Нямаше ли един отегчено прозяващ се емотикон тук някъде?Gaspode написа:Къде е границата? И не е ли тя различна в зависимост от глАдната точка и от това на коя страна си?pocti_bezobidna написа:А ти сигурен ли си, че не бъркаш лицемерието с доброто възпитание?Gaspode написа:
Защо упорито наричате лицемерие спазването на елементарни правила за общуване?
В конкретната среда на общуване
не че има значение.
Нямаме ли вече какво да си кажем?
latrevw написа:
виж сега, аз не казвам, че няма правила или че не трябва да има. напротив непрекъснато се следваме правила и така и трябва да бъде. но в един свободен и приятелски разговор, може ли пък чак толкоз.
не знам ти за какви правила с домашните говориш. но и там всичко е различно. децата ги изключвам в случая, защото е съвсем различно. а с жена ли следваш правила, когато общуваш ли?
щото аз не. и бих го възприела за адски обидно към себе си и към другия човек.
а ти си ми приятел, защото мисля почти не ми се е налагало да спазвам правила и при общуването си с теб. трябва да можем да чуем всичко един от друг бе. така ще си имаме доверие един вид
Жена си я познавам толку добре, че мога да я накарам да експлоадира за нула време. Хем тя не е кибритлия, знаеш :)
Тя също ме познава толкова добре, ку не и повече.
Но като се познаваме толку добре, някак подсъзнателно избягваме конфликтните теми и прочее. Това лицемерие ли е? Ако да, значи съм лицемерен и с нея.
Някъде нагоре май го писах - проблема на клуПчетата по принцип, според мен, е че след време хората се опознават без да си станат близки. То и не е възможно с всички хора да се сближиш де. И от там насетне или прекрачваш границата и се сближаваш с тези, които са ти приятни, извън клуПчето, или теглиш една майна на всичко и си намираш други неща за правене.
Не разбирам що нищим толку тая тема? Може би клупчето наистина е тръгнало да умира. Все по-малко теми, все по-малко хора. Ако е така, то това е естествен процес. И с анализи няма да го променим. Аз спирам по тази тема...
а така, кажи му. като вземе като магаре да се опъва и да отговаря с въпроси и да се прави на ударен, редовно ми иде аз да го ударя с нещоpocti_bezobidna написа:
Нямаше ли един отегчено прозяващ се емотикон тук някъде?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Виж, не се чуствай задължена да ми отговаряш. Някои още растем, борим се с деЦкото в себе си, търсим истините за живота, вселената и всичко останало. Друге вече сте открили всичко за откриване и се отегчавата от нашите лутания. Вземи си книга, игнорирай ме.pocti_bezobidna написа:
Нямаше ли един отегчено прозяващ се емотикон тук някъде?
Зочо отдавна умря бе другари, наистина ли сега го осъзнахте?
И никога вече няма да се върне това, което беше. И това, което обичахме.
Не, не е смешно......но не е и трагично.
Вече не.
Аз лично го преживях.
Да, болеше ме, страдах, но с времето ми мина.
Остана ми само една тънка, като дъх нишка, която ме тегли насам, колкото да ми поддържа носталгията за едно време.
Имам една молба към всички (стари зочовци - новите да ме прощават, но не ги чувствам зочовци) - моля ви не се вкопчвайте да реанимирате форума, защото така със сигурност ще го доубиете - вече и физически.
Този път го оставете да си върви по естествения път, не го насилвайте.
И в двата случая ще имаме труп, но ако има насилие той ще бъде обезобразен.
Нека си запазим един красив труп.
Всичко си следва естествения ход, приемете го и не ровете.

Вече не.
Аз лично го преживях.
Остана ми само една тънка, като дъх нишка, която ме тегли насам, колкото да ми поддържа носталгията за едно време.
Имам една молба към всички (стари зочовци - новите да ме прощават, но не ги чувствам зочовци) - моля ви не се вкопчвайте да реанимирате форума, защото така със сигурност ще го доубиете - вече и физически.

да пукна ако виждам разликите преди и сега
все една и съща си е атмосферата и разговорите че и повечето участници
честно казано не разбирам защо така си се ухилила като смяташ че е умрял
40-50 на дира умрял ли е?
тц
откакто го помня си е все такъв
все една и съща си е атмосферата и разговорите че и повечето участници
честно казано не разбирам защо така си се ухилила като смяташ че е умрял
40-50 на дира умрял ли е?
тц
откакто го помня си е все такъв
Последно промяна от shshtt на 30.11.10, 13:20, променено общо 1 път.
обезобразени трупове -esti написа:Зочо отдавна умря бе другари, наистина ли сега го осъзнахте?
И никога вече няма да се върне това, което беше. И това, което обичахме.![]()
ние в случая не ревем по едновремешния зочо. говорим си за сегашните отношения, не че има много смисъл, ама за това иде реч.
ти нищо не си преживяла, защото си обичала една приказка и непрекъснато говориш за преди. ето ти изненада - има и сега. не те кефи, ок.
аз си го харесвам и такъв.
естественият път нали знаеш какъв е - едно умира, друго се ражда. преди ревяхте, че нямало нови хора, сега като има, те пък не били зочовци. голямо шоу сме.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Като с браковете се получава - ама ти що не ме гледаш влюбено вече и не ме държиш за ръката и нямаш същата гъста коса като преди? Ми щото така, бъди фелософ и се променяй, не се вкопчвай в някакво статукво към определен момент. Всичко тече, нали Мнемо?esti написа:Зочо отдавна умря бе другари, наистина ли сега го осъзнахте?
Вече не.
Аз лично го преживях.
Да, да! Възрастни нарциси обсъждат себетата си. Щото вече са много възрастни и защото са необратими нарциси. Я да беше специализиран форум! Аман от слободия на мненията се каза!latrevw написа:голямо шоу сме.
Я да ви рекна колко умно откритие направих - защо ползата от форумите е вредна, м? Знаете ли? Де ше знаете! Ами защото когато човек много говори за нещо, получава удовлетворение (а както казахме форумите са невъобразими говорилни) и после това удовлетворение пречи на търсенето и действията. Получава се кухо удовлетворение, ама мозъкът не може да различи кухо от некухо, такъв си е той, мозък, какво да го правиш!
И аз спирам, защото след такова велико откритие трябва да помълча. Удовлетворено!
Точно.vyara написа: Като с браковете се получава - ама ти що не ме гледаш влюбено вече и не ме държиш за ръката и нямаш същата гъста коса като преди?
И това тук, ако не беше брак здраве му кажи....
Имаше си от всичко - и любов, и омраза, и радост, и тъга, и секс, и предателства, и приятелства...всичко!:rotfl24:
Дано поне от този брак да сме създали добри дечица. Времето ще покаже.
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
Ама как! Разбира се, че ще се изкажеш! Че нали това е целта! Да остане усъра удовлетворен от акта на изказването си! Боже! Само да си пропуснала!Мнемозина написа:По тая тема съм на Много Особено Мнение.
И няма да го кажа, освен ако не ми опрете пистолет в челото.
Или... добре де, поне да изпия още едно кафе, пък после ще видим.
Говориш с лична неприязън, затова не виждам смисъл да ти отговорям, макар да имам какво да кажа.latrevw написа:обезобразени трупове -esti написа:Зочо отдавна умря бе другари, наистина ли сега го осъзнахте?
И никога вече няма да се върне това, което беше. И това, което обичахме.![]()
ние в случая не ревем по едновремешния зочо. говорим си за сегашните отношения, не че има много смисъл, ама за това иде реч.
ти нищо не си преживяла, защото си обичала една приказка и непрекъснато говориш за преди. ето ти изненада - има и сега. не те кефи, ок.
аз си го харесвам и такъв.
естественият път нали знаеш какъв е - едно умира, друго се ражда. преди ревяхте, че нямало нови хора, сега като има, те пък не били зочовци. голямо шоу сме.
Не, че изобщо има смисъл да се впускаме в това приключение де...
Живи и здрави, майната му на другото.
личната неприязън е в твоята глава. към никого не изпитвам омраза.esti написа: Говориш с лична неприязън, затова не виждам смисъл да ти отговорям, макар да имам какво да кажа.
ако имаш какво да кажеш, ще се радвам да го чуя, иначе тези реплики, че нямало смисъл си ги знаем
въй че се зачетох, ми това е форум по общочовешки ценности, не е форум по интереси, нормално е да има дрязги, не ни свързава нищо освен ценностите горепосочени, музиката може би и личните срещи кой с кого се е срещнал..., нормално е да умира постоянно форума, после пак да се възражда, понеже има тук има четери вида юзъри -
1.не можем без форума,
2.можем наполовина без форума,
3.мислим си, че можем без форума, ама не можем щото пишеме /трай ли душа юнашка/,
4. можем без форума и не пишеме, ко ни е-е:lol:
във форумите по интереси няма такава дъга от чувства, /колорит/ с всичките плюсове и минуси на това нямане,на пръв поглед само там би трябвало логично да се създават приятелства
но и в общочовешките става, поне такъв е моя опит
какво толкова и защо трябва да се обиждаме:-)
п.п. мойте пет стотинки:-)
някой да не каже, че се скатавам от убийствените теми:-)
1.не можем без форума,
3.мислим си, че можем без форума, ама не можем щото пишеме /трай ли душа юнашка/,
във форумите по интереси няма такава дъга от чувства, /колорит/ с всичките плюсове и минуси на това нямане,на пръв поглед само там би трябвало логично да се създават приятелства
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Green Light
- Green Light
Е, че ти си се скатаваш от убийствените теми.Kent написа:въй че се зачетох, ми това е форум по общочовешки ценности, не е форум по интереси, нормално е да има дрязги, не ни свързава нищо освен ценностите горепосочени, музиката може би и личните срещи кой с кого се е срещнал..., нормално е да умира постоянно форума, после пак да се възражда, понеже има тук има четери вида юзъри -
1.не можем без форума,
Бе нещо ме домързя.vyara написа:Ама как! Разбира се, че ще се изкажеш! Че нали това е целта! Да остане усъра удовлетворен от акта на изказването си! Боже! Само да си пропуснала!Мнемозина написа:По тая тема съм на Много Особено Мнение.
И няма да го кажа, освен ако не ми опрете пистолет в челото.
Или... добре де, поне да изпия още едно кафе, пък после ще видим.
Изобщо тия периодични ламентации вече не са ми интересни. И клубът че е умрял го слушам от години, пък не млъквате бе, аман!
Има си периоди - и толкова. На умора (у всеки), на непоносимости, на проблеми (пак у всеки), на заетост, на какво ли не.
И като вземем да го мъдрим как трябва да бъде, че да е най-добре, все доникъде не стигаме и си караме както дойде.
Което си е най-добре всъщност.
Истината е, че сме по странен начин свързани тук и не можем да се отървем едни от други. Това е, Вяра, положението.
И да си мълчим, и да си говорим - все е това. Омагьосана работа...
Panta rhei...
- Piqndurnik
И кой ти е опрял пистолет в слепоочието и те насилва да четеш и пишеш из тези говорилни-форумите?vyara написа: Бе кой ти говори за форуми, бе! Може да четеш книги или статии, или филми да гледаш. Това е най-малкото. Кво са форумите - говорилни. Някой да отиде нещо си да показва или нещо като му липсва, да запълни дупка, най-често от самота или скука. Ама аз съм пренаситена от говорилни, бе! Пренаситена съм от чужди монолози, от чужди животи, от чужди интереси, от чужди... какво ли не. Не мога да си чуя мислите, сърцето не мога да си чуя. Във форума говорилня нечия реплика дава ход на мислите ти, нечий линк дава посока на времето ти. Искам си времето, искам си мислите, искам се себе си, с моите ми желания и с храната, от която аз лично имам нужда.
Или искаш да чуеш ехото на мислите си как отеква тук?
Ти имаш нужда от форумите, защо го отричаш.
"Спаси си деня!" - Green Light
Омраза и неприязън не е едно и също, но няма значение.latrevw написа:личната неприязън е в твоята глава. към никого не изпитвам омраза.esti написа: Говориш с лична неприязън, затова не виждам смисъл да ти отговорям, макар да имам какво да кажа.
ако имаш какво да кажеш, ще се радвам да го чуя, иначе тези реплики, че нямало смисъл си ги знаем
Това място може да продължи физическото си съществуване още 100 години, но атмосферата вече е друга.
И не го казвам само, като някакво мое лично усещане.
Както и да е...
Първоначалната ми идея беше, ако е възможно този път да не се стига до впиване на нокти в зочо до кръв.
Това са естествени процеси и е смешно да се държим като климактерички, които страстно убеждават околните и себе си, че горещите им вълни се дължат на сбърканото време и на стрес.
Не знам за вас, но аз съм на сметка тук.
Спечелих много - загубих много. Но равносметката е печеливша, защото печалбата ми е сигурна и необратима, а загубите ми не са с летален изход, така че всичко е ОК.
Моята сметка излиза.
това казвам и аз, на всички сметките ни излизатesti написа: Моята сметка излиза.
факт е, че почти всички се връщат, поглеждат, кога по-често, кога по-рядко, повече се мълчи - да, нормално.
само един човек успя да се отскубне истински според мен - Дарк, сигурна съм, че не отваря и не поглежда.
всички останали сме свързани "в добро и в лошо"
Добре де, не мястото може би ние сме умрели.latrevw написа:това казвам и аз, на всички сметките ни излизатesti написа: Моята сметка излиза.затова ми е тъпо като почнете да обяснявате, че мястото е умряло, че няма какво да правите тук и т.н.
факт е, че почти всички се връщат, поглеждат, кога по-често, кога по-рядко, повече се мълчи - да, нормално.
само един човек успя да се отскубне истински според мен - Дарк, сигурна съм, че не отваря и не поглежда.
всички останали сме свързани "в добро и в лошо"
Атмосферата Лат, атмосферата е друга - посещаемостта и активността нямат нищо общо.
Тук вече си е просто....форум. Като всеки друг.
И в това няма нищо лошо...
Да сме живи и здрави викам аз, пък зочо, дали умрял или не изобщо не е важно.
Важното е, че го имало.
И това е неоспорим факт.
Точка.
аз съм чат път тука заради GreenLight. Много го харесвам, ама много!...не винаги ама в повечето случаи, да...не го харесвам като говори за политика и за Степния вълк и когато...ахаааа..заприличва на реалния човек, не че го познавам де
...
щом той е тука, значи форума е добър, ако няма какво да каже..еми чакам го да се накани...ако се премести в друг форум тогава и аз
...после на второ място има много готини виртуални хора...най-отпред на второто място ми е почти безобидна...много рядко ми се случва хем да харесам някоя мацка, хем да съм съгласна с нея по много въпроси и ей така като чета тя какви ги пише..и ме вдъхновява и задоволявава (почти безобидна, дано наистина си жена, че вече се уморих да вярвам, че ще срещна жената на живота си
)
...
и т.н. и т.н.
аз понякога имам много неща да кажа, на вас, или може би на някой друг...доста често нямам и време
Осъзнавам, че понякога е много по-добре да пиша гневни и възмутени емейл-и до btv или медиите, отколкото да го правя това тука...
kisses everyone
...
щом той е тука, значи форума е добър, ако няма какво да каже..еми чакам го да се накани...ако се премести в друг форум тогава и аз
...после на второ място има много готини виртуални хора...най-отпред на второто място ми е почти безобидна...много рядко ми се случва хем да харесам някоя мацка, хем да съм съгласна с нея по много въпроси и ей така като чета тя какви ги пише..и ме вдъхновява и задоволявава (почти безобидна, дано наистина си жена, че вече се уморих да вярвам, че ще срещна жената на живота си
...
и т.н. и т.н.
аз понякога имам много неща да кажа, на вас, или може би на някой друг...доста често нямам и време
Осъзнавам, че понякога е много по-добре да пиша гневни и възмутени емейл-и до btv или медиите, отколкото да го правя това тука...
kisses everyone
Блажени са бедните духом
- Piqndurnik
Така е, субективно е.Piqndurnik написа:Тук вече не си права. Най-малкото, защото не е удобно да се пише прав.esti написа:...
Тук вече си е просто....форум. Като всеки друг.
...
Всичко си е субективно. Фактът, че аз влизам тук прави форума различен за мен.
И аз не отричам факта, че все още има хора, които не усещат нещо да се е променило тук.
Но и никой не може да отрече и обратния факт.
За съжаление тази тема показва, че не съм само аз.
Което ПАК:lol: да кажа - не е трагедия.
Е, ся ми прикипя вече!Sweety написа:аз съм чат път тука заради GreenLight. Много го харесвам, ама много!...не винаги ама в повечето случаи, да...не го харесвам като говори за политика и за Степния вълк и когато...ахаааа..заприличва на реалния човек, не че го познавам де
...
...после на второ място има много готини виртуални хора...най-отпред на второто място ми е почти безобидна...много рядко ми се случва хем да харесам някоя мацка, хем да съм съгласна с нея по много въпроси и ей така като чета тя какви ги пише..и ме вдъхновява и задоволявава (почти безобидна, дано наистина си жена, че вече се уморих да вярвам, че ще срещна жената на живота си)
...
и т.н. и т.н.
![]()
![]()
![]()
kisses everyone
"GreenLight" , "почти безобидна".....а "Ън" никъде не прочетох!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!