децата са

Все същите
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:
snowprincess написа:
странно и е как, въпреки че го бият, като му поискат домашните, той им дава да препишат
казва, че като тя се доближи, спират да го тормозят
но явно усеща, че си навлича неприятности, или че предстоят
Не мисля, че ще има неприятности, по-скоро ще ги преобърне постепенно. :lol:
имала е в предишния, тогава няколко момичета се опитаха да настроят класа срещу нея, но не се получи, сега е по-различно, вероятно ще има и тук, но аз научавам нещата като са свършен факт
ще видим
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

holi_day написа:
snowprincess написа:
БоЕВ написа: Това верно си е проблем Сноу.
"Децата" са жестоки. На тая възраст в у-ще или си от "печените" или си от "смотаняците", като това са относително постоянни категории и преминаването от една в друга става много трудно.
Да, дъщеря ти ще стане обект на подигравки, сплетни, хули, дано да има кураж и сили за да довърши това което е започнала. За голямата иде реч - нали? Вярвам в нея и без да я познавам. Ще обуха един/двама и нещата ще си дойдат на място.
досега не е била никого извън залата
:lol:
лошото е, че извън залата битките освен жестоки, са и нечестни
тия, "печените", нападат в гръб и обикновено няколко срещу един
винаги съм я предупрейдавала да не е толкова самоуверена, че може да се бие, щото никой нама да спазва правилата на боя като при тренировките и състезанията
да не дава Господ да го научава в действителност
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

snowprincess написа: винаги съм я предупрейдавала да не е толкова самоуверена, че може да се бие, щото никой нама да спазва правилата на боя като при тренировките и състезанията
да не дава Господ да го научава в действителност
напротив... понякога е добре да го научи... така урокът ще е по-добър...
все пак, рано или късно, ще трябва да "влезе" в истинския живот... по-добре по-рано...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:
Quid написа:това е един мит според мен че родителите възпитават децата.:-)
Брех пък! Много ме ядоса сега! :mad:
Ако те ни възпитават, и ние ги възпитаваме. То не може само в едната посока, и ние сме хора в края на краищата.
Толкова е просто. :grin:
аз го разбирам какво казва
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа: бият го??? 8-клас в МГ-то. Ужас!
и не е тайна, знае се от учители, психолог и директор
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа:
Мнемозина написа:
Quid написа:това е един мит според мен че родителите възпитават децата.:-)
Брех пък! Много ме ядоса сега! :mad:
Ако те ни възпитават, и ние ги възпитаваме. То не може само в едната посока, и ние сме хора в края на краищата.
Толкова е просто. :grin:
аз го разбирам какво казва
О, и аз го разбирам. И е така по принцип, като общо положение.
Но можем ли да седнем и да скръстим ръце и нищичко да не правим като възпитание, щото всъщност ги възпитава обществото. Или приятелите, или телевизията, интернет... За книги даже не се сетих.
М? Можем ли?
Ако да - що си я пуснала тая тема? :blum:
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:що си я пуснала тая тема? :blum:
за да изохкам :lol:
Изображение
Неф

Мнение от Неф »

Прибирайки се от детската градина, моето Фъстъче любопитства:
- Мамо, защо г-жата каза на Г. мустак със мустак? Нали той няма мустак?
Аз: :shocked::blink:
Последно промяна от Неф на 16.11.10, 13:56, променено общо 1 път.
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа:
Аха, колко е трудно възпитаването. :lol:

Имаше едно изречение на Еко нейде из Махалото на Фуко - ама много го обичам тоя Еко - ей така, бъзик някакъв. Обаче от това изреченийце ти светва как всеки мъж, комуто е дошло до главата да има син, просто е редно му образува Едипов комплекс, за да му даде възможност да го преодолее.

Не е лесно, хич даже. В наши дни. Ама като гледам и какви вечни български песни пускаш, май никога не е било. :blum:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа:
snowprincess написа:

Имаше едно изречение на Еко нейде из Махалото на Фуко - ама много го обичам тоя Еко - ей така, бъзик някакъв. Обаче от това изреченийце ти светва как всеки мъж, комуто е дошло до главата да има син, просто е редно му образува Едипов комплекс, за да му даде възможност да го преодолее.

Не е лесно, хич даже. В наши дни. Ама като гледам и какви вечни български песни пускаш, май никога не е било. :blum:
Тц! Бе не, бе. Само му създаваш комплекса, а после да се оправя както знае. :grin:

"- Тогава какво ще правя?
- Ще участвуваш преди и след това. След раждането, ако е момче, ще го възпитаваш, ще го извайваш, ще му създадеш един хубав Едипов комплекс, както си му е редът, ще се подложиш с усмивка и без да се съпротивляваш на ритуалното отцеубийство, когато му дойде времето, и после един ден ще му покажеш своето мизерно бюро, фишовете, коректурите на чудесната история на металите и ще му заявиш: сине мой, всичко това един ден ще стане твое.
- А ако е момиче?
- Ще му кажеш, дъще моя, всичко това един ден ще бъде на мързеливеца, за когото ще се омъжиш.
"
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

стискам ти палци, принцесо

Мнение от Remmivs »

:kiss:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
Мнемозина написа:

Тц! Бе не, бе. Само му създаваш комплекса, а после да се оправя както знае. :grin:

"- Тогава какво ще правя?
- Ще участвуваш преди и след това. След раждането, ако е момче, ще го възпитаваш, ще го извайваш, ще му създадеш един хубав Едипов комплекс, както си му е редът, ще се подложиш с усмивка и без да се съпротивляваш на ритуалното отцеубийство, когато му дойде времето, и после един ден ще му покажеш своето мизерно бюро, фишовете, коректурите на чудесната история на металите и ще му заявиш: сине мой, всичко това един ден ще стане твое.
- А ако е момиче?
- Ще му кажеш, дъще моя, всичко това един ден ще бъде на мързеливеца, за когото ще се омъжиш.
"
:lol::lol::lol:
А, мерси!
Ми не е съвсем мойто, ама и твойто не е съвсем. По средата е - за да му дадеш възможност да ТЕ преодолее. :lol:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа:
А, мерси!
Ми не е съвсем мойто, ама и твойто не е съвсем. По средата е - за да му дадеш възможност да ТЕ преодолее. :lol:
Ами де да знам така ли е, може пък да е още по-голямо обременяване - Дръж тез комплекси, на ти сега бюрото ми и старите ми фактури, после върви бъди един млад нов човек, който да промени бъдещето и себе си към по-добро и светло. :grin::blum:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
Мнемозина написа:
А, мерси!
Ами де да знам така ли е, може пък да е още по-голямо обременяване - Дръж тез комплекси, на ти сега бюрото ми и старите ми фактури, после върви бъди един млад нов човек, който да промени бъдещето и себе си към по-добро и светло. :grin::blum:
Е тъкмо де!
Ние трябва да ги обременяваме, за да отхвъррррлят те наште стари фактури (там е коректури, де) и комплекси и да вървят към по-добро и светло.
:grin:
Как пък не разбираш, ей! :blum:
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

snowprincess написа:
latrevw написа: бият го??? 8-клас в МГ-то. Ужас!
и не е тайна, знае се от учители, психолог и директор
аз ни в клин, ни в ръкав... имахме едно време в класа един такъв човек. мисля, че времето, прекарано в училище му е най-тегавото в живота. след това стана некъв голям спец по ядрена химия, направи академична кариера някъде зад граница, кара неква особено лъскава и голяма кола. тия дето му се подиграваха карат тролеи по линията на 5-цата, май... или на 9-ката
just perfect
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа:
Е тъкмо де!
Ние трябва да ги обременяваме, за да отхвъррррлят те наште стари фактури (там е коректури, де) и комплекси и да вървят към по-добро и светло.
:grin:
Как пък не разбираш, ей! :blum:
Ся като каза коректури, всичко ти разбрах! :blum:
Изображение
Публикувай отговор