Нямаме ли вече какво да си кажем?

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

latrevw написа:
а ти някога ще отговориш ли на неудобен за теб въпрос или да се правиш на много честен и достоен е по-лесно
Въпросът ще е неудобен, ако ме набарате гол!:lol:
Ти, са, питаш ли ме нещо?:-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
latrevw написа:
а ти някога ще отговориш ли на неудобен за теб въпрос или да се правиш на много честен и достоен е по-лесно
голям смях, слънце :-) как небрежно и приятно водим съдържателни разговори, ех, че красота :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Green Light написа: Пу софиянец прави чевермето!

Искам ви строени тебе, Ън(готвача!. не бе художник тоя човек, не бе готвач, не бе чудо...) Боев, дето мноо ги разбира табиетите, Гас... Гаспода го искам с лепенка на устата, Ремиус, Уишеса и Елби. Всички до един табиетлии до небесата. "Могат" ги, риш, нещата...в интернет. Та ви искам строени в редичка, с тефтерчета и химикалки да си водите записки.
Търпях, търпях... сума приказки се изприказваха за посредственост, грубост, ненам си кво...ама таз полова дискриминация вече ми идва вповече:mad:
аз ся кво съм виновна, че съм се родила без У хромозома? За мен няма ли чеверме? А? Няма ли кормене, няма ли дране, няма ли въртене на шиш, няма ли мазане на месцето, няма ли цър-пър...Искам и аз в редичката, строена с тефтерче и химикалка. Обещавам, че няма да са розови и напарфюмирани

Гррррр!:mad:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
esti

Мнение от esti »

latrevw написа:
виж кво, ние с теб нали сме врагове, не може да пишеш такива неща дето съм на 100% съгласна с тях :-)
ми нали си ми враг, що да не те подразня малко.:blum:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

windcolours написа:
Green Light написа: Пу софиянец прави чевермето!

Искам ви строени тебе, Ън(готвача!. не бе художник тоя човек, не бе готвач, не бе чудо...) Боев, дето мноо ги разбира табиетите, Гас... Гаспода го искам с лепенка на устата, Ремиус, Уишеса и Елби. Всички до един табиетлии до небесата. "Могат" ги, риш, нещата...в интернет. Та ви искам строени в редичка, с тефтерчета и химикалки да си водите записки.
Търпях, търпях... сума приказки се изприказваха за посредственост, грубост, ненам си кво...ама таз полова дискриминация вече ми идва вповече:mad:
аз ся кво съм виновна, че съм се родила без У хромозома? За мен няма ли чеверме? А? Няма ли кормене, няма ли дране, няма ли въртене на шиш, няма ли мазане на месцето, няма ли цър-пър...Искам и аз в редичката, строена с тефтерче и химикалка. Обещавам, че няма да са розови и напарфюмирани

Гррррр!:mad:
Не може! Тва е анархия! Тия без хромозомите ядат и пият. За друга работа първо ме питат а после носят риш бира(на Боев му я подхвърлят отдалече), ракия и т.н., слагат одеала на земята и пердашат наследниците. Салатата, чевермето, и всякаква отговорна работа се възлага от мене и само от мен на квалифициран персонал. Хромозома, две препоръки и някакво ИСО вършат работа, но не напълно. Трябва да се мине лабораторен изпит.
Демокрацията свършва между 20 април до 20ти май. Всяка проява на мнение различно от мнението на партията кърваво се потъпква.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
БоЕВ написа:
latrevw написа:
голям смях, слънце :-) как небрежно и приятно водим съдържателни разговори, ех, че красота :-)
Можеш да ми викаш и месечинка, ку тва ще те разтовари.:-)
Отдавна в тая тема не разговарям с теб, опитвам се да ти покажа как изглеждаш отстрани, но едва ли ще успееш да се видиш, камо ли да се замислиш върху глупостите дето пишеш.
Аватар
Green Light

Re: Нямаме ли вече какво да си кажем?

Мнение от Green Light »

bead_ написа: и едни 10 страници... опровержения
15

Слагам пет кинта!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
15

Слагам пет кинта!
с ддс или без?
just perfect
esti

Мнение от esti »

Green Light написа:
esti написа: ... това което никога не е успявало да вирее в зочо беше посредствеността.
...
Не си права. Де да беше, ма не си. И сме посредствени, и сме дребнави, и страхливи, и неграмотни, и всякакви.

Грубостта май е новото. Но че има ново, има. Учудвам се на учудването ти. Само тук ли виждаш промени? Я погледни центъра :-)
Майтап, де, майтап, ма във всеки майтап има малко истина- дано промените в Бургас да са за добро.

П.П. Циганите май са повечко, има ли такова нещо?
Да, всеки в някакъв момент е бил и посредствен и страхлив и неграмотен и досаден...
Но никога не сме имали постоянна атмосфера на посредственост, грубост и пр. - било е инцидентно.
За разлика от сега.
Това се опитвам да кажа - че от изключение се превръща тенденция.

ПП Не знам за циганите, не съм забелязала да са повече.
Къде ги видя?
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа:
Знам, по дифолт, че си самото съвършенство, но няма ли аджеба темичка в която да си посредствена да речем.:bigsmile:
Прочети какво писах на Грийн.

За другото си прав - съвършена съм, питай Елби.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа:
Къде ги видя?
Една алея има на булевард Демокрация. От Константин Величков към центъра- тумби направо. После около войника, как му викате един солдат такъв висок много паметник. После седнах пак там наблизо има Коста кафе, аз съм му страшен фен на мокачиното и поседях бая, че трябваше да убия време и се загледах. Бая има. Хем тая мисъл не е нова, че кажи речи същата програма я правя вече 10ти - 15ти път.
esti

Мнение от esti »

Green Light написа:
esti написа:
Къде ги видя?
Една алея има на булевард Демокрация. От Константин Величков към центъра- тумби направо. После около войника, как му викате един солдат такъв висок много паметник. После седнах пак там наблизо има Коста кафе, аз съм му страшен фен на мокачиното и поседях бая, че трябваше да убия време и се загледах. Бая има. Хем тая мисъл не е нова, че кажи речи същата програма я правя вече 10ти - 15ти път.
Може би сега покрай ремонтите.....а и коледа наближава - имат си бизнес по това време.:lol:

Аз напоследък, като ходя към центъра си гледам предимно в краката, така че и извънземни да ни налазят няма да знам.
Но пък може и да са се наплодили още цигани, кой знае...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
Отдавна в тая тема не разговарям с теб, опитвам се да ти покажа как изглеждаш отстрани, но едва ли ще успееш да се видиш, камо ли да се замислиш върху глупостите дето пишеш.
то тая тема пращи от умности щото

най-лесното е да кажеш на някого, че не разговаряш с него; много е лесно да мислиш, че си повече от някого. но за едно си прав - факт е, че никой от нас, тук участващите, не може да се види отстрани. а дори да се види, не е съгласен с това, което вижда :-)

и суити, и ести ти казаха същото, което и аз, но е по-лесно да подминеш, нали? това не си ти, те не говорят за теб.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
annonymus

Мнение от annonymus »

:shocked::shocked::shocked:

Как не ви е срам да скачате така по Вяра, бе рицари?!
Как не се намери един рицар да спре нападките по нея, грубите обиди?
Поне да озапти останалите, дето още нямат рицарско звание?
Все пак е дама. Пък и да не беше - подобни групови атаки срещу един човек са грозни.
НЕ ЛИ!?! Идиният рицар дъвче пуканки и се забавлява, друг върти агне на шиш, третия чете и мъчаливо преценява кога ще е най-ефектно да пусне някоя сентенция мъдра.

Най-големия рицар излиза Латерво...
Чест и почитания, сър!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Впрочем и Боев, горкия, никой не го защитава.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

ама че тема - 10 страници - нямало никой по нищо какво да кажел...

представям си ако имаше
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:Впрочем и Боев, горкия, никой не го защитава.
О, струва ми се, че има достатъчно дами, готови да направят стена пред него.
Както и да е.

Не съм чела в подробности темата, Вяра може и да е била критична било към Мнемо, било към Неф.
Не съм забелязала да ползва вандалски език.

Предополагам, на всеки трябва да е ясно, че няма как всички да го харесват.
Принципно погледнато, в една разнородна група хора би трябвало да има малко толерантност
и уважение кам схващанията на околните - аз може и да не си падам по йога, фитнес и диети,
някой друг се интересува, какво толкова? Защо различията трябва да се разчистват с подобни груби нападки?
Лично аз НЕ толелирам в обкраъжението си хейтърство, лумпенщина и вандалско поведение.
Не смятам и да го правя за в бъдеще. Затова и не ми се пише тук.

ПП. Приемам поста ти като провокация - знаеш, че ще реагирам, затова го и пускаш.
Глупачката съм аз, че се връзвам. :winkw:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Хе-хе, калдъръм коконите се засегнали. Кеф и разгеле!
За недоразбралите да поясня- никого не гоня! Само помагам на заблудени душици да намерят верният път и да ги избавя по- бързо от тоз омразен, тесен за тяхната извисена същност и пълен с посредствени хора клуб! :cool:

П.П. Йезуитски да се изразявам мога и аз...:lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:Гади ми се вече - две години все едно и също. Аман.
Аман викам и аз! Затва да си ходят дъртанянките при дъртаняна, нали им е по- хубаво там. Кво правят в тоз развален клуб, дето се разра, че и труп си няма даже....:grin:

Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Ън написа:Хе-хе, калдъръм коконите се засегнали. Кеф и разгеле!
За недоразбралите да поясня- никого не гоня! Само помагам на заблудени душици да намерят верният път и да ги избавя по- бързо от тоз омразен, тесен за тяхната извисена същност и пълен с посредствени хора клуб! :cool:

Ами ОК - калдаръм кокона съм.
Ако с нещо те бях обидила, бих разбрала донякъде стремежа ти да обидиш мен.
Няма нужда да помагаш на заблудената ми душа да намери пътя навън, ще справи и сама.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

pocti_bezobidna написа:
Ън написа:Хе-хе, калдъръм коконите се засегнали. Кеф и разгеле!

Ами ОК - калдаръм кокона съм.
Ако с нещо те бях обидила, бих разбрала донякъде стремежа ти да обидиш мен.
Няма нужда да помагаш на заблудената ми душа да намери пътя навън, ще справи и сама.

Ти къде се позна не ми е ясно?! Всичко ли трябва да пояснявам???:lol:
Горният пост е за Вяра и Ести, нима не се разбира?!:bigsmile:

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

bead_ написа:
Green Light написа:
15

Слагам пет кинта!
с ддс или без?
ДДС-то е китка на чело - тия пари подлежат на облагане по закона за хазарта и залаганията - бюджет трябва да се пълни по дяволите.
esti

Мнение от esti »

Ън написа: За недоразбралите да поясня- никого не гоня!

Супер мъжествено измъкване. :clap: :rotfl24:
Въобще от Рейна насам се забелязва една групичка "мъже" тук, на която само някоя "мацка" да им пусне език и веднага им се изпаряват мозъците.
Които все пак някога са имали...
Аватар
Глас в пустиня

esti написа:
БоЕВ написа:
Знам, по дифолт, че си самото съвършенство, но няма ли аджеба темичка в която да си посредствена да речем.:bigsmile:
Прочети какво писах на Грийн.

...
Защо? Аз по долу ли съм нещо в йерархията та да не можеш да ми напишеш нещо лично към мен, отговарящо на конкретно мое запитване?:lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа: ...
ПП. Приемам поста ти като провокация - знаеш, че ще реагирам, затова го и пускаш.
Глупачката съм аз, че се връзвам. :winkw:
Не, по- скоро неумела шега. Провокации ми се полуават само неволно. Ако искам - не. Та се отказах да използвам.
С иронията съм в същите взаимоотношения.
Аватар
Глас в пустиня

esti написа: Въобще от Рейна насам се забелязва една групичка "мъже" тук, на която само някоя "мацка" да им пусне език и веднага им се изпаряват мозъците.
Радвам се че най-сетне си открила защо сет остана без мозък.:-)
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

esti написа:
Ън написа: За недоразбралите да поясня- никого не гоня!

Супер мъжествено измъкване. :clap: :rotfl24:
Въобще от Рейна насам се забелязва една групичка "мъже" тук, на която само някоя "мацка" да им пусне език и веднага им се изпаряват мозъците.
С теб няма какво да си кажем. Но като си затръгваш от тук ще ти се усмихна и помахам за сбогом. :bigsmile:

Изображение
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа:
Защо? Аз по долу ли съм нещо в йерархията та да не можеш да ми напишеш нещо лично към мен, отговарящо на конкретно мое запитване?:lol:
Боев, не се заигравай като дете сега, моля те.
Аз вече съм на 40 и не ми подхожда.
esti

Мнение от esti »

Ън написа: С теб няма какво да си кажем. Но като си затръгваш от тук ще ти се усмихна и помахам за сбогом. :bigsmile:
Ок, разбрахме се.
Ако случайно не дочакаш този сакрален момент обещавам аз да ти помахам, като си затръгваш.:bigsmile:
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа:
Значи мога и да ви радвам все пак...
Недооценена съм тук.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
БоЕВ написа:
то тая тема пращи от умности щото

най-лесното е да кажеш на някого, че не разговаряш с него; много е лесно да мислиш, че си повече от някого. но за едно си прав - факт е, че никой от нас, тук участващите, не може да се види отстрани. а дори да се види, не е съгласен с това, което вижда :-)

и суити, и ести ти казаха същото, което и аз, но е по-лесно да подминеш, нали? това не си ти, те не говорят за теб.
Отчаяно си търсиш съмишленици(съюзници) защото логиката ти куца.:bigsmile:
Суйти няма базата да сравни какво е било "преди" и какво е сега - съответно да дава мнения за хората и техните постъпки.
Ести не може да ми бъде мерило, защото се е компрометирала вече веднъж в очите ми. Всъщност, Ести в момента те четка защото наливаш вода в нейната воденица - опитай да кажеш нещо различно и против на нейното мнение и стой та гледай как автоматично ще минеш в редичката на посредствените.:-)
Всъщност``, тя вече те беше строила веднъж там.:grin:
Аватар
Глас в пустиня

esti написа:...
Аз вече съм на 40 и не ми подхожда.
Ми 40 е предела от който отново започваме да се вдетиняваме - опитай да бъдеш (отново) чиста по детски.
Аватар
Глас в пустиня

esti написа:
БоЕВ написа:
Значи мога и да ви радвам все пак...
Недооценена съм тук.:lol:
Радвам ти се не щот си забавна, а ей така по човешки - все едно да видиш сляп да прогледне и да не му се зарадваш.:bigsmile:
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа: Отчаяно си търсиш съмишленици(съюзници) защото логиката ти куца.:bigsmile:
Суйти няма базата да сравни какво е било "преди" и какво е сега - съответно да дава мнения за хората и техните постъпки.
Ести не може да ми бъде мерило, защото се е компрометирала вече веднъж в очите ми. Всъщност, Ести в момента те четка защото наливаш вода в нейната воденица - опитай да кажеш нещо различно и против на нейното мнение и стой та гледай как автоматично ще минеш в редичката на посредствените.:-)
Всъщност``, тя вече те беше строила веднъж там.:grin:
Боев ти наистина си болен.:?
Къде видя пък сега четка към Лат един господ само знае...
Както и да е...
Оправяй се сам с виденията си.
Напълно разбирам как се чувства Безобидна.:(
Жалко, че не е перде....
Но пък се радвам, че има и такива като нея.
Айде до скоро, че трябва да излизам.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа: един джентълмен си е такъв, независимо от ситуацията. както и една дама е дама винаги.
аз не съм дама, така ще си плещя наред. нищо джентълменско няма в тая тема, ни една дума, освен тези на джаз и пияндурник.
останлите сме в лайната пак
ако ти се чувстваш в лайна, то не ме намесвай и мен...

а относно джентълменството... ами... не е прилично някакси точно плебса да призовава за джентълменство... все пак, както вече писах, към плебса джентълмените и дамите се отнасят по един друг начин...

а инак... защо да не се позабавляват джентълмените и дамите с боевете на плебса? нали за това е създаден плебса - да забавлява... е, някои точно това правим... забавляваме се...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа: Ами ОК - калдаръм кокона съм.
моля, моля... много си си добре! не се съгласявай на по-ниско, отколкото си!

п.п. радвам се да те видя! :flower:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

esti написа: само някоя "мацка" да им пусне език
аз откога съм в тръпнещо очакване да започнеш да пускаш езици, белким и аз се доредя, ама не... :crying:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа: Аз по долу ли съм нещо в йерархията
всяка жаба да си знае гьола! :harhar:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
esti написа: Въобще от Рейна насам се забелязва една групичка "мъже" тук, на която само някоя "мацка" да им пусне език и веднага им се изпаряват мозъците.
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

esti написа:
Боев ти наистина си болен.:?

Ще бъда тук и ще те чакам.:-)
С тая реплика все едно не сме прекъсвали дискусията отпреди две години - във всеки твой пост към мен присъстваше тогава - пък ей го на, все още не съм се гътнал колкото и болен да изглеждам.:lol:

Както и да е! Това ти твърдение обаче показва едно - не съм се променил ни на йота, което автоматично те вкарва в противоречие с твърдението ти че всичко било променено и не е същото.:winkw:

Това ако не е погалване по косъма, то според тебе какво е - любезност? :lol: - www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=301596#301596
Публикувай отговор