Венеция
Венеция
Привет... на 4.12 летим за Венеция. Като партамент сме си харесали това:
http://www.only-apartments.com/en/venice/9876/
Моля за всякаква полезна информация... Какво да видим, какво да консумираме, къде да плуваме :))) Всичко което се сетите ще ни е от полза...
Благодаря!
Моля за всякаква полезна информация... Какво да видим, какво да консумираме, къде да плуваме :))) Всичко което се сетите ще ни е от полза...
Благодаря!
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
- windcolours
от мен имаш тази книжка+карта на Венеция http://www.amazon.com/Eyewitness-Travel ... 1564588610
задай конкретни въпроси и ще ги отправя към позната екскурзоводка, работеща във Венеция
задай конкретни въпроси и ще ги отправя към позната екскурзоводка, работеща във Венеция
Последно промяна от windcolours на 27.10.10, 13:26, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
Нека му отправим първо и последно предупреждение. Ако се осмели да постне после снимки - следва доживотен бан.
ПП Ъ, да де, сега видях, че и Вяра е на моето мнение...
ПП Ъ, да де, сега видях, че и Вяра е на моето мнение...
Последно промяна от windcolours на 27.10.10, 10:06, променено общо 1 път.
Тоя апарламент на ква цена се връзва?
Иначе за Венеция - купете си карта за транспорта и го ползвайте - кораПчета са, ма квой от туй.
За уличките и ГПС не помага - разчиташ на собствената си способност за ориентация.
Отидете на островчетата. Точно срещу венеция има едно, дето не му помня името - страшен плаж има там... Не, че ще сте там в подходящо за плаж време де :)
И се пазарете за всичко.
Иначе за гледане е ясно - един пътеводител и тръгвате по ред. Имат, мисля, и по хотелите...
А, да - трудно говорят инглиш. Та се подгответе да разговаряте с ръце
Иначе за Венеция - купете си карта за транспорта и го ползвайте - кораПчета са, ма квой от туй.
За уличките и ГПС не помага - разчиташ на собствената си способност за ориентация.
Отидете на островчетата. Точно срещу венеция има едно, дето не му помня името - страшен плаж има там... Не, че ще сте там в подходящо за плаж време де :)
И се пазарете за всичко.
Иначе за гледане е ясно - един пътеводител и тръгвате по ред. Имат, мисля, и по хотелите...
А, да - трудно говорят инглиш. Та се подгответе да разговаряте с ръце
- сър Айвънхоу
абе, той само да посмее да не покаже снимки... щом иска помощ от тук, после требе да си плАти - естествено със снимки!vyara написа: поне да не показва после снимки да се фука.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
Хъммм... ако се самоизключа колко давате? :)
Папараци съм си подготвил два, взех си и малко стативче, че багажа кът в нискотарифните и не ми се мъкне големия... Почти сигурно е, че ще ви накажа със снимки... това е целта на пътуването - лов.
За островчето - всички ми го споменават, явно ще се гледа. Три дни са доста време. А май си се казва - Плажът :))))
За градския - ясно...
Партамента е 130 юро събира 6-а ни. Мислим да си готвим там, щото си има хубаво кухне. За пазар гледахме разни брошурки на Била - ефтинжос изглежда...
Ветрове от Цвят - Благодаря, знам че мога да разчитам на тебс :)))
Та така...
Папараци съм си подготвил два, взех си и малко стативче, че багажа кът в нискотарифните и не ми се мъкне големия... Почти сигурно е, че ще ви накажа със снимки... това е целта на пътуването - лов.
За островчето - всички ми го споменават, явно ще се гледа. Три дни са доста време. А май си се казва - Плажът :))))
За градския - ясно...
Партамента е 130 юро събира 6-а ни. Мислим да си готвим там, щото си има хубаво кухне. За пазар гледахме разни брошурки на Била - ефтинжос изглежда...
Ветрове от Цвят - Благодаря, знам че мога да разчитам на тебс :)))
Та така...
Кърти, чисти, извозва...
Ми не знам. Може аз все на такива да съм попадал. Но даже дори в хотела пича говореше инглиш на ниво "бе важното е да се разбираме"windcolours написа:Gaspode написа: А, да - трудно говорят инглиш. Та се подгответе да разговаряте с ръцеаз други впечтления имам. Итком, ни гу слушай!
Иначе желание имат да ти услужат...
Приятно прекарване :)itcome написа: Папараци съм си подготвил два, взех си и малко стативче, че багажа кът в нискотарифните и не ми се мъкне големия... Почти сигурно е, че ще ви накажа със снимки... това е целта на пътуването - лов.
За градския - ясно...
Та така...
А остроФчето е Лидо - точно срещу Венецията. Иначе има разни Мурано, Бурано и прочее островчета, които също са готини...
- windcolours
Там си заслужава да се отиде! И внимавайте, когато купувате стъклени сувенири, за които твърдят, че са от Мурано - фалшификати много. Имаше тънкост, по която се разбира дали е ъриджинъл, но не мога да си спомня каква беше....Gaspode написа: Иначе има разни Мурано, Бурано и прочее островчета, които също са готини...
Чупи се по определен начин като го изпуснеш?windcolours написа:Там си заслужава да се отиде! И внимавайте, когато купувате стъклени сувенири, за които твърдят, че са от Мурано - фалшификати много. Имаше тънкост, по която се разбира дали е ъриджинъл, но не мога да си спомня каква беше....Gaspode написа: Иначе има разни Мурано, Бурано и прочее островчета, които също са готини...
- windcolours
тц...не мога да намеря нишана в нета. Има си чалъм де...Gaspode написа:Чупи се по определен начин като го изпуснеш?windcolours написа:Там си заслужава да се отиде! И внимавайте, когато купувате стъклени сувенири, за които твърдят, че са от Мурано - фалшификати много. Имаше тънкост, по която се разбира дали е ъриджинъл, но не мога да си спомня каква беше....Gaspode написа: Иначе има разни Мурано, Бурано и прочее островчета, които също са готини...
- сър Айвънхоу
демек се чупи с чалъм?windcolours написа: Има си чалъм де...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
vyara написа:Пет кинта! Пфууу, кво са пет кинта. Аз давам 10. Ако иска да отърве кожата, поне да не показва после снимки да се фука.Green Light написа:Моля, за бан на Итком! По пет кинта лично на всеки админ давам. Без фактури, без нищо, е така
itcome,
приятен лов,
чакаме отзивите
ЧРД на патерици
"Спаси си деня!" - Green Light
- Глас в пустиня
Re: Венеция
декември. във венеция. и ще плувате?!itcome написа:Привет... на 4.12 летим за Венеция. Като партамент сме си харесали това:
Благодаря!
just perfect
-
odonata /hope/
Честно, не разбирам за какъв лов става дума,но ВЕНЕЦИЯ ПРЕЗ ЗИМАТА НЕ е никак прияятна гледка. Цялата ще е забулена в мъгла и влагата ще ви смрази кръвта.КАЗВАМ ГО защото бях там през октомври преди години. Много е комерсиална. НЕщо, което си заслужава да се види - гондолите и маските. Всичко друго е една открадната история. Дори и мостът на въздишките издиша. Аз не усетих никаква романтика. Може и от студа да е било....:?:shy:itcome написа:Привет... на 4.12 летим за Венеция. Като партамент сме си харесали това:
Благодаря!
Лова е фото... Мъглата - още по добре. Т.е. лошавото време е предвидено. Зимна Венеция :)odonata /hope/ написа: Честно, не разбирам за какъв лов става дума,но ВЕНЕЦИЯ ПРЕЗ ЗИМАТА НЕ е никак прияятна гледка. Цялата ще е забулена в мъгла и влагата ще ви смрази кръвта...
Кърти, чисти, извозва...