и с малко по- различна светлина-

+1latrevw написа:харесва ми
успокоява ме и ме размечтава за планината пак
Кофти - напоследък зачестиха.Ън написа:
:crying:
офф,БоЕВ написа:Кофти - напоследък зачестиха.Ън написа:
:crying:
Надявам се да е до първата декада на следващия месец, а след това коледният дух да се взема в ръце и да измисля нещо.
Веднъж купих една картичка в Нова Зеландия - докъдето е стигнал обективът - овце.Ън написа:Пейзаш бе, пейзаш...некакъф пейзаж...
Шъ добавя и офце... следващият път...
Тайна ли е къде си била? Списък с местата? Държавите, градовете. Пътеписи не, но не ти ли се иска да ги опишеш с едно изречение?Stranniche написа:Веднъж купих една картичка в Нова Зеландия - докъдето е стигнал обективът - овце.Ън написа:Пейзаш бе, пейзаш...некакъф пейзаж...
Впрочем по последни данни там има 13 пъти повече овце отколкото хора. Не зная как са ги преброили.
(Как хората са преброили овцете, обратното може и да е по-лесно.)
Пратих картичката на майка ми да ги брои за заспиване.
Ако нарисуваш нещо такова, можем да го употребяваме по предназначение.
Ън написа:Пейзаш бе, пейзаш...некакъф пейзаж...
Ако можех да ти дам за известно време спомените си и ти да опишеш всичко, щеше да е прекрасно!Green Light написа: Тайна ли е къде си била? Списък с местата? Държавите, градовете. Пътеписи не, но не ти ли се иска да ги опишеш с едно изречение?
Америка - Патриоти играят "аз съм по- по- най"
Япония - усукана практичност кой ще е най- бърз по най- бавен начин
Нова Зеландия - голи високи красиви руси жени
Скандинавия - десет малки негърчета
канадски индианци
мексикански коне
или обратното
какво ли си видяла
Къде си сега?
мноооого ги разбираш па ти тия неща, бе!блонди написа:сори брадчед ама... не съм виждал трева подредена като паркет
бързал си
иначе са ведри цветовете
ти, пък, каквото видиш и все подарък мислиш, че е!Ън написа: Тая снимка я приемам като личен подарък за мен! Мерси!!!