Червено вино снощи пих
Червено вино снощи пих
и от тубата остана...
Тази липса на време, дет не ми дава възможност някой ден да пусна снимки и да опиша впечатленията си от няколко места, които посетих тази година и няколко мои мечти/стари желания, които реализирах (като например скок с бънджи и сафари в Червено море).
Животът обаче си продължава, като времето си тече и без значение дали съм с усмивка или с малко по-тъжна физиономийка. А - да - всъщност исках да кажа, че вече имам и собствено домашно винце - интересно е и е ... приятно :) И сега - черпя макар и виртуално всички вас!
Наздраве и само Левски!!!
ПП. Евала на Славия - за първи път от много време биха чорбенцата... не можах да гледам мача - то ясно, че двата гола за белите са ги вкарали левскари, но също така ми казаха, че второто полувреме голямо лежане на терена е имало и огромно подпиране от оня чорбар Генов. Той сега ще избута цецка до некъф резултат с локото, но червения Генов си е ясен.
ППП. Тия простаци пуснаха хубаво време - браво Бойко, браво Герб!!!
Тази липса на време, дет не ми дава възможност някой ден да пусна снимки и да опиша впечатленията си от няколко места, които посетих тази година и няколко мои мечти/стари желания, които реализирах (като например скок с бънджи и сафари в Червено море).
Животът обаче си продължава, като времето си тече и без значение дали съм с усмивка или с малко по-тъжна физиономийка. А - да - всъщност исках да кажа, че вече имам и собствено домашно винце - интересно е и е ... приятно :) И сега - черпя макар и виртуално всички вас!
Наздраве и само Левски!!!
ПП. Евала на Славия - за първи път от много време биха чорбенцата... не можах да гледам мача - то ясно, че двата гола за белите са ги вкарали левскари, но също така ми казаха, че второто полувреме голямо лежане на терена е имало и огромно подпиране от оня чорбар Генов. Той сега ще избута цецка до некъф резултат с локото, но червения Генов си е ясен.
ППП. Тия простаци пуснаха хубаво време - браво Бойко, браво Герб!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Неф написа:Къде не е прав?Green Light написа:Не си прав, ше знайш, Елби!
Наздраве ЕЛБИ,
много бързо ти се е избистрило виното.
И само Левски, разбира се!
аха - нещо доста топло и го държахме на топло място. Догодина- на по-хладно, да сме живи и здрави...
виното се избистря, главата - по-трудно :) Но и тя с времето се избистря и нещата се успокояват и улягат ;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
беше страхотно преживяване. Пожелавам го на всички,дето обичат да слизат под водата за повече време - да - наоколо се навъртат такива луди....vyara написа:Аааа, за времето е прав.
Сафари в Червено море. Ще чакам снимки значи.
- Green Light
Аз мисля, седнал карай жарта
за минали неща:
за пеперуди и поля
в отколешни лета;
за листа жълт, за скрежа бял
в септември отлетял,
с мъгли сребристи и ветрец
косата ми развял.
Аз мисля, седнал край жарта
за онзи бъден час,
когато дойде пролетта
без да я видя аз.
Безброй неща стоят до днес
невиждани от мен –
та всяка пролет, всеки лес
различно е зелен!
за всеки стар познат,
за тез, които подир мен
ще видят този свят.
И уж си мисля и седя,
а все се вслушвам аз
за стъпки, що се връщат пак,
за тих другарски глас.
за минали неща:
за пеперуди и поля
в отколешни лета;
в септември отлетял,
косата ми развял.
за онзи бъден час,
когато дойде пролетта
без да я видя аз.
невиждани от мен –
различно е зелен!
за всеки стар познат,
за тез, които подир мен
ще видят този свят.
И уж си мисля и седя,
а все се вслушвам аз
за тих другарски глас.
"Спаси си деня!" - Green Light
О... прекрасно - щях да питам за автор, но гуглето помогна така бързо - Толкин...
Неф написа:Аз мисля, седнал карай жарта
за минали неща:
за пеперуди и поля
в отколешни лета;
в септември отлетял,
косата ми развял.
за онзи бъден час,
когато дойде пролетта
без да я видя аз.
невиждани от мен –
различно е зелен!
за всеки стар познат,
за тез, които подир мен
ще видят този свят.
И уж си мисля и седя,
а все се вслушвам аз
за тих другарски глас.
Re: Червено вино снощи пих
пиенето не води до доброELBI написа:и от тубата остана...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
води до здраве :)holi_day написа:пиенето не води до доброELBI написа:и от тубата остана...
http://zdrave.rozali.com/saveti-zdrave/p7033.html
една позната се бореше с червено вино срещу ниското кръвно - сега не може да се пребори с алкохолизма си
Ф.Песоа
Ф.Песоа
е - свят голям... нали знаеш разликата между лекарството и отровата - дозата... но пък дозата си е въпрос на личен избор. То и от много сол се умира, между другото.Всъщност от всичко по много май се умираholi_day написа:една позната се бореше с червено вино срещу ниското кръвно - сега не може да се пребори с алкохолизма си
[quote="ELBIТо и от много сол се умира, между другото.Всъщност от всичко по много май се умира
[/quote]
хех
да, и солта лекува
Лечение със сол и вода по книгата на Д-р Батманжелидж
http://zdraveto-dar-ot-boga.blogspot.co ... st_28.html
хех
да, и солта лекува
Лечение със сол и вода по книгата на Д-р Батманжелидж
http://zdraveto-dar-ot-boga.blogspot.co ... st_28.html
Ф.Песоа
Ф.Песоа
да, ясно,holi_day написа:
пийте червено вино и яжте солена пастърма.
наздраве!
"Спаси си деня!" - Green Light
Както вече казахELBI написа:... се умира
Bibamus, moriendum est.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Наздраве!ELBI написа:
И да разказваш за Червено море - тъмночервено ли е, светлочервено ли е, мокро ли е...
Обичам снимки и разкази...
"Лотар Матеус отишъл при Боби Михайлов за съвет:Quid написа:уевски ,славия неква ,родео или сафари
- Препоръчай ми някой за помощник-треньор който много добре познава българските футболисти
- Николета Лозанова - казал Боби Михайлов "
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...