Нямаме ли вече какво да си кажем?
- Глас в пустиня
...

Последно промяна от Неф на 04.12.10, 11:34, променено общо 1 път.
"Спаси си деня!" - Green Light
- snowprincess
Re: Нямаме ли вече какво да си кажем?
имаме какво да си кажем, но всеки са го налегнали някакви проблеми в реала, БоЕВ
не се тревожи, това място е специално
не се тревожи, това място е специално

- Stranniche
- Обратна връзка:
Времето хвърчи лудо като конете на Ън.
Влизам тук.
Хубави стихотворения, картини... Има какво да си казваме.
Обаче нямам мир в душата, за да се отпусна и да пиша. Драсвам нещо в движение.
Очите ми тичат из клуба. Искам да се спра, но стрелките на часовника ме блъскат всяка секунда и не мога да се задържа. При всеки удар залитам и правя крачка встрани, за да не загубя равновесие. И тъкмо стъпя и стрелката ме намира отново...
Влизам тук.
Очите ми тичат из клуба. Искам да се спра, но стрелките на часовника ме блъскат всяка секунда и не мога да се задържа. При всеки удар залитам и правя крачка встрани, за да не загубя равновесие. И тъкмо стъпя и стрелката ме намира отново...
- Green Light
И аз, и мен. Точно така.Stranniche написа:Времето хвърчи лудо като конете на Ън.
Влизам тук.
Хем сме противоположности
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
..
Последно промяна от Неф на 04.12.10, 11:35, променено общо 1 път.
-..
Последно промяна от Неф на 04.12.10, 11:35, променено общо 1 път.
- Green Light
Подробности са, да. С подробности се занимавам, заради подробности, а не заради важни неща не съм спал две нощи, това а не друго яде нервите ми и фокусира цялата ми енергия. Подробности, които бих могъл да отмина. Почти съм загубил игра без значение, от незначителни хора. Работа която съм започнал заради едната работа, заради това за което съм тук в този офис. Подробности хем дребнички, изобщо не са важни. Има далеч по- важни неща дори само в работата да гледаме, без да става въпрос за близки хора или здраве.Неф написа:... подробностите ...
Но според мен има една наша част, която не можем да открием без... не ще почна пак. Според мен ще загубя самоуважението си ако спра. Никога не съм бил с претенции нито откъм опит и знания, нито като работоспособност, нито пък като кой знае какъв ум. Все пак има нещо което знам че имам и си го харесвам. Не се отказвам сам. Нека да ме откажат щом могат. Ще загубя от някакви хора, ще загубя глупави подробности, които не ме интересуват, но няма да загубя самоуважение.
Та подробностите понякога са важни не само защото другите ни ги налагат, или защото не се досещаме колко са дребни - тва искам да ти кажа.
Ами аз от доста време почти нищо не пиша тук.
В смисъл, пиша много и редовно, но това са моите неща- пускам снимки на картините, които правя и ги коментирам. Друго май не пиша. Значи, ако не бяха картините, не виждам какво бих могъл да пиша. Да пускам вицове и песни...
Тия дни си мислех, как пет години си пишем тук едно ядро около 15-20 души и ми беше интересно да коментираме кой как и дали се е променил. Аз се промених много, ти, БоЕВ, също се промени. Най- много се промени Мъжжж, според мен.
Я дайте в тая насока темата...
П.П. То не може пет години с едни хора да си говориш и все да има кво да си кажете...
В смисъл, пиша много и редовно, но това са моите неща- пускам снимки на картините, които правя и ги коментирам. Друго май не пиша. Значи, ако не бяха картините, не виждам какво бих могъл да пиша. Да пускам вицове и песни...
Тия дни си мислех, как пет години си пишем тук едно ядро около 15-20 души и ми беше интересно да коментираме кой как и дали се е променил. Аз се промених много, ти, БоЕВ, също се промени. Най- много се промени Мъжжж, според мен.
П.П. То не може пет години с едни хора да си говориш и все да има кво да си кажете...
Последно промяна от Ън на 30.11.10, 10:40, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изненадвате ме Ън и Вяра
Вкъщи с половинките какво си говорите, някакво забавно и интересно ли е непрекъснато или пък с приятелите.
При моите дъвчем едни и същи неща от 20 години и така е.
Не може нещо непрекъснато да се случва и слава богу!
А Ън ти защо си се капсулирал само в тези картини? Само мълчеше ли преди да започвнеш да рисуваш?
Хората тук само публика ли сме?
п.п. понеже си допълнил и аз да допълня
по-спокойна и уверена съм станала
дължи се на клубчето в голяма степен, защото бях като подивяла от страх
зъбех се и не исках да общувам с никой
иначе не съм се променила - същата съм си, но тук проявяват интерес към мен и се стараят да ме разберат за разлика от другаде
което е естествено когато си сред приятели
Вкъщи с половинките какво си говорите, някакво забавно и интересно ли е непрекъснато или пък с приятелите.
При моите дъвчем едни и същи неща от 20 години и така е.
Не може нещо непрекъснато да се случва и слава богу!
А Ън ти защо си се капсулирал само в тези картини? Само мълчеше ли преди да започвнеш да рисуваш?
Хората тук само публика ли сме?
п.п. понеже си допълнил и аз да допълня
иначе не съм се променила - същата съм си, но тук проявяват интерес към мен и се стараят да ме разберат за разлика от другаде
Последно промяна от shshtt на 30.11.10, 10:49, променено общо 1 път.
Променил се дрън-дрън. Смяната на никове промяна ли е?! Все същия хленч, мрънкане и пр., но по-разредени от боя по канчето. Ама акъл да е дошъл йок!Ън написа:Ами аз от доста време почти нищо не пиша тук.
Нямам какво да ви дам повече, нито пък вие какво да ми дадете или какво да науча от вас. Просто няма полза от общуването ни.
С половинките е друго, там си има отговорности. Тва е. Не го правете мелодраматично, че ми се гади на моменти от мелодрами и халосии.
- Green Light
shshtt написа:...
Пу аз съм наред. Разбирайте ме, и то бързо, вашта кожа, че нужда болшая.
Мислех да отговоря тук и да философствам на тема малко сме, познаваме се, и прочее. И за времето, че ни е малко - аз като знам, че ако почна някоя тема, която ми е интересна или ме вълнува, няма да мога след това да участвам в разговора, и направо се отказвам да почна темата... И още обяснения и оправдания може да се намерят. Сик транзит глория (и галена, лепа брена и другите не ги познавам
) форумни един вид 
Но май няма сми от философстване. Шъ зема да пусна все пак двете темички, дето ми станаха интересни днес, па квото форум покаже
ПП. Като начало, ще спра да се крия когато съм онлайната...
Но май няма сми от философстване. Шъ зема да пусна все пак двете темички, дето ми станаха интересни днес, па квото форум покаже
ПП. Като начало, ще спра да се крия когато съм онлайната...
- Green Light
- Green Light
Никога не знаеш кой какво може да ти даде. Можеш само да се надяваш, че ще се лекува... и последствията няма да са сериозниvyara написа: Променил се дрън-дрън. Смяната на никове промяна ли е?! Все същия хленч, мрънкане и пр., но по-разредени от боя по канчето. Ама акъл да е дошъл йок!
Нямам какво да ви дам повече, нито пък вие какво да ми дадете или какво да науча от вас. Просто няма полза от общуването ни.
С половинките е друго, там си има отговорности. Тва е. Не го правете мелодраматично, че ми се гади на моменти от мелодрами и халосии.
Но докъ сме живи може па да те изненадаме с нещо... че и след това, ку е вярно тва за преражданията и прочее. Умиране, дет`са вика, има, но отърване - няма.
и въпреки това - влизаш.vyara написа:Не. Отегчена съм от повторението на едно и също. Не ме кефи от доста време да влизам тук. Така е, Боев, сладурко, мерси че попита.
а когато и решиш да споделиш нещо е супер, това, че не се развихря тема, не означава, че на никой не му е интересно.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ще намеря, разбира се. Примерно мога да кажа веднагически, че тоз месец руска вечер няма да има. Тва е. Грийни може спокойно да си там таковата с братските фирми... Но пък от януари почват регулярно. А познайте шъ ли ви кажа кога и къде?Green Light написа:А.latrevw написа:разгеле, доживях!!!Gaspode написа: ПП. Като начало, ще спра да се крия когато съм онлайната...
Той ще намери някакъв друг начин да ни лази по нервите. Хич не бързай да се радваш...
не е вярно това! винаги има какво да научиш, и мисля, че това е ценното. нормално е да сме си поомръзнали, но полза от общуването има. жалко е, ако наистина смяташ, че няма какво научиш.vyara написа:
с половинките ни свързват отгворности, да. но от личен опит ти казвам, че само отговорностите е тъпо да те задържат на едно място.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
...
Последно промяна от Неф на 04.12.10, 11:36, променено общо 1 път.
Аз квот кажа го правя. Рядко казвам какво правя, обаче....Неф написа: Днес е денят
на разголването
Общо онлайн са 9 потребители: 4 Регистрирани, 2 Скрити и 3 Гости [ BOFH ] [ Модератори ]
Най-много потребители онлайн: 55, на 31.07.10, 19:58
Регистрирани потребители: Gaspode, latrevw, shshtt, Неф
Сладурковци
Ами аз поне нито имам какво да ви кажа, нито имам желание да споделям това, за което говоря с други хора.
Позитивизма, благороството и честта, дето се изливат в такива несметни количества ми идват в повече - ако има нещо което ме дрази повече от шаблоните, това са изтърканите шаблони.
Наздравиците на всеки пети пост са страшно досадни, виртуалните напивания и черпни винаги са ме смайвали, в това отношение съм закостенял традиционалист и си държа на реала.
Внимателното заобикаляне на теми, които могат да предизвикат противоречия си е чисто лицемерие. Толерирането на лумпенско поведение е нещо, което също ме дразни.
Хвърлям по едно око по навик, така, както си купуваш вестник въпреки интернет, хвърляш око на първа и последна страница и го забравяш в стаята на колегите.
Ми това е.
Другите хора и семейството? Ще ме прощавате, ама това е друг свят, темите ми на разговор нови вълнения, стари спомени, планове, банални неприятности от ежедневието или по-сериозни проблеми, надежди и т.н. и т.н. - изобщо не може да става дума за сравнение за начин на общуване, емоционални връзки, изобщо друга среда. Не се обиждайте, но не мога да ги мятам тия неща из нета ей тъй на.
Позитивизма, благороството и честта, дето се изливат в такива несметни количества ми идват в повече - ако има нещо което ме дрази повече от шаблоните, това са изтърканите шаблони.
Наздравиците на всеки пети пост са страшно досадни, виртуалните напивания и черпни винаги са ме смайвали, в това отношение съм закостенял традиционалист и си държа на реала.
Внимателното заобикаляне на теми, които могат да предизвикат противоречия си е чисто лицемерие. Толерирането на лумпенско поведение е нещо, което също ме дразни.
Хвърлям по едно око по навик, така, както си купуваш вестник въпреки интернет, хвърляш око на първа и последна страница и го забравяш в стаята на колегите.
Ми това е.
Другите хора и семейството? Ще ме прощавате, ама това е друг свят, темите ми на разговор нови вълнения, стари спомени, планове, банални неприятности от ежедневието или по-сериозни проблеми, надежди и т.н. и т.н. - изобщо не може да става дума за сравнение за начин на общуване, емоционални връзки, изобщо друга среда. Не се обиждайте, но не мога да ги мятам тия неща из нета ей тъй на.
Грешиш! Кво ще науча - нова рецепта от теб, някой линк към някоя статия за събитие? Какво именно?! За същото време, което отделям тук мога да трупам полезна информация за неща, които ме вълнуват и от които хората тук не се вълнуват (и впрочем това правя все по-често напоследък). Толкова е просто. Ниско е КПД-то, доста ниско и изтъркано, не че няма хептен кво, ама дали си струва при наличието на толкова други места? Много е интересен механизма на въртене в кръг и на тъпчене на едно място на човеците. И на стереотипите, пълни със сигурност и празни на съдържание. Привързаност? Навик? Спомени? Тежат ми много на мен лично тези неща, налага се да хвърлям.latrevw написа:не е вярно това! винаги има какво да научиш, и мисля, че това е ценното. нормално е да сме си поомръзнали, но полза от общуването има. жалко е, ако наистина смяташ, че няма какво научиш.vyara написа:
с половинките ни свързват отгворности, да. но от личен опит ти казвам, че само отговорностите е тъпо да те задържат на едно място.
Към теб и към зВяра е отговорЪТ ми май :)pocti_bezobidna написа:Ами аз поне нито имам какво да ви кажа, нито имам желание да споделям това, за което говоря с други хора.
Ми това е.
Прави сте, разбира се. Твърде добре се познаваме, за да сме си интересни, и недостатъчно добре, за да сме си близки. Пък и форумът по начало не предполага чак такава близост. И ся кво?
---
Последно промяна от Неф на 04.12.10, 11:38, променено общо 2 пъти.
Ще ми липсваш.pocti_bezobidna написа:Ами аз поне нито имам какво да ви кажа, нито имам желание да споделям това, за което говоря с други хора.
Ми това е.
Неф написа:+1latrevw написа: не е вярно това! винаги има какво да научиш, и мисля, че това е ценното. нормално е да сме си поомръзнали, но полза от общуването има. жалко е, ако наистина смяташ, че няма какво научиш.
Лат, за пореден път усещам единомислие с теб,
а сси един остър камък и ти![]()
Верче, когато пишеш, ако решиш да го правиш, постовете ти са съдържателни и смислени.
Ти четеш и пишеш на доста места, явно правиш някакви сравнения и категоризираш форумите.
За щастие, добре, че нямам време и желание и аз да се ровя навред.
Освен това ти си затворена и саможива, не допускаш съфорумците си в личното пространство. Това си е твой избор.
За мен Форумит НИ е прекрасно място, където сме се събрали страхотни сърцати хора, една пъстра палитра от всякъде.
Не може всеки ден да е интересно и забавно, има възходи и спадове, но дори и само фоктът, че ни/ви има и винаги можем/ш да влезеш и да споделиш, да прочетеш, да видиш, да послушаш, да се насладиш, да усетиш приятелско рамо...
Вяра, много жалко за теб, че не можеш да усетиш хората тук!
Боев, да вземем да се разходим из Търновград да усетим предпразничната атмосфера.
Миналата година в МОЛа знаеш ли каква украса имаше, какъв Дядо Коледа се спускаше от тавана с бели еленчета.
и това ако сега не е кавга от скука здраве му кажиvyara написа:Недей ако обичаш с твоето снизхождение, че ти си една от причините да не ми се влиза тук. Наперена посредственост, бързаща да се изкаже къде ли не!Неф написа:
Сладурковци
Виждате ли как умно постъпвам? Така ще ми е по-лесно да ви напусна.
виж сега, хем знам, че си права, хем че не си. аз също се ядосвам, че не мога да се организирам и да се потопя в едни по-сериозни неща, които са ми много интересни. но от друга страна, не малко пъти в изтърканите теми тук откривам толкова нови и мои си неща, които така или иначе наслагват нещо в мен. общуването ни е нужно. мястото тук е уникално. не че съм посещавала много клубове, но специално като форум, неспециализиран и непрофесионален, много се съмнявам, че има много други такива. та си мисля, че на човек му е нужен баланс. едва ли нещо чак толкова фатално ще загуби човек, ако се потопи в нещо друго. дори скандалите тук си имат положителна страна.vyara написа: Грешиш! Кво ще науча - нова рецепта от теб, някой линк към някоя статия за събитие? Какво именно?! За същото време, което отделям тук мога да трупам полезна информация за неща, които ме вълнуват и от които хората тук не се вълнуват (и впрочем това правя все по-често напоследък). Толкова е просто. Ниско е КПД-то, доста ниско и изтъркано, не че няма хептен кво, ама дали си струва при наличието на толкова други места? Много е интересен механизма на въртене в кръг и на тъпчене на едно място на човеците. И на стереотипите, пълни със сигурност и празни на съдържание. Привързаност? Навик? Спомени? Тежат ми много на мен лично тези неща, налага се да хвърлям.
проблем е ако не можеш да забравиш нещо лошо и да живееш в настоящото. лошо е и да гледаш малко отгоре на другите.
п.п. а мен рецептите например, знаеш ли как ме радват. влязла съм във фаза готвене тези дни. което иначе доста ми тежи. а се оказа, че приготвянето на една добра храна (особено ако други ще я изядат), може да е едно много добро и позитивно усещане. по същия начин и друго незначително наглед нещо, споменато тук, може да попадне на мястото си.
Ми кво, нищо.Gaspode написа:Към теб и към зВяра е отговорЪТ ми май :)pocti_bezobidna написа:Ами аз поне нито имам какво да ви кажа, нито имам желание да споделям това, за което говоря с други хора.
Ми това е.
Прави сте, разбира се. Твърде добре се познаваме, за да сме си интересни, и недостатъчно добре, за да сме си близки. Пък и форумът по начало не предполага чак такава близост. И ся кво?
Писала съм тук няколко години, задава се такъв въпорс към всички, мисля,
че след като съм го прочела, някак си е в рамките на добрия тон да отговоря.
Аз никого тук не познавам.
Това, че съм седяла 2-3 пъти с някого на маса и сме изяли по една салата нищо не значи.
* и повторенията мразя, ама редактирането иска време :)
Принципно погледнато - не отказвам контакт с никого, стига да имам време, с удоволствие бих се видяла с повечето от хората тук на кафе или бира. Ако някой чак толкова има нужда да си общува с мен - има начини за връзка.
Пак казвам - нищо лично към никого, да няма обидени.
Просто се изчерпа форума от моя гледна точка.
Последно промяна от annonymus на 30.11.10, 11:26, променено общо 1 път.