Semiramis написа:
На теб ти се струва подло, ок.
Не я заплашвам с някакъв линк.
Друго й казвам с "искаш ли линк за оня форум".
Тя получи линк за "тайния" форум едно време, който после се премести още веднъж, но пък имаше оставен линк към следващо място в нета..
обаче Ести орева света, че е излъгана за адреса на форума.
е тва е. като иска някой да е жертва - жертва е.
така че каквото и да и казвам аз лично, напълно ми е ясно, че тя си кара с истина, която си е нейна.
няма лошо.
ма не е моята истина.
и щото Ести няма да спре с тая простотия с обясненията и с това че аз, еди-кой-си и още не-знам-кой-си, или даже всички са й виновни.. не ми се пише.
Ето, като погледна тук и ми иде да отговоря, както в случая. От което на мен ми е гадно.
Край на драмата, която АЗ правя.
.............................................
.................................
....................
Ах, колко удобно отклони въпроса.

Никога не съм оревавала света за тайния форум и това ти прекрасно го знаеш.
Освен това си го има написано в архивите - когато получих адреса на вашия форум пуснах тема ТУК за да го видят и другите, защото останах омерзена от факта, че вие, като върли радетели за запазване на зочо всъщност го разделихте на наши и ваши.
Това беше. И то преди няколко години. Очевидно омразата оттогава не само, че не минава, а се и задълбочава.
А ти изместваш темата сега от онова, което казах за теб и Мнемо.
Да, можете да разправяте на хората, че си измислям или лъжа с цел да ви злепоставя, но АЗ ЗНАМ какво направихте точно вие двечките и то с нещо ЛИЧНО МОЕ - майната му на форума - затова опитите да се измъкнете, като мишки сега и да отклонявате вниманието при мен не минава.
Лъжете, позирайте, градете си имидж на прекрасни, благородни и честни хора - който иска нека да ви се връзва, негова си работа.
Но за мен вие двечките, всъщност предимно Мнемо, защото ти донякъде не си виновна, че тя си пада по подмолните клюки и интригите и е споделила с теб тази си страст, но така или иначе за мен сте просто непочтени и двулични.
А връзката между личното и форумното е, че един непочтен и лицемерен човек, който е такъв с приятелите си не може да бъде друг с форума.
Както и да е, то живота винаги е така - гъвкавите и лицемерните винаги просперират.
Затова ще си останете тук в ролята на пострадали, ще пърхате с клепки, а Мнемо ще пишете бележки затова, колко е притеснена милата за форума на някои от авторитетните мъже тук, за да си осигури подкрепа и да си върже гащите, че в този форум ситуацията ще върви по начин, който тя си преставя за правилен.
Това си е по учебник, нищо ново под слънцето.
Каквото е навън, такова е и тук.
Но пък ако вие си се харесвате такива и си живеете щастливо няма никакво значение какви сте.
В крайна сметка майната му на всичко.
ПП И който има очи ще види, че не АЗ или Вяра зачекнахме отново тази тема, но някакси беше удобно да се извъртят нататък нещата.