по точно ще е: "Как да ти посвиря?"Ън написа:
"Искаш ли да ти посвиря, или нещо друго ще правим?"
Изложба
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
споко, малката, ей сега ще минем и към традиционната за клуба тема...esti написа:Културното си е културно! Как плавно и с финес преминавате от изобразителното изкуство към музикалното такова.сър Айвънхоу написа:по точно ще е: "Как да ти посвиря?"Ън написа:
"Искаш ли да ти посвиря, или нещо друго ще правим?"
п.п. в тази връзка, останАха ли от ония бушони, дето сина ти ги раздава, или вече здраво ги опукахте с мъжо ти?
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Изложба
ще бъдеш ли там на 20-ти и 21-ви?Ън написа:Начало-19.11.2010г. -петък от 17.30ч. в Градска художествена галерия- Велинград
Изложбата ще открие с няколко думи художника и уредник на галерията- Бранимир Манушев
Ще се радвам да видя всеки един от вас! Който има желание и възможност е добре дошъл!
Изложбата ще продължи един месец, но аз ще бъда там със сигурност на 19-ти, после не знам.
Така че, най- вероятно само тогава ще можем да се видим, през останалото време всеки, който иска може да разгледа картините, но без моя милост да му прави компания.
Галерията се намира в центъра на града, точно зад Киното и Пощата. По главната пешеходна като тръгнете от "Чашата" в посока "Вельова баня" е на сто метра.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Да, но галерията не работи събота и неделя. Българска работа...ELBI написа:ще бъдеш ли там на 20-ти и 21-ви?
Последно промяна от Ън на 11.11.10, 12:20, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Да, но галерията не работи събота и неделя. Българска работа...[/quote]Ън написа:ще бъдеш ли там на 20-ти и 21-ви?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Естиииии, виде ли, че си додохме на думата?Ън написа:Ми, тва си е откровенна покана за секс!
Bella Ciao
Bella Ciao
ELBI написа:
- ужасно жалко, щото съвсем наистина имам желание да видя изложбата и ще съм там събота и неделя - това е абсурд - хората точно в събота и неделя ходят по изложби, музеи, т.н. Не знам дали ще смогна (надали) да дойда в петък... сигурен съм, че ще имаш успех - от това, което съм виждал тук - само мога да кажа най-хубави неща.
Уредника на галерията се опитва да издейства от кмета да работят поне събота.
Ама, чиновническа работа, дали ще стане- не знам.
И мен ме е яд.

И аз бих си замълчала.Ън написа: Споменах и на жената за такива уроци. Тя си замълча...
Не за друго, а просто ме е страх да не повлияят тези уроци на излъчването, което имат сегашните ти картини.
Да, консерва съм, знам.
Може пък след уроците картините ти да станат още по-добри, но....аз лично подхощям с резерви към една такава идея.
Ти си знаеш.
И докато го мислиш това - рисувай.
а дано... ще съм там в събота...Ън написа:ELBI написа:
- ужасно жалко, щото съвсем наистина имам желание да видя изложбата и ще съм там събота и неделя - това е абсурд - хората точно в събота и неделя ходят по изложби, музеи, т.н. Не знам дали ще смогна (надали) да дойда в петък... сигурен съм, че ще имаш успех - от това, което съм виждал тук - само мога да кажа най-хубави неща.
Уредника на галерията се опитва да издейства от кмета да работят поне събота.
Ама, чиновническа работа, дали ще стане- не знам.
И мен ме е яд.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Всичко, показано на един и същ автор ли е?esti написа:Невероятен е!Ън написа:
А тоя пич е цар! Само на 25г. Ще стане добър художник.
Много ми хареса, много
Все едно за мене са рисувани тези картини....
Ън, благодаря, че сподели

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
И това е негово-frisky lioness написа:
Всичко, показано на един и същ автор ли е?
Много ми хареса, много
Все едно за мене са рисувани тези картини....
Ън, благодаря, че сподели

Ха-ха...
Тия работи ви ги показвам, за да не ме хвалите толкова много. Щото, както виждате, има много по- добри...

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Винаги ще има по-добриЪн написа: Ха-ха...
Тия работи ви ги показвам, за да не ме хвалите толкова много. Щото, както виждате, има много по- добри...
или може би...
по-различни..
всъщност
Това не омаловажава ни най-малко таланта ти, което си е е безспорен факт

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа:Винаги ще има по-добриЪн написа: Ха-ха...
или може би...
по-различни..
всъщност
Това не омаловажава ни най-малко таланта ти, което си е е безспорен факт

- Глас в пустиня
Бих искал да му видя графиките.Ън написа:...
И това е негово-
Ха-ха...
И тогава ще кажа кой - какъв е.
Универсални бойци има само в холивудското кино - при нормалните хора всеки специализира в нещо.
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
защото, като един наш познат ни художник, рисува перфектно графика, но много иска да рисува с масло...БоЕВ написа:Защо ли?:roll:Ън написа:...
Това му е единствената графика...
Bella Ciao
Bella Ciao
Е, аре ся да не ти показвам пък истинска графикасър Айвънхоу написа:защото, като един наш познат ни художник, рисува перфектно графика, но много иска да рисува с масло...БоЕВ написа:Защо ли?:roll:Ън написа:...
Пък като е цветно нещата изглеждат по друг начин...

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
ОК.Ън написа:Ми, не знам.БоЕВ написа:Защо ли?:roll:Ън написа:...
Талантливо си е момчето, що да не го признаем?..
Добър е, не отричам, даже много е добър. Но, предполагам, показва и прави това в което е най-добър. Като с това изречение нямам намерение да те критикувам, а само казвам че, погледът/оценката към/на даден творец трябва да бъде комплексна.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ън написа:Нима с молив е по-лесно?!frisky lioness написа:ГлупостиЪн написа: Пък като е цветно нещата изглеждат по друг начин...
"с цвят и баба знае...."
Иначе си прав
или го можеш,
или
не
Абе, не е точно така...

- frisky lioness
- Обратна връзка:
На мене нищо от това не ми изглежда лесноЪн написа:За мен с молив е по- лесно.frisky lioness написа:
Нима с молив е по-лесно?!
Иначе си прав
или го можеш,
или
не
Тези мацаници може да изглеждат лесни, но всъщност не са. Камината и шаха съм го рисувал няколко дни. Въпреки, че изглежда много лесно.
Покажи ми камината
Изглежда, че съм я пропуснала...

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Видях я:shy:Ън написа:Е, на първа страница е! Има тема! Пред каминатаfrisky lioness написа:
Покажи ми камината
Изглежда, че съм я пропуснала...
Много съм завеяна
Картината ми хареса
Много..
Нищо, че не е графика:winkw:
Отивам да изчета стоте страници, които клубът и е посветил:blum::winkw:

- Green Light