за мое здраве
- windcolours
Бийд,
дано имаш в изобилие всичко, което желаеш за себе си и за най-обичаните хора!:bigsmile:
От мен - нещо, което да си поръчаш за следващия рожден ден:winkw: Losari Spa Retreat &Coffee plantation /Indonesia/

дано имаш в изобилие всичко, което желаеш за себе си и за най-обичаните хора!:bigsmile:
От мен - нещо, което да си поръчаш за следващия рожден ден:winkw: Losari Spa Retreat &Coffee plantation /Indonesia/

"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
- Stranniche
- Обратна връзка:
- never mind
Re: за мое здраве
Еееееей, хванах те 

Перличке красива и усмихната, бъди си все такава!!

Перличке красива и усмихната, бъди си все такава!!

- majemela4ka
- Обратна връзка:
благодаря, приятели!
п.п. донесоха ми лаптопа в леглото за да си получа разни поздравления по скайпа рано-рано тази сутрин!:blink:
п.п. донесоха ми лаптопа в леглото за да си получа разни поздравления по скайпа рано-рано тази сутрин!:blink:
just perfect
- Глас в пустиня
- Green Light
Айде сега, да не прекаляваме с любезностите.Green Light написа: готина мадама!
Значи, като кажете така за някоя, че е готина мадама и право в сърцето ме нацелвате!
На грозотиите обикновено казвате, че са умни.
Затова, като кажете на някоя, че е хубава значи наистина е хубава, а мен това не ме устройва, вече съм на 40 егати...и времето, когато мъжете ще ми казват, че съм умна наближава със страшна сила.
Дори в последно време вече се чуват такива мнения...
Нямате милост.
Поне "Опасен чар" да бяхте гледали....
- Green Light
esti написа:Айде сега, да не прекаляваме с любезностите.Green Light написа: готина мадама!
Значи, като кажете така за някоя, че е готина мадама и право в сърцето ме нацелвате!
На грозотиите обикновено казвате, че са умни.
Затова, като кажете на някоя, че е хубава значи наистина е хубава, а мен това не ме устройва, вече съм на 40 егати...и времето, когато мъжете ще ми казват, че съм умна наближава със страшна сила.
Дори в последно време вече се чуват такива мнения...
Нямате милост.
Поне "Опасен чар" да бяхте гледали....
Не си умна, не си умна!
Няма да се караме, сега!
Като кажат "готина" имат предвид, че...хм...става. Или, че е дашна.vyara написа: Те мъжете като кажат готина не се знае какво имат предвид. Аз знайш какви готини грозни хора съм виждала. Мхм!
Ако имат предвид характер казват - точна, пич....
А грозни мъже готини има, знам.......но грозни готини жени не познавам - всички са злобни. Или странни.
Или пристрастени към форумите.
esti написа: Като кажат "готина" имат предвид, че...хм...става. Или, че е дашна.![]()
Ако имат предвид характер казват - точна, пич....
ауууА грозни мъже готини има, знам.......но грозни готини жени не познавам - всички са злобни. Или странни.
Или пристрастени към форумите.:rotfl24:
Блажени са бедните духом
- Житената Питка
- BOFH
Брех, вие с щерката сте били на една дата.bead_ написа:
Живо-здраво!
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- Piqndurnik
Разбира се!bead_ написа:
п.п. споровете около това повече умна ли съм отколкото готина смятам за несъстоятелни
В този форум има само трима съвършени - Аз, Елби (който освен съвършен е и голяма хаймана) и Ти.
Няма как да се спори умни или готини са съвършенствата, нали?
Ние тук си говорихме принципно и с цел приближаване до масите.
Скоро и до Господ ще се приближим, но той скоро започна нова работа, затова ще му дадем малко въздух засега.
Така е. Божествен съм само аз.esti написа:Разбира се!bead_ написа:
п.п. споровете около това повече умна ли съм отколкото готина смятам за несъстоятелни
В този форум има само трима съвършени - Аз, Елби (който освен съвършен е и голяма хаймана) и Ти.
Скоро и до Господ ще се приближим, но той скоро започна нова работа, затова ще му дадем малко въздух засега.
Ама съм паганистично божествен.
- windcolours
Откога чаках да се обадиш по тематаRemmivs написа:Така е. Божествен съм само аз.esti написа:Разбира се!bead_ написа:
Ама съм паганистично божествен.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
първо предположениеsandmaN написа:аха... а преди това е бил хаоса
а сещате ли се кой е сътворил хаоса?
всичко , което Бог сътворил и създал, е станало за “ шест дни”.
Ден първи -Сътворението на невидимия духовен свят, хаоса и светлината ( Бит.1: 1-5)
верен отговор:
програмистът
"Спаси си деня!" - Green Light