и от политика (тва май е верно щото който не е поискал той не е станал политик или политекопитек)
и знаем втори вариант на вица
нали така
си, черто?
това отнася ли се и за менНеф написа:jazz,
нали
все пак
това е Форум.
И
всеки може да изкаже мнението си по всички теми
и
по всички въпроси, разискваши се тук.
И няма как по всичко всеки да е компетентен.
И няма как всички с всичко да сме съгласни,
все някой нещо ще го подразни, ще възроптае,
колкото списващи - толкова мнения.
Това му е хубавото!
Не ли?
Ти пиши по-често и повече!
- разбрах та уаjazz написа:едно е да си чешеш
нещо си
друго
да си пъхаш нещо друго навсякъде
знам че
понимаеш
има 1 момент там - пита те за мейл и пароласър Айвънхоу написа:
ама нещо много почна да ме дразни да ми пишат на мела разни, дето са се регнали там и ми препоръчват и аз да се регна...
Холи, те точно това ме издразни и възмути още в началото на регистрацията си.holi_day написа:има 1 момент там - пита те за мейл и пароласър Айвънхоу написа:
ама нещо много почна да ме дразни да ми пишат на мела разни, дето са се регнали там и ми препоръчват и аз да се регна...
и на попълнилия паролата за този мейл, се <преслушва> адресния му лист и който му е писал мейл и е дал тоя си мейл във фейса - от негово име се разпращат покани, а той и хабер си няма, че те е поканил
т.е. добре е дори на входа да влизаш с име=мейл паролата да е различна от тази за мейла
аналогично е при питането дали да ти намери хора, които реално познаваш - кореспонденцията се приема за познанство
ами то ясно си пита за парола за този мейлНеф написа:Холи, те точно това ме издразни и възмути още в началото на регистрацията си.
Влизаш, още не си се огледал къде си и
хоп
вече си поканил/без да знаеш къде, как и защо/ всички реални свои познати от адресната си книга в пощата си.
УжасТ!
Фъстъчето ми е от вашата зодияholi_day написа:ами то ясно си пита за парола за този мейлНеф написа:Холи, те точно това ме издразни и възмути още в началото на регистрацията си.
Влизаш, още не си се огледал къде си и
хоп
вече си поканил/без да знаеш къде, как и защо/ всички реални свои познати от адресната си книга в пощата си.
УжасТ!
се ено не ти я крадат, а сама я харизваш
в нета тр. да си скрънза - колкото и да те питат - ни дума, ни парола,....
не си от нашата зодия с Рем - виж и той така съветва
слушай баба си !jazz написа:щото одъртяваааааааааааашQuid написа:не участвам там.
нито па ме интересува!
няма и да участвам.
и баба ми така разправяше
за дистанционното на телевизора
ама естествено... то ти е достатъчно, че мен си ме цанил там за приятел...Ън написа:Е, тая ся, ако ме покани за приятел- ще и откажаStranniche написа:И английската кралица се регистрира във Фейсбук,
ха-ха, Айвъна ме изпревари,сър Айвънхоу написа:ама естествено... то ти е достатъчно, че мен си ме цанил там за приятел...Ън написа:Е, тая ся, ако ме покани за приятел- ще и откажаStranniche написа:И английската кралица се регистрира във Фейсбук,
Twitter постоянно го цитират тук по медиите и къде ли не. Както и Фейсбук.Sweety написа:моля ви се, кажете нещо и за Twitter...За това нищо не знам освен че го пишат със сини букви
благодаря!Stranniche написа:Twitter постоянно го цитират тук по медиите и къде ли не. Както и Фейсбук.Sweety написа:моля ви се, кажете нещо и за Twitter...За това нищо не знам освен че го пишат със сини букви
Професорът ни по журналистика каза, че се регистрирал в Twitter, макар да не му е фен, и напомни, че Twitter например първи съобщил за припадането на Майкъл Джексън и за смъртта му- преди всички медии. И които журналисти били на линия, реагирали. Twitter и Фейсбук много бързо се налагали като социални и информационни мрежи и за да сме в крак с времето, не можело да ги игнорираме.
Досега не съм влизала в Twitter, но може да се наложи.
вероятно Рем го е уточнил това някъде из регламента на 3о4о- да не бъде блокиран при никакви обстоятелства. И бритишите се съобразяват...Sweety написа: хаха..на мене всичко ми е стопирано!
messenger-и, facebbok, gmail, hotmail пощите ми, всичко!..туби и всякакви картинки, видео, форуми..
добре че 3очо не го знаят какво
хахаха...точно така! няма как да не се съобразяват с фактор като този..windcolours написа:вероятно Рем го е уточнил това някъде из регламента на 3о4о- да не бъде блокиран при никакви обстоятелства. И бритишите се съобразяват...Sweety написа: хаха..на мене всичко ми е стопирано!
messenger-и, facebbok, gmail, hotmail пощите ми, всичко!..туби и всякакви картинки, видео, форуми..
добре че 3очо не го знаят какво
Тwitter като че ли е по-разпространен в Северна Америка, отколкото в Европа.Sweety написа:
благодаря!
още нямам познат който да има профил в twitter, чувам да говорят от тук от там за него, повече отрицателни неща...
както винаги се интересувам от чисто и безполезно любопитство...
затърсих сравнения в нета между facebook и twitter и освен че facebook е доста по-голямо нещо, не знам защо на мене ми се струва, поне за тука, че май хората в twitter са със сходен background докато тези във фацебоок са всякакви...
Хайде да си направим профили в twitter!![]()
Da se twittnem!
Пред балкона ми /живея на третия етаж/ е разперило възлести ръце голямо дърво. Понякога го чувам -вятърът насочва клоните му към панелите на блока. Тогава то блъска и драска по тях, сякаш се опитва да издъбае с нокти язви в бетона, да го избута надалеч.. Изпада в бесни настроения и звучи зловещо.Stranniche написа: Искам да съм някъде, където да туиткат птички, където има природа.
А в този момент пред блока ни режат дърветата - заради паркинга. Повалиха един бор и сега го режат на парчета. Катериците ще останат без дом и без шишарки.
Накрая само компютрите ще ни останат и бетонът.
Страховито и страхотно си го написала.windcolours написа:Пред балкона ми /живея на третия етаж/ е разперило възлести ръце голямо дърво. Понякога го чувам -вятърът насочва клоните му към панелите на блока. Тогава то блъска и драска по тях, сякаш се опитва да издъбае с нокти язви в бетона, да го избута надалеч.. Изпада в бесни настроения и звучи зловещо.
Кое не е на мястото си? Градът насред Софийското поле или дървото насред града...?
...скитосвам сред горите. Заривам крака в пъзела от окапали листа и затварям очи. Тогава не чувам дървото, растящо до блока ми...
Eee! Гепи! Много ми хареса.windcolours написа:Пред балкона ми /живея на третия етаж/ е разперило възлести ръце голямо дърво. Понякога го чувам -вятърът насочва клоните му към панелите на блока. Тогава то блъска и драска по тях, сякаш се опитва да издъбае с нокти язви в бетона, да го избута надалеч.. Изпада в бесни настроения и звучи зловещо.Stranniche написа: Искам да съм някъде, където да туиткат птички, където има природа.
А в този момент пред блока ни режат дърветата - заради паркинга. Повалиха един бор и сега го режат на парчета. Катериците ще останат без дом и без шишарки.
Накрая само компютрите ще ни останат и бетонът.
Кое не е на мястото си? Градът насред Софийското поле или дървото насред града...?
...скитосвам сред горите. Заривам крака в пъзела от окапали листа и затварям очи. Тогава не чувам дървото, растящо до блока ми...
я дай на хората с ферми във ФБ лопата и разсад за домати примерно, накарай ги да копат и виж колцина от тия, дето запълват "липса", ще го направят с готовност в реала!:lol:Stranniche написа: Все си мисля, че тези виртуални ферми са опит за компенсиране на някаква липса.
що не каза - имам приятел, дето ги прави хем качествени, хем не много скъпи... по-точно той ги продаваGreen Light написа: П.П. И пред нас има дървета. Със съмнение ще ги поразгледам сега, мислех ги за приятели, а глей кви били?!
П.П.П. Тая топлоизолация 4 хилки ми струваше
Има изключения, които с удоволствие грабват реално лопатата. Тук, в клуба, има такиваwindcolours написа:я дай на хората с ферми във ФБ лопата и разсад за домати примерно, накарай ги да копат и виж колцина от тия, дето запълват "липса", ще го направят с готовност в реала!:lol:Stranniche написа: Все си мисля, че тези виртуални ферми са опит за компенсиране на някаква липса.