и кво? само с данъци ли ще се разминат тези, дето ни окрадоха? щом се е слисал бат'Бойко, що не започне да разследва откъде ги имат парите? защо не вземе да ги вкара в затвора? да им прибере незаконно придобитото?
само данъци!
Нищо ново, всъшшшносссДруг голям проблем е, че в момента ВИП кварталите на София в полите на Витоша са с по-ниска данъчна оценка от панелките в "Младост" и "Люлин". Столични данъчни съобщиха пред "Сега", че 1 кв. м в "Младост" и "Люлин" е с данъчна оценка 1074 лв., докато палатите в "Бояна" и "Драгалевци" са оценени на по 600-700 лв. на квадрат. Ако новата схема на Дянков се приеме, палатите в "Драгалевци" ще продължат да плащат по-ниски данъци в сравнение с панелките в столицата.
мдаааам.. точно това коментирахме преди малко...Gaspode написа:Ама забеляза ли каква е идеята? Всеки с жилище с данъчна оценка над средната за района ще плаща данък лукс. ГЕРБ ще обложи с данък "лукс" голяма част от масовите жилища (в.Сега)
Нищо ново, всъшшшносссДруг голям проблем е, че в момента ВИП кварталите на София в полите на Витоша са с по-ниска данъчна оценка от панелките в "Младост" и "Люлин". Столични данъчни съобщиха пред "Сега", че 1 кв. м в "Младост" и "Люлин" е с данъчна оценка 1074 лв., докато палатите в "Бояна" и "Драгалевци" са оценени на по 600-700 лв. на квадрат. Ако новата схема на Дянков се приеме, палатите в "Драгалевци" ще продължат да плащат по-ниски данъци в сравнение с панелките в столицата.
От друга страна, наскоро четох някво мнение в стил "При сътресения некви им е трудното на тия в уредените държави, щото там нещата са стабилни и всяко непредвидено събитие води до големи кофти последици. А в страни като Италия няма такъв проблем, щото те от края на ВСВ2 са в състояние на постоянен хаос" - цитата е по памет и опита е да предам смисъла. Та кво ни е на нас? В криза сме вече има-няма 20 години. Свикнали сме, един видсър Айвънхоу написа:
абе... знам само, че зимата никак няма да е лека... не само откъм климатични условия...
бе, гледай сега... според вица, ние с теб ще оцелеем... да му мисли Мъжжж-о, оти е кльощав...Gaspode написа: От друга страна, наскоро четох някво мнение в стил "При сътресения некви им е трудното на тия в уредените държави, щото там нещата са стабилни и всяко непредвидено събитие води до големи кофти последици. А в страни като Италия няма такъв проблем, щото те от края на ВСВ2 са в състояние на постоянен хаос" - цитата е по памет и опита е да предам смисъла. Та кво ни е на нас? В криза сме вече има-няма 20 години. Свикнали сме, един вид
е хубаво е да не е само с данъци, ама така явно е бързо и ефективно...защото дето се вика ще му излезе по-скъпо и да ги съди...сър Айвънхоу написа: и кво? само с данъци ли ще се разминат тези, дето ни окрадоха? щом се е слисал бат'Бойко, що не започне да разследва откъде ги имат парите? защо не вземе да ги вкара в затвора? да им прибере незаконно придобитото?
само данъци!
не си разбрала май за какво става точно на въпрос, ама... карай...Sweety написа:е хубаво е да не е само с данъци, ама така явно е бързо и ефективно...защото дето се вика ще му излезе по-скъпо и да ги съди...сър Айвънхоу написа: и кво? само с данъци ли ще се разминат тези, дето ни окрадоха? щом се е слисал бат'Бойко, що не започне да разследва откъде ги имат парите? защо не вземе да ги вкара в затвора? да им прибере незаконно придобитото?
само данъци!
...
ти нали се сещаш за колко (милиона) души става въпрос?
какво не съм разбрала?сър Айвънхоу написа:не си разбрала май за какво става точно на въпрос, ама... карай...Sweety написа:е хубаво е да не е само с данъци, ама така явно е бързо и ефективно...защото дето се вика ще му излезе по-скъпо и да ги съди...сър Айвънхоу написа: и кво? само с данъци ли ще се разминат тези, дето ни окрадоха? щом се е слисал бат'Бойко, що не започне да разследва откъде ги имат парите? защо не вземе да ги вкара в затвора? да им прибере незаконно придобитото?
само данъци!
...
ти нали се сещаш за колко (милиона) души става въпрос?
Погледни статУята, коята съм дал. Има линк. И (може би) ш`ти стане ясно за какво говори Айвъна...Sweety написа:
какво не съм разбрала?
иска да вземат кинти от тия луксозните и това да стане чрез данък, а ти се ядосваш защо също ме им издърпат ушите, да им се скарат и ги нашамаросат?
така ли е?
защо трябва да прочета статия, за която ТИ си дал линк, за да разбера какво е искал да каже Айвъна?Gaspode написа:Погледни статУята, коята съм дал. Има линк. И (може би) ш`ти стане ясно за какво говори Айвъна...Sweety написа:
какво не съм разбрала?
иска да вземат кинти от тия луксозните и това да стане чрез данък, а ти се ядосваш защо също ме им издърпат ушите, да им се скарат и ги нашамаросат?
така ли е?
женска му работа - ти му обясняваш, то си знае нейното...Sweety написа: защо трябва да прочета статия, за която ТИ си дал линк, за да разбера какво е искал да каже Айвъна?
Аз прочетох това, за което Айвъна е дал линк...и нямам въпроси
Нищо не ТРЯБВА да правиш. Питаш за инфо, давам ти линк. Ку щеш чети, ку щеш недей.Sweety написа: защо трябва да прочета статия, за която ТИ си дал линк, за да разбера какво е искал да каже Айвъна?
това някак си...граматически дори не е вярно...сър Айвънхоу написа:женска му работа - ти му обясняваш, то си знае нейното...Sweety написа: защо трябва да прочета статия, за която ТИ си дал линк, за да разбера какво е искал да каже Айвъна?
вервай си!Sweety написа: това някак си...граматически дори не е вярно...
е добре де...какво сега?...какво те притеснява сега в тези мерки на правителството?сър Айвънхоу написа:вервай си!Sweety написа: това някак си...граматически дори не е вярно...
Айвъне, гаранция, че 90% са законни. На мен ми е по интересно дон Цеци - как един държавен служител за 9г. е получил възнаграждения в размер на 320 хил. Ааа, консултант бил, само дето не бил квалифициран за подобни консултации, досущ като Доган.сър Айвънхоу написа:това всъщност е превдижданият нов закон за лукса!
и кво? само с данъци ли ще се разминат тези, дето ни окрадоха? щом се е слисал бат'Бойко, що не започне да разследва откъде ги имат парите? защо не вземе да ги вкара в затвора? да им прибере незаконно придобитото?
само данъци!
неадекватността на популисткия закон! те тва ме притеснява!Sweety написа: е добре де...какво сега?...какво те притеснява сега в тези мерки на правителството?
Да не ти се увеличи съответния данък с 30% ли? (още в началото го прочетох и РАЗБРАХ това![]()
)
...или те притеснява, че евентуално много нелуксозни хора ще трябва да плащат 30 % more?
[/i]
сичките са наързани, като свински черва... тяхната...Nejimaki-dori написа: Айвъне, гаранция, че 90% са законни. На мен ми е по интересно дон Цеци - как един държавен служител за 9г. е получил възнаграждения в размер на 320 хил. Ааа, консултант бил, само дето не бил квалифициран за подобни консултации, досущ като Доган.
аз доколкото разбирам (с моя прост акъл, дето викаше баба мисър Айвънхоу написа:неадекватността на популисткия закон! те тва ме притеснява!Sweety написа: е добре де...какво сега?...какво те притеснява сега в тези мерки на правителството?
Да не ти се увеличи съответния данък с 30% ли? (още в началото го прочетох и РАЗБРАХ това![]()
)
...или те притеснява, че евентуално много нелуксозни хора ще трябва да плащат 30 % more?
[/i]
щото в най-добрия случай бандитите ще платят някакви данъци. а най-вероятния сценарий е: нищо реално няма да последва, но народа ще остане с впечатлението, че ББ "ги е наказал бандитите"... те тва е...
като кренвирши се казва...по по-софиянски звучи така някак сисър Айвънхоу написа:сичките са наързани, като свински черва... тяхната...Nejimaki-dori написа: Айвъне, гаранция, че 90% са законни. На мен ми е по интересно дон Цеци - как един държавен служител за 9г. е получил възнаграждения в размер на 320 хил. Ааа, консултант бил, само дето не бил квалифициран за подобни консултации, досущ като Доган.
нелуксозните хора винаги са плащалиSweety написа:)
[/i]
ти нали и преди го казаSweety написа: та какво не ти е ясно сега?
кво?!..това вече не го разбирамsandmaN написа: "проблема на бг мъжете е, че са бедни"
после се оказа, че и другите мъже така....
значи проблема е, че въобще има мъже
за бенката на 3 пръста над ханша ли?Sweety написа: Ако имаш нещо да ме питаш или да ме 'изтипосаш' ..бъди по-смел..и експлицитен!
shshtt написа:да и според мен проблема на бг мъжете е че са бедни
искат женско отношение като към краля-слънце
и биха го получили ако бяха
много отскоро съм ситуацията на ханъма, но въждам мотивите да участваш в това театро
мога да съм добра жена само в тази ситуация, установих
ако съм принудена да си изкарвам хляба на тепиха - няма прошка
можеш да си добра жена всякакshshtt написа:да и според мен проблема на бг мъжете е че са бедни
искат женско отношение като към краля-слънце
и биха го получили ако бяха
много отскоро съм в ситуацията на ханъма, но въждам мотивите да участваш в това театро
мога да съм добра жена само в тази ситуация, установих
ако съм принудена да си изкарвам хляба на тепиха - няма прошка
това изобщо не е експлицитно (или както там се пише) щом няма снимкаsandmaN написа:за бенката на 3 пръста над ханша ли?Sweety написа: Ако имаш нещо да ме питаш или да ме 'изтипосаш' ..бъди по-смел..и експлицитен!![]()
не бреSweety написа: ..нещо пооо-така май искаше да ми кажеш или питаш?
Давай
хайде и ти ми обясни, че тази тема много трудна за менеsandmaN написа:не бреSweety написа: ..нещо пооо-така май искаше да ми кажеш или питаш?
Давай
пише го по-нагоре
секс
ми аз само те цитирам бреSweety написа: хайде и ти ми обясни, че тази тема много трудна за мене![]()
какво толкоз искаш да кажеш с това за проблема на българските мъже и на другите такива
а можеш ли да обясниш защо ме цитираш...точно в тази тема?sandmaN написа:ми аз само те цитирам бреSweety написа: хайде и ти ми обясни, че тази тема много трудна за мене![]()
какво толкоз искаш да кажеш с това за проблема на българските мъже и на другите такива
ако ти не можеш да го обясниш...кой ли друг
щот мЪ кефишSweety написа: а можеш ли да обясниш защо ме цитираш...точно в тази тема?
...как е възможно всички мерки да са популистки, а резултатът да е, че population почти не остана в Бг ?:blink:sandmaN написа: всички т.н. "мерки" са само популизъм
както и плоския данък навремето
идат избори
не са полезниSweety написа:
...в този смисъл за популацията, коята е останала в Бг, тези мерки хем са популистки, хем полезни![]()
![]()
ами, щом е толкова добте тук, що не се върнеш, м?Sweety написа: ...в този смисъл за популацията, коята е останала в Бг, тези мерки хем са популистки, хем полезни![]()
![]()