*Ако се затруднявате с този, може да ми преведете едни 200К. Паунда. Няколко пъти.
Аз па да ти кажа, много ме дразнят такива разни моми (и не само) англичанки. Като искат да не се напрягат да учат чужди езици а всички да говорят техния, ще се примирят и с това как тези всички го говорят. И с новите думи също. Ама ха деlatrevw написа:накрая една друга мома-англичанка не издръжала и се хванала за една дума и попитала какво значи, защото в английския не съществува такава дума (сори, забравих коя беше думата), при което представящата без грам смущение и с огромно самочувствие отговорила, че това е на "европейски английски"
искаш да кажеш, че е най-НАЛОЖЕНИЯТ език. сложен, лицемерен - пишеш едно, четеш друго (само тъп англоговорящ може да задава редовно тъпия въпрос: Как се пише по букви?)latrevw написа: но пък поне е най-достъпния език и с малко познания можеш да се разбереш и да се оправиш навсякъде по света
Gaspode написа: Аз па да ти кажа, много ме дразнят такива разни моми (и не само) англичанки. Като искат да не се напрягат да учат чужди езици а всички да говорят техния, ще се примирят и с това как тези всички го говорят. И с новите думи също. Ама ха де![]()
Момата е трябвало да и каже значението на думата на български. Англичанката, вярвам, щеше да я разбере
ПП. Смях не смях, аз трябва да разбера какво е искал да каже поета с тоз текст в първия пост...
едни 200К?! па - няколко пъти!? т.е. ти ще ги връщаш, а ние пак ще ги превеждаме и така...Gaspode написа:
*Ако се затруднявате с този, може да ми преведете едни 200К. Паунда. Няколко пъти.
Ш`ги връщам бе. Ама не 200 и не К. А да - и не паунди.bead_ написа:едни 200К?! па - няколко пъти!? т.е. ти ще ги връщаш, а ние пак ще ги превеждаме и така...Gaspode написа:
алоу, мистър дянков, ти що пишеш с ника на гаспода?! марш си в министерствотоGaspode написа:Ш`ги връщам бе. Ама не 200 и не К. А да - и не паунди.
ако знаеше само колко не си прав, ама не ми се спорисър Айвънхоу написа:искаш да кажеш, че е най-НАЛОЖЕНИЯТ език. сложен, лицемерен - пишеш едно, четеш друго (само тъп англоговорящ може да задава редовно тъпия въпрос: Как се пише по букви?)latrevw написа: но пък поне е най-достъпния език и с малко познания можеш да се разбереш и да се оправиш навсякъде по света
да не говорим, че в самият език се налагат дискриминационни елементи: "мъж" и "човек" е една и съща дума, както и "дясно" и "правилно"... татакивамитиработици...
да не говорим за твърде сложните и объркващи глаголни времена...
п.п. хм... всъщност трябва да се радваме, че не се е наложил френският език... там нещата вече са си страшнички
верно е, седя си кротко на стола... не съм прав...latrevw написа: ако знаеше само колко не си прав, ама не ми се спори
кажи ми сега това българския как може да е такъв език - "прав" да има две значения, а?сър Айвънхоу написа:верно е, седя си кротко на стола... не съм прав...latrevw написа: ако знаеше само колко не си прав, ама не ми се спори
latrevw написа: кажи ми сега това българския как може да е такъв език - "прав" да има две значения, а?
Ще видиш ти един ден ако се наложи китайският!сър Айвънхоу написа:искаш да кажеш, че е най-НАЛОЖЕНИЯТ език. сложен, лицемерен - пишеш едно, четеш друго (само тъп англоговорящ може да задава редовно тъпия въпрос: Как се пише по букви?)latrevw написа: но пък поне е най-достъпния език и с малко познания можеш да се разбереш и да се оправиш навсякъде по света
да не говорим, че в самият език се налагат дискриминационни елементи: "мъж" и "човек" е една и съща дума, както и "дясно" и "правилно"... татакивамитиработици...
да не говорим за твърде сложните и объркващи глаголни времена...
п.п. хм... всъщност трябва да се радваме, че не се е наложил френският език... там нещата вече са си страшнички
Remmivs написа: European Commission has just announced an agreement whereby English will be the official language of the European Union rather than German, which was the other possibility.
.
.
Und efter ze fifz yer, ve vil al be speking German like zey vunted in ze forst plas.
If zis mad you smil, pleas pas it on to oza pepl