Кратко
- Green Light
Кратко
Не ги умея кратките работи но е важно да ви кажа, че не трябва да се обръща много внимание на другите хора. Особено в понеделник. Тва е.
Re: Кратко
Че кой па ти обръща внимание на теб?..Green Light написа:Не ги умея кратките работи но е важно да ви кажа, че не трябва да се обръща много внимание на другите хора. Особено в понеделник. Тва е.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
- Green Light
Ти- марш да къркаш! Ааа!Ън написа:Че кой па ти обръща внимание на теб?..Green Light написа:Не ги умея кратките работи но е важно да ви кажа, че не трябва да се обръща много внимание на другите хора. Особено в понеделник. Тва е.
- windcolours
викаш, тия дето искат едни пари да ми дават- да ги избягвам....Green Light написа:Не ги умея кратките работи но е важно да ви кажа, че не трябва да се обръща много внимание на другите хора. Особено в понеделник. Тва е.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Stranniche
- Обратна връзка:
Благодаря, че ни обърна внимание с тази тема!Green Light написа:Не ги умея кратките работи но е важно да ви кажа, че не трябва да се обръща много внимание на другите хора. Особено в понеделник. Тва е.
- Nejimaki-dori
- Nejimaki-dori
- Глас в пустиня
Кратко
Че к`во па ти е дълго!
Цар на късия разказ.
Цар на късия разказ.
Вече може ли?Green Light написа:Не ги умея кратките работи но е важно да ви кажа, че не трябва да се обръща много внимание на другите хора. Особено в понеделник. Тва е.
Много напират тука, пък аз им викам - не! Грийн каза!
Panta rhei...
абе ей!БоЕВ написа:Че к`во па ти е дълго!
не с такива въпроси към мъж бре!
малиии...как не се усещате начи питащите
аз мое а се майтапя, ма той мое и да прочете грешно..
или па да нема хич чуФство за хумор
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
по принцип да.
не трябва да се обръща внимание.
звъни ми тел у нас снощи.....
....бла бла бла...
и казвам че тва не ме интересува ама изобщо.
и аре сиктир.
онази по тел продължава...бла бла бла...
по едно време чувам за некви 500
хората искали да ме зарадват че печеля не разбрах защо и откъде 500 кинта:rotfl24:
щели да ми ги донесат в нас даже:rotfl24:
така че понякога трябва да се обръща внимание на хората.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Quid написа:
по принцип да.
не трябва да се обръща внимание.
звъни ми тел у нас снощи.....
....бла бла бла...
и казвам че тва не ме интересува ама изобщо.
и аре сиктир.
онази по тел продължава...бла бла бла...
по едно време чувам за некви 500
хората искали да ме зарадват че печеля не разбрах защо и откъде 500 кинта:rotfl24:
щели да ми ги донесат в нас даже:rotfl24:
така че понякога трябва да се обръща внимание на хората.
честито и
наздраве!
"Спаси си деня!" - Green Light
Същото се отнася и за съпругата. Баш пък в понеделник е много вредна.Green Light написа:Не ги умея кратките работи но е важно да ви кажа, че не трябва да се обръща много внимание на другите хора. Особено в понеделник. Тва е.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Green Light
Абсолютно, риш и подчертано при мен няма нищо дето може да отговори на подобен въпрос. Всичко е дълго, изискано и красиво и досега предизвиква само аплаузи, смях(несъмнено от радост) и щастливи сълзи.блонди написа:абе ей!БоЕВ написа:Че к`во па ти е дълго!
не с такива въпроси към мъж бре!
малиии...как не се усещате начи питащите
аз мое а се майтапя, ма той мое и да прочете грешно..
или па да нема хич чуФство за хумор
Обаче тука един друг въпрос възникна. Таман да приветствам всеизвестана дамска и особено блондинска чувствителност и такт. Наглася се, риш, да помоля за джиесем(за да благодаря платонично) и гледам: Печать поставило на наше поколение и лишило, риш, разума, и памяти, и глаз...
Е може ли такива работи?!
Green Light написа:Обаче тука един друг въпрос възникна. Таман да приветствам всеизвестана дамска и особено блондинска чувствителност и такт. Наглася се, риш, да помоля за джиесем(за да благодаря платонично) и гледам: Печать поставило на наше поколение и лишило, риш, разума, и памяти, и глаз...
Е може ли такива работи?!
бас хващам, че наистина си се хванал...за поне 15ms, а?
Блажени са бедните духом
- Green Light
Да. Толкова някъде, но трябва да се има предвид, че е ноември. Май месец тва щеше да кара поне пет минути.Sweety написа:Green Light написа:Обаче тука един друг въпрос възникна. Таман да приветствам всеизвестана дамска и особено блондинска чувствителност и такт. Наглася се, риш, да помоля за джиесем(за да благодаря платонично) и гледам: Печать поставило на наше поколение и лишило, риш, разума, и памяти, и глаз...
Е може ли такива работи?!![]()
![]()
![]()
бас хващам, че наистина си се хванал...за поне 15ms, а?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Обичам събота вечер.....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Аз пък обичам да виждам Фриски тук!frisky lioness написа:Обичам събота вечер.....
Къде се губиш?