Green Light написа:
Бутилки хем баш като у вас изветряват и в къщи. Аз нали съм новопокръстен трезвеник от няма и година и у нас си е фул. От пиле мля'кия има. Пък и хората по инерция ми носят разни португалски вина, че унгарски ли не бяха токайски истории, палинки, зубровки, путинки, силвър, милвър, ей, бе няма къде да ги държа вече. Две барчета имам, както си се полага за къркач от класа, ама къркач нет и и на едната класа се държиме, такова разбираш ли. И дет викаш дойдат разни бошлаф пиячи, пийнат по осемнайсет грама и кой от къде е, и елексирите си стояяят. Едно токайско отиде в канала, да не ти разправям колко мавруд и каберне и кво ли не от Коледа е така си артиса и последва токайското. Ако зема да фърлям и концентрати, няма да го преживея
Вие със странничето мъ убивате, АБСОЛЮТНО:blink::shocked:
МАлиии. На теб пък кво ти се е случило, та така си влезнал в заблуда:blink::shocked:
Правете купони бе, хора....Все ще се намери кой да ги изпие без да им туря кусури
И тва за канала:shocked::mad::evil: Ам'чи то си е грехота , човеко.....

Ние дома караме на изпарения, докато някои безотговорни другари:mad::evil: въргат...... Не стига нови цени, акцизи, ниски заплати, високи данъци нам'ккво си още и на цялото нямане......разхищение.....
Ай как само съ ядосах......