Нямаме ли вече какво да си кажем?

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

стига бе неф! какво ще триеш и защо? толкова ли е важно!
остави хората - това е доброволен труд за чужд хатър
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Неф написа:...

Благодаря ви приятели! :kiss:
Голяма дра(к/м)а си Неф!:lol:
Нормално е да си изнервена.
Никой обаче не може да ти даде готова рецепта - ситуацията е доволно сложна.
А Рем не е чистач, можеш и сама да махнеш това което мислиш че не е трябвало да пишеш.:bigsmile:
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Неф, въпросът, който поставяш, е чисто житейски и принципен- дали да си замълча за едното шамарче на чуждото дете, от страх да не навлека гнева върху моето, или да проявя доблест и гражданско чувство, като обърна внимание по въпроса, за да преустановя и за в бъдеще угрозата над моите и чуждите деца от бъдещи подобни простъпки. Дори да се занимаеш по- сериозно със случая, като примерно- да се обърнеш директно към отдел "Закрила на детето" или към прокуратурата- това е някакъв начин да се обърне внимание и да се респектира учителката и съответната директорка. Другият начин е да споделиш с директорката и със съответния родител, а последният да прецени какви мерки да вземе за детето си. Не мисля, че евентуална реакция от твоя страна в момента, е можела да бъде най- адекватната за случая. Така, че не се самообвинявай пост фактум. И понеделник е ден- тъкмо ще ти улегне ситуацията и тактиката за действие. Фактът, че поставяш въпроса тук, е красноречив, че си била неприятно повлияна от случая и той ти е въздействал върху съзнанието. А това е гаранция, че не си мълчалив свидетел на случката. Все пак, най- малкото, което можеш да направиш, е да споделиш с родителя на детето за видяното, а и да направиш остра забележка на директорката за нейните подчинени.
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Аз докато се включа в четенето и писането, и пак стана кавгата. Споко, бе, Неф!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Неф написа: Мнемо, мисля да скръцна на г-жата в понеделник.
Какво мислиш?
Аз бих направила друго, но това съм аз, не ти. :bigsmile:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Sweety написа: е тя учителката явно е вече съсипана...
ми не, не ми е идеята да се съсипе учителката и детската градина, в смисъл да я уволнят, да се разбере в града и т.н....
идеята ми, че външна намеса ако е професионална би могла да бъде по-полезна и за децата, и за учителката, и за директорката...и...за обществото...
Да, но въпросът е не каква е твоята или моята идея, а каква е идеята на Неф или на родителите на другото дете (евентуално).
При сегашната ситуация самите екипи в детските градини имат интерес такива неща да не се случват и много добре знаят какво трябва да се направи и когато се наложи, го правят. Виж, ако те се запънат - тогава вече е друго.
Panta rhei...
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Мнемозина написа:
Какво мислиш?
А ти какво би направила? Сподели!
Неф

Мнение от Неф »

Наздраве на всички!
Последно промяна от Неф на 04.12.10, 11:26, променено общо 1 път.
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Megi_Koleva написа:
Мнемозина написа:
Какво мислиш?
Ами първо бих говорила с директорката, без заплахи, но бих й разказала какво съм видяла и бих - меко - дала да се разбере, че ако не вземе мерки, няма да е редно да мълча.
Особено щом са близки с тази учителка.
Директорката има какво да направи, за да помогне на всички.
А учителката има нужда от помощ. Оттам бих почнала. Това е много тежка и изхабяваща професия и аз също като ШШтт съм склонна да проявя разбиране.

Но - пак да кажа, това съм аз.
Panta rhei...
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Съжалявам, че имам повод да пиша по подобна тема. Мисля, че мястото й е точно тук и сега, след тъжния коментар на Неф.
Винаги ми е безкрайно мъчно, когато някой се обърне, за да си тръгне огорчен и обиден от тук. Жалко е за всички нас, че с думите си волно или неволно обиждаме и прокуждаме. Какво ли доказваме с личната си жлъч и озлобление към конкретен човек, защо са тази ненавист, хапливост и язвителност?
Всеки има право да направи своя избор дали да си тръгне и кога. Но така принудително да си тръгнеш с горчив привкус и преждевременно- си е грехота.
Неф, знам, че проявяваш доза гордост. Но я преглътни. Без теб няма да е така цветно, ведро и свежо тук. Кой ще ни вдига сладки наздравици?! Кой ще ни чурулика усмихнато?! Гордостта не е помогнала никому! :friends:
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Мнемозина написа:
Megi_Koleva написа:
Мнемозина написа:
Какво мислиш?
Ами първо бих говорила с директорката, без заплахи, но бих й разказала какво съм видяла и бих - меко - дала да се разбере, че ако не вземе мерки, няма да е редно да мълча.
Особено щом са близки с тази учителка.
Директорката има какво да направи, за да помогне на всички.
А учителката има нужда от помощ. Оттам бих почнала. Това е много тежка и изхабяваща професия и аз също като ШШтт съм склонна да проявя разбиране.

Но - пак да кажа, това съм аз.
Разбира се, че всеки си е сам за себе си и е различен от другите. Ами все от някъде трябва да се почне- дали от директорката, от учителката или конкретния родител- няма значение. Важното е да не се преглътне видяното и да си остане само за собствена консумация.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

някой друг остана ли за гонене?

п.п. все ми се струва, че тея женски конфликти минават границите
именно щото всеки чете поста на другия
както му е лирическото настроение на главния герой /четящ у момента де :lol:/
и вместо а се попита на лични "бе ти това и това ли мислеше или нещо си друго" земете та се изпокарате кат сърдели тука
и метнете в час на затъмнение некой пост "в отговор на нахалника" :lol:
а аз кат е ся ви чета отгоре...нещо не ми се връзва
утре ко съм едошен ше ви прочета по друг начин

кокошки! :grin:

даже не можЕх да се пофала
п.п.
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Неф написа:РЕМ, изтрий ме от Форума. Резни ми НИКа.
няма да го направя
човек не може да изтрие миналото си
успокой се
утрото е по-мъдро от вечерта
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

блонди написа:...кокошки! :grin:

п.п.
на кого викаш кокошки ти бе, японско петелче?!?
:lol:
(айде да ти видя сега чувството за хумор) :winkw:
...
хмм, не можел да се похвали!...играеш съспенси ти усещам :winkw:
пък и кво толкоз може да се похвалиш?
да не си спеачелил от тотото?!
или си си намерил работа за..готвач?
:winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

thanks!
:kiss: :kiss: :kiss:
П.С. за тубата, иначе песента не ми харесва много
Блажени са бедните духом
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Sweety написа: thanks!
:kiss: :kiss: :kiss:
ми те- виж как съ грижа за теб :cool: /и не само/
нема съспенс бре
ма не остана тема де а се пофали човек :rotfl24:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

15. Грийна позна, но не съвсем. Защото темата ще е 21.
Влизаме в порочен кръг .
Порочен кръг- положението, в което решение на основен проблем създава верига от проблеми, всеки от които прави по- трудно решаването на основния проблем.
Или- комплекс от мероприятия, които чрез обратна връзка водят към по-голяма нестабилност.
Последно промяна от Ън на 04.12.10, 08:21, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Неф написа:
РЕМ, изтрий ме от Форума. Резни ми НИКа.
Искаш да ме ядосаш ли?! :mad:

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

блонди написа:някой друг остана ли за гонене?

п.п. все ми се струва, че тея женски конфликти минават границите
именно щото всеки чете поста на другия
както му е лирическото настроение на главния герой /четящ у момента де :lol:/
и вместо а се попита на лични "бе ти това и това ли мислеше или нещо си друго" земете та се изпокарате кат сърдели тука
и метнете в час на затъмнение некой пост "в отговор на нахалника" :lol:
а аз кат е ся ви чета отгоре...нещо не ми се връзва
утре ко съм едошен ше ви прочета по друг начин

кокошки! :grin:

п.п.
Да бе, ужасни са, и аз съм възмутена.
Ама пък помниш ли колко бяха добрички, като не искаха да изгонят Уинди? Много беше хубаво тогава... :roll:

:blum:
Panta rhei...
Неф

Мнение от Неф »

Последно промяна от Неф на 04.12.10, 11:59, променено общо 1 път.
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Глас в пустиня

. написа:...

Останете със здраве - това е наздравето! :kiss::kiss:
Това дали, къде и кога да пишеш - решаваш ти.
Обобщаваш и естествено грешиш.
Не искай от хората да правят неща които не са им присъщи и не сочи с пръст.
Казах ти каквото имах да ти казвам - гневът е лош съветник.
Не се превръщай в трол - веднага изтрий ония простотии от "правилата".
Вземаш да ме ядосваш. И на Ън съм ядосан, но няма да пиша нищо повече по въпроса сега.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Много хора тук са минавали през такива етапи. Да си трийнат ника и да го сменят с точка. Също и да си трият мненията. Обаче това не помага. Ти си нова тук и още не знаеш, но ще разбереш, че е така. Почини си, успокой се и пак се върни!:bigsmile: :kiss:

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:И на Ън съм ядосан, но няма да пиша нищо повече по въпроса сега.
Що на мен? Заради Ести и Вяра ли? Ми, казах квото мислех. Тва е. Или нямам право да го правя?

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Ън написа:
БоЕВ написа:И на Ън съм ядосан, но няма да пиша нищо повече по въпроса сега.
Що на мен? Заради Ести и Вяра ли? Ми, казах квото мислех. Тва е. Или нямам право да го правя?
:bigsmile:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Неф, никой от мъжете не ти е длъжен
работата на админите май е малко по-различна от това да ходят да те трият
Уж се имаше за мъжко момиче, а такива женски номера извъртя тук, не е истина :-)

ай кротни се и като си пише, пак пиши
само, моля те, внимавай какво пишеш понякога и се опитай да чуеш и насрещния, трудно е и аз не успявам винаги

това, че дори Боев се опитва да ти каже нещо не ти ли прави впечатление. Не мислех, че си самовлюбена, ама от това, което си писала снощи, какво друго да си помисля - най-ерудираната майка, страх имала от тебе госпожата, че и директорката. отдавам го на афекта, който не подмина и теб. нищо страшно, тук повечето сме се излагали :winkw:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

. написа: не намирам и смисъла да пиша тук, а като загуби човек смисъла.... отпиши го.
Най-лошото е, че се срамувам
от себе си тук,
от вас,
от всичко тия дни.
Не искам да се чета,
но ще се мъча да се трия сама.
Моля, който ме е цитирал, да зачисти моите думи. Моля!
И казах!
Като загуби човек смисъла, понякога намира друг - след като премисли спокойно нещата.

П.П. Радвам се, че съм ти била полезна. :bigsmile:
Panta rhei...
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

latrevw написа:Неф, никой от мъжете не ти е длъжен
работата на админите май е малко по-различна от това да ходят да те трият
Уж се имаше за мъжко момиче, а такива женски номера извъртя тук, не е истина :-)

ай кротни се и като си пише, пак пиши
само, моля те, внимавай какво пишеш понякога и се опитай да чуеш и насрещния, трудно е и аз не успявам винаги

това, че дори Боев се опитва да ти каже нещо не ти ли прави впечатление. Не мислех, че си самовлюбена, ама от това, което си писала снощи, какво друго да си помисля - най-ерудираната майка, страх имала от тебе госпожата, че и директорката. отдавам го на афекта, който не подмина и теб. нищо страшно, тук повечето сме се излагали :winkw:
А ти, скъпа, да беше посмекчила тона! Мисля, че подобни възходящи интонации в конкретната ситуация са напълно излишни и наливат само масло в огъня. Чудя се какво толкова успя да ви направи една добричка и и сърдечна Неф, та събуди у вас толкова истеричен женски сарказъм, подигравка и ирония?!
А и да ти кажа "женските номера" са запазена марка на жените! И що ли намесваш в цялата кал и Боев?
Защо ли си мисля, че е добре хората да бъдат повече толератни, благородни и етични? Но явно е въпрос на възпитание... И на класа!!!
Последно промяна от Megi_Koleva на 04.12.10, 11:52, променено общо 1 път.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Megi_Koleva написа:Чудя се какво толкова успя да ви направи една добричка и и сърдечна Неф, та събуди у вас толкова истеричен женски сарказъм, подигравка и ирония?!
Аз знам какво им направи- стана ми любимка.:lol:

Изображение
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Ън написа:
Megi_Koleva написа:Чудя се какво толкова успя да ви направи една добричка и и сърдечна Неф, та събуди у вас толкова истеричен женски сарказъм, подигравка и ирония?!
Брей, Ън, може и да си прав! Конкуренцията е безмилостно жестока! А ти погледни и малко по- встрани и дай малко надежда и на надяващите се... Надеждата крепи... женската душа.:blum::lol:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Megi_Koleva написа:
А ти, скъпа, да беше посмекчила тона! Мисля, че подобни възходящи интонации в конкретната ситуация са напълно излишни и наливат само масло в огъня. Чудя се какво толкова успя да ви направи една добричка и и сърдечна Неф, та събуди у вас толкова истеричен женски сарказъм, подигравка и ирония?!
А и да ти кажа "женските номера" са запазена марка на жените! И що ли намесваш в цялата кал и Боев?
Защо ли си мисля, че е добре хората да бъдат повече толератни, благородни и етични? Но явно е въпрос на възпитание... И на класа!!!
мила, предай ми няколко урока по класа... ааа, забравих, майка ми ще виня, че не ме е възпитала и не ми е предала малко класа. кво да се прави, някои сме прости, натурални. не може всички да сме възвишени и добрички. Леле, как обичам тия умалителни думички.
Само за Боев да кажа - не го намесвам, ама явно не схващаш - шапка му свалям

ако забелязваш, специално и много дълго време избягвах да отговарям на теб, така както и избягвах да говоря с Неф, от самото начало. Но щом държиш - ок, ще си говорим.

п.п. още нещо да попитам - ти понеже си благородна и толератна, и възпитана, и етична, и..., и .... - как така си толкова често в клуба, обикновено се появяваш на няколко месеца веднъж. нещо ти е интересно послендите дни ли?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Ън написа:
аз прочетох първо - истеричен женски оргазъм :blink:
па реших че темата най-сетне е тръгнала в либовна посока,
практически либовна и то
ма не би още
търпение
:cool:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Kent написа:
Ън написа:
аз прочетох първо - истеричен женски оргазъм :blink:
па реших че темата най-сетне е тръгнала в либовна посока,
практически либовна и то
ма не би още
търпение
:cool:
Истеричен женски оргазъм...би било интересно да се види :lol:

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Вагинален оргазъм или ода за малките пиш:grin:и.

Той бива изпитван от повечето жени при вагинален секс. Не изисква допълнително влагане на ласкова сила в момента на половото сношение. Това всъщност е оргазмът, който мъжете знаят, че съществува в една жена и смятат. Силата и продължителността на даденото удоволствие зависи от начина по който се влага пениса, или вибратора /фалоимитатора/ във влагалището на жената, неговият размер, дебелина, начин на движение. Дори при неголям по размери пенис, ако фрикциите са достатъчно чести, и целият пенис е въведен във влагалището, то оргазмът е много по-мощен, отколкото при по-големият член, който стърчи частично отвън. В случая значение има и факта, че част от мъжкото тяло при по-малкия член е допряно плътно до жената, което допълнително стимулира кръвообращението и реакцията на нервните клетки в гениталната област. Не на последно място, по-малкият пенис има способност да се допира до различни части от влагалището, докато при по-големият, обикновено той е насочен напред и трудно настрани.

източник - интернет

имало такова нещо - ласкова сила:shocked: бря кви неща се наечават от мрежата
интересно в какви мерни единици се изчислява
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Kent написа:Вагинален оргазъм или ода за малките пиш:grin:и.

Той бива изпитван от повечето жени при вагинален секс. Не изисква допълнително влагане на ласкова сила в момента на половото сношение. Това всъщност е оргазмът, който мъжете знаят, че съществува в една жена и смятат. Силата и продължителността на даденото удоволствие зависи от начина по който се влага пениса, или вибратора /фалоимитатора/ във влагалището на жената, неговият размер, дебелина, начин на движение. Дори при неголям по размери пенис, ако фрикциите са достатъчно чести, и целият пенис е въведен във влагалището, то оргазмът е много по-мощен, отколкото при по-големият член, който стърчи частично отвън. В случая значение има и факта, че част от мъжкото тяло при по-малкия член е допряно плътно до жената, което допълнително стимулира кръвообращението и реакцията на нервните клетки в гениталната област. Не на последно място, по-малкият пенис има способност да се допира до различни части от влагалището, докато при по-големият, обикновено той е насочен напред и трудно настрани.

източник - интернет

Трябва по- малко четене и повече практика бе, алоооооо....:lol:

Изображение
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

latrevw написа: мила, предай ми няколко урока по класа... ааа, забравих, майка ми ще виня, че не ме е възпитала и не ми е предала малко класа. кво да се прави, някои сме прости, натурални. не може всички да сме възвишени и добрички. Леле, как обичам тия умалителни думички.
Само за Боев да кажа - не го намесвам, ама явно не схващаш - шапка му свалям

ако забелязваш, специално и много дълго време избягвах да отговарям на теб, така както и избягвах да говоря с Неф, от самото начало. Но щом държиш - ок, ще си говорим.

п.п. още нещо да попитам - ти понеже си благородна и толератна, и възпитана, и етична, и..., и .... - как така си толкова често в клуба, обикновено се появяваш на няколко месеца веднъж. нещо ти е интересно послендите дни ли?
Няколко урока по класа едва ли ще са достатъчни в случая. А и класата не се учи, тя се придобива трудно.
И едва ли трябва за всичко да упрекваме майките си...
Благодаря и за уточнението, че умишлено си ме отбягвала. Така, вече с открити карти, ми е по- лесно да се ориентирам в ситуация.
За Боев- и аз му свалям шапка, но вероятно по друга, различна от твоята причина.
В интерес на истината, обичам да говоря с всякакви хора- така си калявам търпението и си школувам риториката. Обикновено такава е ползата от чесането на езици. Иначе, обичам да разговарям и дори да споря, но когато има интересна и съдържателна тема. Така, при безтемие- само за идеята- рядко се включвам.
Относно предположението ти за моето присъствие- рядко или често- обикновено предположенията са далеч от истината. Понякога истината може да бъде много по- проста и и елементарна, отколкото всяко едно "логично" предположение. Но нямам намерение да се обяснявам тук за конкретиката на причините ми. Така е по- интересно- дава поле за разгръщане на чуждите въобръжения и за правенето на сложни изводи и умозаключения.
Благодаря за вниманието!
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Kent написа:Вагинален оргазъм или ода за малките пиш:grin:и.

източник - интернет

Ами то от едно време се знае, че размерът нямал значение...:lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:

Един мах ми се струва подходяща (безраз)мерна единица, м? :roll:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Megi_Koleva написа: Иначе, обичам да разговарям и дори да споря, но когато има интересна и съдържателна тема. Така, при безтемие- само за идеята- рядко се включвам.
Само да напомня, че интересните и съдържателни теми могат освен да се коментират, и да се пускат. :lol:
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мнемозина написа:
Megi_Koleva написа: Иначе, обичам да разговарям и дори да споря, но когато има интересна и съдържателна тема. Така, при безтемие- само за идеята- рядко се включвам.
Само да напомня, че интересните и съдържателни теми могат освен да се коментират, и да се пускат. :lol:
аз пък само отбелязвам, че присъствието на човек с такава класа в тази тема ми е непонятно

иначе, Меги, въобще не ме вълнува защо и кога се появяваш, просто отбелязах фактите.
А и въображение явно нямам според твоето виждане, така че няма да се налага да го хабя напразно.

п.п. Мнемо, просто се залепих за твоя пост.
Публикувай отговор