съботна среща в Търново
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Щото е най-лесно да се каже - не спазил предимство. А това че тирът го е завлякъл от насрещното никой не го споменава. Мал шанс. Нямам представа заради видимост ли или заради нещо друго леката кола излиза на пътя и спира, почти на половината на платното в посоката обратна на посоката на движение на тира. Тирът се е движел с превишена скоростпи е помислил че леката кола ще се включи в неговото платно и ще го засече и за да не намалява рязко решава да го "изпревари" един вид и минава в насрещната лента в която колата вече е спряла да го изчака. Та тка. Тия неща ги е споделил човек от КАТ присъствал на местопроизшествите на нашия кмет докато са разпознавали труповете.Kent написа:...
що фарисейщина,...
БОЕВ, в Его да се чакаме в 16 ч. Ако искате, може и по-рано, още по-добре.БоЕВ написа:Уточнете се с Неф.Ън написа:
Е, щом е с изглед към Янтра, няма кво да коментираме повече
А, аз ще гледам да се включа в движение.
Дано да успея.
И да си там!!
От пощата продължаваш пеш по главната нагоре към стария град.
Това е посоката.
Его е близо до пощата, съвсем близо вдясно по същия тротоар.
Абе- с питане, лесно е.
"Спаси си деня!" - Green Light
Боев опитвам да го асимилирам в тиквата. Но нямаше безвидимост тогава, по скоро шофера на леката е излязъл наистина и после се е паникьосал като е видял връхлитащия тир и тръгналда бяга наляво без да погледне назад. Тва са теории де, разбира се язък за хората.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Стига бе ей! Друг път У друга тема ще си обясняваме тоя случай, ако толкова много искате.Kent написа:Боев опитвам да го асимилирам в тиквата. Но нямаше безвидимост тогава, по скоро шофера на леката е излязъл наистина и после се е паникьосал като е видял връхлитащия тир и тръгналда бяга наляво без да погледне назад. Тва са теории де, разбира се язък за хората.
Добре добре, ти Неф кога ще ни огрееш с достопочтенното си присъствие тука в варна. Ако искаш ела на връщане от средна гора до каменния ур, това е тракийско светилище и е до казанлък, после ше минеме през котел да си земеме мед пчелен хубав и кой откъдето е.Неф написа:Стига бе ей! Друг път У друга тема ще си обясняваме тоя случай, ако толкова много искате.Kent написа:Боев опитвам да го асимилирам в тиквата. Но нямаше безвидимост тогава, по скоро шофера на леката е излязъл наистина и после се е паникьосал като е видял връхлитащия тир и тръгналда бяга наляво без да погледне назад. Тва са теории де, разбира се язък за хората.
щото в средна гора ше спиме в гората и ше ядеме моята гранясала вече до тогава сушена кайма с карамелизирани бакогани /скакалци ако има/:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Не ме дразни,Kent написа:Добре добре, ти Неф кога ще ни огрееш с достопочтенното си присъствие тука в варна. Ако искаш ела на връщане от средна гора до каменния ур, това е тракийско светилище и е до казанлък, после ше минеме през котел да си земеме мед пчелен хубав и кой откъдето е.Неф написа:Стига бе ей! Друг път У друга тема ще си обясняваме тоя случай, ако толкова много искате.Kent написа:Боев опитвам да го асимилирам в тиквата. Но нямаше безвидимост тогава, по скоро шофера на леката е излязъл наистина и после се е паникьосал като е видял връхлитащия тир и тръгналда бяга наляво без да погледне назад. Тва са теории де, разбира се язък за хората.
щото в средна гора ше спиме в гората и ше ядеме моята гранясала вече до тогава сушена кайма с карамелизирани бакогани /скакалци ако има/:lol:
че там около Карлово и Казанлък, т.е. най-вече между тях, съм била най-често
и най-скоро дори
Голееемо кръгче ме караш да правя за толкоЗ кратко време.
Не съм с вЕртолет все пак, само с миниван.
За варненската група- може следващия УИкенд.
Пусни тема и организирай КЕНТV
Ще стане мноооо нахално пак аз да агитирам и за Варна.
Последно промяна от Неф на 29.09.10, 22:00, променено общо 1 път.
абе,Kent написа: ако има загорели клубарки да заповядат, ама калибъра е не по малко от главния на Ямато, един ипонски кораб от ВСВ:lol:
само мойта пишка ли е малка?!
YAMATO - World's Largest & Greatest Battleship Ever Built
п.п. забравих
тоя съм го топил 4 пъти у симулацията на "атаката на пърл"
авиосимулатор
мноу оръжие и кат бамнеш 1 тУрпедо е правилното място...
и само трески кат клечки за зъби
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Там сме значи!Неф написа:БОЕВ, в Его да се чакаме в 16 ч. Ако искате, може и по-рано, още по-добре.БоЕВ написа:Уточнете се с Неф.Ън написа:
Е, щом е с изглед към Янтра, няма кво да коментираме повече
А, аз ще гледам да се включа в движение.
Дано да успея.
И да си там!!
От пощата продължаваш пеш по главната нагоре към стария град.
Това е посоката.
Его е близо до пощата, съвсем близо вдясно по същия тротоар.
Абе- с питане, лесно е.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Е чак пък туристка, то туй да не е рим бе хора. Ама не ми е там бащиния дом, дето викаше мойта дъщеря. А ми го препоръчаха местни хора. Почти натурални.Неф написа:едва ли е,БоЕВ написа:Ама...ти...болярче ли си?:shocked:Fairy of the Flowers написа:Щастливеца:-)Страшни пици на пещ. Не че дойда де.
Щастливеца е най-масово посещаван от туристи
туристи и гости на градаFairy of the Flowers написа:Е чак пък туристка, то туй да не е рим бе хора. Ама не ми е там бащиния дом, дето викаше мойта дъщеря. А ми го препоръчаха местни хора. Почти натурални.Неф написа:едва ли е,БоЕВ написа:Ама...ти...болярче ли си?:shocked:Fairy of the Flowers написа:Щастливеца:-)Страшни пици на пещ. Не че дойда де.
Щастливеца е най-масово посещаван от туристи
- windcolours
Неф, БоЕВ, благодаря ви, че преминахте половин България, за да се запознаем!!!
Неф!
БоЕВ!
Ще ви изпратя общите ни снимки на лични, ама утре, че сега съм грори.
Направих и "малко" снимки, около 600, от марш на скока ни- село Шипка, Храм- паметник "Рождество Христово", Храм- паметник "Шипка" , Велико Търново с Царевец, Дряновски манастир, "Етъра"...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Благодаря и наздраве!

Прибрали сте се най-после.
За мен бе чест и удоволствие да се срещнем най-най-после и четиримата.
Хубаво и прекалено малко беше.
Ще чакам да ми пратиш снимки, Ън, по възможност всичките
Апаратът ти е страхотен.
Знам, че сте се нагледали и наснимали
Прибрали сте се най-после.
За мен бе чест и удоволствие да се срещнем най-най-после и четиримата.
Хубаво и прекалено малко беше.
Ще чакам да ми пратиш снимки, Ън, по възможност всичките
Апаратът ти е страхотен.
Знам, че сте се нагледали и наснимали
- windcolours
пътепис, тва- онова...??Ън написа:
Направих и "малко" снимки, около 600, от марш на скока ни- село Шипка, Храм- паметник "Рождество Христово", Храм- паметник "Шипка" , Велико Търново с Царевец, Дряновски манастир, "Етъра"...
гответе се, ПА, другата неделя ще ви сполетим в същото кръчме в разширен състав
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Леле, Боев, това ти ли го каза?БоЕВ написа:Неф, ти си крехко момиче със сърце и кураж много по-големи от на много мъже - радвам се че те познавам!Неф написа:...
За мен бе чест и удоволствие ...
Наздраве!
И аз се радвам се, че се запознахме. Ти сииииии... и хубав плюс това!
Мнемо, не сме се сприятелили, не бой се
----------
Сега сериозно:
Думите ти ме трогват.
Но са си истина!
Казах
- Глас в пустиня
кой каза.... дето в невзрачни момичета не съм се влюбвалБоЕВ написа: Неф, ти си крехко момиче със сърце и кураж много по-големи от на много мъже - радвам се че те познавам!
Наздраве!
всъщност прав е!
само дето и Неф е по-близо до теб и по-далече от мен
а и аз си имам "мойто македонче"
/най-накрая./
иначе, нямаше Неф да ходи по срещи без мен
еле па при красавци кат теб у намсикъдеси
добре, че вече си женен
п.п. бе що моето македонче иска а ви запозная?!
рапон!
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Green Light
Green Light написа:Пфу! Търново, пицарии, снимки... 100% им е била топла бирата и гадни мезетата и им е било студено, понеже вятър е духал. Или пък е запраскал един дъжд и е кална станала тая полянка и са се изпокаляли здраво, ама нарочно не са го снимали. Даже може би са настинали всичките. До един!
Грийн, точно така беше. Винаги си пред-виждал всичко
И се бяхме белнали до един, като от Бялото братство.
Стана мазало!
- windcolours
Нищо конкретно не разказаха и не показаха. Било е голям провал и не искат да го признаят публично. Тъй де!Green Light написа:Пфу! Търново, пицарии, снимки... 100% им е била топла бирата и гадни мезетата и им е било студено, понеже вятър е духал. Или пък е запраскал един дъжд и е кална станала тая полянка и са се изпокаляли здраво, ама нарочно не са го снимали. Даже може би са настинали всичките. До един!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
И най-вече снимка на Боев не показаха. Срамота!windcolours написа:Нищо конкретно не разказаха и не показаха. Било е голям провал и не искат да го признаят публично. Тъй де!Green Light написа:Пфу! Търново, пицарии, снимки... 100% им е била топла бирата и гадни мезетата и им е било студено, понеже вятър е духал. Или пък е запраскал един дъжд и е кална станала тая полянка и са се изпокаляли здраво, ама нарочно не са го снимали. Даже може би са настинали всичките. До един!