от дума на дума стигнахме до "показно"Sweety написа:пък и от къде да знам ти на какво викаш секс?!
Питане към мъжете
Re: Питане към мъжете
just perfect
ела да ти покажаSweety написа: пък и от къде да знам ти на какво викаш секс?!
другото си е просто чукане
с очите
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Сефте!bead_ написа:от дума на дума стигнахме до "показно"Sweety написа:пък и от къде да знам ти на какво викаш секс?!
в колко?esti написа: Сефте!
п.п. забравих да питам
у вас или у нас?
- Nejimaki-dori
Офф, не знам какво да ти кажа, аз не съм мъж де. Ама и моя един ден съвсем сериозно ме извика да си поговорим. Затвори вратата след себе си и ме попита дали е достатъчно голям вече за да прави сех. Щото гаджето му много го натискало, пък той още се дърпал. Беше съвсем сериозен, а аз само дето не получих удар. Ама се окопитих де. Иначе е наясно, че ползването на презерватив е задължително и от доста време си ходи с такъв в джоба.
- Nejimaki-dori
- сър Айвънхоу
споко бре, моят синковец преди три години направо ми разправяше как в училище оправял една съученичка... мечтаеше на глас детето... кво да го правиш...esti написа:
Страх ме е да не го повредя на мама златото с някоя неадекватна реакция или реплика.
Понеже вече стана ясно, че искам или неискам - налага ми се да говоря.
Нищо ви няма, айде сега, ще търпите!:mad:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
аууууsandmaN написа:ела да ти покажаSweety написа: пък и от къде да знам ти на какво викаш секс?!
другото си е просто чукане
с очите
какво стана с постоянството бе?!!...ш...тко
Блажени са бедните духом
- сър Айвънхоу
Nejimaki-dori написа:Офф, не знам какво да ти кажа, аз не съм мъж де. Ама и моя един ден съвсем сериозно ме извика да си поговорим. Затвори вратата след себе си и ме попита дали е достатъчно голям вече за да прави сех. Щото гаджето му много го натискало, пък той още се дърпал. Беше съвсем сериозен, а аз само дето не получих удар. Ама се окопитих де. Иначе е наясно, че ползването на презерватив е задължително и от доста време си ходи с такъв в джоба.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
и квоооо? възползвахте ли се?Nejimaki-dori написа:даже съвсем благородно ни разреши и ние с баща му да се възползваме.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Nejimaki-dori
- сър Айвънхоу
авантаджий перверзни!Nejimaki-dori написа:
От презервативите ли бре? Как няма, нали е на аванта
Bella Ciao
Bella Ciao
ти ся не ми се бъркай у учебната програмаSweety написа: ауууу....
![]()
има график спуснат от министерството
с министъро се къпах у варвара у един басейн ей /ма той не влезе
преди да го сменят де
смее ли
щях показно да му я начукам рИформата
Мъж ми най-много от това се притеснява.Nejimaki-dori написа:Офф, не знам какво да ти кажа, аз не съм мъж де. Ама и моя един ден съвсем сериозно ме извика да си поговорим. Затвори вратата след себе си и ме попита дали е достатъчно голям вече за да прави сех. Щото гаджето му много го натискало, пък той още се дърпал. Беше съвсем сериозен, а аз само дето не получих удар. Ама се окопитих де. Иначе е наясно, че ползването на презерватив е задължително и от доста време си ходи с такъв в джоба.
Откакто пубертета затресе диването все ми повтаря с един такъв сериозен и угрижен вид:
- Да знаеш, какъвто е (има предвид, че е висок и як и изглежда по-голям за възрастта си) ще го натисне някоя палавница и ще го на....е:shy:
И всичко това винаги ми се съобщава с притеснен шепот наподобяващ Бай Шиле и подозренията му за "мелодия на годината":rotfl24:
Ох, много ми е смешен, но наистина се притеснява да не си направи сефтето с някоя....да го наречем неподходяща и това да даде някакво кофти отражение във времето. Или да е прекалено настоятелна и да го принуди преди той да се почувства готов.
Абе, мъже...колко им е да се комплексират на тази тема.
Не е за пренебрегване.
Мамин златен....сър Айвънхоу написа:споко бре, моят синковец преди три години направо ми разправяше как в училище оправял една съученичка... мечтаеше на глас детето... кво да го правиш...esti написа:
Страх ме е да не го повредя на мама златото с някоя неадекватна реакция или реплика.
Понеже вече стана ясно, че искам или неискам - налага ми се да говоря.
Нищо ви няма, айде сега, ще търпите!:mad:
- Nejimaki-dori
- сър Айвънхоу
лелееее колко си изостаналаааа... тоа вирус е пламнАл по целата земя бре, моме! последните изследвания по темата нееднозначно казват, че иде нов матриархат - жените зеха нещата в свои ръце!Nejimaki-dori написа:esti, тва в Бургас да не е някакъФ вирус пламнал по девойките. Направо и мен шубето ме тресе, ама повече за девойчето, не знам що. То много напористо бе, а е мъничко (или на мен така ми се струва). А мъжо ми е много спокоен, казва, че те нещата така или иначе ще се случат, да не се притеснявам.
а мъжът ти е роден философ, от мен да знаеш!
Bella Ciao
Bella Ciao
sandmaN написа:ти ся не ми се бъркай у учебната програмаSweety написа: ауууу....
![]()
има график спуснат от министерството
с министъро се къпах у варвара у един басейн ей /ма той не влезе/
преди да го сменят де
смее ли
щях показно да му я начукам рИформата
П.С. А ти всъщност планираш ли да позволиш на дъщеря си да се ожени и/или да прави секс преди на навърши 43 години? ;-)
Блажени са бедните духом
- сър Айвънхоу
те тва е корена на притесненията... нема начин да е друг...sandmaN написа: "кажи си бе иване, те ще те разберат..."
да не ви е страх да станете дедо и баба, а?
това е
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
бе подозирам, че девствен пояс е изковал той и го е поставил вече...Sweety написа:![]()
ок
П.С. А ти всъщност планираш ли да позволиш на дъщеря си да се ожени и/или да прави секс преди на навърши 43 години? ;-)
бъдещият му зет, ще трябва, или да е шлосер, или касоразбивач...
ама залагам на втората професия, щото тейкото нали е спец по аларми и други такива джунджурии и ще трябва заобикаля електронните капани...
Bella Ciao
Bella Ciao
дааа...крайно време жените да казват кога и как да се прави сефте и други работи...мноооого други работи....сър Айвънхоу написа:
лелееее колко си изостаналаааа... тоа вирус е пламнАл по целата земя бре, моме! последните изследвания по темата нееднозначно казват, че иде нов матриархат - жените зеха нещата в свои ръце!
а мъжът ти е роден философ, от мен да знаеш!
Блажени са бедните духом
сър Айвънхоу написа:бе подозирам, че девствен пояс е изковал той и го е поставил вече...Sweety написа:![]()
ок
бъдещият му зет, ще трябва, или да е шлосер, или касоразбивач...
ама залагам на втората професия, щото тейкото нали е спец по аларми и други такива джунджурии и ще трябва заобикаля електронните капани...:rotfl24:
Блажени са бедните духом
- сър Айвънхоу
споко... доживяла си началото, ама нема да видиш разцветаSweety написа: дааа...крайно време жените да казват кога и как да се прави сефте и други работи...мноооого други работи....
Bella Ciao
Bella Ciao
"запознай ме с ваще"сър Айвънхоу написа: ама залагам на втората професия, щото тейкото нали е спец по аларми и други такива джунджурии и ще трябва заобикаля електронните капани...:rotfl24:
как съм се хилил на тоя филм...
- сър Айвънхоу
и си правеше план как ти да действаш в такива моменти ли?sandmaN написа: "запознай ме с ваще"
как съм се хилил на тоя филм...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
да се запознаем: Приятно ми е: Дънкан Маклауд!Sweety написа:![]()
![]()
ти гледай да преживееш и началото...
Bella Ciao
Bella Ciao
аха...явно си слушал днешната ми песен и сигурно и трева си пушил и сега още си stoned и на филми играеш*:blum:сър Айвънхоу написа:да се запознаем: Приятно ми е: Дънкан Маклауд!Sweety написа:![]()
![]()
ти гледай да преживееш и началото...
...
* вживяваш се в ролята на един или няколко филмови герои
Блажени са бедните духом
esti написа:или си се случи просто ей така.....един ден се събудихте със сефте?
E, не може ..и жена трябва да е намесена, иначе fail
След един почти-секс с по-млада и от мен девойка, попаднах една една студен'ка - 1ви курс и се получиха нещата. Аз бях значително по-хлапак, ама постоянно ми бъркаха възрастта. Е, добре че сега младея
Не ми е било за цел, натрапчива мисъл или нещо от сорта, но с тази девойка и след няколко дни заигравка -> 1 уиски, празна къща и 1(един) кондом, нещата се наредиха.
Е, кондомът се оказа излишен, щото беше само 1. Не се фукам, но е получен опит, който трансформирам в практически съвет.
Сега поглеждайки през своите очи, смешно ми е, как това годишно момиче ми се е струвало много жена

- сър Айвънхоу
романтик - човек, на който сълзливите романи са му, като тик!Remmivs написа:любов е думата за мен
неслучайно се нарича любене
опитай се да му покажеш това
така "сефтето" няма да е просто маркиране или отбиване на "задължение"
а истинско докосване до едем
Bella Ciao
Bella Ciao