От време оно съм махнала всички отметки в настройките, и на колежката по нейна молба- също.windcolours написа:Наскоро приятели се оплакаха, че въпреки тези настройки, сигурността издишала. Но ще пробвам и аз.latrevw написа: добре, а опцията "само приятели" не върши ли работа. защото ако е "приятели и приятели на приятели" тогава виждам разни неща аз. а за стената - може би говориш за това, че ако твой приятел пише нещо, коментира на стената на друг, който не ти е приятел, ще го видиш?
е, ама то и като напиша Пенка Иванова и мога да видя разни неща на стената й
целта на ФБ е комуникацията, не може съвсем всичко да е ограничено, въпреки че аз имам познати, които нищо не им се вижда от "не-приятели", но не съм спец, де. който има желание, намира начин, не е толкова страшно.
а сина ти не знам как точно ще го обезопасиш, нека си общуват децата, по-добре ФБ от "Гепи ме" или кви бяха още там.
моят син също е във ФБ и вече има приятели от всякакви забутани кътчета на света, свързват се по интереси (баскетбол и музика в нашия случай) - има кенийци, виентамци, тайландци, китайци, едно полубългарче-полуяпонче - толкова е интересно.
Права си, че ФБ предлага огромни възможности за контакти, просто не ми се вярва 11 годишно хлапе да може да преценява правилно хората отсреща и намеренията им.. Не че ние на тези години сме се научили напълно де:lol: Говорила съм кога трябва да светнат червените лмпички, обяснила съм рисковете...дано ме е чул и разбрал.
Но, въпреки това, особено тя, редовно си получава мейли. Ужасно досадно препълване на пощата.
Както съм казвала вееч- недомислено и доста дървено място.
Лат, снимки на приятели, казах, че и аз гледам, а приятелите ми са си точно реалните такива.
Рядко го ползвам, не съм го изолирала, все пак не отричам новостите, приемам ги, което не значи, че трябва да ги харесвам и превъзнасям.