Аз специално каня Боев!
Настоявам дори!
Дано прочете темата!
Мотивира ме ходенето на Ън, естествено!
Има ли желаещи и с възможност да се включат?
Ако искате обедна среща?
Крайно време е нещо извън София
БоЕВ, аре бе, камарад!Неф написа:Каним всички съфорумци на съботна среща в Търново.
Аз специално каня Боев!
Настоявам дори!
Дано прочете темата!
Мотивира ме ходенето на Ън, естествено!
Има ли желаещи и с възможност да се включат?
Ако искате обедна среща?
Крайно време е нещо извън София

(БоЕВ написа:Еха!:bigsmile:
Дайте повече инфо, като час и място. Около и леко след пладне ще ми е ОК. А, ВТ за мен няма тайни.

биричка, м? и ще караш колата после, така ли?Ън написа:биричка с картофки![]()
щом въ вличе...Ън написа: Не, бе! Ще спим във Велико Търново.
БоЕВ написа:Еха!:bigsmile:
Дайте повече инфо, като час и място. Около и леко след пладне ще ми е ОК. А, ВТ за мен няма тайни.
Всичко знам, бе! Ако не знам- Гугъл ще ми каже!Неф написа:БоЕВ написа:Еха!:bigsmile:
чудесно.
за час и място, след като и двамата с теб знаем търновските по-тайности,
най-добре Ън да си каже къде и какво знае
и къде да се чакаме,
примерно в 16 ч.

Ох!Ън написа:(БоЕВ написа:Еха!:bigsmile:
Значи, сутринта в събота тръгваме от Пловдив. Първо спираме в Габрово, Етъра, Шипка. Колкото повече разгледаме- толкова по- добре! Ще сме без децата, последно така решихме. Следобед ще сме във Велико Търново. Кога точно не смея да гадая. Вие предложете място къде да се видим, да кажем към 16-17 часа на по биричка с картофки
Става ли така?
Майтапът е, че " на кръчма" във ВТ не съм ходил от 88-маНеф написа:БоЕВ написа:Еха!:bigsmile:
чудесно.
и къде да се чакаме,
примерно в 16 ч.
Където искате.БоЕВ написа:Майтапът е, че " на кръчма" във ВТ не съм ходил от 88-маНеф написа:БоЕВ написа:Еха!:bigsmile:
чудесно.
и къде да се чакаме,
примерно в 16 ч.
Добре ще е да се срещнем някъде около хотела в който ще се настани Ън.
Абе, шипченския проход отворен ли е?:blink:БоЕВ написа:Ох!Ън написа:(БоЕВ написа:Еха!:bigsmile:
Значи, сутринта в събота тръгваме от Пловдив. Първо спираме в Габрово, Етъра, Шипка. Колкото повече разгледаме- толкова по- добре! Ще сме без децата, последно така решихме. Следобед ще сме във Велико Търново. Кога точно не смея да гадая. Вие предложете място къде да се видим, да кажем към 16-17 часа на по биричка с картофки
Става ли така?
Няколко дена ще са ти нужни за тая дестинация.
Хубаво е да минеш и през Трявна.
17-18 часа, 19 най-късно ще трябва да потеглям обратно, ако успея с идването изобщо, а ти по това време ще си още на половината път.
Карай внимателно, района на ВТ е пълен с джигити и автоталибани - питай Кента.

Ей тук ще смеНеф написа:
Ън, имате ли вече резервирано преспиване?
Всъщност, Боев, ти що реши, че ще са на хотел? Може да са на гости.

вместо на обичайното за 3о4омясто село "леденика"Ън написа: Ей тук ще сме
Е, да, ама ще пропусна Габрово, Етъра и Шипка...Неф написа:Шипченския бе в ремонт август месец като пътувах последно. Сега може и да са го отворили. Ще питам.
Аз бих те посъветвала да минеш през Прохода на Републиката - Хаимбоаз.
Пътят е песен,
широк
с лента за изпреварване непрекъснато
и завоите не се усещат.
Все едно не минаваш планината.
Но при това положение, ще излезеш направо при нас

хм, само тук не съм спала майЪн написа:Ей тук ще смеНеф написа:
Ън, имате ли вече резервирано преспиване?
Всъщност, Боев, ти що реши, че ще са на хотел? Може да са на гости.
Остави ги за неделяЪн написа:Е, да, ама ще пропусна Габрово, Етъра и Шипка...Неф написа:Шипченския бе в ремонт август месец като пътувах последно. Сега може и да са го отворили. Ще питам.
Аз бих те посъветвала да минеш през Прохода на Републиката - Хаимбоаз.
Пътят е песен,
широк
с лента за изпреварване непрекъснато
и завоите не се усещат.
Все едно не минаваш планината.
Но при това положение, ще излезеш направо при нас
В неделя ще си почивам!Неф написа: Остави ги за неделя

Хубава е чаршията.Ън написа:
Ей тук ще сме
Аз обичам такива места. Не ми трябва лукс и снобарияБоЕВ написа:Хубава е чаршията.Ън написа:
Ей тук ще сме
И спокойна една такава, тиха.

Извинявай, КЕНТе,Kent написа:ъмхъ, след прословутия панаир в дебелец дето не ме уби осата убиец,малко след като сме тръгнали някъф тир отнесъл при свети петър цяла кола пълна с хора /боев беше пускал май, шоф. на леката кола не спазила предимството и така/...тировете са като метеори там. че и другите.
БоЕВ написа:И без това ги пишеш в обратен ред, като за на връщане.Ън написа:...
Е, да, ама ще пропусна Габрово, Етъра и Шипка...
що фарисейщина, излизах от кръстовището няколко пъти да ходими на близкия язовир, разбрах че не се спазили предимство, ако не спазиш там и не се оглеждащ като гущер и ли като хищен звяр .... си убит, както и навсякъде в търновско както и навсякъде в българия , а ако спазиш хахахахаха имаш малко шанс да оживееш:-)БоЕВ написа:Това беше и е голяма трагедия.Kent написа:... /боев беше пускал май, шоф. на леката кола не спазила предимството и така/...
А полицейската фарисейщина не познава граница.
Стижа ми цапа тематаKent написа:що фарисейщина, излизах от кръстовището няколко пъти да ходими на близкия язовир, разбрах че не се спазили предимство, ако не спазиш там и не се оглеждащ като гущер и ли като хищен звяр .... си убит, както и навсякъде в търновско както и навсякъде в българия , а ако спазиш хахахахаха имаш малко шанс да оживееш:-)БоЕВ написа:Това беше и е голяма трагедия.Kent написа:... /боев беше пускал май, шоф. на леката кола не спазила предимството и така/...
А полицейската фарисейщина не познава граница.
в инерес на истината не съм виждал схевмата на птп-то, тъй че може да голословя само, чух по радиото някъде към търговище
на бач съм, ше отработвам едно ходене около 16-ти в средна гора и до една скала дето прилича на голям уй до казанлък, ако има загорели клубарки да заповядат, ама калибъра е не по малко от главния на Ямато, един ипонски кораб от ВСВ:lol:Неф написа:Извинявай, КЕНТе,Kent написа:ъмхъ, след прословутия панаир в дебелец дето не ме уби осата убиец,малко след като сме тръгнали някъф тир отнесъл при свети петър цяла кола пълна с хора /боев беше пускал май, шоф. на леката кола не спазила предимството и така/...тировете са като метеори там. че и другите.
това може да се случи навсякъде.
Стига ни плаши сега, че всички сме пътници
и пътуваме непрекъснато,
както и ти.
Щото няма да идваш, за тВа ли, еййй
Я се стягай и елате и вие