holi_day написа:форумец и форум
http://vbox7.com/play:0186c647
+ тема :-)
А така!holi_day написа:форумец и форумRemmivs написа:PS
според мен проблемът лежи другаде, а именно уважението и зачитането на личностите
дори, а може би най-вече, когато техните мнения, светоглед, разбиране, избери-си-ти-какво, не съвпадат с твоите
http://vbox7.com/play:0186c647
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Remmivs написа:а как ти се струва да заключа целия форумlatrevw написа:виж, няма проблем, спокойно можеш да ме баннеш
аз разговор със сноу на лични нямам, това, което искам да й кажа искам да бъде чуто от всички, така както нейните оценки стоят навсякъде в темите
м
това наистина е смешно...още не съм чела нататък обаче
Блажени са бедните духом
и аз искам психопрофил, не ако може а единствено и само без париKent написа: аз пък искам психопрофил, ако може без пари:lol:
искамискамискам:mad:
п.п. абе моми вие прочетохте ли заглавието на темата бре:blink:
та нали има тема на темите за драчене и киндилкане
аре утре на пикник - латрево, сноу ко ше кажете
П.С. Ама каква съм глупава наистина, вместо просто да пиша разни работи, които да предизвикат психоанализата на сноу
Сноу, сериозно, ако ти дойде нужда или вдъхновение, анализирай ме няма проблем, само спазвай там норми и гледай да е качествено
Блажени са бедните духом
eBay? и виж темата на Айвън за полезната услугаKent написа:това че може да земеш нечии мръсни гащи и да ги сложиш на мачтата, няма да ги напрай платно нито вимпел да .ба...мноо ме е яд за темата на странниче,
по същество, ей тва нещо дебна за щерката за подарък който често ще взаимствам
някой ако знае от де може да се сдобия ще бъда безкрайно щастлив
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3323
Блажени са бедните духом
- windcolours
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ами някои може да предпочитат захар предpocti_bezobidna написа:ще ви свърши розовата боя хора, оставете и за следващата седмица :)
А захарта пазете за Коледните сладкиши.
ПП. И аз се радвам на куп неща. Ей сега ще направя един радостен крос около офиса и околните също ще се радват![]()
ПП2. Извинете, съзнавам, че това което пиша в момента е тъпо, ама не мога да се сдържа някак си.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: + тема :-)
Липсва ми много!!!Мнемозина написа:Хехееее!
Появата на Семирамис!:lol::lol:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Очакваме нов картинен репортаж!Ън написа:АЙ времето във Велинград е супер! Сега излизаме на разходка. Ще идем и до конната база, да пояздим малко. Пък може и само да погледаме и снимаме кончетата
- Stranniche
- Обратна връзка:
Kent написа:яяя хубава тема, вчера ходихме на корпоративен купон на една хижа, и походихме преди вечерята с Жена ми, шефчето и гажока му...има потенциал в околните дупки ма трява въже. за купона ко...посидели, хорошо посидели, ма накрая много пияни нямаше:-)
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
Странниче да хубу е, за втори път след Козя Стена и то в кратък времеви периметър , всичко да е задушевно....е розово не чак ама, дървено смоляно, сред роги , препарирани риби и други такива зоологически трофеи и камината..... да пукат от нея дървата и приказките с уважение от един към другStranniche написа:Kent написа:яяя хубава тема, вчера ходихме на корпоративен купон на една хижа, и походихме преди вечерята с Жена ми, шефчето и гажока му...има потенциал в околните дупки ма трява въже. за купона ко...посидели, хорошо посидели, ма накрая много пияни нямаше:-)Не е ли хубаво - хубав купон без пияни накрая.
то си е изживяване:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ами... ъъъъ.... така да се каже... ъъъ... понеже защото... ъъъ....БоЕВ написа:Ти са кво искаш да кажеш с това "здрасти" - а?Stranniche написа:Да бе,блонди написа: да бе
ше рече некой че съ фаля и привличам фнемание щот ми е ниско самочу`ствието
я беги остай ти тая работа..
човек да го е страх "Здрасти!" да каже.
Еееееебати, "здрасти" ше ми вика!:mad:
Нещо не ме бива по Жлъчните отговори.
За нищо ни мъ бива значи...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Затварям си очите и се пренасям.Kent написа: Странниче да хубу е, за втори път след Козя Стена и то в кратък времеви периметър , всичко да е задушевно....е розово не чак ама, дървено смоляно, сред роги , препарирани риби и други такива зоологически трофеи и камината..... да пукат от нея дървата и приказките с уважение от един към друг
то си е изживяване:-)
Липсват ми хижите, вечерите в планината, камините, смолата, туристическите обувки, чаят с коняк. И звездите, които от града не се виждат.
Радвам ви се че ходите и водите децата.
...синът ми, още като беше много малък, го правеше това....ръцете му сгънати в лактите и маха с длани с честота около десетина херца ...и пристъпва насам-натам с характерния отвеен поглед наследн от майка му
това означава, че нещото, което му се случва, случило или ще му се случи е много хубаво, кефи го, хвърчи в обаците, има пеперуди в корема и изпитва каквито и да са там оргазмите за 9 годшни...
..И тази сутрин на излизане от къщи го правеше това по повод на 20 минутния урок по ТРОМБОН в училище
тромбон съм го написала с големи букви, щото тромбона наистина е голям и като го надува (щото той все още само го надува и излизат странни звуци) и му се зачервяват бузите
много е сладък!
и аз си викам ако не се научи да свири, поне ще му се развият белите дробове
това означава, че нещото, което му се случва, случило или ще му се случи е много хубаво, кефи го, хвърчи в обаците, има пеперуди в корема и изпитва каквито и да са там оргазмите за 9 годшни...
..И тази сутрин на излизане от къщи го правеше това по повод на 20 минутния урок по ТРОМБОН в училище
тромбон съм го написала с големи букви, щото тромбона наистина е голям и като го надува (щото той все още само го надува и излизат странни звуци) и му се зачервяват бузите
много е сладък!
и аз си викам ако не се научи да свири, поне ще му се развият белите дробове
Блажени са бедните духом
- Stranniche
- Обратна връзка:
Понякога се чувствам толкова... неадекватна.Remmivs написа:
пък аз не искам форумът да се превръща в нещо което аз не харесвам
никога не съм харесвал и никога няма да харесвам
осъзнайте се
това е темата на странниче
прочети пак началото
или едно извинявай е достатъчно
и пак се хващаме за косите
и пак сценки
за какво ми е такъв форум
на вас може и да ви трябва - на мен не
Снощи излязох от един кошмарен изпит, на който се оказа, че никой от колегите не е схванал за какво иде реч.
Това за туземците не е голям проблем, но в моята ситуация нямам право на фалове.
Прибирайки се се опитвах да си припомня, че show must go on, че животът не е само това, че ако се съсредоточаваме само върху неприятностите, не би имало смисъл, че си струва заради хубавите неща,
а тях ги има, стига да не си затваряме очите... Банални истини, които човек отвреме навреме си припомня.
Така пуснах темата.
Днес като влязох в клуба и видях 3 страници, съвсем наивно се зарадвах, че ще чета 3 страници с хубави неща, които са се случили на Зо4овци.
Усмихнах се на историята с Бейби на Грийн, видях те да четеш на детенцето, пренесох се край камината в хижата на Кент...
Благодаря на тези, които наистина споделиха хубави неща. Заради тях си струваше да пусна темата.
Другото го ignore. Може да не звучи добре, но съм се научила да минавам по диагонал без да се зачитам.
Не си струва, неам нерви и време.
Тъжно ми е, когато заради лични дразги напускат хора.
И ще ми е мъчно ако заключиш клуба, защото покрай врявата ще угасне и нещо ценно.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Не е точно за радост и подскачане, но - момент, който се запечатва.
В магазина - от онези не много големи, но модерните. На касата пред мен - възрастна жена, взела си е парче кашкавал. Касиерката посяга да й го сложи в пликче.
- Не, благодаря - казва малко хрипкаво жената. - Не искам кесия.
И тая кесия разбърка пак времената.
В магазина - от онези не много големи, но модерните. На касата пред мен - възрастна жена, взела си е парче кашкавал. Касиерката посяга да й го сложи в пликче.
- Не, благодаря - казва малко хрипкаво жената. - Не искам кесия.
И тая кесия разбърка пак времената.
Panta rhei...
Животът, понякога изисква да го погледнем право в очите, и да го видим такъв, какъвто е в момента - труден, сговнен и гаден. Това не значи, че сме се предали.Stranniche написа: ... животът не е само това, че ако се съсредоточаваме само върху неприятностите, не би имало смисъл, че си струва заради хубавите неща,
а тях ги има, стига да не си затваряме очите... Банални истини, които човек отвреме навреме си припомня.
Така пуснах темата.
Днес като влязох в клуба и видях 3 страници, съвсем наивно се зарадвах, че ще чета 3 страници с хубави неща, които са се случили на Зо4овци.![]()
Но понякога радостното подскачане е по-цинично и от най-вулгартния речник.
Извинявай че участвах в развалянето на темата ти.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Е, това казва доста.Stranniche написа:Тук ще премълча цинично и вулгарТно.pocti_bezobidna написа:Животът, понякога изисква да го погледнем право в очите, и да го видим такъв, какъвто е в момента - труден, сговнен и гаден. Това не значи, че сме се предали.
имала съм и имам доста дълги периоди, когато и аз подобно на тебе реагирам на всякакви радостни подскачания...напоследък малкото радостни подскачания, които ми се случват са толкова истински и значими за мене, не само в личен план, но и за много други неща, и може би най-вече защото са малки, ежедневни, или свързани с традиционните празници...pocti_bezobidna написа:Животът, понякога изисква да го погледнем право в очите, и да го видим такъв, какъвто е в момента - труден, сговнен и гаден. Това не значи, че сме се предали.Stranniche написа: ... животът не е само това, че ако се съсредоточаваме само върху неприятностите, не би имало смисъл, че си струва заради хубавите неща,
Така пуснах темата.
Днес като влязох в клуба и видях 3 страници, съвсем наивно се зарадвах, че ще чета 3 страници с хубави неща, които са се случили на Зо4овци.![]()
Извинявай че участвах в развалянето на темата ти.
Сигурно трябва да благодаря на сина си за това...вече порастна дотолкова, че успява да ме разсмива не без да иска, а като си измисля разни смешки...
на изложбата на Un se radvah и подскачах, на Бербатов се радвах (нищо, че Un ne go харесва), на много неща тука се равдвам, на три пъти повече неща не се радвам, от някой се отвращавам...и на мене ми е трудно да се засмея напоследък...ама поне си знам ...засмея ли се...то е от сърце
Блажени са бедните духом
- Stranniche
- Обратна връзка:
- мамооооооооооооооо, гущерът го няма!Stranniche написа:
Може и да са само весели случки.
- глупости, там си е, заровил се е сигурно
- няма гооооооооо! /усещам сериозна паника в гласчето и затова се дотътрям горе, наистина?!? го няма в терариума. вероятно се е гътнал и каката тихомълком го е изхвърлила сутринта, за да не види брат й любимия си огнен саламадър дал фира./
....
1 час по-късно.
след като съм избърсала 2 кила сълзи и сополи и едвам съм го изпратила на училище си шляпам боса из кухнята и съвсем случайно забелязвам съвсем малка жълта точица пред хладилника. хващам я с една щипка и измъквам беглеца от скривалището му.
...
1 минута по-късно.
и настана всенародно веселие.
just perfect
- Green Light
bead_ написа:- мамооооооооооооооо...Stranniche написа:
Може и да са само весели случки.
"Забравих си GSM-a докато го търсих"
Как ти звучи? 3 дена са минали от тоя лаф, а още се чудя...