И защо е тая злобичка, сега?vyara написа:Недей ако обичаш с твоето снизхождение, че ти си една от причините да не ми се влиза тук. Наперена посредственост, бързаща да се изкаже къде ли не!Неф написа:
Сладурковци
Виждате ли как умно постъпвам? Така ще ми е по-лесно да ви напусна.
Нямаме ли вече какво да си кажем?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
Исках да кажа че в това отношение всички, не само Вяра, не само ти и не само аз, а всички мислим еднакво.pocti_bezobidna написа:Не само на Нея, и на мен.Green Light написа:Глас от публиката. Ааййде, ааййде, на никой не му се гади, риш, на Нея и се гадело...vyara написа: ... че ми се гади на моменти от мелодрами и халосии.
Драми да. Мелодрами не.
Както и да е. Няма нужда от обяснения, зная какво мислиш, аз не мисля нещо различно, разбирам те, ОК.
Ами, да ти кажа с два реда- следи темата колко страници ще стане и колко хора ще се включат в нея, такива които седят и дремят отстрани и се включват само когато има сеир некъф...shshtt написа:Изненадвате ме Ън и Вяра![]()
Вкъщи с половинките какво си говорите, някакво забавно и интересно ли е непрекъснато или пък с приятелите.
При моите дъвчем едни и същи неща от 20 години и така е.
Не може нещо непрекъснато да се случва и слава богу!
А Ън ти защо си се капсулирал само в тези картини? Само мълчеше ли преди да започвнеш да рисуваш?
Хората тук само публика ли сме?
п.п. понеже си допълнил и аз да допълня
по-спокойна и уверена съм станала
дължи се на клубчето в голяма степен, защото бях като подивяла от страх
зъбех се и не исках да общувам с никой
иначе не съм се променила - същата съм си, но тук проявяват интерес към мен и се стараят да ме разберат за разлика от другаде
което е естествено когато си сред приятели
П.П. А ти си сладурана, аз те харесвам!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ами, да ти кажа с два реда- следи темата колко страници ще стане и колко хора ще се включат в нея, такива които седят и дремят отстрани и се включват само когато има сеир некъф...
бре! шах с пешката!
смяташ, че всеки разговор тук прераства в кавга или празни приказки?
айде бе:lol:
кажи си, че те мързи и егоистично си дремеш отстрани и консумираш написаното от другите
бре! шах с пешката!
смяташ, че всеки разговор тук прераства в кавга или празни приказки?
айде бе:lol:
кажи си, че те мързи и егоистично си дремеш отстрани и консумираш написаното от другите
- windcolours
не е кавга. евала на вяра, че казва директно какво мисли, въпреки че се чудя, би ли го направила, ако й пукаше за форума.shshtt написа:и това ако сега не е кавга от скука здраве му кажиvyara написа:Недей ако обичаш с твоето снизхождение, че ти си една от причините да не ми се влиза тук. Наперена посредственост, бързаща да се изкаже къде ли не!Неф написа:
Сладурковци
Неф, ме нарича по-горе "остър камък", нещо, което въобще не ми приляга, само защото един или два пъти със смайлита съм се опитвала да й кажа нещо подобно.
би било по-добре, ако по-малко се превземаме и си казваме нещата директно. истина е, че форумът е ужасно розов от известно време, така лепне на моменти, че и на мен ми се повдига, старая се да се изнеса и да изчакам.
няма лошо от такива моменти като сегашния, малко отрезвяване
лесно е да приемаш похвали, но как искам да се науча спокойно да приемам и всичко лошо, което хората мислят за мен. независимо дали да ми близки или не. Уишеса много ме критикува, че се интересувам от хорското мнение, но все още не е успял да ме убеди, че не трябва да му обръщам внимание. на всичко искам да обръщам внимание.
Последно промяна от latrevw на 30.11.10, 11:39, променено общо 1 път.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Въпросът ми беше чисто риторичен. Не насочен конкретно към теб. Иначе си права - не виждам какво мога да добавя или да махна от мнението ти :)... само дето аз познавам хора от тук. Но пък това едва ли е чак такава разлика.pocti_bezobidna написа: Ми кво, нищо.Не аз рева имаме ли какво да си кажем, нямаме ли.
Писала съм тук няколко години, задава се такъв въпорс към всички, мисля,
че след като съм го прочела, някак си е в рамките на добрия тон да отговоря.
Аз никого тук не познавам.
Това, че съм седяла 2-3 пъти с някого на маса и сме изяли по една салата нищо не значи.
* и повторенията мразя, ама редактирането иска време :)
Принципно погледнато - не отказвам контакт с никого, стига да имам време, с удоволствие бих се видяла с повечето от хората тук на кафе или бира. Ако някой чак толкова има нужда да си общува с мен - има начини за връзка.
Пак казвам - нищо лично към никого, да няма обидени.
Просто се изчерпа форума от моя гледна точка.
Ценното за мен е, че тук сме се събрали хора с най-различни професии, интереси и прочее. Това, че не се счуствам импотентен да коментирам някоя тема не значи, че тя не ми е интересна. Или че не ме е научила на нещо нова...
Това последното отново не е лично към таб. Размишлявам си просто
Ся па ако кажеш, че само зарад сеира съм се включил, следващите пържоли ще си ги ядеш сам, да видииш пък тиЪн написа: Ами, да ти кажа с два реда- следи темата колко страници ще стане и колко хора ще се включат в нея, такива които седят и дремят отстрани и се включват само когато има сеир некъф...
П.П. А ти си сладурана, аз те харесвам!
Форумът за съжаление се лашка от крайност в крайност. Не знам защо. Но или е сладникаво-блудкаво-розово-намсикъфси, или от всяка тема прелитат топовни гюлета и мирише на барут. Може па да е било част от растежа и да сме го надрасли...latrevw написа:не е кавга. евала на вяра, че казва директно какво мисли, въпреки че се чудя, би ли го направила, ако й пукаше за форума.shshtt написа:и това ако сега не е кавга от скука здраве му кажиvyara написа:Недей ако обичаш с твоето снизхождение, че ти си една от причините да не ми се влиза тук. Наперена посредственост, бързаща да се изкаже къде ли не!Неф написа:
Сладурковци
Неф, ме нарича по-горе "остър камък", нещо, което въобще не ми приляга, само защото един или два пъти със смайлита съм се опитвала да й кажа нещо подобно.
би било по-добре, ако по-малко се превземаме и си казваме нещата директно. истина е, че форумът е ужасно розов от известно време, така лепне на моменти, че и на мен ми се повдига, старая се да се изнеса и да изчакам.
лесно е да приемаш похвали, но как искам да се науча спокойно да приемам и всичко лошо, което хората мислят за мен. независимо дали да ми близки или не. Уишеса много ме критикува, че се интересувам от хорското мнение, но все още не е успял да ме убеди, че не трябва да му обръщам внимание. на всичко искам да обръщам внимание.
Благодаря! Знаеш ли, понякога чуждото лицемерие ми пречи да разбера аз ли нещо не съм в ред, нещо извън мен ли не е... Няма значение дали ми пука на мен за форума. Винаги съм казвала, че пет пари не давам за "форума", а за хората. Но ако на човек му пука на първо място за себе си, не трябва да си криви душата, защото реалността му се криви. Твърде много изкривявания и обременения имаме и твърде малко живот, ако ме разбираш.latrevw написа:
не е кавга. евала на вяра, че казва директно какво мисли, въпреки че се чудя, би ли го направила, ако й пукаше за форума.
лесно е да приемаш похвали, но как искам да се науча спокойно да приемам и всичко лошо, което хората мислят за мен. независимо дали да ми близки или не. Уишеса много ме критикува, че се интересувам от хорското мнение, но все още не е успял да ме убеди, че не трябва да му обръщам внимание. на всичко изкам да обръщам внимание.
колкото хора, толкова начини на мислене
на мен ми се струва излишно да казвам на някой нещо лошо, без да ме е предизвикал, ей така само за да си начеша крастата и да го засегна
аз разбирам да ме питат и да имам вътрешна дилема за откровеността, но това е рядка ситуация
според мен никой не приема спокойно лошите оценки
просто някой по-бързо и смила и изхвърля, а друг ги дъвче с часове
лесно е да приемаш похвали, но как искам да се науча спокойно да приемам и всичко лошо, което хората мислят за мен. независимо дали да ми близки или не. Уишеса много ме критикува, че се интересувам от хорското мнение, но все още не е успял да ме убеди, че не трябва да му обръщам внимание. на всичко изкам да обръщам внимание.
колкото хора, толкова начини на мислене
на мен ми се струва излишно да казвам на някой нещо лошо, без да ме е предизвикал, ей така само за да си начеша крастата и да го засегна
аз разбирам да ме питат и да имам вътрешна дилема за откровеността, но това е рядка ситуация
според мен никой не приема спокойно лошите оценки
просто някой по-бързо и смила и изхвърля, а друг ги дъвче с часове
vyara написа: Благодаря! Знаеш ли, понякога чуждото лицемерие ми пречи да разбера аз ли нещо не съм в ред, нещо извън мен ли не е... Няма значение дали ми пука на мен за форума. Винаги съм казвала, че пет пари не давам за "форума", а за хората. Но ако на човек му пука на първо място за себе си, не трябва да си криви душата, защото реалността му се криви. Твърде много изкривявания и обременения имаме и твърде малко живот, ако ме разбираш.
уф, много мразя като пишеш верни неща, а умирам от желание да им се противопоставя.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Защо упорито наричате лицемерие спазването на елементарни правила за общуване?vyara написа:Благодаря! Знаеш ли, понякога чуждото лицемерие ми пречи да разбера аз ли нещо не съм в ред, нещо извън мен ли не е... Няма значение дали ми пука на мен за форума. Винаги съм казвала, че пет пари не давам за "форума", а за хората. Но ако на човек му пука на първо място за себе си, не трябва да си криви душата, защото реалността му се криви. Твърде много изкривявания и обременения имаме и твърде малко живот, ако ме разбираш.latrevw написа:
не е кавга. евала на вяра, че казва директно какво мисли, въпреки че се чудя, би ли го направила, ако й пукаше за форума.
нищо не разбрах, честна дума.Gaspode написа:Въпросът ми беше чисто риторичен. Не насочен конкретно към теб. Иначе си права - не виждам какво мога да добавя или да махна от мнението ти :)... само дето аз познавам хора от тук. Но пък това едва ли е чак такава разлика.pocti_bezobidna написа: Ми кво, нищо.Не аз рева имаме ли какво да си кажем, нямаме ли.
Писала съм тук няколко години, задава се такъв въпорс към всички, мисля,
че след като съм го прочела, някак си е в рамките на добрия тон да отговоря.
Аз никого тук не познавам.
Това, че съм седяла 2-3 пъти с някого на маса и сме изяли по една салата нищо не значи.
* и повторенията мразя, ама редактирането иска време :)
Принципно погледнато - не отказвам контакт с никого, стига да имам време, с удоволствие бих се видяла с повечето от хората тук на кафе или бира. Ако някой чак толкова има нужда да си общува с мен - има начини за връзка.
Пак казвам - нищо лично към никого, да няма обидени.
Просто се изчерпа форума от моя гледна точка.
Ценното за мен е, че тук сме се събрали хора с най-различни професии, интереси и прочее. Това, че не се счуствам импотентен да коментирам някоя тема не значи, че тя не ми е интересна. Или че не ме е научила на нещо нова...
Това последното отново не е лично към таб. Размишлявам си просто
Разни хора с различни интереси и професии са се събрали на много места - нет широк, форуми колко щеш.
Интересни теми - още повече.
Ми разликата като познаваш хората е огромна - питай банковата сметка на Зукърбърг.
знаеш ли, тъжно ако мислиш, че с това Вяра си е начесала крастата. тъжно е и ако Ън мисли, че това е злоба.shshtt написа: на мен ми се струва излишно да казвам на някой нещо лошо, без да ме е предизвикал, ей така само за да си начеша крастата и да го засегна
в много измислен свят живеем, всяка си създава своя фантазия, а да си естествен и реален е по-ценно. каквато си ти например в стиховете си.
- windcolours
ами защото трябва да има баланс, това тук не са правила, а лигавене.Gaspode написа:
Защо упорито наричате лицемерие спазването на елементарни правила за общуване?
защото да си мил и вежлив към хора, които срещаш 2 пъти в живота си - да, но тук се познаваме, има ли смисъл от цялата тази захар. и после като стане скандала или някой като си покаже бельото и сме толкова изумени! ами да, защото сами лъжем себе си с тези елементарни правила
Благодаря! Знаеш ли, понякога чуждото лицемерие ми пречи да разбера аз ли нещо не съм в ред, нещо извън мен ли не е... Няма значение дали ми пука на мен за форума. Винаги съм казвала, че пет пари не давам за "форума", а за хората. Но ако на човек му пука на първо място за себе си, не трябва да си криви душата, защото реалността му се криви. Твърде много изкривявания и обременения имаме и твърде малко живот, ако ме разбираш.
абе верче с твойто пукане за себе си оживи форумната сутрин, благодарско
лицемерието
каквото и да ми кажат хората в очите ще е само тяхната истина, а не цялата истина
т.е. пак за жалост няма как да получа истинската картина за себе си или за конкретно нещо
абе верче с твойто пукане за себе си оживи форумната сутрин, благодарско
лицемерието
каквото и да ми кажат хората в очите ще е само тяхната истина, а не цялата истина
т.е. пак за жалост няма как да получа истинската картина за себе си или за конкретно нещо
Последно промяна от shshtt на 30.11.10, 11:58, променено общо 1 път.
ти пък, никой не търси по-високо ниво на общуване и едва ли някой го намира някъде. по-интересно ти е място, което те вълнува професионално или е свързано с хоби, страст.windcolours написа:Добре, бе, хора,
кажете за други форуми, където нивото на общуване е високо, дискусиите са по-интересни. Ми искам да чета и там. Що ги криете?
тук дразни фалша от край време, иначе мястото си е уникално, както казах и по-горе. нищо, че всеки от нещо е разочарован.
- windcolours
Бе кой ти говори за форуми, бе! Може да четеш книги или статии, или филми да гледаш. Това е най-малкото. Кво са форумите - говорилни. Някой да отиде нещо си да показва или нещо като му липсва, да запълни дупка, най-често от самота или скука. Ама аз съм пренаситена от говорилни, бе! Пренаситена съм от чужди монолози, от чужди животи, от чужди интереси, от чужди... какво ли не. Не мога да си чуя мислите, сърцето не мога да си чуя. Във форума говорилня нечия реплика дава ход на мислите ти, нечий линк дава посока на времето ти. Искам си времето, искам си мислите, искам се себе си, с моите ми желания и с храната, от която аз лично имам нужда.windcolours написа:Добре, бе, хора,
кажете за други форуми, където нивото на общуване е високо, дискусиите са по-интересни. Ми искам да чета и там. Що ги криете?
хехе, то по тая логика отиде и се не видя, стиганхме до въпроса кои сме ние и откъде сме дошлиshshtt написа: каквото и да ми кажат хората в очите ще е само тяхната истина, а не цялата истина
мен друго ме вълнува, тази идея за хората и за тяхната истина... хубу де, ама ако 10 души ти кажат едно и също нещо или 1000 души, няма ли пък да си помислиш, че нещо в твоята преценка може и да не е баш така?
знаеш ли, тъжно ако мислиш, че с това Вяра си е начесала крастата. тъжно е и ако Ън мисли, че това е злоба.
в много измислен свят живеем, всяка си създава своя фантазия, а да си естествен и реален е по-ценно.
не знам мотивите и резултата, мога само да предполагам, но цената не ми харесва
човек може да се обиди
в много измислен свят живеем, всяка си създава своя фантазия, а да си естествен и реален е по-ценно.
не знам мотивите и резултата, мога само да предполагам, но цената не ми харесва
човек може да се обиди
Аз нямам друг форум. Разменям по някоя реплика във Фейса - но това са хора, които познавам от реала. Получават се дискусии понякога, но сравнително рядко, не се отделя толкова време, колкото въ форумите, което - честно казано ми допада. :)windcolours написа:Добре, бе, хора,
ПП. Беше ми приятно да пием чай в онзи дъжд преди изложбата на Ън.
мен друго ме вълнува, тази идея за хората и за тяхната истина... хубу де, ама ако 10 души ти кажат едно и също нещо или 1000 души, няма ли пък да си помислиш, че нещо в твоята преценка може и да не е баш така?
ако 10 души ми кажат едно и също нещо ще го подмина
ако 1000 непознати и от различни групи са единодушни - ще го приема за истина, но това е вероятност 1 на 1 000 000:lol:
ако 10 души ми кажат едно и също нещо ще го подмина
ако 1000 непознати и от различни групи са единодушни - ще го приема за истина, но това е вероятност 1 на 1 000 000:lol:
Последно промяна от shshtt на 30.11.10, 12:05, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Говорим си просто, какво има за разбиране. Казвам моята глАдна точка :).pocti_bezobidna написа: нищо не разбрах, честна дума.
Разни хора с различни интереси и професии са се събрали на много места - нет широк, форуми колко щеш.
Интересни теми - още повече.
Ми разликата като познаваш хората е огромна - питай банковата сметка на Зукърбърг.
А за хората и темите - това е вярно не само за виртуалното пространство. Всеки непознат потенциално е по-интересен от всичките ти познати взеки накуп. Но това не е причина да изоставиш другарчетата си, нали? :)
Зукърбърг не го познавам. Явно за съжаление
- windcolours
Фалш има навсякъде-и в реала, и тукlatrevw написа:ти пък, никой не търси по-високо ниво на общуване и едва ли някой го намира някъде. по-интересно ти е място, което те вълнува професионално или е свързано с хоби, страст.windcolours написа:Добре, бе, хора,
тук дразни фалша от край време, иначе мястото си е уникално, както казах и по-горе. нищо, че всеки от нещо е разочарован.
На мен лично форумът ми помогна в много отношения. Не е идеален, но нищо идеално няма. Вероятно в този момент от живота си съм имала нужда от такова нещо. За други хора този момент е бил някъде в миналото, надживели са го и търсят нови посоки. Трети още не са доживели до него.
Всеки с проблемите си. А проблемите, които съсипват живота на някого, са твърде малко, слава богу. Добре ще е просто да се научим да сме над останалите неприятности
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Че то с домашните се познаваме най-вече. Но и там спазваме правила, нали? Иначе ще се изтрепем зарад пастата за зъби или капака на чинията. Всеки от нас лицемери 24*7.latrevw написа:ами защото трябва да има баланс, това тук не са правила, а лигавене.Gaspode написа:
защото да си мил и вежлив към хора, които срещаш 2 пъти в живота си - да, но тук се познаваме, има ли смисъл от цялата тази захар. и после като стане скандала или някой като си покаже бельото и сме толкова изумени! ами да, защото сами лъжем себе си с тези елементарни правила
въх, това аз ли съм го казалаНеф написа:
Лат,
кой не казва директно какво мисли?
Не го ли правим всички?
Лично аз съм си запазила една твоя реплика като мото:"Кефи ме Неф как соли!"
Острия камък реже, проправя си път, неподвластен на обработка,
на захаросаните завоалирани изрази.
Аз харесвам острите камъни, изострят и моето внимание.
Наздравиците са за повдигане на духа, от и за някого, най-вече за редовно списващите, които имат нужда от тях. Това е вид поздрав, присъствие, усещане, нужда...
знам какво е остър камък и точно за това казвам, че това не съм аз. Наздравиците тук са пълна тъпня. Извинявай, няма да обяснявам повече защо. Особено в твоите постове, извади си мненията и виж колко пъти си казала Наздраве с повод и без. Ибахти начина за повдигане на духа. Звучи идиотско!
и това, което си написала към мен, и това надолу към Вяра - кажи честно, наистина ли го мислиш? ако да - мисля, че живееш в измислен свят. може и да не съм права, разбира се. И все пак, не е нормално това. И ти си човек
- windcolours
това е твоята нужда. Тя е различна от моята. Аз имам нужда от чуждите мнения. Твърде дълго съм живяла, чувайки предимно това на модела на собственото си съществувне.vyara написа:Бе кой ти говори за форуми, бе! Може да четеш книги или статии, или филми да гледаш. Това е най-малкото. Кво са форумите - говорилни. Някой да отиде нещо си да показва или нещо като му липсва, да запълни дупка, най-често от самота или скука. Ама аз съм пренаситена от говорилни, бе! Пренаситена съм от чужди монолози, от чужди животи, от чужди интереси, от чужди... какво ли не. Не мога да си чуя мислите, сърцето не мога да си чуя. Във форума говорилня нечия реплика дава ход на мислите ти, нечий линк дава посока на времето ти. Искам си времето, искам си мислите, искам се себе си, с моите ми желания и с храната, от която аз лично имам нужда.windcolours написа:Добре, бе, хора,
Имах нужда да чуя и други. Затова запитах за форуми.
Къде е границата? И не е ли тя различна в зависимост от глАдната точка и от това на коя страна си?pocti_bezobidna написа:А ти сигурен ли си, че не бъркаш лицемерието с доброто възпитание?Gaspode написа:
В конкретната среда на общуване
не че има значение.
много често и аз се чувствам такаvyara написа:Бе кой ти говори за форуми, бе! Може да четеш книги или статии, или филми да гледаш. Това е най-малкото. Кво са форумите - говорилни. Някой да отиде нещо си да показва или нещо като му липсва, да запълни дупка, най-често от самота или скука. Ама аз съм пренаситена от говорилни, бе! Пренаситена съм от чужди монолози, от чужди животи, от чужди интереси, от чужди... какво ли не. Не мога да си чуя мислите, сърцето не мога да си чуя. Във форума говорилня нечия реплика дава ход на мислите ти, нечий линк дава посока на времето ти. Искам си времето, искам си мислите, искам се себе си, с моите ми желания и с храната, от която аз лично имам нужда.windcolours написа:Добре, бе, хора,
но като изляза и се чувствам самотна и вниманието ме не се задържа върху въпросните неща дълго
а и вътре в мен да гледам не ми е кой знае колко интересно
почини си бе верко известно време от нетя
ето нагледен пример сега за това, че форумът ми е помагал.shshtt написа: не знам мотивите и резултата, мога само да предполагам, но цената не ми харесва
човек може да се обиди
била съм обидена тук и съм го преживяла, без да запазя лошо чувство към даден човек. усещането е страхотно, защото се носят легенди за моята обидчивост
- windcolours
Ох, чай ли пихме? Аз имам спомен само за това, че малкият не седна на едно мястоpocti_bezobidna написа:Аз нямам друг форум. Разменям по някоя реплика във Фейса - но това са хора, които познавам от реала. Получават се дискусии понякога, но сравнително рядко, не се отделя толкова време, колкото въ форумите, което - честно казано ми допада. :)windcolours написа:Добре, бе, хора,
ПП. Беше ми приятно да пием чай в онзи дъжд преди изложбата на Ън.
А! Виждаш ли! Това е оня механизъм на залепване. Мислиш си, че имаш нужда от нещо си, ама всъщност имаш нужда от друго. Да!shshtt написа: много често и аз се чувствам така
но като изляза и се чувствам самотна и вниманието ме не се задържа върху въпросните неща дълго
а и вътре в мен да гледам не ми е кой знае колко интересно
виж сега, аз не казвам, че няма правила или че не трябва да има. напротив непрекъснато се следваме правила и така и трябва да бъде. но в един свободен и приятелски разговор, може ли пък чак толкоз.Gaspode написа: Че то с домашните се познаваме най-вече. Но и там спазваме правила, нали? Иначе ще се изтрепем зарад пастата за зъби или капака на чинията. Всеки от нас лицемери 24*7.
не знам ти за какви правила с домашните говориш. но и там всичко е различно. децата ги изключвам в случая, защото е съвсем различно. а с жена ли следваш правила, когато общуваш ли?
щото аз не. и бих го възприела за адски обидно към себе си и към другия човек.
а ти си ми приятел, защото мисля почти не ми се е налагало да спазвам правила и при общуването си с теб. трябва да можем да чуем всичко един от друг бе. така ще си имаме доверие един вид