10 неща, които не трябва да правите,
10 неща, които не трябва да правите,
като ви спре полицай
http://vbox7.com/play:2e18ec4f
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Re: 10 неща, които не трябва да правите,
4 и 10 са ми фаворити.holi_day написа:като ви спре полицай
Само че 10 е по-подходящо за цигани, отколкото за немци.
Panta rhei...
- windcolours
- windcolours
- сър Айвънхоу
windcolours написа:сега Айвъна ще каже, че и ти си злопаметнаМнемозина написа:Това го прочетох мноого внимателно.windcolours написа:![]()
после иди доказвай слаба памет
даже съм, благодарен, щото таз схема отдавна я търсех... мнооого е точна...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа: П.П. Не се притеснявай от Айвън, той като дойде към събота...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
ти пък откъде знаеш, м?Мнемозина написа:
Ама никой не си го носи в чантата.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
не съм казал на джобното си ножче дали има или няма вилицаМнемозина написа:Чета бе, чета.сър Айвънхоу написа:ти пък откъде знаеш, м?Мнемозина написа:
Ама никой не си го носи в чантата.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
всъщност вие, жените, имате доста по-вече естествени оръжия.Неф написа: напомнихте ми времето, когато вечер баща ми не ме пускаше без спрея или газовия пистолет.
А то и една вилица можело само.
например - маникюр, високи и остри токчета... такивамитиработи...
п.п. пък ти, докато го извадиш... газовия пистолет... няма да ти е нужен вече...
Bella Ciao
Bella Ciao
ммм, такивамитиработите рядко ги имам, дори по-рядко от гореизброените от менсър Айвънхоу написа:всъщност вие, жените, имате доста по-вече естествени оръжия.Неф написа: напомнихте ми времето, когато вечер баща ми не ме пускаше без спрея или газовия пистолет.
А то и една вилица можело само.
п.п. бързо го вадя
Последно промяна от Неф на 06.10.10, 13:35, променено общо 1 път.
"Спаси си деня!" - Green Light
- сър Айвънхоу
да, ама патилото не съм аз...Мнемозина написа:Не питай старило, ами патило.сър Айвънхоу написа:
всъщност вие, жените, имате доста по-вече естествени оръжия.
по време на студентсвото си пообучих колежките си на това-онова в самозащитата... дори една ги приложи нещата на един бндюга...
още съжалявам, че не съм бил там ине съм гледал якия сеир, щото мацето беше 40 кила, пък бандюгата нейде, около 100...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
хулиган!БоЕВ написа:В средата на месеца ми излиза наказателното постановление.
Първото от 20 и кусур години.
Неправилно изпреварване и то на магистрала Хемус
ебати каръка.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
И аз имам акт за неправилно изпреварване на Хемус. Имаше ремонт, движението беше отбито в лента и половина, аз бързах и ... Явно бяха някакви менте полицаите, щото вече 5-6 години са минали, а нищо не ми е дошло.БоЕВ написа:В средата на месеца ми излиза наказателното постановление.
Първото от 20 и кусур години.
Неправилно изпреварване и то на магистрала Хемус
ебати каръка.
Наздраве 
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Тия, по тая магистрала, са луди - дебнат с радари на изходите на тунелите понеже вътре има ограничение на скоростта 80, а тия дето нямат в момента радар застават на "невралгични точки" и сурвакат като коледари.Piqndurnik написа: И аз имам акт за неправилно изпреварване на Хемус. Имаше ремонт, движението беше отбито в лента и половина, аз бързах и ... Явно бяха някакви менте полицаите, щото вече 5-6 години са минали, а нищо не ми е дошло.
Има давност от три години - успееш ли да не платиш до тогава ти опрощават "глобата". Преебани остават пак тия дето си плащат.
- Глас в пустиня
- Piqndurnik
Верно са луди. В 5 часа сутринта в събота виснали. Това лято, като се прибирах насам точно така ме спряха. Видях ги, но тръгнах да ускорявам още в тунела и съответно единия размаха стоп-палката. Не се заяждаха, обаче. Показаха ми радара (105 км/ч), казаха ми да внимавам и ми пожелаха приятен път.БоЕВ написа:Тия, по тая магистрала, са луди - дебнат с радари на изходите на тунелите понеже вътре има ограничение на скоростта 80...
Наздраве 
може,БоЕВ написа:Става и за чупене на орехи.Kent написа:...
гъзака:lol: в добри ръце си е харно оружие:-)
...
Всеки един предмет от обкръжаващата ни среда може да се превърне и в опасно оръжие.
но може и да не може.
Дано не се налага!
С оръжията съм добра,
имам и въздушна пушка.
Все пак и стребла не напразно съм тренирала някога.
А орехи тая година се чудя от къде да намеря. На вилата има дървета, но нямат нито орехче по тях.
Показаха ти радара с отчетената превишена скорост и не те санкционираха?Piqndurnik написа: Верно са луди. В 5 часа сутринта в събота виснали. Това лято, като се прибирах насам точно така ме спряха. Видях ги, но тръгнах да ускорявам още в тунела и съответно единия размаха стоп-палката. Не се заяждаха, обаче. Показаха ми радара (105 км/ч), казаха ми да внимавам и ми пожелаха приятен път.
- Piqndurnik
- Глас в пустиня
Не глобяват, защото знаят, че няма механизъм за събиране на глобите зад граница. Шубе ги е да крънкат вече - много изгоряха.Piqndurnik написа:Верно са луди. В 5 часа сутринта в събота виснали. Това лято, като се прибирах насам точно така ме спряха. Видях ги, но тръгнах да ускорявам още в тунела и съответно единия размаха стоп-палката. Не се заяждаха, обаче. Показаха ми радара (105 км/ч), казаха ми да внимавам и ми пожелаха приятен път.БоЕВ написа:Тия, по тая магистрала, са луди - дебнат с радари на изходите на тунелите понеже вътре има ограничение на скоростта 80...
Пък може и наистина човещинката между хората лека-полека да си пробива път, защото и мен са ме спирали(на входа на Луковит в 2,30 през нощта) със скорост над ограничението за град(50км/ч) и след кратка раздумка ме пуснаха.