Маркетингово проучване на Ваш гръб;)
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Маркетингово проучване на Ваш гръб;)
"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;)

Re: Маркетингово проучване на Ваш гръб;)
Звучи ми майтапчийски някак.majemela4ka написа:"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;)
- majemela4ka
- Обратна връзка:
И двете ли? А по отделно как е?esti написа:
Звучи ми майтапчийски някак.
И така - и така...все като на майтап ми звучи.majemela4ka написа:
И двете ли? А по отделно как е?
- Nejimaki-dori
кВо пък е тва? Префърцуцено е. Щ о си кълчите езиците, кифли такива? О неразумни..., що се срамиш да пишеш на български?!majemela4ka написа:"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;)
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ън написа:кВо пък е тва? Префърцуцено е. Щ о си кълчите езиците, кифли такива? О неразумни..., що се срамиш да пишеш на български?!majemela4ka написа:"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;)
аз исках два отговора да съчетая,
но ти ме размина
"Спаси си деня!" - Green Light
- majemela4ka
- Обратна връзка:
ти па нищо не рече:twisted:Ън написа:кВо пък е тва? Префърцуцено е. Щ о си кълчите езиците, кифли такива? О неразумни..., що се срамиш да пишеш на български?!majemela4ka написа:"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;)
я дай читав превод на следните:
Craft Lounge
Yarns for your Soul
Cotton Clouds
Hand Made
Craft Classes
Craft Workshops
...
Тва последното ми е ясно, хем бачкаш, хем си плащаш:rotfl24:
най-добре викни АВЕ да ги посъкрати малкоmajemela4ka написа:ти па нищо не рече:twisted:Ън написа:кВо пък е тва? Префърцуцено е. Щ о си кълчите езиците, кифли такива? О неразумни..., що се срамиш да пишеш на български?!majemela4ka написа:"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;)
Craft Lounge
Yarns for your Soul
Cotton Clouds
Hand Made
Craft Classes
Craft Workshop
...
и/или ни предложи направо абревиатурите,
молим
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Аве-то го НЕщЕМ, той нит плете, нит разплита... нитки:winkw:Неф написа:най-добре викни АВЕ да ги посъкрати малкоmajemela4ka написа:
Craft Lounge
Yarns for your Soul
Cotton Clouds
Hand Made
Craft Classes
Craft Workshop
...
и/или ни предложи направо абревиатурите,
молим
ей така искам да е: ясно и еднозначно - www.mahmurluk.com/
- never mind
А всъщност ко шъ кръщавате както и да е??majemela4ka написа:"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;)
това колко хора ще го разберат?majemela4ka написа: Уъркшоп пачуърк
звучи ужасно изписано на бг
мисля, че за да си го "купя" му трябва ново име, т.е. различно от горните
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
какво значи читав? по-художествен и звучащ приятно? защото и буквално си звучи нормалноmajemela4ka написа: я дай читав превод на следните:
Craft Lounge
Yarns for your Soul
Cotton Clouds
Hand Made
Craft Classes
Craft Workshops
...
занаятчийски салон
плетки (прежди) за душата
облаци от конци
занаятчийски занимания
занаятчийски семинар
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Що не поиска идеи направо,majemela4ka написа:"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;)
тук все творящи гении сме се сбрали
дори и авторско право нямаше да дирим
и пари пък съвсем,
е Куида само може се опъне
леле, ти вЕрно ще проплетеш, прошиеш, промайсториш, про... про...shshtt написа:Уъркшоп пачуърк
п.п. ако искаш вярвай, но сънувах преди 2-3 дни че изработвам пачуърк и голям кеф беше
умувах за цветове и пресмятах и мерех парчетата и после в отделни торби ги слагах, та да мога после да ги сглабям в различни варианти:lol:
про-бвай.
Късмет и мерак!
- snowprincess
първото предизвиква усмивката ми, забавно еmajemela4ka написа:"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;)
но пачуърк не е неизвстна дума и е по-точна от плетка/кръпка, сменете само "уъркшоп"

- majemela4ka
- Обратна връзка:
шъ кръщаваме сбирки на приказки,плетки и кръпкосване, по нашенски - седянка:winkw:never mind написа:А всъщност ко шъ кръщавате както и да е??majemela4ka написа:"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;)
обаче не каня на гости у дома, а ще е в чужда къща/шоурум (простете ми, кирил, методий и останалите от великолепната седморка)
та така...
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- majemela4ka
- Обратна връзка:
а, де!snowprincess написа: първото предизвиква усмивката ми, забавно е
но пачуърк не е неизвстна дума и е по-точна от плетка/кръпка, сменете само "уъркшоп"
кръжок ми звучи добре, ама ще изтървем младежите - нищо не им говори
а на наборите им навява соц-асоциации:winkw:
Последно промяна от majemela4ka на 15.10.10, 05:31, променено общо 1 път.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- majemela4ka
- Обратна връзка:
амчи всички "от таргета" го разбиратlatrevw написа:
това колко хора ще го разберат?
звучи ужасно изписано на бг
мисля, че за да си го "купя" му трябва ново име, т.е. различно от горните
и аз не съм във възторг от първата половина изписана на кирилица, като ми се наложи да ползвам думата я пиша на инглиш
тъй, тъй... труден купувач си, значи
теб ще те мамим с домашно изпечени дъхави сладкиши

- majemela4ka
- Обратна връзка:
щот добрите идеи се появяват по-често в непринудена раздумкаНеф написа:
Що не поиска идеи направо,
...
я си представи, че си про-фи съчинител на реклами
кого ще опъваме?!:shy::rotfl24:
кифлиmajemela4ka написа:
щот добрите идеи се появяват по-често в непринудена раздумка
я си представи, че си про-фи съчинител на реклами
кого ще опъваме?!:shy::rotfl24:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
абе не е баш ПРО-незнам какво, защото така излиза че нещо ново ще започвам да правяmajemela4ka написа:току що видЕх новия ни слоуганНеф написа: леле, ти вЕрно ще проплетеш, прошиеш, промайсториш, про... про...
про-бвай.
Късмет и мерак!
Ела при нас и ще ПРО-плетеш, ПРО-шиеш, ПРО-майсториш...
Ще се превърнеш в ПРО-ф...Ииии!
а кака ти от детинстово е с ръкоделие под мишница
нямах време последните години а и други хобита ми бяха по-забавни
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Значи си истинско ПРОфи и няма на какво да те научим:winkw:shshtt написа:
абе не е баш ПРО-незнам какво, защото така излиза че нещо ново ще започвам да правя
а кака ти от детинстово е с ръкоделие под мишница![]()
нямах време последните години а и други хобита ми бяха по-забавни
Може пък мен да научиш, винаги готов-а съм!
Дай сламка какво име би те изкушило!
бабите ни едно време са го наричали "седянка" - събират се на приказка, а междувременно плетат, шият, ронят царевица и се надпреварват коя от коя по-сръчно да го раздаваmajemela4ka написа:"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;)
just perfect
Аз съм за седянката. Не вярвам младите ежове да знаят повече кво значи матине, отколкото седянка. Па и тлака не е лоша дума... Изберете българскотоbead_ написа:бабите ни едно време са го наричали "седянка" - събират се на приказка, а междувременно плетат, шият, ронят царевица и се надпреварват коя от коя по-сръчно да го раздаваmajemela4ka написа:"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;)
Какви чувства? Раздразнение.
Префърцунено ми се струва, а плетките не са нещо префърцунено, а напротив нещо обикновено, лесно, достъпно, което не те напряга, а те успокоява.
Да не говорим, че винаги има резултат от загубеното в мисли, слушане на музика или клюки време
"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;) - заедно ми звучат излишно сложно и ми обясняват топлата вода
"Плетка/кръпка матинЕ" - не бих се сетила че иде реч за пачуърк ако го мерна на вентилатор без да се замислям, пък и малко тъпичко ми звучи
Уъркшоп пачуърк - харесва ми, кратко и ясно
А на този уъркшоп какво ще показвате? Основни плетки или?
Или ще има и шев и бродиране и една кука?
И после ще направите пачуърк от изработените неща?
Префърцунено ми се струва, а плетките не са нещо префърцунено, а напротив нещо обикновено, лесно, достъпно, което не те напряга, а те успокоява.
Да не говорим, че винаги има резултат от загубеното в мисли, слушане на музика или клюки време
"Плетка/кръпка матинЕ" Vs. Уъркшоп пачуърк;) - заедно ми звучат излишно сложно и ми обясняват топлата вода
"Плетка/кръпка матинЕ" - не бих се сетила че иде реч за пачуърк ако го мерна на вентилатор без да се замислям, пък и малко тъпичко ми звучи
Уъркшоп пачуърк - харесва ми, кратко и ясно
А на този уъркшоп какво ще показвате? Основни плетки или?
Или ще има и шев и бродиране и една кука?
И после ще направите пачуърк от изработените неща?
има много синоними - сбирка, купон, веселба, празник, среща. това, защото ни питаш нас как звучи. обаче, ако е насочено към тийнове уъркшоп е точ в точ.Gaspode написа:... Изберете българското
матине ограничава времето на провеждане предиобяд
п.п. спомням си един колега преди около две десетилетия как се опули като го поканиха "във вторник, 9ч., на кофи-тий митинг". после ме пита "тия за къф митинг говорят толкова рано?!":rotfl24:
just perfect
Е хубу де, ама въркшопа не е никъф шоп а чиста работилница. Поне според първото си и май основно значение.bead_ написа:има много синоними - сбирка, купон, веселба, празник, среща. това, защото ни питаш нас как звучи. обаче, ако е насочено към тийнове уъркшоп е точ в точ.Gaspode написа:... Изберете българското
матине ограничава времето на провеждане предиобяд
п.п. спомням си един колега преди около две десетилетия как се опули като го поканиха "във вторник, 9ч., на кофи-тий митинг". после ме пита "тия за къф митинг говорят толкова рано?!":rotfl24:
На мен лично ми харесва нещата да са казани на български. Па дори и с прости думи да е. Кво му е лошото на сбирка дори даже? "Сбирка на кука", примерно
Опса, сега видях, че си почнала със сбирка в твоя пост... ма аз нали чета по диагонал :)
мене?!!! е, няма да съм ти приятелка повече. пък.Gaspode написа:... ма аз нали чета по диагонал :)
just perfect
Надявам се не задълго? Тва дето няма да си ми приятелка. Че кък шъ заспъ довечера не знам....bead_ написа:мене?!!! е, няма да съм ти приятелка повече. пък.Gaspode написа:... ма аз нали чета по диагонал :)
кратко и ясно???shshtt написа: Уъркшоп пачуърк - харесва ми, кратко и ясно
на чист български
хора, да ползваш своя си език е и начин на развиване на въображението, да се научиш да говориш адекватно, да си интересен за събеседниците си, малко да раздвижиш гънките
уъркшоп пачуърк звучи убийствено гадно. и дълбоко се съмнявам пък, че е толкова всеизвесто на по-голямата част от аудиторията