Аман!
Смъртен случай!
- Глас в пустиня
Смъртен случай!
Ако някой ден залипсвам...да знаете, че съм убил провайдераса си с клавиатурата...
Аман!
Аман!
Re: Смъртен случай!
Боев, изкара ми акъла бе!БоЕВ написа:Ако някой ден залипсвам...да знаете, че съм убил провайдераса си с клавиатурата...![]()
Аман!
Тъкмо се бях разхилила, щото разправях на една дружка как тази вечер спря тока във фитнеса и настана един ужас от дрънчащи железа и пищящи от баните хора
На тебе спирал ли ти е тока, докато си в банята?
Голямо шоу беше
- Глас в пустиня
Гаден тип! Играем си на - Тука има, тука нема - и 2 към 1, два дена нямам нет, а другия ден до половина.Мнемозина написа:Какво доведе до тези убийствени мисли?
Недей така!
После няма да има кой да ти доставя интернет?![]()
П.П. Спокойно, ние сме дискретни и няма да те издадем.
А на всичкото отгоре и нагъл, каза - повредата е в твоя телевизор - при положение, че целият район сме никс. :eek:
Може и да съм пристрастен/откачен...ама за клубчето човек убивам - ЕЙ!
п.п. В затвора ще стана библиотекар и ще имам връзка нонстоп!
- Глас в пустиня
Не, не ми е спирал, ама е голям купон като дръпнеш шалтера на женската баня!esti написа:Боев, изкара ми акъла бе!БоЕВ написа:Ако някой ден залипсвам...да знаете, че съм убил провайдераса си с клавиатурата...![]()
Аман!![]()
Тъкмо се бях разхилила, щото разправях на една дружка как тази вечер спря тока във фитнеса и настана един ужас от дрънчащи железа и пищящи от баните хора![]()
На тебе спирал ли ти е тока, докато си в банята?![]()
Голямо шоу беше
Винаги ще намериш начин да разсмееш човек - тенкс!
БоЕВ написа:Гаден тип! Играем си на - Тука има, тука нема - и 2 към 1, два дена нямам нет, а другия ден до половина.Мнемозина написа:Какво доведе до тези убийствени мисли?
Недей така!
После няма да има кой да ти доставя интернет?![]()
П.П. Спокойно, ние сме дискретни и няма да те издадем.![]()
А на всичкото отгоре и нагъл, каза - повредата е в твоя телевизор - при положение, че целият район сме никс. :eek:![]()
Може и да съм пристрастен/откачен...ама за клубчето човек убивам - ЕЙ!
п.п. В затвора ще стана библиотекар и ще имам връзка нонстоп!
Да си гледал скоро "Изкуплението Шоушенк"?Panta rhei...
Моля, пак заповядай, ама......ъъ.....аз всъщност мислех, че ти се карам за дето ме стресна с това заглавие.БоЕВ написа:Не, не ми е спирал, ама е голям купон като дръпнеш шалтера на женската баня!esti написа:Боев, изкара ми акъла бе!БоЕВ написа:Ако някой ден залипсвам...да знаете, че съм убил провайдераса си с клавиатурата...![]()
Аман!![]()
Тъкмо се бях разхилила, щото разправях на една дружка как тази вечер спря тока във фитнеса и настана един ужас от дрънчащи железа и пищящи от баните хора![]()
Голямо шоу беше![]()
Винаги ще намериш начин да разсмееш човек - тенкс!
А ти от опит ли...това с шалтера на женската баня? А, палавнико, признай си!
- Глас в пустиня
Ти не питаш мене, ама да ти кажа - то пък и с Боев се свързва, понеже пак става въпрос за има-нема.esti написа:[
Голямо шоу беше
Когато бяха режимите на тока, по едно време се усетих, че като има ток гася лампата преди да вляза в банята. На светло вече не можех да се мия.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Признавам, да, ама само веднъж, нали съм си карък, та попаднах на баскетболистките...малей... :eek:esti написа:
Хахахаха! Верно си каръкБоЕВ написа:Признавам, да, ама само веднъж, нали съм си карък, та попаднах на баскетболистките...малей... :eek:esti написа:
- Глас в пустиня
А аз за друго се сетих покрай баните..Мнемозина написа:Ти не питаш мене, ама да ти кажа - то пък и с Боев се свързва, понеже пак става въпрос за има-нема.esti написа:[
Голямо шоу беше
Когато бяха режимите на тока, по едно време се усетих, че като има ток гася лампата преди да вляза в банята. На светло вече не можех да се мия.
Преди години, на гости на баба ми сме и става заметресение. Друса яко. Хукваме навън и там естествено целия блок събран.
А една от комшийките горката била в банята, когато започнало. В бързината и паниката успяла да метне само едно сако отгоре си и беж навън. Беше цялата в пяна, ама това и беше последния дерт, щото през цялото време се опитваше да си скрие д-то, като дърпа сакото отзад, ама то гадното, като го дръпне отзад и я разголваше отпред.....абе кофти ситуация. За нея де, за мъжете не беше кофти - много и се радваха хората.
- Dark Angel
Е ти ме уби направоМнемозина написа: Ти не питаш мене, ама да ти кажа - то пък и с Боев се свързва, понеже пак става въпрос за има-нема.
Тъкмо снощи си говорихме дали помним режимите на тока...
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Няма да имаш. Подарих стария компютър на сина на библиотеката на затвора, но наскоро ми казаха, че нещо бил изпушил и нямали пари да го поправят. А моя стар комп го подарих на лазарета в затвора. Той още работи.БоЕВ написа: п.п. В затвора ще стана библиотекар и ще имам връзка нонстоп!
Та... изкарай един курс за санитари преди да въздадеш правосудие на провайдъра си. :)
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Хе-хе, сега чух по радиото и разбрах, що сте си говорили за режима...wishes написа: Е ти ме уби направо![]()
![]()
![]()
Мда, цели 15-20 минути нямаше ток4avdar4e написа:Хе-хе, сега чух по радиото и разбрах, що сте си говорили за режима...wishes написа: Е ти ме уби направо![]()
![]()
![]()
Като се заприказвахте за тока и ме присетихте за един филм, на който попаднах в събота или неделя по ТВ-то - ефект на спусъка (Trigger effect или нещо подобно), където нещата почнаха точно с едно спиране на тока... за няколко дни. Е не можах да го разбера тоз филм. И завърши съвсем незавършено... Някой гледал ли го е та да обясни малкоwishes написа:Мда, цели 15-20 минути нямаше ток4avdar4e написа:Хе-хе, сега чух по радиото и разбрах, що сте си говорили за режима...wishes написа: Е ти ме уби направо![]()
![]()
![]()
Не, не съм го гледал...Гаспод написа: Като се заприказвахте за тока и ме присетихте за един филм, на който попаднах в събота или неделя по ТВ-то - ефект на спусъка (Trigger effect или нещо подобно), където нещата почнаха точно с едно спиране на тока... за няколко дни. Е не можах да го разбера тоз филм. И завърши съвсем незавършено... Някой гледал ли го е та да обясни малко