Тъжно е, да.shshtt написа:видях ги мнемо, тъжно ми стана
много са въздействащи
и всичко в някаква мъгла като невидима преграда
Но и много нежно, почти непоносимо.
понякога си мисля, че сълзите са създадени за да изгасят пареща болкаМнемозина написа:
Мече
Ми то си зависи най-вече от детето. Моето явно има нужда да споделя.Green Light написа:Ести, много силно си пожелавам дано моите деца да споделят с мене и да ме питат за такива неща. Мисля че се провалям в това да им бъда приятел и да ми имат доверие. Сънувам го това споделяне, питане, доверие, вече толкова ми липсва. Как го направи, бе? Не ми отговаряй, въпроса е тъп, пък и не е въпрос а упрек към мене.
Поздравявам те секи случай. И мъжа ти също.
П.П. Може па в Бургас да е по- лесно.
bead написа: понякога си мисля, че сълзите са създадени за да изгасят пареща болка
но когато болката е извънредно голяма сълзи няма, защото се изпаряват само с досега си до нея
това не е ли за другата тема?Green Light написа:Ести, много силно си пожелавам дано моите деца да споделят с мене и да ме питат за такива неща. Мисля че се провалям в това да им бъда приятел и да ми имат доверие. Сънувам го това споделяне, питане, доверие, вече толкова ми липсва. Как го направи, бе? Не ми отговаряй, въпроса е тъп, пък и не е въпрос а упрек към мене.
Без думи пак... никакви.latrevw написа:вижте това видео (откраднах го от Елби във фейса)
http://www.youtube.com/watch?v=ZOZPs4HSl0I
Не му обръщай внимание, малко е разсеян, но на него всичко му е простено.Sweety написа:това не е ли за другата тема?Green Light написа:Ести, много силно си пожелавам дано моите деца да споделят с мене и да ме питат за такива неща. Мисля че се провалям в това да им бъда приятел и да ми имат доверие. Сънувам го това споделяне, питане, доверие, вече толкова ми липсва. Как го направи, бе? Не ми отговаряй, въпроса е тъп, пък и не е въпрос а упрек към мене.

latrevw написа:вижте това видео (откраднах го от Елби във фейса)
http://www.youtube.com/watch?v=ZOZPs4HSl0I
това е страхотно
но какво става когато не искат да буташ количката
щото ти си мислиш че правиш най-доброто
а дали е така
кой ще ми каже