Щрихи...
- сър Айвънхоу
Re: Щрихи...
еееех, пусти коне, бре!
вижда се как вдъхновението ти е карало ръката да бърза, за да не избяга (вдъхновението, де)...
прекрасна, както винаги, но... може това да се окаже една добра скица за още по-красива картина...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
ауу, какво зимно препускане, колко много сняг.Ън написа:Радвам се. Мисля, че точно в щрихи трябва да бъде. Ако ще е завършена картина, няма да е толкова добре. Няма да се вижда енергията и устрема при рисуването...БоЕВ написа:Страхотно - това ме накефи маскимално!
С това отговарям и на Айвъна, де...
Усетих снежната вихрушка.
На конете си майстор, всеки ден ти го казвам.
"Спаси си деня!" - Green Light
Странно, че друго животно не ми се рисува...Неф написа:ауу, какво зимно препускане, колко много сняг.Ън написа:Радвам се. Мисля, че точно в щрихи трябва да бъде. Ако ще е завършена картина, няма да е толкова добре. Няма да се вижда енергията и устрема при рисуването...БоЕВ написа:Страхотно - това ме накефи маскимално!
Усетих снежната вихрушка.
На конете си майстор, всеки ден ти го казвам.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Харесва ми точно такава - в щрихи. Ако я "довършиш" вече няма да е същата картина , а нещо друго. "Щрихите" дават широко поле за полет на фантазията, мислите, чувствата. Ефектна е.Ън написа:Радвам се. Мисля, че точно в щрихи трябва да бъде. Ако ще е завършена картина, няма да е толкова добре. Няма да се вижда енергията и устрема при рисуването...БоЕВ написа:Страхотно - това ме накефи маскимално!
Бях видял реклама на тая програма и понеже ми се стори интересно го пуснах. После исках да си изтегля програмата, но се оказа, че струва 150лв.Мнемозина написа:Ама ти ли го беше правил - или го беше изнамерил отнякъде?Ън написа: Да бе, тва го знам- аз го бях пускал. Снимката е обработена с програма, която струва 150 лв. И кво?
Всъщност и безплатна да е- не ми трябва. Това си остава снимка, макар да прилича на картина
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
-
Megi_Koleva
- Stranniche
- Обратна връзка:
На кого дъха, а?Ън написа:Искам да нарисувам нещо, от което дъхът да спре.
Ама не мога...
Не съм дорасъл...
ейй,
искаш да ни умориш ти днес
Растем, но не стареем,
има време,
да не бързаме толкова!:bigsmile:
п.п. Аз лично имам 3 картини, от които не ми спря дъха, но ми се разтуптя сърцето, заискриха очите и пораснаха крилете.
И всеки път като си ги погледна, ми се сгрява душата и усмихва лицето.
Това е важното! Знаеш ли колко художници биха ти завидели, а?
И ти благодаря от сърце, Ън!:bigsmile:
Картините ти правят приятелите ти щастливи, няма нищо по-ценно от това, нищо!!
"Спаси си деня!" - Green Light
- сър Айвънхоу
бързането е работа на дявола...Ън написа:Искам да нарисувам нещо, от което дъхът да спре.
Ама не мога...
Не съм дорасъл...
сигурен съм, че след няколко години ще постигнеш всичко в живопистта и графиката, както си постигнал всичко в зъболекарското поприще...
просто ти си обречен на перфекционизъм в това, което харесваш...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Тюх, язък! Трябваше ти да си го правил - и да ти кажа сега "виждаш ли колко си се променил оттогава"?Ън написа:Бях видял реклама на тая програма и понеже ми се стори интересно го пуснах. После исках да си изтегля програмата, но се оказа, че струва 150лв.Мнемозина написа:Ама ти ли го беше правил - или го беше изнамерил отнякъде?Ън написа: Да бе, тва го знам- аз го бях пускал. Снимката е обработена с програма, която струва 150 лв. И кво?
Всъщност и безплатна да е- не ми трябва. Това си остава снимка, макар да прилича на картина
Мина ли ти вчерашното?
Това, дето го искаш, няма и да разбереш как ще стане, когато не го очакваш.
Panta rhei...