обаче не е ли абсурден парадокс или парадоксален абсурд
това да се пише толкова когато няма какво да се каже
всъщност (по диагонала) тези 11 страници са празни
тишината щеше да е и е по-хубава
насладете й се
дечковци
Remmivs написа:не че съм чел темата и не че ми се чете и не че имам време
насладете й се
дечковци
няма каксър Айвънхоу написа:абе, ей, я, не разваляй купона!
Явно има недоизказани неща. Явно има спотаена болка. При тия условия истинска тишина никога няма да има. Съжалявам.Remmivs написа:не че съм чел темата и не че ми се чете и не че имам време
насладете й се
дечковци
първо, искам да си зададеш един въпрос...и ако можеш сам да си отговориш...как и защо намери време тази сутрин да пишеш в тази тема, ТВОЯТА ТЕМА, ти дето по принцип пишеш вечер в 3о4о?БоЕВ написа:Врътката с кораба на много хора им беше ясна, но се направиха на разсеяни от тактичност.Sweety написа: о, извини ме, че съм толкова глупава...и че толкова глупаво и неуместно коментирах това мнение от този толкова важен РАЗГОВОР!
![]()
![]()
П.С. Ама за кораба познах, а!...и то без никакъв жокер
![]()
![]()
Имаш време да събереш мъдрост и опит - споко - жена да доминира над един мъж може само с покорство и послушание. Феминистките са обречени на самота. Пък и за тях(феминистките) има цяр - бой, сех и сръПска музика - на третият ден с радост ще те чакат с леген в ръце да ти измият краката.
Уморяваш ме, нямам намерение да водя подобен разговор до безкрай, та, ако ще казваш нещо съществено кажи го.
А, ето те и теб.Remmivs написа:няма каксър Айвънхоу написа:абе, ей, я, не разваляй купона!
купон няма
има само един ядосани старчета
и едни учудени деца
които са едни и същи
както и да е
явно нямат хората истински проблеми
или истински предизвикателства
това са моите пет цента по тази тема
нека си расте
дори няма да я заключа
но пийте повечко течности
щото губите такива в пяна и лигавене
това не е персонално към никого и най-вече към теб
Ми, представи си, щото ми пука.Sweety написа:
първо, искам да си зададеш един въпрос...и ако можеш сам да си отговориш...как и защо намери време тази сутрин да пишеш в тази тема, ТВОЯТА ТЕМА, ти дето по принцип пишеш вечер в 3о4о?
Това е съществено
айде, айде...не ти било целта това, но не пропусна възможността да се възползваш от резултатаБоЕВ написа:[
Ми, представи си, щото ми пука.
Щото стана мазало, а не това ми беше целта.
Слушай мен, запомни този ден,БоЕВ написа:
Щото стана мазало, а не това ми беше целта.
И не на последно място защото съм си у дома днес и мога да си го позволя за сметка на личното ми време.
За второто, третото, петото си имаш право на мнение. От позицията на 22 години щастлив брак зад гърба си смело мога да кажа че е доста трудно да направиш една жена щастлива, но не е невъзможно и малцина го правят. Но пък и да има толкова много неудовлетворени женици не са виновни само мъжете - може би има нещо сгрешено в представите и на самите жени. Не мислиш ли?
баш кат' за теб, Грийни!Green Light написа:
Слушай мен, запомни този ден,
аз говоря сега, без лъжа и шега.
Виж добре що за мъж съм красив
елегантен и приветлив
Като мен се мъже не срещат
аз съм сам на стоте един,
със сърце и съц буйна кръв гореща
на мама единствен син
Пипна ме. Признавам. Ох! Всичко планирах сам до последния детайл с цел лично удовлетворение и забавление. В първият ми пост по темата си стои написано черно на бяло. Даже прозират подлите ми намерения - как Вяра ще сръфа Неф, па после реакцията на Ън, па Аз, па Ти, па Те...Друго си е. Ох, Ох и Ох. Без Ах обаче на края.Sweety написа:айде, айде...не ти било целта това, но не пропусна възможността да се възползваш от резултатаБоЕВ написа:[
Щото стана мазало, а не това ми беше целта.![]()
П.С. Промяната в настроенията ти тук във форума са просто като по учебник...вече си спокоен и релаксиран като добре надрусан...или надухан
дори май се получило по-добре отколкото си очаквал а?БоЕВ написа:Пипна ме. Признавам. Ох! Всичко планирах сам до последния детайл с цел лично удовлетворение и забавление. В първият ми пост по темата си стои написано черно на бяло. Даже прозират подлите ми намерения - как Вяра ще сръфа Неф, па после реакцията на Ън, па Аз, па Ти, па Те...Друго си е. Ох, Ох и Ох. Без Ах обаче на края.Sweety написа:айде, айде...не ти било целта това, но не пропусна възможността да се възползваш от резултатаБоЕВ написа:[
Щото стана мазало, а не това ми беше целта.![]()
П.С. Промяната в настроенията ти тук във форума са просто като по учебник...вече си спокоен и релаксиран като добре надрусан...или надухан
аз пък да ти кажа, че това което направи вяра е като по учебникStranniche написа:9 страници
Четох до 4-та страница, написах каквото мисля и после минавах само по диагонал.
Периодчно се явява някой, който умишлено хвърля обиди и сее конфликти за да руши клуба.
Не разбирам обаче защо трябва да му доставяме удоволствието на този някой да се поддаваме, да се палим и да си разваляме настроението.
Ще цитирам - с нЕкои допълнения - собственото си мнение, защото не ми се пише наново.
Участието тук е доброволно. Надявам се за всички да е така, да няма комсомолски поръчения.
Ако не ми харесваше тук, щях просто да престана да влизам - нищо по-лесно и естествено от това.
Вместо да влизам и да обяснявам на хората как НЕ искам да влизам/ами тъпо е!/, как нищо хубаво не идва от тях, как вместо да съм с тях мога да съм на много по-полезни места /ми кой ми пречи/, какви са лицемери, климактерични, некрофили и т.н. Бих напуснала мълчаливо и ако наистина смятах, че клубът е труп, защото има нещо извратено в това да се навърташ около трупове без никой да те кара да го правиш.
![]()
Не гоня никого. Само казвам, че ако аз ИСКРЕНО мислех за клуба това, като Вяра и Ести пишат, просто нямаше да съм тук.
Не обичам ягоди. Повръща ми от тях. Но ако видя че някой им се радва, няма да отида и да му доказвам колко противни са ягодите и какъв е ... /епитети/ за това, че ги харесва. И нямаше да тръгна да си забивам токчетата в ягодите му.
Повече няма да пиша по темата. Няма смисъл. Лека нощ!

щото аз не й реагирам вече...snowprincess написа:бе, ти не се ли умори все с БоЕВ да се дърлишSweety написа:
това, че някога си постъпила глупаво, не означава, че всички мъже са ти виновни...Sweety написа:
за какво съм постъпила глупаво???сър Айвънхоу написа:това, че някога си постъпила глупаво, не означава, че всички мъже са ти виновни...Sweety написа:
snowprincess написа:ми, изревнувах, аз го харесвам, пък не си пиша с него толкоз колкото ти, а уж не го харесваш ааааааааSweety написа:е докато има какво да си кажемsnowprincess написа:бе, ти не се ли умори все с БоЕВ да се дърлишSweety написа:![]()
...нали съм от новите![]()
но ако ревнуваш-няма повече да правя така
хахаха, други са го виждали и говорили с него, аз неSweety написа:snowprincess написа:ми, изревнувах, аз го харесвам, пък не си пиша с него толкоз колкото ти, а уж не го харесваш ааааааааSweety написа:е докато има какво да си кажемsnowprincess написа:бе, ти не се ли умори все с БоЕВ да се дърлишSweety написа:![]()
...нали съм от новите![]()
но ако ревнуваш-няма повече да правя така
ми правилно! защо да си пишете, като може да си говорите или да се виждате...
даже малко ти завиждам...живия контакт си е друго нещо

snowprincess написа:жалко, че са все заети
Remmivs написа:и ти ли, бруте...snowprincess написа:...
виж за Гийна си права, и в реала е толкуз готин колкото във виртуала
а ЕЛБИ какъв сладур е по-добре да не знаеш
...
Некви тук плюят форума от две години и ти пак не взимаш мерки. Що така бе, камарад? Аз на твое място отдавна да съм ги шътнал. Да не говорим, че има и стари клубари, които умишлено заради тях не пишат тук. Семи например.Remmivs написа:

Remmivs написа:и ти ли, бруте...snowprincess написа:...
виж за Гийна си права, и в реала е толкуз готин колкото във виртуала
а ЕЛБИ какъв сладур е по-добре да не знаеш
...

бе, мое ли такова нещо, като мен да се скрие?snowprincess написа: крия те както се крие коз в ръкава
стига си завиждал, бе! ей, двуличнозодиакален!Remmivs написа:коз ли каза или коза
че нещо чета и не вярвам на ушите си
имал бил космати яйчници
Моля, моля.... гинекологът ти даде визитката си, видях с очите си, не беше Ънсър Айвънхоу написа:стига си завиждал, бе! ей, двуличнозодиакален!Remmivs написа:коз ли каза или коза
че нещо чета и не вярвам на ушите си
имал бил космати яйчници
що верваш на зъболекар, когато не говори за зъби?
кво ти разбира един зъболекар (та и най-добрия зъболекар на света) от окосмяване и яйчници...
ти трай там, щото човека те гледаше много притеснен... затова ми даде визитката, щото реши, че имам нещо общо с теб и трябва да те лекувам...windcolours написа: Моля, моля.... гинекологът ти даде визитката си, видях с очите си, не беше Ън
сър Айвънхоу написа:ти трай там, щото човека те гледаше много притеснен... затова ми даде визитката, щото реши, че имам нещо общо с теб и трябва да те лекувам...windcolours написа: Моля, моля.... гинекологът ти даде визитката си, видях с очите си, не беше Ън
и не се намесвай, щото ще си спомня аз за един камък... и ще подсетя Ън... шъ видиш тогава!
п.п. и не беше гинекологът, а жена му ми подаде визитката, ако искаш да знаеш, пак не си довидяла...
да бе, като чу, че се занимават хората с тия проблеми и ги нападна с въпроси...windcolours написа: човекът поне да ме беше удостоил с поглед, ама не-беше заслепен от теб като клиничен случай:blum:
ПП Вторият път той ти даде визитката си!
БоЕВ написа:Баси как сте ми оспамили темата!:shocked:
ъъъъ..май все пак сме седяли на различни маси, определено ме бъркаш с някогосър Айвънхоу написа:
да бе, като чу, че се занимават хората с тия проблеми и ги нападна с въпроси...
и човека реши, че ще ме убедиш да им платя прегледите и манипулациите ти...