Не някакви, бе- МОЙ клип, аз съм го направил и качил у-тубето, и кога тя успя да го намери?!!:shocked::shocked::shocked:Sweety написа: и някакви линкове..и лат и ън и те за някакви линкове съ дърпат
а бе...
20 минути след като съм го качил!!!
Не някакви, бе- МОЙ клип, аз съм го направил и качил у-тубето, и кога тя успя да го намери?!!:shocked::shocked::shocked:Sweety написа: и някакви линкове..и лат и ън и те за някакви линкове съ дърпат
а бе...

Ън написа: А после се сетих, че то си е очевидно- г-жа Айвън страда от хормонален дисбаланс- космясала е яко! И цялото и лице е в косми!:rotfl24::rotfl24:
Тъй че, Айвъна е тва- с голямата брада...
ти не знаеш ли, че Лат бачка за КГБ, МОСАД, ЦРУ и още няколко разузнавания?Ън написа: Не някакви, бе- МОЙ клип, аз съм го направил и качил у-тубето, и кога тя успя да го намери?!!:shocked::shocked::shocked:
20 минути след като съм го качил!!!:shocked::shocked:
Айвъна обеща да ходи вече редовно на лекар и да се поддържа:lol:Ън написа:
Седим на масата в ресторанта, подредени "Роднина, милиционер, роднина, милиционер..."и се падна Айвъна да е от едната страна, а срещо него величието в АГ-то, моят зет- Д-р Даскалов. И зет ми дал своя визитка на Айвъна.
Айвънъ после ме гледа така:shocked::shocked::shocked: и вика недоумявам що зет ти на мен ми даде своя визитка.
А аз- Мии сигурно щото те е преценил, че имаш болни яйчници:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
А после се сетих, че то си е очевидно- г-жа Айвън страда от хормонален дисбаланс- космясала е яко! И цялото и лице е в косми!:rotfl24::rotfl24:
Тъй че, Айвъна е тва- с голямата брада...
най-чистосърдечно заявявам, че съм последния човек, който би искал да ти развали удоволствието и емоциите от изложбата. съжалявам.Ън написа:Не някакви, бе- МОЙ клип, аз съм го направил и качил у-тубето, и кога тя успя да го намери?!!:shocked::shocked::shocked:Sweety написа: и някакви линкове..и лат и ън и те за някакви линкове съ дърпат
а бе...
сър Айвънхоу написа:надявам се в това "МЕ" не включваш и мен... щото аз кротко си снимах кончета и други интересни неща, когато двамцата с Гаспода ми казахте:windcolours написа:решихМЕ
- Айде качвай се в колата! Ш'тъ водим у пещерата, да та пуашим с Ламята!
+1shshtt написа:Много благодаря за снимките!![]()
Добре че повече хора са снимали, че да видим повече гледни точки -
племенникът най-обзорно е представил работите в изложбата,
първата пъртида снимки не знам чии са, но като че ли най-почувствах атмосферата
а и там видях каква сладурка е неф, а уенди истинска красавица, изискана, нежна
а айвъна е заковал супер снимка на гаспод и жена му
въобще готино та готино
ма то това щото на такива готини картини и художник как публиката да не е готина:lol:
Пак честито Ън! Стопля му се душата на човек като си види нещата подредени:bigsmile:
Ън, френд, да си призная отпусна ми се тва като прочетох че си доволен и че всичко е минало ОК. Аз, честно казано се колебаех дали предприемаш правилната крачка. Аз май съм от хората които дълго обмислят и после още по- дълго се поготвят преди да предприемат нещо. И все ми беше на уста тоя съвет. Добре че не си като мен(нито един артист не е)
Начи нали има хора които като са около тебе и ти лазят по нервите. Е има и такива, дето ти лазят по нервите като ги няма. Недей дет се вика да ми лазиш по нервите, Почти безобидна. Ми киномания почва... а пиши кое каквоpocti_bezobidna написа:Влизам специално заради теб и твоята изложба.
Фърлих едно око и на клипчето в youtube :)
Все такива усмихнати хора да има около теб и да те затрупат с поръчки!
непременно ще дойда да я видяЪн написа:Трябва да ти кажа, че на почти всички посетители им правеше голямо впечатление твоята картина, а аз на презентацията на нея наблегнах, и Гаспода чак ти завидя, Елби и Уини щяха да я крадат, тъй че няма как- ще трябва да дойдеш да я видиш!
Е, то е ясно че ще я видиш, след по- малко от месец ще ти виси в офиса. Въпроса беше на изложбата. Ама имаш време, де- до 15 декември...Remmivs написа:
непременно ще дойда да я видя
искаше ми се и на изложбата ти да дойда, за да видя един приятел и неговите картини, но нищо, ще дойда на другата
в София
или в Лондон, Ню Йорк, Париж...
светът е пред теб
наздраве, друже

Е, тук съм напълно съгласен с теб!Green Light написа:Начи нали има хора които като са около тебе и ти лазят по нервите. Е има и такива, дето ти лазят по нервите като ги няма. Недей дет се вика да ми лазиш по нервите, Почти безобидна. Ми киномания почва... а пиши кое каквоpocti_bezobidna написа:Влизам специално заради теб и твоята изложба.

Мина вечеGreen Light написа:Ън, френд, да си призная отпусна ми се тва като прочетох че си доволен и че всичко е минало ОК. Аз, честно казано се колебаех дали предприемаш правилната крачка. Аз май съм от хората които дълго обмислят и после още по- дълго се поготвят преди да предприемат нещо. И все ми беше на уста тоя съвет. Добре че не си като мен(нито един артист не е)
П.П. Този човек, Бранимир Манушев смота, "Пловдив" да не те злепоставя. Нали? Завърши вика във Велинград, а сега работи в Пъолвзшшш Тва е приятел.

Добре бе, споко. Как обаче го намери двайсет минути след като го направих- си остава загадка за мен.latrevw написа:най-чистосърдечно заявявам, че съм последния човек, който би искал да ти развали удоволствието и емоциите от изложбата. съжалявам.Ън написа:Не някакви, бе- МОЙ клип, аз съм го направил и качил у-тубето, и кога тя успя да го намери?!!:shocked::shocked::shocked:Sweety написа: и някакви линкове..и лат и ън и те за някакви линкове съ дърпат
а бе...
просто се радвах и исках и другите по-бързо да видят, докато изчаквахме Аъвъна, но както за пореден път се оказва пътят към ада бил послан с добри намерения.
извинявай още веднъж

Мерси и на двете!snigmi написа:+1shshtt написа:Много благодаря за снимките!![]()
Добре че повече хора са снимали, че да видим повече гледни точки -
племенникът най-обзорно е представил работите в изложбата,
първата пъртида снимки не знам чии са, но като че ли най-почувствах атмосферата
а и там видях каква сладурка е неф, а уенди истинска красавица, изискана, нежна
а айвъна е заковал супер снимка на гаспод и жена му
въобще готино та готино
ма то това щото на такива готини картини и художник как публиката да не е готина:lol:
Пак честито Ън! Стопля му се душата на човек като си види нещата подредени:bigsmile:
Поздравления!!!

Виж нещо ти е написал Грийна.pocti_bezobidna написа:Влизам специално заради теб и твоята изложба.

Писаха ме и в местният вестник "Темпо"Евридика написа:Ън, атмосферата на откриването е била страхотна!!!!
Браво на майка ти, че те е вдъхновила да изживееш това. И тя е толкова мила и достойна... „Да я поздравиш!Имах чувството, че я познавам, и че познавам хората и картините от снимките, радвах се заедно с теб...
и със сигурност и картините, и хората много ми харесват:-)
уини - това с рисунката е направо..![]()
и това, че от зочо са били гръб, око, рамо, и всякаквото - тенкю пийпъл:-)

Полярната звездаБоЕВ написа:Ти си звезда!:lol:
:)Ън написа:Виж нещо ти е написал Грийна.pocti_bezobidna написа:Влизам специално заради теб и твоята изложба.
Спокойно може да не се чепкате с БоЕВ и да си пишете и двамата. Мдааа....
Айде, оправяй другите проблеми и после пак се обаждай. За мен ти си ценно присъствие. И аз се радвам да те видя.pocti_bezobidna написа: :)
Оценявам написаното от теб и Грийн.
Причината не е само в Боев, макар че - да - основната заслуга е негова.
Не ми се влиза в режим на обяснения - няколко пъти го правих, уморих се, но пък добрият тон изисква отговор.
Имам си и други грижи, така че предпочитам да си насоча енергията в друга посока.
И аз така. Стискам палци. И за киномания не се шегувам. Дай препоръки.vyara написа:Айде, оправяй другите проблеми и после пак се обаждай. За мен ти си ценно присъствие. И аз се радвам да те видя.pocti_bezobidna написа: :)
Оценявам написаното от теб и Грийн.
Причината не е само в Боев, макар че - да - основната заслуга е негова.
Не ми се влиза в режим на обяснения - няколко пъти го правих, уморих се, но пък добрият тон изисква отговор.
Имам си и други грижи, така че предпочитам да си насоча енергията в друга посока.
абе, пич, ко станА с оня хакер, дето реши, че ще се бъзика с клупчето ни, м?Ън написа:
ей, това е толкова хубаво. поздравления за първата! готвИ втора!Ън написа:ИЗЛОЖБА
Пак да кажа, че беше всичко перфектно!
Много съм доволен и поласкан от такова огромно(за мен) внимание!
:
Втора ли?bead_ написа:ей, това е толкова хубаво. поздравления за първата! готвИ втора!Ън написа:ИЗЛОЖБА
Пак да кажа, че беше всичко перфектно!
Много съм доволен и поласкан от такова огромно(за мен) внимание!
:

Мдаа, дяволът дебне отвсякъде...БоЕВ написа:Ън написа:...
Сега ми трябва някой баровец, който да оцени какъв талантлив копист съм на Гоги да земе да си поръчва копия.
....
Помни, че, когато вземеш да изкарваш пари от хобито си, то се превръща в професия.

хубуу, че си го извинилЪн написа:С две думи:сър Айвънхоу написа:извинявам се, ако бях малко груб...
Споко, бе!!!
интересно къде видя някой да се тупа по гърдите, че е правил каквото и да е? и за какви заслуги пишеш?holi_day написа: е, това е. един да натяква на други двама (какви заслуги има като отишъл и снимал, пъ сега се утрепва от зор да обработва снимките), а те чакат наготово, пъ го извинява четвърти
оксър Айвънхоу написа:интересно къде видя някой да се тупа по гърдите, че е правил каквото и да е? и за какви заслуги пишеш?
или просто искаш да прикриеш едни наши две бележки?
щото, след като поне два пъти заявих в темата, че не е нужно да ме припират, ми изпрати една оплезена муцуна и на лични... та да си сигурна, че ще разбера намека, че трябва да побързам, защото някой много е любопитен и страшно бърза да види снимки...
тъй че... оправдвай или не... не ме интересува...
п.п. и се извиних за тона си на Ън и Боев, не на теб!
все още си държа на моята си бележка, с която ти отговорих на твоята и мисля, че напълно си си я заслужила...
Аз бе, аз съм Лично знаме. Така съм си от край време и в дира, ама тва не е ника, че да се забелязва, а потребителското име.holi_day написа:хубуу, че си го извинилЪн написа:С две думи:сър Айвънхоу написа:извинявам се, ако бях малко груб...
Споко, бе!!!
е, това е. един да натяква на други двама (какви заслуги има като отишъл и снимал, пъ сега се утрепва от зор да обработва снимките), а те чакат наготово, пъ го извинява четвърти
аз не съм го извинила - не, че му е важно, но нали си угаждам - нека да няма неизречени неща
реакцията - твоята Ън, в случая можеше да бъде - една мила реплика, че е имало покана за откриването и който е успял - успял. имал е желание и възможност.
премълчах си оня ден, защото не исках да развалям темата...
но имам право на тая реплика - приемам думите на Айвънхоу за груби, защото в петък, 19-ти, просто нямах сърце за тази изложба. всеки си знае в какъв казан ври, другите да отговарят за себе си
колкото до оня линк, дето го пусна Латисия Силвърстоун
гледам някакво лично знаме е публикувало клип
и си викам - това сигурно е регистрация на вестник като: знаме, септемврийско знаме или някво такова. е, как може да не пишат тия чия е изложбата! - и специално се регистрирах, за да напиша като реплика кой е художника
е, карайте ми се и на мен, че ей така публично изнасям лично инфо и оповестявам имена
по-важното е, че днес отидох до Велинград
тук, за да развеселя аудиторията и да омаловажа написаното от мен по-горе и то да изглежда е, така - между другото леко намекнато, мога да изпраскам куп ухилени и изплезени човечета
мога да вкарам самоирония, че добре че са ме подсетили и засрамили, та съм отишла... иначе къде ти аз и изложби...
да се закачам, че първия ден на откриването ходят лаиците, а истинските критици (естествено за мен да се подразбира, че е) отиват в спокоен ден, за да огледат картините ту отдалече, ту под лупа... че обстановката е била спокойна, без други посетители, щото виното е свършило...
но днес без тия
и така, ето моето разказче
заедно с ведрото ми настроение пристигнахме във Велинград
отвориха с 1 час закъснение, което ни даде време да пием капучино в Бонжур, където е традиция да сядам
Бранко Манушев ме остави да разгледам без да ме притеснява, явно му вдъхнах доверие, че няма да открадна всичко и да намери залата празна
доста си поговорихме с него после
мн.ерудиран и приятен събеседник е - нищо общо с притесненото представяне на откриването... прекрасно впечатление от него
естествено нахвали Ън... коментирахме някои картини...
вчера са идвали ученици да разгледат
това, което на мен ми направи впечатление - никаквата реклама наоколо - можеше поне на таблата за обяви на главната да има два-три плаката
сигурно ще отбележат културната програма в рекламната брошура `накъде във в-д?` или нещо подобно беше, май е месечно издание, но това е малко като реклама, пък и ще е закъсняло...
за творбите
противно на съветите, че трябва да правиш повече графики
от това, което видях категорично ми е ясно е, че и маслените ти картини са силни и въздействащи не само заради това, какво е на тях, а начинът, по който е поднесено, и това вече те нарежда в професионалните художници
другото, което искам да ти кажа, че е в пълна сила това, което едно време ти написах за графиката на Адам (сам го намери, ако си го забравил)
като цяло - огромен талант, който сякаш ще изригне, но вулканът е на моменти плах, на моменти - толкова мощен, че не можеш да реагираш,
но експлозията още не се е състояла
сега ще напиша още няколко реда, заради които сигурно ще ме убият с камъни
ако трябва да се сложи заглавие на изложбата - аз бих поставила "Търсения" или простонародното "Лутане"
направил си гигантска крачка, въоръжил си се вече с доста опит и умения, пробвал си различни техники
личи как търсиш не само изображение на нещо си, а сюжет, които (те) вълнува
но тая разнопосочност силно вярвам, че ще бъде осмислена от теб и че ще присъстваме на раждането на Нова...
последно
благодаря за поканата
чест за мен е, че те познавам
толкова от един непрофесионален критик по призвание
днес съм слънчево студена, каквото беше и времето