Мани го, ся каза че ги обработвал! И от 300 снимки щял да извади двайсетина добри кадъраБоЕВ написа:Кво, кво, не го ли знаеш ква е претенция, са докато се появи, па като почне: ама моля ви се, ама извинете, ама не било на фокус, ама нам кво си...latrevw написа:... Айвъне, кво направИ бе?
Изложба
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

ИЗЛОЖБА
Пак да кажа, че беше всичко перфектно!
Много съм доволен и поласкан от такова огромно(за мен) внимание!
Мисля, че на всички им хареса, поне това успях да прочета в очите им.
Радвам се и на оценките на художниците(там имаше трима)
Специално за слънчогледите ми казаха, че Гог се копира много трудно и повечето художници го избягват, защото не могат да пресъздадат емоцията и топлината в картините му, а аз съм успял. Затова копието било цено. Дано! Ще видим... Във вторнишк едни баровци руснаци ще гледат изложбата. Искали да си обзаведат новата къща в Москва с хубави копия, да видим дали ще харесат това. Ако да- мога да им предложа всичко, което искат на Гог да им копирам...
Още веднъж да кажа- ще се продава САМО тази картина. Така съм решил- така ще бъде. Както и казах на Елби- не можеш да купиш нещо, което не се продава. Мога да ти го подаря, но не и да ти го продам...
Представянет беше доста по- дълго и хубаво, ще се опитам да го взема целият запис и да ви го покажа, а не така орязан. Час и половина минаха неусетно за мен, докато разменя със всеки по няколко думи. Маяйка ми на два пъти се просълзи, всеки я дърпаше да я разпитва...
След това в кръчмата беше също супер, съжалявам само че моите приятели от детинство се бяха капсулирали в единият ъгъл, другите ми приятели от тук- в другия и аз трябваше да прехвърчам постоянно и не можа да стане общ купон...
На другия ден изядохме три кила овнешки пържоли, мисля че на никого не му прилоша:lol:
ЕИ, имаше и малко премеждия, Уинди ще ви разкаже за тях
Специално за слънчогледите ми казаха, че Гог се копира много трудно и повечето художници го избягват, защото не могат да пресъздадат емоцията и топлината в картините му, а аз съм успял. Затова копието било цено. Дано! Ще видим... Във вторнишк едни баровци руснаци ще гледат изложбата. Искали да си обзаведат новата къща в Москва с хубави копия, да видим дали ще харесат това. Ако да- мога да им предложа всичко, което искат на Гог да им копирам...
Още веднъж да кажа- ще се продава САМО тази картина. Така съм решил- така ще бъде. Както и казах на Елби- не можеш да купиш нещо, което не се продава. Мога да ти го подаря, но не и да ти го продам...
Представянет беше доста по- дълго и хубаво, ще се опитам да го взема целият запис и да ви го покажа, а не така орязан. Час и половина минаха неусетно за мен, докато разменя със всеки по няколко думи. Маяйка ми на два пъти се просълзи, всеки я дърпаше да я разпитва...
След това в кръчмата беше също супер, съжалявам само че моите приятели от детинство се бяха капсулирали в единият ъгъл, другите ми приятели от тук- в другия и аз трябваше да прехвърчам постоянно и не можа да стане общ купон...
На другия ден изядохме три кила овнешки пържоли, мисля че на никого не му прилоша:lol:

- Глас в пустиня
Ън написа:Мани го, ся каза че ги обработвал! И от 300 снимки щял да извади двайсетина добри кадъраБоЕВ написа:Кво, кво, не го ли знаеш ква е претенция, са докато се появи, па като почне: ама моля ви се, ама извинете, ама не било на фокус, ама нам кво си...latrevw написа:... Айвъне, кво направИ бе?
:rotfl24::rotfl24:
Айвъне, пущай бе, джанъм, че ми изгоре душицата от любопитство!:bigsmile:
- сър Айвънхоу
чекай бе... да немислиш, че толкоз лесно се качват 71 снимки?БоЕВ написа:
Айвъне, пущай бе, джанъм, че ми изгоре душицата от любопитство!:bigsmile:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
И още един линк- снимките на племенника миЪн написа:ИЗЛОЖБА
Последно промяна от Ън на 21.11.10, 16:56, променено общо 1 път.

- сър Айвънхоу
ей, дроба ми изяде, значи...Ън написа: Да бе, знам! Аз качих вече към четиристотин
те ви линка към галерията и си я опреснявайте, щото продължавам да качвам: На Ън-чо изложбата
п.п. а и не забравяй, че един мой файл е по 5-10 MB докато го качи и конвертира, зор вижда...
п.п.п. и ти казах,ч е едва преди един час започнах да ги обработвам и конвертирам, за да са удобни да ги гледате на комповете... ама нали требе да се заяждаш, значиии...
п.п.п.п. и не се сърди, че били малко снимките! ти си си виновен, защото, как видиш апарат към теб насочен и се върштиш, като обран евреин, та човек все в гръб да те снима
Bella Ciao
Bella Ciao
страхотно! браво на племенника ти! точно това или по този начин исках да видя изложбата!Ън написа: И още един линк- снимките на племенника ми
много благодаря! браво на детето!
п.п. сори, бе, не съм ти видяла линка
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
направо и да ги бе транзитналсър Айвънхоу написа:п.п.п. и ти казах,ч е едва преди един час започнах да ги обработвам и конвертирам, за да са удобни да ги гледате на комповете... ама нали требе да се заяждаш, значиии...
www.tranz.it
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
ууууууууууууууу тая пъ уинтниЪн написа:ЕИ, имаше и малко премеждия, Уинди ще ви разкаже за тях
цял ден спи
се ено е неделя
въз-му-те-на съм!
уинтни да се чете Уинди
Последно промяна от holi_day на 21.11.10, 15:17, променено общо 1 път.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- сър Айвънхоу
аз лесно ще ти ги пратя, да видя как ще ги ВИДИШ... щото нямаш на какво да видиш формата, с който снимам... тъй че, друг път, като не си подготвена, не се закачай!holi_day написа:направо и да ги бе транзитналсър Айвънхоу написа:п.п.п. и ти казах,ч е едва преди един час започнах да ги обработвам и конвертирам, за да са удобни да ги гледате на комповете... ама нали требе да се заяждаш, значиии...
www.tranz.it
аман от зевзвци! айде холан...
те сега ще спра да качвам каквото и да е от изложбата, пък вие си се закачайте колкото си искате!
аман!
п.п. що ли не изтрия и тези, дето съм качил до сега...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
имам аз... ма гледай та ме поядосвайте още малко, да видиш какво имам и какво нямам...holi_day написа: щото няма да ги изтриеш
се пак имаш сърце
аз тука си бода очите, за да мога да изкарам снимките, вие се бъзикате с мене...
айде холан!
Bella Ciao
Bella Ciao
Той ще става фотограф- професионален.latrevw написа:
Последно промяна от Ън на 21.11.10, 16:58, променено общо 1 път.

И аз като Суити изпитах странно чувство...все едно си мой роднина.
Поздравления Ън, какво да ти кажа...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 077118819#
Поздравления Ън, какво да ти кажа...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 077118819#
не, бързах да покажа и на другитеЪн написа:Сори, ли?latrevw написа:
Тва е моя клип и ти го пускаш 20 минути след като съм го създал...
Не помисли ли, че аз мога пръв да пусна, това което аз съм направил?!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
куд-куд-куд-кудяк...latrevw написа: не, бързах да покажа и на другите
Bella Ciao
Bella Ciao
ами писна ни да те чакамесър Айвънхоу написа:куд-куд-куд-кудяк...latrevw написа: не, бързах да покажа и на другите
уф, махам се докато си уредите авторските права и другите за ред на пускане, да не взема пак неправомерно да кажа нещо.
- сър Айвънхоу
като толкова ви е било любопитно, да бяхте дошли, а не да сеирджийствате сега!latrevw написа:
ами писна ни да те чакаме
Bella Ciao
Bella Ciao
смятам да отида през някой от следващите раб.днисър Айвънхоу написа:като толкова ви е било любопитно, да бяхте дошли, а не да сеирджийствате сега!
я си смени тона
интересът ни сеирджийство ли излезе
супер
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Много благодаря за снимките!
Добре че повече хора са снимали, че да видим повече гледни точки -
племенникът най-обзорно е представил работите в изложбата,
първата пъртида снимки не знам чии са, но като че ли най-почувствах атмосферата
а и там видях каква сладурка е неф, а уенди истинска красавица, изискана, нежна
а айвъна е заковал супер снимка на гаспод и жена му
въобще готино та готино
ма то това щото на такива готини картини и художник как публиката да не е готина:lol:
Пак честито Ън! Стопля му се душата на човек като си види нещата подредени:bigsmile:
въобще готино та готино
ма то това щото на такива готини картини и художник как публиката да не е готина:lol:
Пак честито Ън! Стопля му се душата на човек като си види нещата подредени:bigsmile:
Първата партида са на Гаспода. Връчих му мойта фотка, че аз нямаше как и с тва да се занимавам.shshtt написа:Много благодаря за снимките!![]()
въобще готино та готино
Благодаря!
Последно промяна от Ън на 21.11.10, 16:27, променено общо 1 път.

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
3о4о е много добре представено.shshtt написа:...
въобще готино та готино
..
Мярнах и Любо нейде из навалицата.
Видях дори и изненадата в очите на Ън когато получи шаржа на Уйнди.
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
въпрос на вкус и стил...БоЕВ написа:Когато снимам репортажи - праскам жипиег на мах 4~5 МП, така си спестявам доста време и кокорене в монитора.
аз лично съм свикнал с лентата... и все още искам да си "проявявам" снимките!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
готово! качих всичките!
ако някой е пропуснал преди малко линка, то може да разгледа всички снимки от тук: Изложбата на Ън!
ако някой е пропуснал преди малко линка, то може да разгледа всички снимки от тук: Изложбата на Ън!
Bella Ciao
Bella Ciao
Махни този линк, че съм го променилlatrevw написа:страхотно! браво на племенника ти! точно това или по този начин исках да видя изложбата!Ън написа: И още един линк- снимките на племенника ми
много благодаря! браво на детето!

сър Айвънхоу написа:готово! качих всичките!
Браво!
Мерси!!!

- сър Айвънхоу
моля!Ън написа:сър Айвънхоу написа:готово! качих всичките!
:lol::lol:
Браво!
Мерси!!!
извинявам се, ако бях малко груб...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ся, дали ще те обидя- не знам, ама твоята грубост я осещам като грубостта на Мнемозинасър Айвънхоу написа:моля!Ън написа:сър Айвънхоу написа:готово! качих всичките!
:lol::lol:
Браво!
Мерси!!!
извинявам се, ако бях малко груб...
Тя така- първо каже- Сега ще бъда груба! И се почват едни лирични отклонения- Ама извинявай, ама моля ти се, ама да не се обидиш....
С две думи:
Споко, бе!!!

- Глас в пустиня
Мерси!сър Айвънхоу написа:готово! качих всичките!
Високо качество.
- windcolours
- сър Айвънхоу
уф... ако знаеш как съм ядосан на светкавицата...БоЕВ написа: Мерси!
Високо качество.
нещо не се сработи с новия апарат и половината снимки трябваше сериозно да ги коригирам, за да заприличат поне на нещо...
щото половината от тия, дето сложих, изобщо не се гордея с тях...
Bella Ciao
Bella Ciao