимо в тия времена. Особено Неф, след като си му слабост на БоЕВ, трябва много да се съобразяваш.
Второ, никакви поезии и други изкуства, докато не мине кризата. Тук си правя сериозна самокритика и си посипвам главата с пепел. Няколко пъти.
Ън, ако обичаш, ти спри с тия рисунки, че много се разлигавят дамите.
Днешните песни и те много разводняват. Особено онзиденшната - толкова размазваща, ама може ли такива неща? Рем, вземи си бележка, а и всички, които участвате в тях!
Водете, моля, само сериозни разговори, обаче в никакъв случай да не се стига до нещо възвишено, ерго напудрено. И без замисляния. Вяра, чу ли?
И престанете с тия снимки! Снимки, снимки, снимки - пътеписна ми вече! Най-добре спрете да пътувате изобщо, а ако ви се случи - не го споделяйте, в тая криза е възмутително. А ако някой вземе да пусне нещо такова - другите да не се обаждат с това "ах" и "ох" и ама колко е хубаво там. Само на Питката снимките стават, обаче не тия, дето той ги снима, ами другите, дето ги намира в нета.
И вицовете, да! Тая тема стана ужасителна, спрете се вече.
Освен това Семирамис да вземе да се появи, обаче като се появи, да си мълчи, че да не се почне някой разговор. Това за всички умълчали се се отнася.
Друго не се сещам в момента, но общо взето каквото правите, веднага престанете да го правите, това вече на нищо не прилича!
После ще прекръстим клуба на "Нека мърморят".
П.П. Холи, твойта работа няма да стане с тая домакинска тема, дето си я пуснала. Не ми харесват тия работи... Засрами се!
П.П. В хороскопа ми днес пак пише да не влизам в излишни спорове, така че, Боев, ако обичаш, имай го предвид. И всички останали също.
- Глас в пустиня
Беше красива, ама сега е женена за някакъв сръбски циганин - БранкоsandmaN написа:не, тя е красива журналисткаЪн написа:Със всичко от линка съм съгласен! Освен с едно!
циганина нема а го зимамБоЕВ написа: Беше красива, ама сега е женена за някакъв сръбски циганин - Бранко
а стара риба нема
- сър Айвънхоу
добър манипулатор е, щом те е подвела и теб, че е журналист...Ън написа:Със всичко от линка съм съгласен! Освен с едно!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
у некоа канавка?Мнемозина написа:О!Quid написа:ни знам байландо ни там и другото ни па ме интересува изобщо:-)
при толко канавки да се заглобим баш па там е нема просто начин
Виждали ли сме се някъде?
Bella Ciao
Bella Ciao
Не са ли? Сигурен ли си, че не са? Може да не са точно тези или да съм се попрестарала в детайлите, но все пак посоката мисля, че съм я доловила добре...БоЕВ написа:
Това са мой мисли и желания ли са или...?!:roll:
Спирам сега тоз бъзик и се надявам да не ми се налага да го подхвана пак.
Последно промяна от Мнемозина на 30.09.10, 09:21, променено общо 1 път.
Panta rhei...
За съжаление няма как да дойда, шегувах се само.Неф написа:
Мнемо, и ти да си на явката, че да ни поясниш, молим те!
Видя ли кво подходящо заведение избрахме,
само за Его-цен-трици
Но ви пожелавам да ви е весело.
Само внимавайте да не се сприятелите и после да вземете тук да се защитавате един друг.
Уф, спирам, Боев, друг път не ме карай да яхам метлата, че много трудно се слиза.
Panta rhei...