Защо когато затвориш една врата не трябва пак да я отваряш

Все същите
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа:Нещо подобно се случи и с мен преди години във фото-култа. От едно приятно и позитивно място го превърнаха в забавачница и терен за избиване на комплекси. някакъв пъпчив пубер ми наложи бан и ми изтри снимка, защото му се сторило че обекта на снимката е чалгарка. Без питане и без обясненя ей така -чат бутона и готово.:shocked:

Изображение

Реакцията ми беше подобно на твоята - изтриха ми профила по мое желание. Фотографските сайто, предполагам и хулите припечелват парици от реклама, като това колко ще вземат за даден банер зависи от броя регистрирани потребитили и среднодневна посещаемост на сайта. Та така, нямам намерение да печелят за моя сметка и всъщото време да се гаврят с това което правя.

Трий, плюй зад гърба си и продължавай напреде!
даммм, и ти си за бoй :lol:
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:Нещо подобно се случи и с мен преди години във фото-култа. От едно приятно и позитивно място го превърнаха в забавачница и терен за избиване на комплекси. някакъв пъпчив пубер ми наложи бан и ми изтри снимка, защото му се сторило че обекта на снимката е чалгарка. Без питане и без обясненя ей така -чат бутона и готово.:shocked:

Изображение

Реакцията ми беше подобно на твоята - изтриха ми профила по мое желание. Фотографските сайто, предполагам и хулите припечелват парици от реклама, като това колко ще вземат за даден банер зависи от броя регистрирани потребитили и среднодневна посещаемост на сайта. Та така, нямам намерение да печелят за моя сметка и всъщото време да се гаврят с това което правя.

Трий, плюй зад гърба си и продължавай напреде!
м'чи кво... ми... готина е кючеклийката... :blum:

майтапя се, бре...
много мразя разни "модератори" и други такива критици-умници да си дават "тежкото" мнение...
помня, навремето, когато излезнаха "Междузвездни войни. Нова надежда"... супер филм... ама имаше "нещастието" да се появи на нашия филмов пазар едновременно с невероятния суперготин български филм "Ян Бибиян". та тогаз Атанас Свиленов, отказа да коментира филмите по "Всяка неделя", та се наложи да викат некъф друг "критик", който да успее да обясни "на народа" колко тъп и лош е американския филм и колко прекрасен е българския...

татакивамитиработици...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа:Гледам и не вярвам на ушите си. :roll:
:lol: на кое по-точно
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

да сбърка човек чалгарка с римлянка начи трябва да е баси и задника :rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

в интерес на истината на юзера трябва да му е гадно.
тва е което става у нета:cool:

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
jazz

Мнение от jazz »

вратите трябва да се държат отворени
да влиза въздух
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

jazz написа:вратите трябва да се държат отворени
да влиза въздух
:lol: и у теб откривам поетичен талант
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

П.П. Другото ми, обаче, вече принципно мнение е, че всякакви категоричности пречат. Всички изгорени мостове са изгорени от ъъ немота ли се казва, немите какви са. И всички затворени врати са затворени от слепота.[/quote]

много е хубаво това което каза и вярно, но само за "пресни" ситуации.
времето е голяма сила
уморена съм от глупости и собствени и чужди

п.п. не знам къде са тези места
пък и там сигурно ще е същото със същите хора - групи и групенца
нито искам да ги виждам нито да ги чувам
моя беше грешката, че се усъмних в преценката си от едно време
и си причиних цялия този дисконфорт

за съжаление така и не успях да завържа приятелства сред пишещото братство
Аватар
shshtt

Re: Защо когато затвориш една врата не трябва пак да я отвар

Мнение от shshtt »

snowprincess написа:като затвориш една врата, затваряш както лошото, което може да влезе, така и доброто
голяма работа, че някой не харесал стиха
заради това искаш да се лишиш да комуникираш с хора, които харесваш, какво ще спечелиш
и какво ще загубиш

голяма работа е:bigsmile:
аз разбирам някой истински поет или писател да не ми харесва нещата, примерно като Марин Георгиев или Кристин, ще си наведа кротко тиквата и ще се съглася
но в това море от некадърност да спрат точно това стихо, с което много се гордея - е не мога да си плюя на лицето чак толкова.
имам нещо от преди 10 год които са точно като тези които в момента се "котират", е може би не чак толкова глупави
но няма да ги пусна, защото ме е срам от тях
исках само най-готините неща да публикувам - не са много, около 40
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

сър Айвънхоу написа:
shshtt написа:
ма, много сте обидчиви, тва аФторите, бееее...

лелеее... :blum:

така е, деликатни души сме ний:mad:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

shshtt написа:
голяма работа е:bigsmile:
аз разбирам някой истински поет или писател да не ми харесва нещата, примерно като Марин Георгиев или Кристин, ще си наведа кротко тиквата и ще се съглася
ами покажи го на такива хора, чието мнение цениш, чуй тяхното мнение и ще ти мине яда.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

БоЕВ написа:Нещо подобно се случи и с мен преди години във фото-култа.

абе зАрежи и да го духат :laie:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

интернетската мафия е нещо мнооо гадно което сее пси вируси.
за съжаление за тва мноо мнооо не се говори.:-)

Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Благодаря приятели за подкрепата.
Наистина ми омръзна да си причинявам това и е време да спра.
Всъщност затова и я направих тази тема - като ми хрумне пак да публикувам, да си я отворя, да ми стане гадно и да спра да си го причинявам.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

shshtt написа:Благодаря приятели за подкрепата.
Всъщност затова и я направих тази тема - като ми хрумне пак да публикувам, да си я отворя, да ми стане гадно и да спра да си го причинявам.
Е. Мойто не беше подкрепа. Що, викам си, да не я ритна Шът. Кога друг път ще ми падне без да е написала нещо ритмично?

И Ън го чакам да се покаже без боя, и глей тогава негово чудо.

"Готин клуб" тва ти, онова ти, бей как ме дразните, самоу...

П.П. Май Пенчо ги знае другите места. Като се весне ще го питам. Ако забравя - който се сети
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

нали знаеш къде можеш ВИНАГИ да публикуваш без проблем? chitanka.info/
Борислав винаги се радва да даде шанс за публикация на нови произведения...
Bella Ciao
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

пак ще ти се случва, това е ненаучен урок
проблемът ти е в това, че търсиш, очакваш, искаш само положителни оценки и отрицателните те нараняват
бягаш, защото не приемаш, че някой може да те отхвърли
не трябва да ти пука дори някой авторитет да не харесва това, което пишеш
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

shshtt написа:голяма работа е:bigsmile:
но в това море от некадърност да спрат точно това стихо, с което много се гордея - е не мога да си плюя на лицето чак толкова.
имам нещо от преди 10 год които са точно като тези които в момента се "котират", е може би не чак толкова глупави
но няма да ги пусна, защото ме е срам от тях
исках само най-готините неща да публикувам - не са много, около 40
ако тия двамата, на които се възхищаваш, са ти ментори, в един момент ще ги намразиш и ще измислиш нови правила за писане
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

сър Айвънхоу написа: нали знаеш къде можеш ВИНАГИ да публикуваш без проблем? chitanka.info/
а няма ли някакви критерии за публикуването в читанката?
всеки ли може да си прати и публикува нещата там?
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

snowprincess написа:
пак ще ти се случва, това е ненаучен урок
проблемът ти е в това, че търсиш, очакваш, искаш само положителни оценки и отрицателните те нараняват
бягаш, защото не приемаш, че някой може да те отхвърли
не трябва да ти пука дори някой авторитет да не харесва това, което пишеш
а има ли човек, който отрицателните оценки не нараняват?
може би ако се редуват понякога с положителни
при мен обаче положителни няма, затова и се замислям как ми влияе подобно нещо
извода е че ми влияе зле на самочувствието
щото тука всеки ти дава акъл и е компетентен
не е като да му щракнеш екселчето и да приключиш
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

ако тия двамата, на които се възхищаваш, са ти ментори, в един момент ще ги намразиш и ще измислиш нови правила за писане[/quote]

съвсем не е така
марин георгиев ми беше редактор на книгата и всичките му бележки бяха безценни
и нямаше нужда да ме убеждава в правотата си - с две думи и ми ставаше ясно
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

целта на пси вируса е именно тва.
да му е гадно на човек.
да си задава въпроси па да си отговаря па така па онака.
ако го пропусне човек пси вируса няма проблеми.:-)

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа:
сър Айвънхоу написа: нали знаеш къде можеш ВИНАГИ да публикуваш без проблем? chitanka.info/
честно казано, като гледам какво пуска Борислав, май всичко качва... :grin:
Bella Ciao
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

latrevw написа:
предполагам, че освен ходатайството на Айвън, може би е имало значение че книжката е спечелила конкурс на министерството на културата
но може и да се заблуждавам
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Quid написа:целта на пси вируса е именно тва.
да му е гадно на човек.
да си задава въпроси па да си отговаря па така па онака.
ако го пропусне човек пси вируса няма проблеми.:-)
много си прав, ама много
това става като е без работа човек - нищо градивно само глупости
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

shshtt написа: предполагам, че освен ходатайството на Айвън, може би е имало значение че книжката е спечелила конкурс на министерството на културата
но може и да се заблуждавам
чудесно! поздравления!

обаче и виж какво е отговорил Айвъна по-горе. само че аз питах не за теб, а по друг повод :-)
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

не се безпокой, видях:bigsmile:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

shshtt написа:не се безпокой, видях:bigsmile:
:-) и на мен се сърдиш.
влязох сега в блог-а ти, прочетох някои от стиховете от Книга
и да ти кажа харесват ми някак необяснимо. в смисъл това не е за мен, а не мога да се откъсна и продължавам със следващото стихотворение
предполагам това означава, че си успяла
тъй като всички те подкрепят и поощряват, аз пък ще ти кажа какво не ми харесва. прекалено лични са ми, в смисъл прекалено и конкретно, буквално свързани с теб (знам, че няма как иначе да е), дано ме разбереш, но пък носят много магия, или по-скоро нещо като ореол почва да витае наоколо, много интересно.
всъщност сетих се, не ми харесва, че са повече в тъмни краски.

знам, че нямаш нужда от някой, който не разбира да ти прави разбор, но пък винаги съм мислила, че на всеки творец му е приятно да прочете коментари на читатели :-)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа: прекалено лични са ми, в смисъл прекалено и конкретно, буквално свързани с теб (знам, че няма как иначе да е),
поезията, моето момиче, винаги е прекалено лична, защото е прекалено лично авторово изживяване...
Bella Ciao
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

сър Айвънхоу написа:
latrevw написа: прекалено лични са ми, в смисъл прекалено и конкретно, буквално свързани с теб (знам, че няма как иначе да е),
поезията, моето момиче, винаги е прекалено лична, защото е прекалено лично авторово изживяване...
:-)
esti

Мнение от esti »

Green Light написа:
П.П. Другото ми, обаче, вече принципно мнение е, че всякакви категоричности пречат. Всички изгорени мостове са изгорени от ъъ немота ли се казва, немите какви са. И всички затворени врати са затворени от слепота.
Доста категорично го даваш тук.:blum::lol:

Няма нищо лошо да се затварят врати.
Понякога, докато не затвориш една врата, не можеш да отвориш друга и така можеш да си циклиш до безкрай.
И за мостовете е така - разрухата понякога е най-градивното нещо, но ние по инерция сме свикнали да се хлъзгаме само по клишетата и.....
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа:
сър Айвънхоу написа:
:-)
абе, ей! не ми подчертавай какво си писала! :mad:

просто ти коригирам, леееко, мирогледа... щото май нещо си объркАла прозата с поезията! :blum:
Bella Ciao
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

сър Айвънхоу написа:
просто ти коригирам, леееко, мирогледа... щото май нещо си объркАла прозата с поезията! :blum:

може и така да е, но знаех, че точно за това ще те се хванете, затова го написах специално в скоби, но ти го пренебрегваш
както и да е, аз нямам претенции, че разбирам, но поезията не е предназначена само за високо интелектуални люде, нали? затова простичко си казах какво виждам и чувствам. това не може ли да й е в полза? на нея или на друг? щем не щем, все се оглеждаме в очите на другите.
казвам си мнението, пък като не й харесва, просто ме игнорира и това е.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа: може и така да е, но знаех, че точно за това ще те се хванете, затова го написах специално в скоби, но ти го пренебрегваш
както и да е, аз нямам претенции, че разбирам, но поезията не е предназначена само за високо интелектуални люде, нали? затова простичко си казах какво виждам и чувствам. това не може ли да й е в полза? на нея или на друг? щем не щем, все се оглеждаме в очите на другите.
казвам си мнението, пък като не й харесва, просто ме игнорира и това е.
айде стига се стяга, де! споко...

нали знаеш, че те обичам? :kiss:
Bella Ciao
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

сър Айвънхоу написа: айде стига се стяга, де! споко...

нали знаеш, че те обичам? :kiss:
не се стягам, бе
и аз те обичам

на мен всъщност ми е много интересно, но на никой не му се говори, само "наздраве" и потупване по гърба :-)
да ти/ви кажа честно, повръща ми се вече в тоя клуб от това "наздраве"
не че това е мястото да го кажа, но отдавна ме сърби.
вляза в клуба, чете ми се, и хоп всяка тема е с 15 мнения, от които 10 са "наздраве", пфууу големи пияници и това си е :-)
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

latrevw написа: на мен всъщност ми е много интересно, но на никой не му се говори, само "наздраве" и потупване по гърба :-)
вляза в клуба, чете ми се, и хоп всяка тема е с 15 мнения, от които 10 са "наздраве", пфууу големи пияници и това си е :-)
Холи, ти ли си?
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа:пфууу големи пияници и това си е :-)
и извратеняци... не забравяй! :blum:
Bella Ciao
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

windcolours написа:
latrevw написа: на мен всъщност ми е много интересно, но на никой не му се говори, само "наздраве" и потупване по гърба :-)
Холи, ти ли си?
Холи не е такъв човек бе :lol:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

как влезна тук и ме блъска една чалга гадна:rotfl24::cool:

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Quid написа:как влезна тук и ме блъска една чалга гадна:rotfl24::cool:
:chalga: оп-са, батеееее :rotfl24:
Bella Ciao
Публикувай отговор