Изложба
Изложба
Начало-19.11.2010г. -петък от 17.30ч. в Градска художествена галерия- Велинград
Изложбата ще открие с няколко думи художника и уредник на галерията- Бранимир Манушев
Ще се радвам да видя всеки един от вас! Който има желание и възможност е добре дошъл!
Изложбата ще продължи един месец, но аз ще бъда там със сигурност на 19-ти, после не знам.
Така че, най- вероятно само тогава ще можем да се видим, през останалото време всеки, който иска може да разгледа картините, но без моя милост да му прави компания.
Галерията се намира в центъра на града, точно зад Киното и Пощата. По главната пешеходна като тръгнете от "Чашата" в посока "Вельова баня" е на сто метра.
Изложбата ще открие с няколко думи художника и уредник на галерията- Бранимир Манушев
Ще се радвам да видя всеки един от вас! Който има желание и възможност е добре дошъл!
Изложбата ще продължи един месец, но аз ще бъда там със сигурност на 19-ти, после не знам.
Така че, най- вероятно само тогава ще можем да се видим, през останалото време всеки, който иска може да разгледа картините, но без моя милост да му прави компания.
Галерията се намира в центъра на града, точно зад Киното и Пощата. По главната пешеходна като тръгнете от "Чашата" в посока "Вельова баня" е на сто метра.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
Процедурно, риш
По тази тема едва ли ще се пише чак до 19ти ноември, така че според мен е разумно предложение, да се закове до тогава.
Поздравявам те, Ън! Това е голямо събитие и радост за теб, а и за нас, приятелите!
Желая ти още много изложби и никога да не те напуска желанието да създаваш:bigsmile:
Аз няма как да дойда, но се надявам фотографчиите да документират и отразят събитието както му е ред.
п.п. прав е Грийна, заковете темата отгоре
Желая ти още много изложби и никога да не те напуска желанието да създаваш:bigsmile:
Аз няма как да дойда, но се надявам фотографчиите да документират и отразят събитието както му е ред.
Последно промяна от shshtt на 28.10.10, 11:23, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Re: Изложба
ще направвя всичко възможно да дойда... ама знае ли човек...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
абе ще се наредят нещата и ще си свободен, по ребром ще го дадеш пред шефа и ще те пущисър Айвънхоу написа:ще направвя всичко възможно да дойда... ама знае ли човек...
я колко народ на теб разчита
- сър Айвънхоу
знеш ли колко ми е гаден шефа... нито отпуска дава, ни болничен признава... без постоянно работно време ме държи... заради прищевките му бачкам и събота и неделя и посрединощите... абе... не е за приказване...shshtt написа: по ребром ще го дадеш пред шефа и ще те пущи![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
Re: Процедурно, риш
Green Light написа:По тази тема едва ли ще се пише чак до 19ти ноември, така че според мен е разумно предложение, да се закове до тогава.
E, няма нужда да се кове

Благодаря!shshtt написа:Поздравявам те, Ън! Това е голямо събитие и радост за теб, а и за нас, приятелите!
Явно съм по- суетен, отколкото срамежлив!

Спокойно- уреден си, пускам те за цялата вечер!сър Айвънхоу написа:знеш ли колко ми е гаден шефа... нито отпуска дава, ни болничен признава... без постоянно работно време ме държи... заради прищевките му бачкам и събота и неделя и посрединощите... абе... не е за приказване...shshtt написа: по ребром ще го дадеш пред шефа и ще те пущи![]()

Ама ти съмняваше ли се?:lol:windcolours написа:Ей, шгу направиш все пак, а, Ъне?:bigsmile:
Ще се опитам да го измисля някак, но вариантът е да дойда само за вечерта и да се върна в София нощес. Ако някой от 3о4о е на същия хал и е с кола- да докладва!:-)
За съжаление галерията не работи събота и неделя. Да, да- знам- българска работа...
Уредника на галерията се опитва да издейста от общината разрешение да се работи и събота. Но още го няма. Ако стане до тогава, откриването може да се промени за събота...но едва ли...

- сър Айвънхоу
пич, взЕми уреди нейде да преспим... че мисля да дойда със съдружника...Ън написа:Спокойно- уреден си, пускам те за цялата вечер!сър Айвънхоу написа:знеш ли колко ми е гаден шефа... нито отпуска дава, ни болничен признава... без постоянно работно време ме държи... заради прищевките му бачкам и събота и неделя и посрединощите... абе... не е за приказване...shshtt написа: по ребром ще го дадеш пред шефа и ще те пущи![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
Мога да ви уредя една къща за гости, ако искате и ако дойдете повече хора. Ако сте само двамата може и вкъщисър Айвънхоу написа:
пич, взЕми уреди нейде да преспим... че мисля да дойда със съдружника...

- windcolours
а палаткоместа на двора имаш ли?:lol:Ън написа:Мога да ви уредя една къща за гости, ако искате и ако дойдете повече хора. Ако сте само двамата може и вкъщисър Айвънхоу написа:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Може да си копеете дупки в снегаwindcolours написа: а палаткоместа на двора имаш ли?:lol:
Все пак края на ноември във Велинград си е разгара на зимата

- сър Айвънхоу
е, има време до тогава... дано не ми мине котка пътЪн написа:Мога да ви уредя една къща за гости, ако искате и ако дойдете повече хора. Ако сте само двамата може и вкъщисър Айвънхоу написа:
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
терен да има:bigsmile:Ън написа:Може да си копеете дупки в снегаwindcolours написа: а палаткоместа на двора имаш ли?:lol:
Все пак края на ноември във Велинград си е разгара на зимата
Ън написа:Начало-19.11.2010г. -петък от 17.30ч.
ЕЕЕЕха, това е върхът вече.
Подарък и то точно на РД
Как да не те обича човек
Не е добре, че е работен ден и аз ще трябва поне 2 дни неплатен отпуск да ползвам, но ТРЯБВа да дойда.
Брой и мен за нощувката в къщата за гости
п.п. Ще черпим наедно!
"Спаси си деня!" - Green Light
Неф написа:
Подарък и то точно на РД
Как да не те обича човек
Не е добре, че е работен ден и аз ще трябва поне 2 дни неплатен отпуск да ползвам, но ТРЯБВа да дойда.
п.п. Ще черпим наедно!

- windcolours
Неф написа:Ън написа:Начало-19.11.2010г. -петък от 17.30ч.дебела стана работата...
Подарък и то точно на РД
Как да не те обича човек
п.п. Ще черпим наедно!
Ми то иначе, ако е слаба ракия, няма да дойдетеwindcolours написа:дебела стана работата...
Организирайте се софиянци, поне сте близо!
п.п. Дано не ни зарине снегът, че вече в Шумен прехвръквало.
До РД може да натрупа. Ще приготвя веригите
Успех!Ън написа:Начало-19.11.2010г. -петък от 17.30ч. в Градска художествена галерия- Велинград
Едва ли ще успея да дойда, но духом ще съм с вас.
Panta rhei...
Sweety, това е промисъл!Sweety написа:аууу...какъв прекрасен повод да се отиде във Велинград през зимата? и казваш и сняг ще има? И къща за гости си щял да уреждаш за някои хора?!..Е някой хора са просто късметлии... и тези дето ще ти дойдат на изложбата.
Успех!
Неизбежно е, трябва и ще се случи!
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
ти няма ли да дойдеш?БоЕВ написа:Успехът ти е в кърпа вързан - от теб се иска да се пресегнеш и да го уловиш.
Пожелавам ти спокойствие и сила в цялата пред-изложбена дандания.
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
- Глас в пустиня
btw мисля си аз за Un понякога изобшо не ми се струва невъзможно той да започне и да изкарва пари с рисуване, ама не инцидентно...а за постоянно...и покрай тая изложба вчера си мисля...бреййй, че на мене ми се иска да купя нещо...щом като вече имам една картинка от него може да ми се прииска още една...и веднага се усещам как в глвата ми се въртят образи и картинки и...аз купувам картини на Un в един виртуален търг по Инет ...latrevw написа:jazz написа:честито
да правиш зъби в свободното си време:lol::lol:
...
Oh, Gosh!
Блажени са бедните духом
-
odonata /hope/