Нямаме ли вече какво да си кажем?

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Megi_Koleva написа: Иначе, обичам да разговарям и дори да споря, но когато има интересна и съдържателна тема. Така, при безтемие- само за идеята- рядко се включвам.
даааа, забелязала съм колко често се включваш в темите.
или пък ако в този клуб няма теми достойни за целите на школуването на риториката ти, що щеш тук?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

latrevw написа: даааа, забелязала съм колко често се включваш в темите.
или пък ако в този клуб няма теми достойни за целите на школуването на риториката ти, що щеш тук?
Присъствието ми в клуба е продиктувано единствено от обективната ми възможност за това. Нищо повече. Тук има достатъчно много хора, които са ми симпатични и интересни.
Освен това, не мисля, че си призвана да ми държиш сметка що ща тука и що не ща. Това е подвластно единствено на личното ми осмотрение. И вероятно на преценката на администратора в определени случаи.
А днес ми е доста предколедно и празнично. И не виждам причина да си развалям хубавото настроение в безмислени пререкания с някой и в празни спорове от пусто в празно. А и не смятам, че останалите са длъжни да търпят тук лични пристрастия и капризи.
Нямам амбициите да се харесвам на всички. Нищо подобно. Дори бих се притеснила за себе си, ако това се случи. Така, че не държа да ти се харесам.
Позволих си да изкажа лично мнение, защото смятам, че Нефертити се почувства засегната и то незаслужено. Нямам претенциите да й ставам адвокат. Просто си имам принципни позиции, които отстоявам.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Мнемозина написа: Да бе, ужасни са, и аз съм възмутена.
ръчкай още в лайната, ръчкай.. :lol:
ше зема накрая да отворя един само мъжки форум
:grin:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

блонди написа:
Мнемозина написа: Да бе, ужасни са, и аз съм възмутена.
ръчкай още в лайната, ръчкай.. :lol:
МъШки форум и едно блонди в него.... :crazy:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа: Тъпо милиционерско мероприятие. Типично, като по Живково време. Скроено с бели конци. Да оставим на страна първосигналната реакция и да зададем правилните въпроси:
-защо са подслушвани докторите след като не са в полезрението на прокуратурата
-защо записите от срста се изваждат в медийното пространство толкова бързо, а за хиляди други се мълчи, включително и за срещата между р. петков и мафиотите
-защо една 17 годишна девойка ражда
-знае ли се кой бащата
-защо тоя "баща" не е в затвора за блудство както повелява закона
-колко в действителност тежи "новороденото" и на колко седмици е
-данните от предходното питане на какво отговарят по стандартите - "раждане" или "аборт"
-защо болницата е оставена без специалисти
-защо болницата няма необходимата апаратура
-тия недоимъци в следствие на провежданата от правителството реформа ли са
-къде е правителственият самолет да се погрижи за едно обикновено "новоредено" което, знае ли се, може да стане актьо по-добър даже и от возения със същото хвърчило
.
.
.
Да не говорим пък тоя скандал кокло други скандали и скандалчета ще измести в страни от полезрението и в същото време ще настрои обществото против лекарите и лекарските протести.
Активно мероприятие отвсякъде.
Чувствам се омърсен и отвратен ат действията на българската полиция.Пардон - милиция.
само от действията на милицията ли си отвратен? Лекарите не са богове, но са длъжни да се опитат да спасят живота на пациентите си.
Дали Кента би оставил някой пациент да умре, само защото е преценил, че нещастникът няма сериозни шансове да оцелее?

случаят е хвани единия, удари другия! И милиция, и лекари! :mad:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

windcolours написа:само от действията на милицията ли си отвратен? Лекарите не са богове, но са длъжни да се опитат да спасят живота на пациентите си.
Дали Кента би оставил някой пациент да умре, само защото е преценил, че нещастникът няма сериозни шансове да оцелее?

абе да ти кажа, Боев задава много хубави въпроси, които трябваше да бъдат зададени от журналистите, ама те пак потърсиха евтината сензация, изманипулираха пак хората пред телевизорите (и мен вкл.), а трябваше да се разровят. защо наистина никой не казва колко тежи това бебе и дали не е било аборт наистина. много се съмнявам, че това бебе е имало шанскове да оцелее.
а лекарите наистина претръпват и ги плещят едни... въпреки всичко ми е много трудно да повярвам, че умишлено ще оставят да умре едно бебе.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

latrevw написа:
windcolours написа:само от действията на милицията ли си отвратен? Лекарите не са богове, но са длъжни да се опитат да спасят живота на пациентите си.

абе да ти кажа, Боев задава много хубави въпроси, които трябваше да бъдат зададени от журналистите, ама те пак потърсиха евтината сензация, изманипулираха пак хората пред телевизорите (и мен вкл.), а трябваше да се разровят. защо наистина никой не казва колко тежи това бебе и дали не е било аборт наистина. много се съмнявам, че това бебе е имало шанскове да оцелее.
а лекарите наистина претръпват и ги плещят едни... въпреки всичко ми е много трудно да повярвам, че умишлено ще оставят да умре едно бебе.
ама изобщо не коментираме "езика" на лекарите

Ако то беше наистина мъртво, едва ли щяха да бъдат изречени думите :""Какво да го правим? В кофа ли да го удавим?...Аз се надявам до сутринта то да си е заминало..." и " „Той си е виновен. Откъде на къде е казал на майката, че е умряло, като то не е умряло?”, „Това дете стои живо. Те ще кажат, вие като дойдохте на работа и видяхте, че бебето е живо, какво направихте?”
"От разговора става ясно, че са възнамерявали да платят на майката 1000 лева, съобщи Дарик радио."
http://dnes.dir.bg/news/tzvetan-tzvetan ... 9637?nt=10

значи има нещо нередно.

ПП Въобще не одобрявам грубото държане на полицаите
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

windcolours написа: значи има нещо нередно.

ох, да, адски идиотска ситуация и аз не знам какво да мисля. изнесените записи са смразяващи
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

windcolours написа:

значи има нещо нередно.

Опитали са да покрият грешката на колегата си. Не на последно място и защото болницата е гледана под лупа заради разследването. Поне дотолкова разбрах, четейки самите разговори.

Отвратително е всичкото това.
Но пък и много удобно им идва сензацията в тоя момент. Което е още по-гадно.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

блонди написа: ръчкай още в лайната, ръчкай.. :lol:
:lol:
Ще ви четем страстно и ще взимаме светъл пример. :kangel:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

windcolours написа:
... Лекарите не са богове, но са длъжни да се опитат да спасят живота на пациентите си.

Браво! Точно такава реакция се очаква от теб. Послушно момиче!:bigsmile:
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:

ох, да, адски идиотска ситуация и аз не знам какво да мисля. изнесените записи са смразяващи
Изнесените записи са извадени от контекста и са манипулирани.
Четох и че делото вече било засекретено, сиреч, докато се произнесе присъда, а и след това, няма да разберем всъщност на колко седмици е бил плода и колко точно е тежал, както и какво точно са си говорили лекарите. Не ти ли се струва много удобно така?
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа:
windcolours написа:
... Лекарите не са богове, но са длъжни да се опитат да спасят живота на пациентите си.

кого слушам, че не ми е ясно?
Оф, не ми казвай...
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:
БоЕВ написа:
windcolours написа:

кого слушам, че не ми е ясно?
Оф, не ми казвай...
Добре, няма да ти казвам.:bigsmile:
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

БоЕВ написа:
latrevw написа:

Изнесените записи са извадени от контекста и са манипулирани.
Четох и че делото вече било засекретено, сиреч, докато се произнесе присъда, а и след това, няма да разберем всъщност на колко седмици е бил плода и колко точно е тежал, както и какво точно са си говорили лекарите. Не ти ли се струва много удобно така?
Доколкото узнах, делото е било секретно още при вкарването на СРС- тата. Съдържанието на тези СРС, които станаха обществено достояние, обявиха, че са ги разсекретили за публиката. А и смятам, че накрая ще се разбере на каква възраст е бил плодът и колко е тежал- защото от това зависи развоят на делото- дали ще има съдебно производство или делото ще приключи с прокурорско постановление за прекратяване. Не е самоцелно и нежеланието на прокуратурата да направи искане за постоянни мярки не лекарите- все пак, за да бъде реализирано едно задържане, то обвинението донякъде трябва да е доказано. А явно към момента има съмнения. За мен е рано още за изводи. Но посланията, които вече наситиха общественото пространство относно хуманността на лекарското съсловие, определено са притеснителни. Мисля, че както много често напоследък- властимащите впрягат каруцата пред коня. Не бива да се правят кардинални изводи, преди да има събрани доказателства- ето това е притеснителното. Предварително да се настройва общественото мнение, без все още да се знае истината- това е недопустимо. Ако се докаже вина- тогава всеки да си носи кръста. Но и при доказана вина за конкретните единици- пак не бива да се правят кардинални изводи за съсловието.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Megi_Koleva написа: Но посланията, които вече наситиха общественото пространство относно хуманността на лекарското съсловие, определено са притеснителни.
който носи вина в конкретната ситуация /ако бъде доказана вина/ да си понесе последиците- медици, полицаи, намсикви...
Кой смее да твърди, че лекрското съсловие е нехуманно? Или че всички полицаи са лекета? Навсякъде има всякакви...
Последно промяна от windcolours на 05.12.10, 02:06, променено общо 1 път.
Аватар
Глас в пустиня

Megi_Koleva написа:
Доколкото узнах, делото е било секретно още при вкарването на СРС- тата. Съдържанието на тези СРС, които станаха обществено достояние, обявиха, че са ги разсекретили за публиката...
Чиста проба полицейски произвол и милиционерщина.
СРС-тата са уж по друго дело и съвсем случайно попадат на разговора - много оплетена и удобна ситуация. Фокусът се измества от Калина, Белене, Бюджета, разследван ли е РПетков и кой му взе визата за США, Вежди и скандалното пътуване около един филм и награда, както и не на последно място поставяне в ъгъла на непокорните лекари дето искат да "гътат" властта.
Статистиката сочи че в РБ смъртността при новородените е висока, но напследък публикациите в общественото пространство зачестиха с конкретика за болници, бройки, че и имена на лекари. Да е случайно - не, не вярвам.
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа: Кой смее да твърди, .... че всички полицаи са лекета? ...
Аз!:-)
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Лекарите в момента стачкуват поради многото наболели проббеми. Това, че точно в този момент на недоволства, се внушава нечистоплътност на лекарското съсловие- и за мен не е случайно. Власт имащите нееднократно вече са показвали методиката, средствата и тактиката си на действие.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Megi_Koleva написа:Лекарите в момента стачкуват поради многото наболели проббеми. Това, че точно в този момент на недоволства, се внушава нечистоплътност на лекарското съсловие- и за мен не е случайно. Власт имащите нееднократно вече са показвали методиката, средствата и тактиката си на действие.
един изолиран случай на лекарска небрежност /дай Боже да е изолиран!/ не може да ми промени мнението за лекарите като цяло. Достатъчно пъти са ми спасявали здравето и живота, та да се обърна срещу тях.
Има мърша и там обаче-факт!
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

windcolours написа:
Megi_Koleva написа:Лекарите в момента стачкуват поради многото наболели проббеми. Това, че точно в този момент на недоволства, се внушава нечистоплътност на лекарското съсловие- и за мен не е случайно. Власт имащите нееднократно вече са показвали методиката, средствата и тактиката си на действие.
един изолиран случай на лекарска небрежност /дай Боже да е изолиран!/ не може да ми промени мнението за лекарите като цяло. Достатъчно пъти са ми спасявали здравето и живота, та да се обърна срещу тях.
Има мърша и там обаче-факт!
Тук не става дума изобщо за небрежност- внушението е различно- по- скоро за умишлено бездействие с цел умъртвяване. Непредумишлените и по небрежност грешки не следва да са така укорими от закона, както една умишлено направена постъпка. Факт е, че всеки греши. Все пак- развоят на историята ще ми е интересен. Но не заради сеира. Случаят е интересен от медицинска и юридическа гледна точка- дали от това, което се е родило, е практически възможно да се развие човек или не. Но това ще го кажат медиците и константната медицинска и съдебна теория и практика.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Megi_Koleva написа: Случаят е интересен от медицинска и юридическа гледна точка- дали от това, което се е родило, е практически възможно да се развие човек или не. Но това ще го кажат медиците и константната медицинска и съдебна теория и практика.
Сходен пример: Тежък инсулт. Прогнозата е, че човекът може да бъде спасен, но вероятно ще има трайни увреждания -парализа, говорни смущения, амнезия. Какво е редно да се направи? Да го оставят да си отиде ли? /някои биха предпочели това за себе си, други не/

Много е сложно от морална и юридическа гледна точка да бъдат регулирани подобни случаи. Но ако законът повелява да бъдат напрвени опити да бъде спасен пациента, трябва да се направи необходимото.

Моя близка роди преждевременно в Германия. Не си спомням в кой месец /мисля в края на 6ти/, изтичат околоплодните води, постъпва в болница. Казват й,че могат да задържат родовия процес само с няколко дена, за да приложат медикаменти за бързо развитие на белите дробове на бебето вътреутробно, за да има изобщо някакъв шанс то да оцелее. Също така я информират, че поради силната недоносеност, детенцето доста вероятно ще развие трайни увреждания - слепота /от кислорода в кувьоза/, двигателни и психически проблеми...Оставили са й правото тя да вземе решението-дали да се борят за живота на бебето й или не.

Дано никому не се налага такъв избор...
Последно промяна от windcolours на 05.12.10, 02:37, променено общо 1 път.
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

windcolours написа:
Megi_Koleva написа: Случаят е интересен от медицинска и юридическа гледна точка- дали от това, което се е родило, е практически възможно да се развие човек или не. Но това ще го кажат медиците и константната медицинска и съдебна теория и практика.
Сходен пример: Тежък инсулт. Прогнозата е, че човекът може да бъде спасен, но вероятно ще има трайни увреждания -парализа, говорни смущения, амнезия. Какво е редно да се направи? Да го оставят да си отиде ли? /някои биха предпочели това за себе си, други не/

Много е сложно от морална и юридическа гледна точка да бъдат регулирани подобни случаи. Но ако законът повелява да бъдат напрвени опити да бъде спасен пациента, трябва да се направи необходимото.

Нямам идея как е тук в БГ. Моя близка роди преждевременно в Германия. Не си спомням в кой месец /мисля в края на 6ти/, изтичат околоплодните води, постъпва в болница. Казват й,че могат да задържат родовия процес само с няколко дена, за да приложат медикаменти за бързо развитие на белите дробове на бебето вътреутробно, за да има изобщо някакъв шанс то да оцелее. Също така я информират, че поради силната недоносеност, детенцето доста вероятно ще развие трайни увреждания - слепота /от кислорода в кувьоза/, двигателни и психически проблеми...Оставили са й правото тя да вземе решението-дали да се борят за живота на бебето й или не.

Дано никому не се налага такъв избор...
Въпросът си е направо философски- дали да се избере смъртта пред един непълноценен живот. Но мисля, че пред лекарите в БГ не следва да стои такава дилема. А може и да си права за конкретния случай. Не се бях замисляла над подобна хипотеза.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

shshtt написа:аз усещам /или се заблуждавам че усещам/ някаква лична неприязън у семирамис и това ме кара да игнорирам мненията и по отношение на ести и дъртаняните
да не говорим, че ми се струва подло да заплашваш някой публично с линкове от други места
за всички които са дълго време и на различни места в нета има "компромати"
е, и? това какво отношение има към този форум?
и семирамис е като ести - влиза за малко и то само колкото да се върне на темата "преди" или "дъртаняни"
и въобще не им пука за нас и сега
На теб ти се струва подло, ок.

Не я заплашвам с някакъв линк.
Друго й казвам с "искаш ли линк за оня форум".

Тя получи линк за "тайния" форум едно време, който после се премести още веднъж, но пък имаше оставен линк към следващо място в нета..
обаче Ести орева света, че е излъгана за адреса на форума.

е тва е. като иска някой да е жертва - жертва е.

така че каквото и да и казвам аз лично, напълно ми е ясно, че тя си кара с истина, която си е нейна.
няма лошо.
ма не е моята истина.

и щото Ести няма да спре с тая простотия с обясненията и с това че аз, еди-кой-си и още не-знам-кой-си, или даже всички са й виновни.. не ми се пише.

Ето, като погледна тук и ми иде да отговоря, както в случая. От което на мен ми е гадно.

Край на драмата, която АЗ правя.

.............................................
.................................
....................
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

За Вяра и за скуката
скучното идва И от това, че не ни се иска да оставим своите, а да намираме тук чуждите интереси, вълнения, живот... и понякога чрез тях да преосмисляме собствените...
влизаме, за да се зарадваме на чуждите картини, но своите не показваме
да се зареем в небето заедно със самольотчика, но от нашата страна на монитора
по най-интересните теми... мълчим или поне аз не мога да обеля дума по темите на Рем

Вяра, къде са есенните цветя от твоята градина, стъпките по пясъка... ти къде си? Какво четеш...

камъни и в моята градина - уязвими ли сме, когато изваждаме света си на показ

един познат все пожелава "берекет на духа" - има ли го

идвайки тук се срещаме, за да... се разминем
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Kent написа:аз прочетох първо - истеричен женски оргазъм :blink:
па реших че темата най-сетне е тръгнала в либовна посока,
практически либовна и то
ма не би още
търпение
:cool:
мммм това би било интересно наистина
и аз ше го чакам
:cool:

PS
даже ше е исторически истеричен
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

до 21-ва стр. има време
тогава и гостите, дето зяпат тия дни, ще се включат в... оргията :blum:
Ф.Песоа

Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Обаче Грийн е на далавера с ония 5 лв дето заложи. Бизнесменът му с бизнесмен.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

някой прие ли облога
щото иначе е на никфа делафера
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Remmivs написа:някой прие ли облога
щото иначе е на никфа делафера
бийд прояви интерес и доуточняваше условията. После може да са минали на лични. :grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ясно, пак се е уредил тарикатът
бизнесмен - тарикат
то май е синонем тфа
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Semiramis написа:Край на драмата, която АЗ правя.
да разбирам ли, че затваряте с ести темата за роенето на форума и шъ съ караме за нови неща, щото даже аз не мога да измислям доводи вече по едната или другата теория за събитията оттогава :lol:
само зная - двукратен опит, че мръдна ли някъде за 3 дни и после трябва да ви търся на друг адрес :twisted:
Ф.Песоа

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

holi_day написа:... мълчим или поне аз не мога да обеля дума по темите на Рем

...
брех :blink::shocked::blink:

рождествени баданарки продавате ли също
или благотворявате
:blum:

разминаването е началото на срещата :winkw:
виждаш го това и ти, знам
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Semiramis написа: Тя получи линк за "тайния" форум едно време, който после се премести още веднъж, но пък имаше оставен линк към следващо място в нета..
аз си мисля, че кой знае за какви драматични неща сте се скарали, мъже, любови, пари, изневери...ъъъ...тайна рецепта за сладкиш?...а то!..за линк...
П.С. всъщност разбирам, че сигурно има нещо повече...не разбирам защо тук се обяснявате...освен ако не е случая тип 'корабът на Боев' дето всички знаят, само аз не :lol:
аз нямам против да си 'пишете' за тези ваши си неща, но усещането, че гледаш филм, на който няма да разбереш края, е много сърбящо :-)
Блажени са бедните духом
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

latrevw написа:защо наистина никой не казва колко тежи това бебе и дали не е било аборт наистина.
е как да не казват?!
явно не сте прочели
23 седмици и 6 дни
600 грама
майката е цигане на 17- бащата също /в отговор на боев ще ги съдят ли за секс с малолетен../
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Semiramis написа:
shshtt написа:аз усещам /или се заблуждавам че усещам/ някаква лична неприязън у семирамис и това ме кара да игнорирам мненията и по отношение на ести и дъртаняните
да не говорим, че ми се струва подло да заплашваш някой публично с линкове от други места
за всички които са дълго време и на различни места в нета има "компромати"
е, и? това какво отношение има към този форум?
и семирамис е като ести - влиза за малко и то само колкото да се върне на темата "преди" или "дъртаняни"
и въобще не им пука за нас и сега
На теб ти се струва подло, ок.

Не я заплашвам с някакъв линк.
Друго й казвам с "искаш ли линк за оня форум".

Тя получи линк за "тайния" форум едно време, който после се премести още веднъж, но пък имаше оставен линк към следващо място в нета..

е тва е. като иска някой да е жертва - жертва е.

така че каквото и да и казвам аз лично, напълно ми е ясно, че тя си кара с истина, която си е нейна.
няма лошо.
ма не е моята истина.

и щото Ести няма да спре с тая простотия с обясненията и с това че аз, еди-кой-си и още не-знам-кой-си, или даже всички са й виновни.. не ми се пише.

Ето, като погледна тук и ми иде да отговоря, както в случая. От което на мен ми е гадно.

Край на драмата, която АЗ правя.

.............................................
.................................
....................
Кво се обясняваш ти за разни мъртви никове. Някам ги тука вече, край. Финито! :grin:

Изображение
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

windcolours написа:
Megi_Koleva написа: Но посланията, които вече наситиха общественото пространство относно хуманността на лекарското съсловие, определено са притеснителни.
който носи вина в конкретната ситуация /ако бъде доказана вина/ да си понесе последиците- медици, полицаи, намсикви...
Кой смее да твърди, че лекрското съсловие е нехуманно? Или че всички полицаи са лекета? Навсякъде има всякакви...
:good: :good: :good:
Блажени са бедните духом
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

holi_day написа:За Вяра и за скуката
скучното идва И от това, че не ни се иска да оставим своите, а да намираме тук чуждите интереси, вълнения, живот... и понякога чрез тях да преосмисляме собствените...
влизаме, за да се зарадваме на чуждите картини, но своите не показваме
да се зареем в небето заедно със самольотчика, но от нашата страна на монитора
по най-интересните теми... мълчим или поне аз не мога да обеля дума по темите на Рем

Вяра, къде са есенните цветя от твоята градина, стъпките по пясъка... ти къде си? Какво четеш...

камъни и в моята градина - уязвими ли сме, когато изваждаме света си на показ

един познат все пожелава "берекет на духа" - има ли го

Ще почнеш и ти да се усещаш за разни неща. :grin:

Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Sweety написа:
Semiramis написа: Тя получи линк за "тайния" форум едно време, който после се премести още веднъж, но пък имаше оставен линк към следващо място в нета..
аз си мисля, че кой знае за какви драматични неща сте се скарали, мъже, любови, пари, изневери...ъъъ...тайна рецепта за сладкиш?...а то!..за линк...
П.С. всъщност разбирам, че сигурно има нещо повече...не разбирам защо тук се обяснявате...освен ако не е случая тип 'корабът на Боев' дето всички знаят, само аз не :lol:
аз нямам против да си 'пишете' за тези ваши си неща, но усещането, че гледаш филм, на който няма да разбереш края, е много сърбящо :-)

:bigsmile:
Последно промяна от Semiramis на 05.12.10, 11:24, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

блонди написа:
latrevw написа:защо наистина никой не казва колко тежи това бебе и дали не е било аборт наистина.
е как да не казват?!
явно не сте прочели
23 седмици и 6 дни
600 грама
майката е цигане на 17- бащата също /в отговор на боев ще ги съдят ли за секс с малолетен../
малолетен не е ли под 16 години?
...и нямаше нужда да казваш, че е цигане...не сме толкоз изкудкудякали :blum:
не за друго, ами просто това не е найважното...или не, може би е най-важното...щото ако беше българче можеха да проявят повече УВАЖЕНИЕ към ЖИВОТА И към СМЪРТТА...
той всъщност за това Боев толкоз скача...едни едва ли не добри лекари, които решили да ни отърват от едни ненужни грищи за едно недоносено цигане...
:(
Блажени са бедните духом
Публикувай отговор