+1windcolours написа: е как да не пропиеш червено вино /мерло/ при това положение. Па макар и само 15гр +/- 10%
това е питието!
наздраве
Онова приспособление повече ми прилича на нещо, с което се източват едни течности от бурета.Kent написа:Ъпгрейтнах малко печката и проведох първите полеви изпитания. е, засего оцелявах в двора на село де.
http://www.bushcraftbg.com/forum/index.php?topic=10.0
За бомбата, предполагам, се шегуваш.Piqndurnik написа:А с бомба?Kent написа:Ми регни се, ще си полезен особено по отношение на рибата с ръце....
с карбидена обачи, но пнямаше кой знае какъв резултатPiqndurnik написа:А с бомба?Kent написа:Ми регни се, ще си полезен особено по отношение на рибата с ръце....
За бомбата, предполагам, се шегуваш.
Какво хоби би било да я метнеш с един замах във водоема и да унищожиш хиляди риби и рибленца. Да им се пръснат мехурите от детонацията и да измрат ей така безсмислено.
Какво хоби и удоволствие може да са серкметата и мрежите, също?!
Предпочитам класическия спининг,
въдиците
с кукичките
и
червейчетата
http://shop.fishing-mania.com/viewspin_1.php
И за голите ръце нищо против, но майсторлък се иска.
За какво каза говорите?:roll:Kent написа:
За изхарнаваме говориме, а не за удоволствия
да я барнеш с грубите ръце мазолести
нежната влажна рибка
с фина извивка при гръбнака:lol:
па да я стиснеш здраво:blink:
........................................
Ако има инградиенти за бомба или направо ргд някво
то и консерва с русенско ше се намери предполагам наблизо:lol:
Боев,БоЕВ написа:Може. Стига да не тренира наблизо отбора по подводно ориентиране.Piqndurnik написа:А с бомба?Kent написа:Ми регни се, ще си полезен особено по отношение на рибата с ръце....
пиандурника зачекна бомбитеЗа какво каза говорите?:roll:
Благодаря КЕНТ,Kent написа:пиандурника зачекна бомбитеЗа какво каза говорите?:roll:
ама той пиандурник ко да му тирсиш махна:lol:
аз съм по барането
другата седмица ше ходиме да оцелявамем ср.гора
по 10 часа ходене и спане навън посли
аз, един свещеник, един радиолюбител и един пещерняк
и ирена де
нефке ила ако искаш да прайш компания на жената:lol:
Ох! На свой ред ще кажа и аз.Kent написа:Ми регни се, ще си полезен особено по отношение на рибата с ръце...къде и най-важното как, после как я приготвяш. Запечена в глина става супер поне според мене.Колкото до огъня ще кажа само едно голямо ОХ:lol: като Мнемозина:lol: Минал съм през огън, примуси бензин, газ и салтанати, дори през бездимен такъв в дупка ма ми писна, а печката се пренася от място на място...та ми се иска да опитам с нея. А, ако ти се наложи да преспиш вънка -
къде, как, с какво...не питам с кого се:lol: Затва рекох че ако се регнеш ше има какво да кажеш. А, форума е тегав може би от бавния нет, мене не ми е...макар че Хобо постоянно нещо го преработва. Ае поздрави.

усетих аз, за компаниятаБлагодаря КЕНТ,
не стана ли студено вече за спане на открито?
Компания на жени трудно правя.