vyara написа:БоЕВ написа:
Какво да ти кажа?!:lol:
Можеш да издразниш някого по хиляди начини без дори и да разбереш, та затова кОлтурният чиляк изпървом понамеквя, сетне понатвърдва и накрая директно влиза с дайчовото.
Останалото е, каквото повикало - такова се обадило.
Туй са сигур някой правила на колтурния благовъзпитан жентълмен клюбар.
Аз предпочитам да си кажа какво мисля. Пет пари не давам, че на теб не ти било харесало. КАт се четкате там по еготата, много ясно, че няма да ти хареса, ама това не е мой проблем. Нито клишираните книжни анализи на Сноу са мой проблем, нито опитите на Мнемо за поведенчески корекции. Те си дуднат там тяхната плоча, това им е номера в живота. А пък ти...

Брях!

:lol:
между другото Вяра аз имам подобен проблем...хората все си мислят, че им се карам като им говоря нещо по така...ако пък е някаква такава истина дето не ги поставя в най-добрата им светлина ама хич не им става хубаво...
всичко било в интонацията, и думите, и изговора и т.н.
Като му кажа на моя малкия припряно и нервно 'хайде, бързо, давай, пприготвяй се, закъснели сме' и той направо врещи от отвращение...а е толкова спокойно и мило дете...
Трябвало да му кажа бавно и спокойно 'Хайййде, маменце, побързай миличко, че ще закъснеем'
пък нали казваше на мъжжж колко си била деликатна и той затова те обичал, в тая тема се изказа неделикатно и към мъжжа и към Неф...
отдавам го на нервност от твоя страна
...а иначе разбирам те дето обичаш всичко да си кажеш искрено и от сърце...права си за това