Искрено и лично
Искрено и лично
Преди време питах, дали между нас има мусульмани - нямаше.
След това пак питах нещо, ама забрайх кво беше - пак нямаше.
Е, сега в ден, като днешния не мога да не попитам...абе има ли между нас гейове, хомо, обратни или както там...
Някой така да се каже Спартаковец?
А?
Айде признавайте, а аз после (сега кайне цайт) като една истинска Миглена Ангелова ще прочета изповедите ви с разбиране, толерантност и блясък от издайническа влага в очите.
Аз сериозно питам, не се базикам.
Е, сега в ден, като днешния не мога да не попитам...абе има ли между нас гейове, хомо, обратни или както там...
А?
Айде признавайте, а аз после (сега кайне цайт) като една истинска Миглена Ангелова ще прочета изповедите ви с разбиране, толерантност и блясък от издайническа влага в очите.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Искрено и лично
Ти не четеш ли бе, жена...Цял ден тук разни другари си споделят как видиш ли всички били лесбийци, пък другарките се оказАха гейкиesti написа:Преди време питах, дали между нас има мусульмани - нямаше.
А?
Та, така....Днес всички празнуват. Кой с геврек, кой с нещо друго, пък някои с ....вода:(:crying:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ми не четъ я!frisky lioness написа:Ти не четеш ли бе, жена...Цял ден тук разни другари си споделят как видиш ли всички били лесбийци, пък другарките се оказАха гейки:winkw:
Та, така....Днес всички празнуват. Кой с геврек, кой с нещо друго, пък някои с ....вода:(:crying:
100 пъти почвах и все не успявам....
Ама виж ся, знам аз, че тук много гейове и гейки са се изказали, ама на майтап ма рожбо.
Аз искам истината!
С главно "И", като Искрено..като Лично!
Е така човек с кеф да викне: Имаме новина другари!
И тогава кат го лепнем......
Така де!
Стига майтапи, стига лиготии бе!
Аз сериозно питам, не се базикам.[/quote]
Надали ще успееш да разбереш тъй...въпросът е некуректно поставен просто. Питай кои не са педе..пардон гейове и лесбийки, дай срок 72 часа за отговори да речем и ще получиш сексуалния спектър на зочо мисля аз.
П.П. забравих да кажа. Аз засега не съм гей:twisted: затва пък зетя се казва Сер-гей...бе има нещо гнило в нашта фамилия знам аз
Надали ще успееш да разбереш тъй...въпросът е некуректно поставен просто. Питай кои не са педе..пардон гейове и лесбийки, дай срок 72 часа за отговори да речем и ще получиш сексуалния спектър на зочо мисля аз.
П.П. забравих да кажа. Аз засега не съм гей:twisted: затва пък зетя се казва Сер-гей...бе има нещо гнило в нашта фамилия знам аз
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Хе-хе, прав си, наистина ако си задам кУректно въпроса и гейовете ще изкочат.Kent написа:
А ти ако станеш гей ще ти викам Василица Прекрасная.
(не ставай, моля те)
А ти ако станеш гей ще ти викам Василица Прекрасная.
(не ставай, моля те)
[/quote]
...аре ве ще стана:evil: друг път аз съм демоде, няма как да врътна резбата...то щото е модерно най-малкото сега. Аз и сигарите затуй зае@ах... щото почти сички пушат вече...а мене тълпите ме притесняват, чувствам се като в препълнен рейс
(не ставай, моля те)
...аре ве ще стана:evil: друг път аз съм демоде, няма как да врътна резбата...то щото е модерно най-малкото сега. Аз и сигарите затуй зае@ах... щото почти сички пушат вече...а мене тълпите ме притесняват, чувствам се като в препълнен рейс
А аз ако бях мъж бих врътнала резбата само заради зо-чо-вските мъжове. Ми човещинка бе, от хубу кой бяга..Kent написа: ...аре ве ще стана:evil: друг път аз съм демоде, няма как да врътна резбата...то щото е модерно най-малкото сега. Аз и сигарите затуй зае@ах... щото почти сички пушат вече...а мене тълпите ме притесняват, чувствам се като в препълнен рейс
- Stranniche
- Обратна връзка:
Kent написа: П.П. забравих да кажа. Аз засега не съм гей:twisted: затва пък зетя се казва Сер-гей...бе има нещо гнило в нашта фамилия знам аз
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Надали ще успееш да разбереш тъй...въпросът е некуректно поставен просто. Питай кои не са педе..пардон гейове и лесбийки, дай срок 72 часа за отговори да речем и ще получиш сексуалния спектър на зочо мисля аз.Kent написа:Аз сериозно питам, не се базикам.
Присети ме за Сер-шеФ Стани-Гей:rotfl24: Дан си му роднина?
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Присети ме за Сер-шеФ Стани-Гей:rotfl24: Дан си му роднина?[/quote]
Опазил ме Господ...то верно, че и мойта мама е рускиня...ма тя от белогвардейските
Опазил ме Господ...то верно, че и мойта мама е рускиня...ма тя от белогвардейските
Аз сега ще ти отговоря почти иносказателно.esti написа:Преди време питах, дали между нас има мусульмани - нямаше.
А?
Човек като излезе малко в упщество и току му кажат някой виц:
Петка връхлита в стаята.
Чапаев седи важно вътре и още по-важно пуши лула.
Петка крещи:
- Василий Иванич, Василий Иванич, немците идват, бързо, немците...
Чапаев премества бавно и свръхважно лулата в другата ръка:
- Щирлиц да му мисли. Ние сме от друг виц.
Panta rhei...
- поручик Ржевски
Мнемозина написа: Аз сега ще ти отговоря почти иносказателно.
Човек като излезе малко в упщество и току му кажат някой виц:
Петка връхлита в стаята.
Чапаев седи важно вътре и още по-важно пуши лула.
Петка крещи:
- Василий Иванич, Василий Иванич, немците идват, бързо, немците...
Чапаев премества бавно и свръхважно лулата в другата ръка:
- Щирлиц да му мисли. Ние сме от друг виц.
ОБОЖАВАМ вицове за Чапаев и Петка, и за моя аватар
P.S. Ести, искрено и лично се надам да няма туканка такиви. Стигат ни и тия в парламента, и медиите.
P.P.S. Мнемо, не съм забравил за втората част от коментара, ама много гайлета тия дни...
Тревожи се, следва писмо, а?поручик Ржевски написа: P.P.S. Мнемо, не съм забравил за втората част от коментара, ама много гайлета тия дни...
Когато успееш, не се притеснявай.
Panta rhei...
А така да се каже (бе много е тъп тоя израз - "така да се каже", сякаш ИНАЧЕ не може да се каже)esti написа:Някой така да се каже Спартаковец?
А?
А!?
Да те питам аз тебе, тука пред всички

Абе, така да се кажеwoman eur написа:А така да се каже (бе много е тъп тоя израз - "така да се каже", сякаш ИНАЧЕ не може да се каже)esti написа:Някой така да се каже Спартаковец?
А?
Аз сериозно питам, не се базикам.... та, нали ми беше обещала да дойдеш, тука, в Софето и да одим на представление в оня клуб - Спартакус!?
А!?
Да те питам аз тебе, тука пред всички![]()
![]()
Не за Спартакус, а за Максимус говорихме. Тях щяхме да обарваме с поглед..и не само - както дойде така да се каже.
А кога ще стане - божа работа.
Май тук вече сме със затихващи функции...
Стига ма, в събота и неделя все е така.esti написа:Абе, така да се кажеwoman eur написа:А така да се каже (бе много е тъп тоя израз - "така да се каже", сякаш ИНАЧЕ не може да се каже)esti написа:Някой така да се каже Спартаковец?
А?
Аз сериозно питам, не се базикам.... та, нали ми беше обещала да дойдеш, тука, в Софето и да одим на представление в оня клуб - Спартакус!?
А!?
Да те питам аз тебе, тука пред всички![]()
![]()
не си права Жено.
Не за Спартакус, а за Максимус говорихме. Тях щяхме да обарваме с поглед..и не само - както дойде така да се каже.
А кога ще стане - божа работа.
Май тук вече сме със затихващи функции...
Panta rhei...
Кофти Мигленче, кофти - в най-кофтито категория сме май... Бели, християни, не-обратни, като цяло добре със здравето...esti написа:Преди време питах, дали между нас има мусульмани - нямаше.
А?
Не се просълзявай предварително, направи разбора, подълбай с длетото тънко ...
да не си от АТАКА нещо тиesti написа:Преди време питах, дали между нас има мусульмани - нямаше.
А?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
...аре ве ще стана:evil: друг път аз съм демоде, няма как да врътна резбата...то щото е модерно най-малкото сега. Аз и сигарите затуй зае@ах... щото почти сички пушат вече...а мене тълпите ме притесняват, чувствам се като в препълнен рейсKent написа:А ти ако станеш гей ще ти викам Василица Прекрасная.
(не ставай, моля те)
Ку искаш да знайш, мУдерно е да се отказват (цигарите, де):blum:. Затва аз ще пропушвам:winkw:. Където се съберат макар и само двама пушачи, задължително единия вече е решил, пък и даже е в процес на отказване....Вече не е модерно да се пуши.... Така че ....пак си модерен

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ку искаш да знайш, мУдерно е да се отказват (цигарите, де):blum:. Затва аз ще пропушвам:winkw:. Където се съберат макар и само двама пушачи, задължително единия вече е решил, пък и даже е в процес на отказване....Вече не е модерно да се пуши.... Така че ....пак си модерен
[/quote]
верно ли бре:shocked:
верно ли бре:shocked:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
верно ли бре:shocked:[/quote]Kent написа:Ку искаш да знайш, мУдерно е да се отказват (цигарите, де):blum:. Затва аз ще пропушвам:winkw:. Където се съберат макар и само двама пушачи, задължително единия вече е решил, пък и даже е в процес на отказване....Вече не е модерно да се пуши.... Така че ....пак си модерен
Ахъм

- Глас в пустиня
Изпитвам дълбока неприязън към хомосексуалните.esti написа:Преди време питах, дали между нас има мусульмани - нямаше.
А?
Имал съм достатъчно на брой допирни точки с такива, за да разбера, че нямат нищо общо с това което дават по филмите и ТВ. Педалите са нагли, отмъстителни и в много случай нечистоплътни копелета(мога да потвърдя и с примери, но темата ще се разсмърди)
- Green Light
- Dark Angel
чак пък толкова - аз също съм имала допирни точки и нямам отрицателни впечатленияБоЕВ написа: Изпитвам дълбока неприязън към хомосексуалните.
Имал съм достатъчно на брой допирни точки с такива, за да разбера, че нямат нищо общо с това което дават по филмите и ТВ. Педалите са нагли, отмъстителни и в много случай нечистоплътни копелета(мога да потвърдя и с примери, но темата ще се разсмърди)
ПП/ последно една девойка ме прегърна и целуна, ахъм, такива неща.
за радост на компанията
- frisky lioness
- Обратна връзка:
С език ли?:blum::winkw:Dark написа:
за радост на компанията

- Dark Angel
стига сега, много ще стане влагата в очите на М.Ангеловаfrisky lioness написа: С език ли?:blum::winkw:
Мен ако питаш, на мъжовете ще им стане повече влагатаDark написа:стига сега, много ще стане влагата в очите на М.Ангеловаfrisky lioness написа: С език ли?:blum::winkw:
Вчера ме нападна някакво социологическо проучване. Яви ми се във вид на напориста нечуваща дама, която връхлетя вкъщи в достатъчно неудобен момент (неделя по обед). Каза, че анкетата е кратка, аз склоних и тя ми връчи една папка от около 40 страници.
Първо тя четеше, аз отговарях и тя попълваше (трябвало да е с нейния почерк). По едно време се заточиха въпроси с няколко подотговора, примерно да оценя работата на различни институции по скала от 1 до 5 и те са изброени отдолу (трябва да оградиш твоята оценка), тя ме чуваше какво казвам за първата и попълваше останалите по същия начин.
Не се обадих, защото и без това беше дълго.
Но когато ме пита къде искам да отида на почивка и след отговора ми категорично написа "Египед", не издържах, хванах химикала и си го попълних нататък сама. Друг е въпросът, че като трябваше да оценя външната политика на около двайсет държави, направо играх на тото.
Та за какво ви го разказвам това точно в тая тема:
Имаше такъв въпрос
"Смятате ли, че вашият квартал е подходящо място за живеене на: имигранти; членове на малцинствени групи; други разни (не си ги спомням); представители на хомосексуални общности.
Този въпрос, честна дума, го попълни изцяло тя.
Смяташе, че според мен всички други е подходящо да живеят в този квартал, но не и хомосексуалистите.
Изобщо не успях да реагирам.
Само после се позамислих защо така беше формулирано, като че ли гейовете и лесбийките задължително живеят само в общности...
Първо тя четеше, аз отговарях и тя попълваше (трябвало да е с нейния почерк). По едно време се заточиха въпроси с няколко подотговора, примерно да оценя работата на различни институции по скала от 1 до 5 и те са изброени отдолу (трябва да оградиш твоята оценка), тя ме чуваше какво казвам за първата и попълваше останалите по същия начин.
Но когато ме пита къде искам да отида на почивка и след отговора ми категорично написа "Египед", не издържах, хванах химикала и си го попълних нататък сама. Друг е въпросът, че като трябваше да оценя външната политика на около двайсет държави, направо играх на тото.
Имаше такъв въпрос
"Смятате ли, че вашият квартал е подходящо място за живеене на: имигранти; членове на малцинствени групи; други разни (не си ги спомням); представители на хомосексуални общности.
Този въпрос, честна дума, го попълни изцяло тя.
Смяташе, че според мен всички други е подходящо да живеят в този квартал, но не и хомосексуалистите.
Само после се позамислих защо така беше формулирано, като че ли гейовете и лесбийките задължително живеят само в общности...
Panta rhei...
После иди вярвай на социологическите проучвания...Мнемозина написа:Вчера ме нападна някакво социологическо проучване. Яви ми се във вид на напориста нечуваща дама, която връхлетя вкъщи в достатъчно неудобен момент (неделя по обед). Каза, че анкетата е кратка, аз склоних и тя ми връчи една папка от около 40 страници.
Но когато ме пита къде искам да отида на почивка и след отговора ми категорично написа "Египед", не издържах, хванах химикала и си го попълних нататък сама. Друг е въпросът, че като трябваше да оценя външната политика на около двайсет държави, направо играх на тото.![]()
![]()
Имаше такъв въпрос
Този въпрос, честна дума, го попълни изцяло тя.![]()
Смяташе, че според мен всички други е подходящо да живеят в този квартал, но не и хомосексуалистите.![]()
![]()
![]()
Като толкова я бива, що не си ги попълва насаме. Ама и ти си една търпелива...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот са лИсбИйцИ ли?4avdar4e написа:Мен ако питаш, на мъжовете ще им стане повече влагатаDark написа:стига сега, много ще стане влагата в очите на М.Ангеловаfrisky lioness написа: С език ли?:blum::winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е, ти сега нищо не каза:blum::winkw:Dark написа:стига сега, много ще стане влагата в очите на М.Ангеловаfrisky lioness написа: С език ли?:blum::winkw:
Гризе мъ любопитсво

Малей, Мнемо, такива ги отсвирвам.. на месо:winkw:Мнемозина написа:Вчера ме нападна някакво социологическо проучване.
Макар че участвам по интернет и на място в разни изследвания, че даже са и ми плащали, ама по друг начин протичат...
Добре, де, а според тия кретени къде живеят гейовете??? В гета, може би???? Аман от ембецилиМнемозина написа:Само после се позамислих защо така беше формулирано, като че ли гейовете и лесбийките задължително живеят само в общности...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Моя мъж такива грубо и некУлтурно ги изритва, т.е. изобще не ги допуска...Мнемозина написа:Да бе, направо сама си се възхитих!vyara написа: После иди вярвай на социологическите проучвания...
Като толкова я бива, що не си ги попълва насаме. Ама и ти си една търпелива...
Иначе беше много странно преживяване.
Ти си егати и душичката....И я пусна в къщата си?:blink::shocked:
При всичкото мошенник дет се е навъдило напоследък?!:blink::shocked:
Днес на вратат на офиса се звъни. Отварям аз и една лелка седи на прага т.е. стои:-) Питам я тя за кво е (кво иска, за кво се бори...ит.н.), а тя :"Вие сама ли сте?"
аз::blink::shocked::shocked: Защо?
тя: искам да говоря на повече хора
аз::blink::shocked: За какво става въпрос?
тя: Предлагам чорапи на Русе (тва беше май:blink::?) демек някакви български чорапи...
Познайте дали я пуснах

Заради такива и нея подобни едно време в апартамента в "Младост 3" (1 етаж, срещу входа и асансьора, до аптека) бях сложила табелка на вратата: Не купувам нищо, освен от books.bg и ramstore.bg. Благодаря за разбирането, моля не звънете, пускам кучетоfrisky lioness написа:тя: искам да говоря на повече хора
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За вкъщи става, ама ку сложим такава на офиса....познай колко заблУдени ще се решат да додат4avdar4e написа:Заради такива и нея подобни едно време в апартамента в "Младост 3" (1 етаж, срещу входа и асансьора, до аптека) бях сложила табелка на вратата: Не купувам нищо, освен от books.bg и ramstore.bg. Благодаря за разбирането, моля не звънете, пускам кучетоfrisky lioness написа:тя: искам да говоря на повече хора

Не, не. В анкетата не ставаше въпрос да живеят на общности, а дали нашият квартал е подходяш за живеене на представители на тези общности.4avdar4e написа:
Добре, де, а според тия кретени къде живеят гейовете??? В гета, може би???? Аман от ембецилиОбратните, които познавам, всички са много готини и артистични. Може пък аз да привличам такива (фръц, фръц)
Обаче от това излиза, че гейовете и т.н. съществуват само като представители на своите общности. Т.е. ако не си от такава общност, не си гей. Точка.
Panta rhei...
И аз ги отсвирвам продавачите, ама тези с анкетите ги съжалявам. Обаче тази беше някакъв уникум.frisky lioness написа:
Моя мъж такива грубо и некУлтурно ги изритва, т.е. изобще не ги допуска...
Ти си егати и душичката....И я пусна в къщата си?:blink::shocked:
Пък и виж какви неща разбирам за правячите на анкети... Иначе ще си остана неосведомена, рзбийш.
Последно промяна от Мнемозина на 05.02.07, 18:20, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Все ми е тая, колко са "готини" анално податливите* типове! Предпочитам да подържаме дистанция, така е най-добре за тяхното физическо здраве.Dark написа:чак пък толкова - аз също съм имала допирни точки и нямам отрицателни впечатленияБоЕВ написа: Изпитвам дълбока неприязън към хомосексуалните.
за радост на компанията
----------------------------------------------------------------------------
*фраза от парламентарна дискусия