..по скоро на 2-ри фев. г-н Фелдмаршалът / един он ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ВОЕННИ на 20-ти век, казвам аз/ е приключил преговорите за капитулация най-сетне. И се устремил към кариерата на преподавател в ГДР-ския Генщаб...на Националната Народна Армия, деРжевски написа:Поздравяват те щото на 2-ри февруари '43-та година от Червената армия е затворен обръча около Паулосовата армия в Сталинград.:lol::lol:
Абе, що ме поздравяват днес???
Re: Абе, що ме поздравяват днес???
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Stranniche
- Обратна връзка:
На тази дата през 1962 г. планетите Нептун и Плутон за първи път от 400 години се нареждат в редичка един зад друг
.
Но наскоро Плутон го "депланетизираха".
Но наскоро Плутон го "депланетизираха".
...След десе години по съветски затвори.Kent написа:..по скоро на 2-ри фев. г-н Фелдмаршалът / един он ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ВОЕННИ на 20-ти век, казвам аз/ е приключил преговорите за капитулация най-сетне. И се устремил към кариерата на преподавател в ГДР-ския Генщаб...на Националната Народна Армия, деРжевски написа:Поздравяват те щото на 2-ри февруари '43-та година от Червената армия е затворен обръча около Паулосовата армия в Сталинград.:lol::lol:
Моят голям фаворит за изключителен военен от немците е Ервин Ромел. Брилянтен тактик и стратег. Харизматична личност.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

-
Ржевски
Ахм! Ромел рулз дет се вика. Ама и той имал нещастието да има некадърен началник за съжаление.[unknown] написа:...След десе години по съветски затвори.Kent написа:..по скоро на 2-ри фев. г-н Фелдмаршалът / един он ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ВОЕННИ на 20-ти век, казвам аз/ е приключил преговорите за капитулация най-сетне. И се устремил към кариерата на преподавател в ГДР-ския Генщаб...на Националната Народна Армия, деРжевски написа:Поздравяват те щото на 2-ри февруари '43-та година от Червената армия е затворен обръча около Паулосовата армия в Сталинград.:lol::lol:
![]()
Моят голям фаворит за изключителен военен от немците е Ервин Ромел. Брилянтен тактик и стратег. Харизматична личност.
-
Ржевски
А за харизмата - портретите му са висели даже по стените на английските войници в Африка.
Ъхъ. Точно затова Монтгомъри е заповядал по никакъв повод да не се споменава името на Ромел от английските войници и офицери. Можело е да казват командващият африканският корпус, фелдмаршала и т.н., но никога по име.Ржевски написа:А за харизмата - портретите му са висели даже по стените на английските войници в Африка.
И той за съжаление е пожертван от Хитлер и е споделил нещастната съдба на много други талантливи военачалници.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!