Следобедно е при мен времето, бе. Мрачно такова. Но няма нищо общо да ти кажа.shshtt написа:плюнах си в пазвата бе верче! бива ли така по обедно време с тези истини:lol:
Нямаме ли вече какво да си кажем?
vyara написа:Смърт. Смърт, бе, на нея се осланяй. Друго може и да не ти се случи, ама това гаранция! Мъхъм.Green Light написа: Какво ли ни чака всички нас?
ама след смъртта, пак наново нали знаеш
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
Не става. Не мога да се осланям на нея(или на него) Всеки проект има три страни преди да свърши. В книгите по въпроса го изобразяват като триъгълник.vyara написа:Смърт. Смърт, бе, на нея се осланяй. Друго може и да не ти се случи, ама това гаранция! Мъхъм.Green Light написа: Какво ли ни чака всички нас?
Едната страна е средства, специалисти и труд, да го наречем- ресурси. Втората страна е колко работа да бъде свършена и колко искаме да постигнем, и това е обхвата. А третата е времето което имаме да опитваме, да градим, да измисляме нови неща, да творим проекта си един вид.
Да се осланям на смърт, означава да направя времето нула. Това прави моя Проект безсмислен.
Последно промяна от Green Light на 01.12.10, 15:09, променено общо 1 път.
Като дойде Смърт, разправяй му ги на него, аз съм безразлична и абстрахирана от твоите проекти и времеви стрели. Ако фане дикиш, пиши ми на лични.Green Light написа:Не става. Не мога да се осланям на нея(или на него) Всеки проект има три страни преди да свърши. Едната е пари и труд, да го наречем- ресурси, втората е колко работа да бъде свършена и колко искаме да постигнем и това е обхвата, а третата е времето което имаме да опитваме, да градим, да измисляме нови неща, да творим проекта си един вид.vyara написа:Смърт. Смърт, бе, на нея се осланяй. Друго може и да не ти се случи, ама това гаранция! Мъхъм.Green Light написа: Какво ли ни чака всички нас?
Да се осланям на смърт, означава да направя времето нула. Това прави моя Проект безсмислен.
- snowprincess
- snowprincess
- сър Айвънхоу
snowprincess написа:сър Айвънхоу написа:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
- snowprincess
- сър Айвънхоу
кой плаче бре... аз си се забавлявам просто...snowprincess написа: не плачи
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
- сър Айвънхоу
иа-иа-иа!snowprincess написа: знам, бе
голямо си магаре
много ви обичам всички
добре, бе! и аз та обичам!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
Така де, говорим си. Ама и равносметка не е. Тя се прави накрая. По-скоро е "оценка на състояние и изработване на стратегии".esti написа: Не мисля, че равносметките са непременно реване.
Просто си говорим...
Не зная. Някак по-жизнерадостна беше.esti написа: Не знам, защо ти изглеждам така, добре съм. :)
Наздраве 
Стискам ти палци...Green Light написа:Наистина, честна дума, съвсем без всякакъв релегиозен плам от цяло сърце вярвам, че това е Божа работа.shshtt написа:...
Но в твоя случай имаш вече нещо създадено и от теб се иска само някакси да устискаш и да не го разпилееш.
Не може все да е така
Не трябва да се стои със скръстени ръце, защото просто е глупаво. Но да разчитам че с мои сили ще успея да устоя и да запазя нещо, също е глупаво. Двойно повече. Самонадеяно, сляпо и глупаво.
Какво ли ни чака всички нас?
Нещо трябва да се прави, да. Обаче във всички случаи е по-добре да не се притеснява човек излишно.
Ей тъй, без притеснение да прави каквото трябва.
Не че го мога, но пък какво пречи да ти го пожелая?
Panta rhei...
Що аз?!snowprincess написа:ести, я напиши/копирай отнякъде правата ни, за да ги знаемesti написа:Колкото до другото - всички имаме права Сноу, не само дразнителите.
може пък да е писано правило някой като приказва или пише много, да му искаме извинение, че ни е създал дискомфорт
Ти първа каза, че Верчето не била права.
Копирай първо твоите права.
Сигурна съм, че разбираш за какво говорим.
А и нали някъде по-горе каза, че виждаш и там, където друг не може.
Не, че си говорим нещо толкова важно де, но от дума на дума....знаеш как е.
Няма значение - аз днес имах доста приятен ден. Хваля се.
И на теб ти пожелавам хубава вечер.
- Green Light
Правило номер едно. Най- добрия град за живеене в България е София!esti написа:Що аз?!snowprincess написа:ести, я напиши/копирай отнякъде правата ни, за да ги знаемesti написа:Колкото до другото - всички имаме права Сноу, не само дразнителите.
може пък да е писано правило някой като приказва или пише много, да му искаме извинение, че ни е създал дискомфорт
Копирай първо твоите права.:blum:
Глейте си работата!
- Глас в пустиня
+1snowprincess написа:...
да си допиша
какъв коректив може да бъде един човек на друг
вяра познава ли неф, какво знае за нея, знае ли какъв и е потенциала, какъв и е живота, какво е постигнала
искрена е до толкова, че казва какви са и чувствата - тя се дразни
постави етикет, подцени и нарани, а това винаги е грешка
и неф трябва да се съобразява с нея ли (да не е такава каквато е), защо да го прави ако поведението и печели повече отколкото губи
ми вяра може да се дразни, щото е като нея и да мрази това качество в себе си, може да ревнува, може да се страхува да не изглежда самата тя в очите на другите посредствена..., много неща могат да предизвикват раздразнението и
на хората трябва да им се дават крила - ти можеш, ти знаеш, ти ще успееш..., а не да им се смачква самочувствието за личен кеф или за да се покажеш над другия колко си значим ти
- Глас в пустиня
Да зема а те напраа говорител ли?!:lol:snowprincess написа:ако някой проявява силна непоносимост към теб (най-отговорно ти го казвам) гледай да стоиш по-далеко от него и го остави сам да се справи с чувствата си, негов е проблемаМнемозина написа:Ох.snowprincess написа: това ли имаш предвид
не е истина колко е трудно човек да се види отстрани
хубаво е да можеш да усещаш, но е трудно е да знаеш на всички, които те заобикалят мнението и емоциите, които изпитват в твое присъствие
хората те виждат по различен начин, в зависимост от чувствата им към теб - един те вижда слабохарактерен, глупав, лицемер, посредствен, лигав, сантиментален, наивен, злобен
друг те вижда интелигентен, амбициозен, енергичен, забавен
кой ще избереш за външен коректив
защо някой трябва да си променя самочувствието или мнението за себе си, само щото някой друг е казал ли
ама кой е този другия дето ще ми каже каква съм аз - храни ли ме, облича ли ме, загрижен ли е за мен, завися ли от него, какво повече е постигнал от мен
Пледираш в момента за нещо, което ти самата не правиш.
Да, всеки те вижда различно, но когато някой проявява силна непоносимост - говоря съвсем теоретично и по принцип вече, зарежи конкретния случай - не е зле поне да се замислиш защо се получава така.
И точно на теб ли трябва да обяснявам, че - добре, има един процент от случаите на непоносимост, в които нищо не можеш да направиш, обаче в останалата част все пак можеш да направиш нещо и да се научиш на нещо.
И говоря за корекции в поведението, а не в характера - последното е невъзможно, това е ясно.
и на главата си да застанеш пак няма да станеш добра за него
поведение се променя само ако усещаш, че ти пречи
постъпваш по различен начин, за да получиш различен резултат, за да си по-добре ти, не другите
+1
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Убеден съм че има хора дето не те харесват и по един или друг начин си ограничават изявите в клуба. Но досега никой не си е потърсил правата.esti написа:Що аз?!snowprincess написа:ести, я напиши/копирай отнякъде правата ни, за да ги знаемesti написа:Колкото до другото - всички имаме права Сноу, не само дразнителите.
Копирай първо твоите права.:blum:
Пък и преди две години точно ти и Верчето твърдяхте нещо съвсем друго. Радвам се че сте еволюирали в представите си за клубен живот.
И защо си убеден, толкова ли очевидно непоносима съм?:lol:БоЕВ написа:
Убеден съм че има хора дето не те харесват и по един или друг начин си ограничават изявите в клуба. Но досега никой не си е потърсил правата.
Пък и преди две години точно ти и Верчето твърдяхте нещо съвсем друго. Радвам се че сте еволюирали в представите си за клубен живот.
Както и да е, аз също знам, че има хора които не ме понасят, но когато ми го казват не се шокирам все едно е невъзможно някой да не ме харесва и съответно не се впускам да отмъщавам по детски с разни тъпи анализи за личностните му дефицити.
Освен това Боев, това което твърдя убедено и категорично е, че всеки трябва да си знае мярката и ако я прекрачи и стане неприятен да не се учудва, ако му подскажат да се усети малко.
Ако иска. Никой няма да го насилва, но и не виждам нищо лошо понякога да се казват нещата директно и без излишна ПК.
А що се отнася до онова преди две години, май си забравил, че панаирите станаха точно заради изгубената мярка в онези, които си разнообразяваха живота с клюки за сексуалния живот на Сет, който на всичкото отгоре отдавна се беше махнал от зочо.
Айде да не започваме.
В крайна сметка аз се махнах и оставих възможност на всеки, който съм подразнила да си почине от мен доволно дълго.
Никъде не е казано, че ако много започна пак да ви дразня няма пак да си хвана шапката - знам пътя.
Така че, акоискаш да ме хванеш натясно опитай с нещо друго.
Или просто ми кажи, че ти дишам въздуха тук.
Поне винаги си имал топки, едва ли ще те затрудни.
много хубаво казаноesti написа::
Както и да е, аз също знам, че има хора които не ме понасят, но когато ми го казват не се шокирам все едно е невъзможно някой да не ме харесва и съответно не се впускам да отмъщавам по детски с разни тъпи анализи за личностните му дефицити.![]()
аз се шокирам де, като видя някой да не ме харесва, но поне се опитвам до няколко минути да се успокоя и да го приема като голям човек
просто исках да кажа, че последните ти няколко мнения много ми харесаха
не че вълнува толкова, ама аз да си кажа
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
Какво да ти кажа?!:lol:esti написа:И защо си убеден, толкова ли очевидно непоносима съм?:lol:БоЕВ написа:
Убеден съм че има хора дето не те харесват и по един или друг начин си ограничават изявите в клуба. Но досега никой не си е потърсил правата.
Както и да е, аз също знам, че има хора които не ме понасят, но когато ми го казват не се шокирам все едно е невъзможно някой да не ме харесва и съответно не се впускам да отмъщавам по детски с разни тъпи анализи за личностните му дефицити.
Освен това Боев, това което твърдя убедено и категорично е, че всеки трябва да си знае мярката и ако я прекрачи и стане неприятен да не се учудва, ако му подскажат да се усети малко.
Ако иска. Никой няма да го насилва, но и не виждам нищо лошо понякога да се казват нещата директно и без излишна ПК.
А що се отнася до онова преди две години, май си забравил, че панаирите станаха точно заради изгубената мярка в онези, които си разнообразяваха живота с клюки за сексуалния живот на Сет, който на всичкото отгоре отдавна се беше махнал от зочо.
Айде да не започваме.
В крайна сметка аз се махнах и оставих възможност на всеки, който съм подразнила да си почине от мен доволно дълго.
Никъде не е казано, че ако много започна пак да ви дразня няма пак да си хвана шапката - знам пътя.
Така че, акоискаш да ме хванеш натясно опитай с нещо друго.
Или просто ми кажи, че ти дишам въздуха тук.
Поне винаги си имал топки, едва ли ще те затрудни.
Можеш да издразниш някого по хиляди начини без дори и да разбереш, та затова кОлтурният чиляк изпървом понамеквя, сетне понатвърдва и накрая директно влиза с дайчовото.
Останалото е, каквото повикало - такова се обадило.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Re: Нямаме ли вече какво да си кажем?
„БоЕВ написа:
снощи влязох в книжарничката на ъгъла да купувам нЕкво помагало
имаше свещички за рожден ден във вид на цифри - два реда по пет, от 1 до 0
и отдолу на следващия ред някаква друга... такава извита
чак сега ми светнА, че е било питанка:winkw:
п.п. абе, човеци! скоро ставам на 40. Мога ли... таквозто... още една година да съм ЧЛЕН?! или тряя си ходя у пенсионерския клуб, м?!
Последно промяна от majemela4ka на 01.12.10, 20:11, променено общо 1 път.
Туй са сигур някой правила на колтурния благовъзпитан жентълмен клюбар.БоЕВ написа: Какво да ти кажа?!:lol:
Можеш да издразниш някого по хиляди начини без дори и да разбереш, та затова кОлтурният чиляк изпървом понамеквя, сетне понатвърдва и накрая директно влиза с дайчовото.
Останалото е, каквото повикало - такова се обадило.
Аз предпочитам да си кажа какво мисля. Пет пари не давам, че на теб не ти било харесало. КАт се четкате там по еготата, много ясно, че няма да ти хареса, ама това не е мой проблем. Нито клишираните книжни анализи на Сноу са мой проблем, нито опитите на Мнемо за поведенчески корекции. Те си дуднат там тяхната плоча, това им е номера в живота. А пък ти...
Тука по други признаци гонят. Стой сега и гледай само.majemela4ka написа:
п.п. абе, човеци! скоро ставам на 40. Мога ли... таквозто... още една година да съм ЧЛЕН?! или тряя си ходя у пенсионерския клуб, м?!
Panta rhei...
Всяка крайност компрометира преди всичко сама себе си. С което стигаме пак до чувството за мярка.vyara написа: Туй са сигур някой правила на колтурния благовъзпитан жентълмен клюбар.
Аз предпочитам да си кажа какво мисля. Пет пари не давам, че на теб не ти било харесало.
Но щом ти харесва...
Panta rhei...
Абсолютно съм съгласна. Въпросът е на кое ти лично викаш крайност. Съмнявам се да си наясно с крайностите. Или може би пък си и затова се плашиш.Мнемозина написа:Всяка крайност компрометира преди всичко сама себе си. С което стигаме пак до чувството за мярка.vyara написа: Туй са сигур някой правила на колтурния благовъзпитан жентълмен клюбар.
Аз предпочитам да си кажа какво мисля. Пет пари не давам, че на теб не ти било харесало.
Но щом ти харесва...
Ами, да-дразнеща си. Едни свалени гащи ги развяваш пет години. И друго нищо не излиза от теб. Само кокетство и примигващи клепки.esti написа:
И защо си убеден, толкова ли очевидно непоносима съм?:lol:
Вяра, на теб космоса ти е крив. Нали знаете, на крива ракета- космоса и пречи. Тука много криви ракети се събрахте. Вървете си при дъртаняна, дъртанянки. Сега чакам и другите "експерти"- чавдарчето и амаранта да се изкажат "компетентно"..
Е, аре нема нужда! Както се видя, тук е по- добре без вас!!!
Неф им пречела, хахаха...
Чао пиленца...
Достатъчно откровен ли бях?
Оооообичам я тая тема!!!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Кофти - всяка година ще трябва да депозираш молба-заявление с желанието си да продължиш да членуваш в клуба и до няколко дена ще получаваш отговор дали си одобрена или не:lol:majemela4ka написа:
- Глас в пустиня
Чао, пиленце!Ън написа:Ами, да-дразнеща си. Едни свалени гащи ги развяваш пет години. И друго нищо не излиза от теб. Само кокетство и примигващи клепки.esti написа:
Вяра, на теб космоса ти е крив. Нали знаете, на крива ракета- космоса и пречи. Тука много криви ракети се събрахте. Вървете си при дъртаняна, дъртанянки. Сега чакам и другите "експерти"- чавдарчето и амаранта да се изкажат "компетентно"..
Чао пиленца...
Оооообичам я тая тема!!!
Недостатъчно откривен, ама колкото толкоз, кво ся!
Чао!vyara написа:Чао, пиленце!Ън написа:Ами, да-дразнеща си. Едни свалени гащи ги развяваш пет години. И друго нищо не излиза от теб. Само кокетство и примигващи клепки.esti написа:
Чао пиленца...
Оооообичам я тая тема!!!
Недостатъчно откривен, ама колкото толкоз, кво ся!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
азЪн написа: Ей така обичам аз, камарад!
Друг някой иска ли откровения?
Моля, да заповяда!
виж сега ти може да се дразниш от Вяра, аз пък се дразня от Неф, тя се дразни от мен и т.н. нали се разбрахме преди време, че е нормално това.
не можеш да гониш Вяра, тя не гони Неф, нали така?
мълча, мълча, па прекипя