Някой дали може да ми каже

Все същите
Аватар
Nejimaki-dori

Някой дали може да ми каже

Мнение от Nejimaki-dori »

защо тази учебна година зимната ваканция на учениците ще е до 2-ри януари?!

Ваканции, учебна 2010/2011 година:

И Великденска няма, не че е от значение, ама нещо много учени ще станат дЯцата тази година. :roll:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Много просто - в графика са калкулирани и станалите традиционни грипни и дървени ваканции!:grin:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Великденска кога е имало? Имат пролетна 10 дни, а по Великден всички почиваме 3 дни

а за зимната - и според мен са калкулирали дървена и грипна ваканция, защото да ти кажа миналата година от ваканции, спортни празници и тем подобни по някои предмети останаха непредадени уроци
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ми че то, хайде грипните както и да е, ама дървените можеха да ги обявят още отсега в графика - в края на краищата бюджетите са вече ясни. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Абе то и аз си мислех за дървените да ги обявят, нали някои синоптици вече обявиха, че тази зима щяла да е най-студената от хиляда години.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Nejimaki-dori написа:Абе то и аз си мислех за дървените да ги обявят, нали някои синоптици вече обявиха, че тази зима щяла да е най-студената от хиляда години.
Хиляда? :blink:

Звучи страшничко... На едро работят хората. :lol:
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
Nejimaki-dori написа:Абе то и аз си мислех за дървените да ги обявят, нали някои синоптици вече обявиха, че тази зима щяла да е най-студената от хиляда години.
Хиляда? :blink:

Звучи страшничко... На едро работят хората. :lol:
на едро, ами! на секретарката дет пише сводката й запецнало бутончето на нуличката и...
just perfect
Публикувай отговор