Супер обидно ми е, да ти кажа. Точно всичко си се развива, както го изчисляват анализаторите според учебниците си.
Тогава и тогава има нужда от нов лидер. Тоя има харизма. Тия са започват да го харесват. После тогава и тогава му дават власт. После страшно му се кефят една година. После на втората година започват да го намразват и се почват карикатурите и вицовете. После след толкова време всички го мразят.
Ми ебати, нямаме ли толкова власт над емоциите си. Зомбита. Скочи! Седни! Смей се на карикатурата! Сега всички заедно - рев!
Аз честно казано, без да се отделям от зомбитата по другите теми, по тая се движа наобратно, макат и с по- мъничка амплитуда. Започвам от обидата, минвам на подигравката и свършвам на тва че тоя е нито по- добър нито по- лош и от предишните и очевидно и от бъдещите ни управници.
Но си е дежа вю отвсякъде.
Това беше просто шега, не покана да нищим народопсихология, който иска да заповяда, аз нямам сили. Просто ми стана смещно, като го зърнах, нищо повече. Верно, и аз повече нема да гласувам, сигурно съм кутсузлийка.