БоЕВ написа:Моделът има ли връзка с новината, че от днес вече от варненското летище ще може да се лети директно до московското?!Баба Яга написа:...
Специална - за Варна.
Време за снимки
- Глас в пустиня
Re: Неделна хрумка
Може би някой ден ще се науча и аз да обичам хората, но ме е страх да не ме вземат за мекушав и безхарактерен.Баба Яга написа:
Тази тема при мен е дълга и широка, сега вече нищо не ме дразни освен някой "гаваз: в Скайп с тъпи предложения, но пък и бутона ми "Блокирай" не може да се оплаче от липса на работа.
че откого те е страх, може ли поименно:lol:БоЕВ написа:Може би някой ден ще се науча и аз да обичам хората, но ме е страх да не ме вземат за мекушав и безхарактерен.Баба Яга написа:
Тази тема при мен е дълга и широка, сега вече нищо не ме дразни освен някой "гаваз: в Скайп с тъпи предложения, но пък и бутона ми "Блокирай" не може да се оплаче от липса на работа.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аз мисля че точно тогава човек е силен, много е трудно да обичаш хората, според мен първо се научаваш да обичаш себе си, а за да обичаш себе си трябва да се познаваш, да се приемеш с всичките си плюсове и минуси и едва тогава да погледнеш в отсрещните очи.БоЕВ написа:Може би някой ден ще се науча и аз да обичам хората, но ме е страх да не ме вземат за мекушав и безхарактерен.Баба Яга написа:
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
От хората бе, знаеш ли ги к`ви са!:lol:Kent написа:
че откого те е страх, може ли поименно:lol:
- Глас в пустиня
Най вероятно това е проблемът - прекалено взискателен и критичен съм към себе си.Баба Яга написа:... трябва да се познаваш, да се приемеш с всичките си плюсове и минуси и едва тогава да погледнеш в отсрещните очи....
някой ден..Баба Яга написа:"Драги ми Господине"
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Р-51БоЕВ написа: Литльо!:lol:
Каква е тая адска машина бре?!:lol:
кадилакът в небето
истребител обърнал хода на войната във въздуха
"защитно средство"
не като бомбардировачите дето са изравнявали Сф. някога
странно...сега се замислих
никога не съм правил модел на бомбандировач
иначе съм копирал изтребители от почти всички нации производители
малко ли модели се извъртяха през ръцете ми
вярно, леко недоразбрано е това хоби.. същото кат Ън да си рисува
може-рисува
а в погледите на минаващшите обикновено чета "тия май не са пораснали- глей ги с какво си играйкат",
освен на малкото, в които им заблестяват звездички
п.п. литльо.. а Суити ми вика лигльо
И аз съм един лигльо станал...Баба Яга написа:Аз мисля че точно тогава човек е силен, много е трудно да обичаш хората, според мен първо се научаваш да обичаш себе си, а за да обичаш себе си трябва да се познаваш, да се приемеш с всичките си плюсове и минуси и едва тогава да погледнеш в отсрещните очи.БоЕВ написа:Може би някой ден ще се науча и аз да обичам хората, но ме е страх да не ме вземат за мекушав и безхарактерен.Баба Яга написа:
Тази тема при мен е дълга и широка, сега вече нищо не ме дразни освен някой "гаваз: в Скайп с тъпи предложения, но пък и бутона ми "Блокирай" не може да се оплаче от липса на работа.Аз понякога искам да прегръщам хората, ей така съвсем импулсивно чувствам в себе си как се надига нещо голямо което ще прелее и за да не се загуби го давам на човека срещу мен гушвайки го, без много обяснения, ако го усети - добре, ако - не, здраве да е, не се е загубило, само човека не е открил че го носи в себе си, но един ден и това ще стане.
А ако съм мекушава и безхарактерна заради това...
не ми пука.
И си мисля нощес като се събудих кво говедо бях като тийн...и изложба ще правя ся... и хората ще мислят- Глей го тоя кретен смотан, зел да ми рисува....
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
Ън написа: И аз съм един лигльо станал...
И си мисля нощес като се събудих кво говедо бях като тийн...и изложба ще правя ся... и хората ще мислят- Глей го тоя кретен смотан, зел да ми рисува....
Абсолютно, бе! Абсолютно! Ше ми рисува и така нататък!
Цветя, риш?!
Нема да го забравя тва, да знаеш!
И какво ти трябва да си прецакваш живота?БоЕВ написа:
Може би някой ден ще се науча и аз да обичам хората, но ме е страх да не ме вземат за мекушав и безхарактерен.
Хората щял да заобичва....
Естиииии, не така, молим.esti написа:И какво ти трябва да си прецакваш живота?БоЕВ написа:
Може би някой ден ще се науча и аз да обичам хората, но ме е страх да не ме вземат за мекушав и безхарактерен.
Боев, не се познаваш, друже!
Ти да си мекушав е все едно Мнемо да е зла/както веднъж поиска да я приемем/
По-скоро аз гоблен да подхвана
Да обичаш хората, означава да имаш голямо и открито сърце, каква безхарактерност, какви парадокси нижеш само, ейй.
п.п. Благодаря за снимковия материал относно лозичките.
"Спаси си деня!" - Green Light
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Наближава времето в което ще мога да ги обичам само платонически бе.esti написа:...
- Глас в пустиня
Неф написа:...
Да обичаш хората, означава да имаш голямо и открито сърце, каква безхарактерност, какви парадокси нижеш само, ейй.![]()
![]()
Твоето сърце е не по-малко от моето,БоЕВ написа:Неф написа:...
Да обичаш хората, означава да имаш голямо и открито сърце, каква безхарактерност, какви парадокси нижеш само, ейй.![]()
![]()
не го ли усещаш!
- Глас в пустиня
Ох.Неф написа:Твоето сърце е не по-малко от моето,БоЕВ написа:Неф написа:...
![]()
не го ли усещаш!
Знам ли!
Тия разговори са ми много трудни.
Пилешки сърца в маслоНеф написа:Твоето сърце е не по-малко от моето,БоЕВ написа:Неф написа:...
![]()
не го ли усещаш!
Патешки на скара
Свински с ориз
По-големи не съм готвил...
Колко е голямо твоето?

Аре да е след трийсетина години, бре! Къде си се разбързал?БоЕВ написа:Наближава времето в което ще мога да ги обичам само платонически бе.esti написа:...

Не я подценявай ти- Зимнемона Скръцкозъбева...Неф написа:
Ти да си мекушав е все едно Мнемо да е зла/както веднъж поиска да я приемем/![]()

не знам...не са ми идвали никога по сърцеБоЕВ написа: Джасни и некой боимбардер де.
обаче следващия как ходя около него и си го пренасям от стая в стая..

тепърва имам да го окичвам с електрониката, да му опъна разтяжките по крилата, да го оцветявам, за му лепна "декалите" за да изглежда като истински...
оУбаче дет вика макето "ако знаеш как са ти ококорени очите докато го обикаляш
е такива са ми
накрая трябва да заприлича на този малкия предишен

Последно промяна от WALL-E на 01.11.10, 20:14, променено общо 2 пъти.
Тъй, тъй, кажи й.Ън написа:Не я подценявай ти- Зимнемона Скръцкозъбева...Неф написа:
Ти да си мекушав е все едно Мнемо да е зла/както веднъж поиска да я приемем/![]()
Тя ще дойде и Холи да й обясни каква съм Круела де Вил.
Премерихте ли се вече?
Panta rhei...
Аз съм щастлива да забележа, че двамата с Ън сме дали две искрици надежда на БоевЪн написа:Аре да е след трийсетина години, бре! Къде си се разбързал?БоЕВ написа:Наближава времето в което ще мога да ги обичам само платонически бе.esti написа:...
Хората щял да заобичва....Аз мисля да обичам още много. Тамън влизам в ритъм, тъй да се каже...
и след нашата форумска среща, Боев е много по-добър, търпелив и мъдър!
Ън написа:Не я подценявай ти- Зимнемона Скръцкозъбева...Неф написа:
Душка Добродушкова е тя.
Днес да и честитя празника.
Колегите ми празнуват, че и награда имаме,
а ние си боледуваме
Последно промяна от Неф на 01.11.10, 20:36, променено общо 1 път.
е, то не е ли ясно, че е така, та шъ обяснявам?Мнемозина написа:Тя ще дойде и Холи да й обясни каква съм Круела де Вил.
пъ и се влоши откак се видяхме
още по-положително щях да ти повлияя, ако не бяха те отмъкнали журналистите за интервю
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Тюх, изхабих емотиконката в другата тема.holi_day написа: е, то не е ли ясно, че е така, та шъ обяснявам?
пъ и се влоши откак се видяхме
още по-положително щях да ти повлияя, ако не бяха те отмъкнали журналистите за интервю
Panta rhei...
Неф написа: Не я подценявай ти- Зимнемона Скръцкозъбева...
Душка Добродушкова е тя.
Днес да и честитя празника.
Колегите ми празнуват, че и награда имаме,
а ние си боледуваме
Благодаря!
Честита ви награда - и оздравявайте бързичко!
Panta rhei...
страхотно е, ама не е ли пипана тази снимка. ако е"истинска" - уааааууу!Мнемозина написа:Ох.holi_day написа:http://4coolpics.com/showpicfull.php?id=454090
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
О, не знам, не съм пуристка, за мен е по-важно какво излъчва нещото.latrevw написа:страхотно е, ама не е ли пипана тази снимка. ако е"истинска" - уааааууу!Мнемозина написа:Ох.holi_day написа:http://4coolpics.com/showpicfull.php?id=454090
Panta rhei...
от истинско място е - с.Борово (селото преди Кръстова гора)
"Есен в село Борово"
намерих я във http://www.facebook.com/Rodopite#!/Rodopite
"Есен в село Борово"
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
аз видях, че мястото е истинскоholi_day написа:от истинско място е - с.Борово (селото преди Кръстова гора)
"Есен в село Борово"
въпросът ми е снимката истинска ли е, или дооправяна с разни ефекти
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.