Аз ли съм кьорав или да?
Тука щракай...
Ми виж че отвисоко ги мЕтат. Фиууу етака - планиратGaspode написа:как летят тез неща бе аджеба? Не виждам никви движещи чарколяци по тях...
Аз ли съм кьорав или да?
Тука щракай...
Чичковците държат радио управление, начи... има нейде некой чарк.Gaspode написа:как летят тез неща бе аджеба? Не виждам никви движещи чарколяци по тях...
Аз ли съм кьорав или да?
Тука щракай...
Хименно де4avdar4e написа:Чичковците държат радио управление, начи... има нейде некой чарк.Gaspode написа:как летят тез неща бе аджеба? Не виждам никви движещи чарколяци по тях...
Аз ли съм кьорав или да?
Тука щракай...
летят с меракGaspode написа:как летят тез неща бе аджеба? Не виждам никви движещи чарколяци по тях...
Аз ли съм кьорав или да?
Тука щракай...
Начи аз оня ден като се спънах на стълбището и в продължение на 10 стъпала не докосвах стълбите съм планирал, така ли?Green Light написа: Ми виж че отвисоко ги мЕтат. Фиууу етака - планират
Ми да. Мъжжж никога няма да го признае, обаче тва което за хората като мене и тебе е падане, авиомоделистите му викат планиране. ЧеснобеЖитената Питка написа:Начи аз оня ден като се спънах на стълбището и в продължение на 10 стъпала не докосвах стълбите съм планирал, така ли?Green Light написа: Ми виж че отвисоко ги мЕтат. Фиууу етака - планират
Щото имаше "Фиууу" де...
Моля, моля! Може да съм с очила, обаче са модърн- без рамки. Шсе обиждаме, збираш ли. (Само да си казал нещо за бретон)Gaspode написа: Хименно де
Затуй питам
Грийна да си тури очилата :)
е така еGreen Light написа:Моля, моля! Може да съм с очила, обаче са модърн- без рамки. Шсе обиждаме, збираш ли. (Само да си казал нещо за бретон)Gaspode написа: Хименно де
Затуй питам
Тия джаджи за дистанцията са за налево надесно. Понеже да фанат вятъра. Сега некои ги наричат "термики", обаче за мене и тебе са си вятър. Тоа вятър вее отдолу къмто нанагоре, като фуния и те като го фанат и тека си летааат и после ареее падат, после пак го фанат пак нанагоре дай, дай, и пак арееее, дай, дай, се така...
Цеел ден!
Оооо, не си виждал как ги изстрелват подобни планери с помощта на нещо като лебедка и как "изплющяват" като се откачат висооооооко горе. Па после си се рееееят с радиоуправлението....Gaspode написа:как летят тез неща бе аджеба? Не виждам никви движещи чарколяци по тях...
Аз ли съм кьорав или да?
Тука щракай...
Тук има разни кръжоци по авиомоделизъм, постоянно се засичаме с тях. Пускат някакви такива самолетчета и ги управляват с дистанционно но самите самолети са безмоторни, с дистанционното се променя само позицията на движещите се елементи и така завиват наляво-надясно иначе издигането става от термиките и други такива възходящи въздушни течения.. Ама тия на снимките са доста наточени, има модели на доста стари самолети сякаш :)Gaspode написа:как летят тез неща бе аджеба? Не виждам никви движещи чарколяци по тях...
Аз ли съм кьорав или да?
Тука щракай...
Има тениски и нещо като плакети. Франция, ей това мисля е мястото: http://www.menez-hom.com/caliostro написа:ми то в началато на снимките си пише - ретро парти че е
някъде по европата е
регистрационните номера на колите са от европата
ЯсноGreen Light написа:Моля, моля! Може да съм с очила, обаче са модърн- без рамки. Шсе обиждаме, збираш ли. (Само да си казал нещо за бретон)Gaspode написа: Хименно де
Затуй питам
Тия джаджи за дистанцията са за налево надесно. Понеже да фанат вятъра. Сега некои ги наричат "термики", обаче за мене и тебе са си вятър. Тоа вятър вее отдолу къмто нанагоре, като фуния и те като го фанат и тека си летааат и после ареее падат, после пак го фанат пак нанагоре дай, дай, и пак арееее, дай, дай, се така...
Цеел ден!
Ние с мъжа на Дарки се разговорихме преди няколко месеца да направим едно голямо падане. От самолетче. Та то няма да е падане като падане ами ще бъде СКОК. Планирането ряпи да яде.Gaspode написа:ЯсноGreen Light написа:Моля, моля! Може да съм с очила, обаче са модърн- без рамки. Шсе обиждаме, збираш ли. (Само да си казал нещо за бретон)Gaspode написа: Хименно де
Затуй питам
Цеел ден!
Разбрах
Падане с отложен край, явно :)
За самолетчетата говоря... за вас (нас) падането си е падане :)
И когато след "туп" следва споменаването на роднини, позитивно мислещите казват че можело и да е обратното.Gaspode написа:За самолетчетата говоря... за вас (нас) падането си е падане :)
Къде ще ходите да скачате?Green Light написа: Ние с мъжа на Дарки се разговорихме преди няколко месеца да направим едно голямо падане. От самолетче. Та то няма да е падане като падане ами ще бъде СКОК. Планирането ряпи да яде.
Бе, само да се стопли
Аз съм по-навит на парапланер...Green Light написа:Ние с мъжа на Дарки се разговорихме преди няколко месеца да направим едно голямо падане. От самолетче. Та то няма да е падане като падане ами ще бъде СКОК. Планирането ряпи да яде.Gaspode написа:ЯсноGreen Light написа:Моля, моля! Може да съм с очила, обаче са модърн- без рамки. Шсе обиждаме, збираш ли. (Само да си казал нещо за бретон)Gaspode написа: Хименно де
Затуй питам
Цеел ден!
Разбрах
Падане с отложен край, явно :)
За самолетчетата говоря... за вас (нас) падането си е падане :)
Бе, само да се стопли
Ами идея си нямам. Ако и когато се решим, ще пишаB-52 написа:Къде ще ходите да скачате?Green Light написа: Ние с мъжа на Дарки се разговорихме преди няколко месеца да направим едно голямо падане. От самолетче. Та то няма да е падане като падане ами ще бъде СКОК. Планирането ряпи да яде.
Бе, само да се стопли