Същата уличка, но снимана отгоре от Оля-

и зелената стена-

докато аз съм приседнал пред портата-

обичам така, на стари къщи, които ми харесват, да поседя на прага...
и още една къща-

Да, позна.БоЕВ написа:Знаех още от самото начало - време не ми стигна да се включа по темата.esti написа:...
Това е бункер.
...
Обзалагам се, че е на плажа - стълбите свършват и започва плажа. На много места имаше такива - да спират десант откъм морето.
Много па знаеш ти кой паркет какъв е!Неф написа:
Ламинат е
БоЕВ написа:Много па знаеш ти кой паркет какъв е!Неф написа:
Ламинат е
и аз мисля така...обаче защо е такъв цвета на орето? водорасли ли има ?Неф написа:
втората е уникално поразяваща
Предполагам че светлината го прави такова.windcolours написа:... защо е такъв цвета на орето? водорасли ли има ?
и намачкания станиолБоЕВ написа:Предполагам че светлината го прави такова.windcolours написа:... защо е такъв цвета на орето? водорасли ли има ?
Прав си Боев:-), а също така и малкото пясък който се върти с вълната.БоЕВ написа:Предполагам че светлината го прави такова.windcolours написа:... защо е такъв цвета на орето? водорасли ли има ?
намачкания станиол?Неф написа:и намачкания станиолБоЕВ написа:Предполагам че светлината го прави такова.windcolours написа:... защо е такъв цвета на орето? водорасли ли има ?
Много чиста:bigsmile:,харесва ми, лъха едно спокойно утро от нея, преди време беше качил няколко и те бяха така чисти, как успяваш?:-)При мен понякога от бързане излизат големи мацаници.
Баба Яга написа:намачкания станиол?Неф написа:и намачкания станиолБоЕВ написа:Предполагам че светлината го прави такова.windcolours написа:... защо е такъв цвета на орето? водорасли ли има ?
разбира се, че не присъства и е натурална.Баба Яга написа:Има някаква грешка, станиол не присъства на снимката.Снимката е абсолютно натурална, просто добро попадение на светлина в подходящия момент.
Станиол се използва и във фотографията като светлоотразител и от там дойде недоразумението.Неф написа:разбира се, че не присъства и е натурална.Баба Яга написа:Има някаква грешка, станиол не присъства на снимката.Снимката е абсолютно натурална, просто добро попадение на светлина в подходящия момент.
Аз точно и само такива снимки ценя.
В тях проличава майсторството и усета на фотографа.
Вълната си я уловила перфектно,
ефектът е магнетично грабващ.
Погледнеш ли я, не можеш да откъснеш очи от нея.
Увлича те в сребърните проблясъци.
Станиолът е сравнение.
Верчеее, май мислим еднакво, виж ми поста преди твоя.vyara написа:Аааа, трепач е тази вълна, бабо Яге! Това по кое време на деня е снимано?
И драгата на Боев харесвам. Имаше едно време един филм - Между два бряга, за него се сетих.
да, бе, чак сега го видях.Баба Яга написа:Верчеее, май мислим еднакво, виж ми поста преди твоя.vyara написа:Аааа, трепач е тази вълна, бабо Яге! Това по кое време на деня е снимано?
И драгата на Боев харесвам. Имаше едно време един филм - Между два бряга, за него се сетих.А снимката е правена около 15.00 часа.
Страхотни са! Леле, кристална чистота и ясен образ. Какъв ти е фотоапарата?
О, има си забележки - я виж небето.Баба Яга написа:
Много чиста:bigsmile:,харесва ми, лъха едно спокойно утро от нея, преди време беше качил няколко и те бяха така чисти, как успяваш?:-)При мен понякога от бързане излизат големи мацаници.
Може и да съм го гледал, а най-вероятно е да съм, но няма спомен в момента.Баба Яга написа:от снимката ти се сетих и за един филм в който имаше невероятна мелодия, даваха го по татово време - "Между два бряга" се казваше, все едно че си извадил кадър от там.
Как е възможно един и същи дразнител да предизвика еднаква асоциация в двама души отстоящи на стотици километри?!:bigsmile:vyara написа:Аааа, трепач е тази вълна, бабо Яге! Това по кое време на деня е снимано?
И драгата на Боев харесвам. Имаше едно време един филм - Между два бряга, за него се сетих.
Това май някакъв общовалиден принцип шъ доде!Баба Яга написа:При мен стават когато те си решат, ако трябва да съм честна, понякога имам по 200 снимки и ни една не ми хваща окото, друг път просто "щрак" и "Бряяяя!"